rachek 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Tako mimogrede - odgovora niti ne pričakujem - So hudi ? Na MobiSux-u so samo za MySQL server dali dual xeona z par giga rama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Rachek - - zakaj ne (pricakujes odgovora)? Pojma nimam, kaj je bilo - najbrz kaj tehnicnega... zdaj dela, pa tudi malo s tezavo...Tole je linux... na onem, ki si omenjal, pa so tele gige rame najbrz tudi ornk placali... Tako da... saj je kul, saj je redko tole... semintja se zgodi, pa je navadno se istega dne spedenano, najveckrat pa ze v kaksni uri ali dveh.No, danes je ful casa -vse dopoldne, razen zjutraj- bilo off; samo osrednja stran foruma je delala in Osebne strani. Kul, da si dal vprasanje - ker jih je ziher vec zanimalo tole, kaj je zdaj to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2003 "Kr tko" ... Ja že, samo tam je 20.000 userjev, pa full jih je prijavljenih hkrati, pa itak da je največja internetna skupnost v sloveniji ... kot so mi odgovorili, zaslužijo z oglaševanjem. No, mysql connect: too many connections pa se da v my.cnf nastavit, da jih zvišaš. Tako me zanima, ker se zna zgodit, da bo to mene kdaj čez kakšno leto tudi zezalo .... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 O, hvala, Rachek. Samo ne vem, ce je bilo to (too many connections)... razlicne napake je javljal...Po mojem so itak samo kaj pedenali, pa sploh ni imelo zveze s tem.Sicer pa kao tu pametujem, v bistvu pa pojma nimam... samo semintja kaj ujamem, pa potem kaj sklepam in vse...Povem Mitji za tole (zvecat st.) - samo po mojem to itak ze ve...Ker ni od naju odvisno, to tam oni nastavljajo na serverju... p.s. Ja, sem postakala, da si 'in' tlele na tem podrocju - rac. in to... Srecno in naj te cimmanj zeza, ko bos na tem! p.s. 2 - in, aja - forum je manj kot desetino LN, tako da prenese kar ornk userjev hkrati tudi ta skupnost... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.