vila vetra 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 VSESLOVENSKA AKCIJA PROTI PRIZOROMNASILJA NA TV PROGRAMIH Ob vedno hujših oblikah nasilja v našem času, se pridružujem pobudi civilnedružbe. Ime in priimek:Naslov:Pošta: 1.. Protestiram zoper predvajanje filmov, TV serij in oddaj, v katerih sepojavlja veliko število nasilnih prizorov (akcijski filmi, kriminalke,idr.). b.. Dokazano je, da prekomerno gledanje nasilnih prizorov škodljivo vplivana etični in moralni razvoj družbe in posameznika. c.. Kot gledalec in plačnik naročnine slovenskih TV programov smatram, daimam pravico zahtevati spremembe povsod tam, kjer se ta negativi pojav -prizori nasilja predajajo. d.. Moja skrb je še posebej namenjena otrokom in odraščajočim, ki šenimajo kritične presoje. Ob gledanju nasilnih prizorov oz. negativne podobeživljenja, si mnogi oblikujejo tudi napačno predstavo človekovih odnosov dosočloveka in sveta.Podpis: Pošljite na enega od spodnjih naslovov: a.. Urednik RTV Slovenije Kolodvorska 2, 1000 Ljubljana; a.. Direktor programa POP TV in KANALA A, Kranjčeva 26,1000 Ljubljana; a.. LTV SLOVENIJA, GIZ - združenje lokalnih televizij Slovenije, Celovškacesta 150, 1000 Ljubljana. ta mejl sem dobila že pred davnimi cajti, a se strinjate, da je preveč nasilja na TV in bi raje več humorja ? ko bi lahko spremenili svet, bi tudi te temne lise našega planeta ? Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 uchas je opa vseen dobr vedet,kaj nas chaka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 22. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2003 a si nikoli ne rečeš, to pa je preveč, da to vidi otrokže prizori v Dnevniku... in to kar takoj za risanko Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Ja, že risanke same so zelo nasilne. Je zadnjič sodelavka pri kosilu razlagala, da je starejši sin od njene kolegice kar na vsem lepem udaril mlajšega. Potem pa butnil v krohot. In ko so starši vse skupaj umiril in ga vprašali, zakaj je to naredil, je odgovoril: Saj ko Tom Jerry-a udari, se tudi vsi smejijo. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 22. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 22. julij 2003 ja, res, se strinjam.a ste že kdaj razmišljali, da že pravljice kot je Rdeča kapica, Trnjulčica, Volk in 7 kozličkov... itd.nosijo v sebi negativna sporočila!! Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Hm, glejte, bom jaz citiral sebe (ena izmed redkih priložnosti, ko sem povedal nekaj pametnega in bil nagrajen z lepo oceno pet pri filozofiji) Nasilje se prodaja! Kdo za vraga bi kupil knjigo, gledal film, v kateri bi bil glavni junak angelček, dolgčas, glavni junaki morajo biti pokvarjeni morajo biti slabi, (na tej točki mi je rekel dovolj 5 jure 5, in potem sem moral končat sredi misli) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Ja , tudi jaz ne maram vseh teh nasilnih filmov, ravno včeraj je bil eden na TV ob 20.00, kako je enostavno izvajati nasilje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Je tko, zgleda da so dobre stvari težje kot slabe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Ja, se popolnoma strinjam, da bi bilo potrebno prepovedat ali pa vsaj zmanjšat nasilje in slobosti na TV. Ukiniti takoj vse TV dnevnike, ker so izvor bedarij in reklam za slabo. Tako je Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 jst sm chist proti nasilju,che pa ker ne misl tko kt jst ga bom pa chez zobe mahnu....tko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Please, sam' James Bonda pustite, drugo lahko vse ukinete!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.