svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 zakaj pa to? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 v cigavi kozhi? absolutno v svoji - ne glede na to, kolk pretesna al pa presiroka bi vccas znala bit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 včasih je je premal pa bol zebe... (pozimi) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Ah, pa sm bla 100 %, d boš rekla, d u moji! Zto sm tut prečitala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 zakaj pa to?Še sama ne vem...Vem samo da tu kjer sem trenutno mi ne ustreza. Preveč razočaranj na enem mestu, pa bi kr šla nekam drugam, začela na novo, nekje,kjer me noben ne pozna...... Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 prid v Gorje...ena rovtarska vasica bogu za hrbtom, kjer te definitivno ne bo nihče poznal...jest se bom pa delal, da te ne poznam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Še sama ne vem...Vem samo da tu kjer sem trenutno mi ne ustreza. Preveč razočaranj na enem mestu, pa bi kr šla nekam drugam, začela na novo, nekje,kjer me noben ne pozna...... hja, sam pol se boš mogla pogosto selit, ker te tam spoznajo pa je spet isto... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Še sama ne vem...Vem samo da tu kjer sem trenutno mi ne ustreza. Preveč razočaranj na enem mestu, pa bi kr šla nekam drugam, začela na novo, nekje,kjer me noben ne pozna......A greva "sejveškam"??? Nate je reku da morva bit obvezno tm za nasledn thanksgiving!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 hja, sam pol se boš mogla pogosto selit, ker te tam spoznajo pa je spet isto... Ni fora v tem da bi me spoznal, sam vsaj teh tle ne bi blo... A greva "sejveškam"??? Nate je reku da morva bit obvezno tm za nasledn thanksgiving!! Če bo šlo tko naprej bova pa šle še res prid v Gorje...ena rovtarska vasica bogu za hrbtom, kjer te definitivno ne bo nihče poznal...jest se bom pa delal, da te ne poznam Mogoče pa res , sej se ti ne bi blo treba delat , na kšno kavi bi pa že šla, a ne Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 na kakšno kavo ali 50...sej ni velik razlike Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 A nismo že v temi "Krzno" razčistili, da ni humano biti v koži? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 Če bo šlo tko naprej bova pa šle še res jaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 jaaaaaaaaaaaaaaa ka pa bom jest pol sama tuki delala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ja sej te bova sabo vzele, kaj si pa mislna Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ja sej te bova sabo vzele, kaj si pa mislnawaw full fajn -------- v svoji dans definitivno ne :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 V kozi Davida Lyncha.Da bi dojela, kaj je mislil z enim filmom, oziroma o cem se gre. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Še sama ne vem...Vem samo da tu kjer sem trenutno mi ne ustreza. Preveč razočaranj na enem mestu, pa bi kr šla nekam drugam, začela na novo, nekje,kjer me noben ne pozna...... En majhen nasvet, če lahko?????????............Ne oziraj se na ljudi okoli sebe, ki ti dajejo negativna čustva, posveti se le tistim, ki so ti zares všeč in ki jih imaš rada (pa če tudi jih je mogoče malo), boš videla, da ti bo lepo tudi tam kjer si. Življenje je prekratko, da bi se ukvarjali s stvarmi, ki nas ne zanimajo oz. z ljudmi, ki nas ne razumejo........Glavo pokonci, punca.....................življenje je res lepo. Kar se tiče mene, se kljub občasnim problemom, v svoji koži počutim odlično (lahko bi imela kakšen kilogramček manj, ampak........tudi to sem že sprejela). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jaz bi bla za en dan v Samsonovi koži, da bi doživela skrajno nervozo. če bi zdržala sploh minuto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.