Skoči na vsebino

V čigavi koži bi najraje bili?

yoko

Recommended Posts

v cigavi kozhi?

absolutno v svoji - ne glede na to, kolk pretesna al pa presiroka bi vccas znala bit. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

zakaj pa to?

Še sama ne vem...Vem samo da tu kjer sem trenutno mi ne ustreza. Preveč razočaranj na enem mestu, pa bi kr šla nekam drugam, začela na novo, nekje,kjer me noben ne pozna......

It's a dog eat dog world

Še sama ne vem...Vem samo da tu kjer sem trenutno mi ne ustreza. Preveč razočaranj na enem mestu, pa bi kr šla nekam drugam, začela na novo, nekje,kjer me noben ne pozna......

A greva "sejveškam"??? Nate je reku da morva bit obvezno tm za nasledn thanksgiving!! x:Dx

Scio mi nihil scire

hja, sam pol se boš mogla pogosto selit, ker te tam spoznajo pa je spet isto... xrolleyesx

Ni fora v tem da bi me spoznal, sam vsaj teh tle ne bi blo...

A greva "sejveškam"??? Nate je reku da morva bit obvezno tm za nasledn thanksgiving!! x:Dx

Če bo šlo tko naprej bova pa šle še res x:Dx

:palec:

prid v Gorje...ena rovtarska vasica bogu za hrbtom, kjer te definitivno ne bo nihče poznal...jest se bom pa delal, da te ne poznam x;)x

Mogoče pa res x;)x , sej se ti ne bi blo treba delat x:Dx , na kšno kavi bi pa že šla, a ne

It's a dog eat dog world

• 3 weeks later...

En majhen nasvet, če lahko?????????............Ne oziraj se na ljudi okoli sebe, ki ti dajejo negativna čustva, posveti se le tistim, ki so ti zares všeč in ki jih imaš rada (pa če tudi jih je mogoče malo), boš videla, da ti bo lepo tudi tam kjer si.

Življenje je prekratko, da bi se ukvarjali s stvarmi, ki nas ne zanimajo oz. z ljudmi, ki nas ne razumejo........Glavo pokonci, punca.....................življenje je res lepo. xDDx xDDx xDDx

Kar se tiče mene, se kljub občasnim problemom, v svoji koži počutim odlično (lahko bi imela kakšen kilogramček manj, ampak........tudi to sem že sprejela). x;)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...