yoko 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 ...bi najraje bili, če bi imeli možnost izbirat Zakaj Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 sem imela možnost izbire in sem izbrala... tole kožo v kateri sem ... če bi še enkrat izbirala... bom sporočila, kaj bom takrat izbrala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 ...bi najraje bili, če bi imeli možnost izbirat Zakaj YokoKer se ne spomnim izbire, vem pa, da se je potrebno kar močno prilagajat sem zaenkrat zadovoljen s svojo,imam že pri tem veliko dela.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 kozha ista, okolje drugo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 ..bil bi rad v koži wonderland-a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 20. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2003 No ja Mick, podobne želje, le da bi jaz bila v koži mojega čudovitega prijatelja, tj. mojega simpatičnega psička...najbolj razvajeno bitje na svetu...Če bi lahko interpretirala njegove misli in predstavila njegovo življenje, bi lahko rekla samo :La vita e' bella! Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 V bistvu sem kar rada v svoji koži in se soočam z meni namenjenimi izzivi. Če bi že menjala kožo, ne bi imela nič proti, če je naslednjič moška, mi bo dosti lažje ... sam poglejte, kako jim je fino, kako jih cartamo (ma kakšni mucki, pa kužki...) :o|o: MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Mucamaca Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 hihi yoko... moja, zhau blagopokojna, labradorka....je mela ceu ime tkole: FLORA DELLA JOIA DI VIVERE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 O tem ne razmišljam v čigavi koži bi najraje bil. Ker sem to kar sem, ostalo so samo iluzije o tem da bi bil v kakšni drugi koži. No razen v kakšni grozljivki kot je npr. Tatovi teles. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 In? Komu bi ukradel njegovo telo? Ali si s tem mislil, da bi rad videl, da ga tebi ukradejo???(Tatovi teles :o|o: ), tatice teles... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Ja na primer TI mene ukradeš . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Ni problema. Lahko se pa zmenva samo za del telesa - n.pr. srček? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VAmpirka 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 bi najraje bili, če bi imeli možnost izbirat Zakaj Bila bi v koži moje mace.. Šiška je tak scrklana in luškana.. cel cajt spi in dela popolnoma nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 Haha jaz sem v koži tvoje mace torej najbrž je to moja izbira.... če bi lahko bil bi bil jaz sam čez trideset let, oziroma rodil bi se rad tak kot sem trideset let prej, k sem vso dobro muzko zamudu no.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 Ne upam si rizkirat in rečt, da bi bila rada v koži koga drugega. :o|o: Svojo kožo poznam in tudi če ni zmeraj OK, v njej še najlažje obvladam situacijo.Včasih pomislim: "Glej, kako fajn uni živi... ooo, da bi bila jaz v njegovi koži..." Potem pa spoznam odzadje in ugotovim, da se velikokrat za navzven poštimanim izgledom skriva eno gnilo življenje, tako da sem kar zadovoljna s svojim... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 ja ja tamara, hehe, jaz tudi če pomislim na alternative.... saj vem da nisem najboljši, in niti ni taka moja koža... sem pa le jaz, najbolj po meni ukrojen hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 v svoji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 v svoji. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Jaz tudi v svoji koži, samo da ne bi bila tako občutljiva na temperaturne razlike. Mrazzzzzzzz!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 v svoji. ko mam tažava bi pa skoču v enga k se ma fajn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 http://www.shrani.si/pics/123boo167886.gif V svoji, k mi je glih prov. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefretete 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Zanimivo, kako mi je tale tema padla v oči......ker sem ravno danes premišljevala o tem. Ali komu kaj zavidam? Mogoče, včasih, kakšen trenutek. Ampak.....ali bi s kom zamenjala? S komerkoli, na celem svetu? NIKAKOR in NIKOLI. Ful mi je bilo všeč to spoznanje. Ker pomeni, da sem rada jaz, se imam rada in se rada prenašam. V dobrem in slabem. Ja. Citiraj Pesimist v priložnosti vidi le težave, optimist pa v težavi priložnost! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Jst bi bla v svoji sam na drugem koncu sveta Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.