lea 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 odpiram novo temo, ki je najverjetneje ze kdaj bila odprta!na GOHovem forumu sem komentirala marsino in freejevo debato in dodala, da se mi je zdela malce nestrpna. se strinjam s tabo marsa, da je LN dbest in zelo cenim vajin entuzijazem! dobila sem pac tak obcutek. ze zadnjic v debati o alergiji na sonce. ne glede na vse, si pac stroga in jasno kazes svojo bojevnisko naravo! joj, upam da ne bo izgledalo, da sem se lotila tebe, marsa! tisto mesto tam v GOHovem forumu se mi zdelo vec primerno, da se jaz nekaj dodam! cenim tvojo pamet, izkusnje in modrost in se me dotaknejo tvoji komentarji. meni osebno je LN ogromno dal in se tule zahvaljujem za to!!(so pa tule gor tudi osebki, ki radi packajo, tudi z nestrpnostjo!)lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 ma ja, tud od takih se kej naucim... pa itak.. kako naj recem sama sem seveda vedno in povsod zelo strpna .. ko me pa vcasih prime, da bi vse te nestrpneze nekam poslala.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Stekam, Lea... Hvala ti za to, da si se trudila tole podat tako, da ne bi jaz osebno cesa vzela. res je tako - zelo zolcno sem nastopila v nekaterih temah (tudi alergija na sonce, pa samomor, pa se bi se kaksna nasla)...Ma - vse sem ze prejle napisala, pa mi je dol vrglo vse...Morda dodam pri alergiji na sonce. In stekam tvoj point - tudi jaz sem vcasih nestrpna na nestrpnost, kot pravita.. Vendar pa pravzaprav mislim kot Bobnar - kaj je zdaj to - pac argumentiramo, prepricano, s strastjo, zivo...Ker nisem mrtvec in ne robot. Dokler zivim, bom borka (ja, saj, jezik oz. govor pa imam res kot bi imela merkur v skorpijonu in ne 'samo asc' in pluton na vrhu). Pac - sem prodorna in dovolj samozavestna, kaj pa tudi vem - zelo veliko pa iz svojih izkusenj.In ce sama 'nisem imela mleka' in sem sama imela 'alergijo na sonce', potem poznam to in lahko o tem govorim.Stekam pa, kako lahko s tem delujem na druge; odvzemam jim tezho tezave - ki se je pac oklepajo... v bistvu, ce podam crnobelo. In mi tako malo 'zamerijo'.Cez cas pa bodo mislili morda podobno, vendar bodo le redki to tudi objavili. Ko smo ravno pri tej temi (prej sem vse to dolgovezno ze napisala, pa mi je zamrznilo, pa se ne shranilo, tako bom zdaj kratka): frendica z dolgoletno in vztrajno 'alergijo na sonce', ki sem jo pa s tem svojim mnenjem nekoliko preparirala, mi je predvcerajsnjim poslala sms: "... p.s. alergija na sonce je cudezno izginila... ..."Vem, to je pac en primer - a sem tu se jaz, pa sva ze dva.Pa je se Mitja, pa se en frend, pa smo ze stirje. In tako dalje...Ugotovila med vikendom nekaj: govorila s kakimi 4 ali 5 posamezniki z 'alergijo na sonce' - zelo zanimivo je, da je od tega 4/5 labilnih oseb, ki so nagnjene k obcutku zrtve in prelaganju vzroka tezav na druge dejavnike.Poleg tega 3 od 5 tudi sicer ne marajo vode ali pa tudi sicer nocejo na sonce zaradi drugih okoliscin, med drugim tudi komlepksi - najpogostejsi - debelost. Resnicno. Ceprav se hecno slisi in kar vidim, kako sem razjezila spet koga.Dejansko - 3 od petih oseb so zrtve. Precej labilne osebe s psihicnimi tezavami, vsaj 2 od 5-ih so debele, 3 od petih pa grejo na pocitnice raje v hotele z luksuzom in povisevajo na terasah hotela (in ne uzivajo v kopanju in plavanju).Pa si je vecina to lepo smooth utemeljila (vse te dejavnike hkrati, ki so v paketu dobili se nekaj mozoljckov in zaripla lica) z - alergijo na sonce. Pri samomoru pa - seveda, spet odvzemam tezho tezav - kajti vsakdo si misli, da je njegov problem poseben in 'neresljiv'.Kar tudi je (vsaj za onega in v tem trenutku) - ampak taki so pa itak vsi - vsak zase in vsak posebej - ker je vsak primer indiviualen. V velikih temah sploh ne mislim tako 'srdito', kakor tu potem izpade... ampak pac peljem tok misli, debata se tako razvija...Morda bi bolj prepricljivo oz. manj srdito delovala, ce bi me tudi videla (tu je samo napisano, ne vidis mojega muzanja in nasmeskov in vsega)... pa se pripopa 'nestrpnost'.. Nikoli pa nisem bila 'tutek', ki slepo necemu sledi in -pravzaprav skoraj nekako zal- sem vedno imela svoje mnenje in ga najveckrat tudi povem. ... ker sem intenzivna oseba, nekdo, ki je bolj soft, jemlje to kot nestrpnost... Aja - in vem, da nisi name ciljala, ampak sem pa izkoristila tole, da lahko nekoliko dramatiziram in se silovito izrazam - ker je pac merkur v Levu.Sama kar uzivam - mi sibajo misli in vse...ce ne, pa lahko samo smajlam in kimam - to pa nisem jaz in ce bi se slucajno tudi trudila kaj takega, bi bila nenaravna in ne bi delalo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 He, Bobnar, kvackamo, kvackamo.. nobenih cloveskih lastnosti prepovedat, sem rekla, da se od takih debatic, kjer ima vsak lastno argumentacijo, kaj naucim. se jaz tud dostkar tukajle ne strinjam z vecino (oz. z bolj glasnimi).. saj je ze enkrat nekdo rekel.. ce bi si vsi samo kimali in se smehljali drug drugemu... :xx!: :xx!: :xx!: dolgcas! kaj imas pol od takih debat?? Marsa, mene tud lahko stejes med tiste cudezno ozdravljene. Celo poletje skoz na soncu, uzivam!!! Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 odpiram novo temo, ki je najverjetneje ze kdaj bila odprta!na GOHovem forumu sem komentirala marsino in freejevo debato in dodala, da se mi je zdela malce nestrpna. se strinjam s tabo marsa, da je LN dbest in zelo cenim vajin entuzijazem! dobila sem pac tak obcutek. ze zadnjic v debati o alergiji na sonce. ne glede na vse, si pac stroga in jasno kazes svojo bojevnisko naravo! joj, upam da ne bo izgledalo, da sem se lotila tebe, marsa! tisto mesto tam v GOHovem forumu se mi zdelo vec primerno, da se jaz nekaj dodam! cenim tvojo pamet, izkusnje in modrost in se me dotaknejo tvoji komentarji. meni osebno je LN ogromno dal in se tule zahvaljujem za to!!(so pa tule gor tudi osebki, ki radi packajo, tudi z nestrpnostjo!)leaja, he he no saj pravim, kako pa reagirate doma, ko se strasi kregajo ??? pa da ne bluzim zdaj tu neki... ma ni nestrpnost, temvec mnenje,ki je lahko interpretirano strpno ali manj strpno, z vec ali manj ognja,ko nekdo dopoveduje ali nekdo ne dopoveduje... ko se nekdozjasnjuje ali pa popusti, ali spremeni mnenje ali pa ne..vsem pa da misliti in v vseh obstaja del resnice tudi za drugo mnenjein hkrati vsi vemo da ima tudi tisti ki ima drugacno mnenje prav.srkajte srkajte to je nektar za naso duso -brez ovinkarjenja sva govorila!!to je pravo! ne pa smajlije pa noz v hrbet!! midva ze vema kar veva!saj ves, vsi se ucimo vedno.med nama z marso pa ni zamer, ne skrbi!! aja, sicer pa sva se zmenila, da jutri tega foruma ne bo vec,ker nisva zdrzala nasprotovanja!! in se umikava v pokoj, penzijo kjer bova jedla samo med in fhes in drug drugega mazala zglino... dokler ne doziviva 2472 let aja, sicer je pa marsa ena redkih oseb, ki me je kdaj sprovocirala,in ki ma 'jajca' da pove kaj misli! - pa rec ce to ni dar!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2003 ojla, dobro jutro!se strinjam s tabo bobnar,(pa bo spet izpadlo, da nekomu lezem v rit!), da argumentiranje je v redu, da strinjanje z vsem ni v redu, da brez nasprotovanja in debat ne bi blo korakov naprej! saj sem rekla, da je konstruktivna debata, se je pac videlo, da si oba zelita drug drugega prepricat v svoj prav, ker ce nimas potrebe nekoga prepricat, se pac ne prepricujes. vsaj meni so se zdeli vedno *ta pametni* taksni, da modro molcijo, ko vidijo, da drugi drugace razmislja (sej veste dalajlama pa gandhi pa taki)! ampak takih jaz ne srecam, bolj take na mojem nivoju! zato imam rajsi, da mi povejo direkt v oci, kar si mislijo, ne pa smehljanje pa noz v hrbet, kot pravis ti free! sicer pa ta veliki tkoaltko pravijo, da je vseeno. nase brcljanje in izgubljanje energije s tem, da rabimo toliko potrditve, pa ljudi, ki so na nasi strani, pa da se nas ego lepo futra,...! jaz se baje prevelikokrat pocutim ogrozeno, zaradi malenkosti in bedarij, se pa ne umikam! joj kaksna zmeda je ratala tlele. mal bluzim!tule je res tezje komunicirat, ker si ne vidimo v oci, pa ker ne slisimo podtonov, pa ker ne vidimo mrscenja in muzanja, se pa da marsikaj *zavohat*! moram pa povedat, da se mi zdi bolj plemenito, da smo bolj prijazni en do drugega, da ni treba vedno na noz, pa it proti za vsako ceno. to se mi zdi malo nezrelo, tako nekak pubertetnisko.no, da zakjucim tole in se navezem na naslov teme. so eni, kot recimo pokowc, ki je vedno plus pa se ve, da ima zelo jasno stalisce do stvari, da je razvit. pa eni, ki pa grejo proti, ce se le da. pa drugi, ki pac svojega mnenja ne sfrizirajo, ne zavijejo v celofan, ampak kar direkt. sicer pa je pojem strpnost sirok. moram pogledat v sskj, kako je tam definiran. zame je bit nestrpen, biti tako mal nervozen, ker ni tako kot si ti zelis. otrok je npr. nestrpen, ko caka na liziko, al pa ko caka kdaj bo sel na morje. strpnost pa danes v svetu odraslih pomeni bolj to, da nimas tezav z drugacnostjo. taksne vrste nestrpnost sem imela v mislih, ko sem napisala, da eni packajo. pri marsi pa freeju pa sem imela bolj filing razdrazenosti, razburjenosti, nestrpnosti bolj v tistem otroskem smislu, custvenosti, bi lahko rekla. jaz se vedno naivno upam in si zelim, da bi bil svet bolj podoben pravljici in da bi bili ljudje bolj srecni! sem otrok otrok cvetja! letnik 69!leap.s.moji prijatli vedno pravijo, da sem precej stroga. se pac manifestira moja strogost do sebe! tako maximum se mi zdi: biti strog do sebe in odprt prijazen toleranten do drugih. pa se ena dobra mimogrede, ki sem jo vceraj prebrala. florinda nagual pravi, da moski brezna premoscajo z besedami, zenske pa z dejanji! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Lea - kul, ko si se razpisala malo... Dam ti v bistvu prav.. Samo... LN ni kaksen etericen plejs (na kar sem alergicna, kot si lahko razbrala) - saj ze na zunaj... NI pastelnih, nebesnih barv, akvarelnega stila, soft...Ampak je divje oranzen.Moj stil risanja ni akvarel (ceprav zelo vsec), ampak divje nanasanje (divjih) barv.V lajfu sem bila bobnarka, basistka, pela pa sem v bendu Čao pičke...Po mojem nesmiselno od mene pricakovati, da bom bolj skulirana ali etericna ali na tak nacin poduhovljena... Ipak morda v vecji meri ravno jaz oblikujem ta prosto0r...Ravno v tem jaz vidim car ln oz. lnf... da je cloveski. Iskren.Da je forujm in portal z jajci... Kar pa se tice... Vis, kako smo si razlicni...Npr. meni so tudi vsec Pokowcevi komentarji, se mi pa ne zdi, da bi izkazovali jasne poglede in stalisca... Presenetilo pa bi te tudi, koliko tega se dogaja 'v ozadju' - ko so povsem druge vibre kot v primeru napisanega...Pa ceprav v primeru pisnega se recimo cedi od prijaznosti. Dejansko, Lea - jaz pa sem prav alergicna na pretirano prijaznost in 'skuliranost' - ki se vcasih zdi, kot da se komaj zadrzuje...Nekdo prodaja energetske majice...Naj vidim malo energije, madonca! Morda je tako moja strastnost v pogovorih otrocja, nezrela ali karkoli...Je pa vsaj ziva in iskrena - od nekdaj ne prenasam hinavscine... Tudi - tisti, ki je tih, ni nujno, da je tudi moder. Saj vem, kaj mislis, a ravno na to sem alergicna, v bistvu...Nekateri hodijo bledega obraza in etericnih kretenj okoli in so duhovni. Jaz pa sem clovek, iz mesa in krvi, na kar sem ponosna...Vse to me dela cloveka z vsemi plastmi - enkrat bom pa drugje - samo zdaj sem pa se tle - naj se kar imam telo in reakcije... Kateri od duhovnih voditeljev pa je ravno to zatrl, kar jaz (morda pretirano) dajem ven, ve pa se, kaj je bilo potem...Zjebala ga je njegova cloveskost - tako je npr. bilo v primeru enega najbolj znanih duhovnezev...Tako bi morda bolj kul bilo, da bi se kdaj tudi razburil, kot pa da se je skoz smehljal, z eno roko pa bil v hlacah kaksnega otroka. Je pa dobro, da si tole podala, ker sem ziher, da marsikdo misli kot ti...A to je LN - iskren in temperamenten - kot sva midva, ki ga ustvarjava, in kot je vecina ljudi, ki hodijo gor. Saj ves - isti ptici skup' letijo... podobno privlaci podobno... in podobno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2003 ja se strinjam. ne vem, ce sem mnenje povedala tako, se je dalo videt kaksna sem zares v zivljenju. ne glede na to, da sem vegetarijanka, pa da me zanima zdrava hrana, pa duhovnost, sem precej realisticna, se imam za borko in tako tudi delujem. sem vse prej kot bleda, etericna in poduhovljena, se najbolj se imam za sportnico, ki jo zanimajo se kaksne druge sfere.vedno sem imela slab filing, ko sem sla v kaksno trgovino z zdravo hrano, pa je noter bila kaksna s *plemenito bledico* na obrazu in z dvignjenim nosom, da ona ze ve, jaz pa nimam pojma. tak mal nonsalanten, vzvisen, navelican odnos, predvsem pa brez ognja. ali pa kaksni *jezusi*, (kot jim pravim jaz, ker so tako mal nad tlemi), ki hodijo naokoli in dajejo vtis, da pa res ze vse vedo, zraven pa niso sposobni ene normalne zveze ali pa hodit v sluzbo. ampak take ezoterike sem jaz srecevala v zivljenju. tako nikoli nisem sodila k njim.jaz vsa vesela in z rdecimi lici, pa se s province za povrh, ni sans! ampak to je bilo! danes pa na sreco, sem pa tja srecam koga, ki je elasticen, ki se gre druzino in mu to veliko pomeni, pa se gre ucit rolanja pri 40-tih, pa hkrati vsako jutro naredi pozdrave soncu, pa meditira, pa bere auro,.. hocem rect, da taki energicni, pa meseni kot si ti, marsa npr. spreminjate ta splosen vtis, da so tisti, ki se ubadajo z duhovnostjo pa z alternativo, taki breztelesni.jaz sem bolj taka, kot mi je rekel en astrolog enkrat: da bi sla v skornjih v CD, pa se ne bi kaj dosti sekirala. bolj taka kmecka! na nocni omarci imam pa celga boga enih ezo knjig. lea ti, kdo pa je ta pedofil!? evo tudi do takih sem nestrpna! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Bolj taka kmecka! Tudi jaz zase tako pravim, pa rdecelicna pa to... Mitja pa sploh pravi, da je simple Dolenjski kmet. Sploh tudi slucajno nisem mislila, da si ti bleda in etericna - je pa to tak profil, ja, ki ti duhovito pravis jezusi... Hm... da ne bom sirila se tu teh zoprnih energij - nekdo pa spostuje recimo le-tega, najbolje, da ti dam kar oba linka...http://www.astrologija.org/forum/index.php...1441&hl=sai+babinhttp://www.astrologija.org/forum/index.php...2456&hl=sai+bab Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 "Kolkor ljudi, tolko čudi" Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2003 ja, bobnar, jaz res ne razumem drugega smisla v argumentiranju v neskoncnost, kot nekoga prepricat v svoj prav! ja karakter se mi zdi kar vazen, ker ti lahko blebetas karkoli. sicer se skozi blebetanje da tudi dolocit kaksen clovek je nekdo. meni se zdi to vazno! mene zanimajo ljudje v celoti, ne samo njihova mnenja. res je, da je tale forum pac plac za debate in ne plac za iskanje lastne vrednosti in samopotrditve. samo, al ti lahko izklopis to, da je na drugi strani monitorja en tak pa tak?! skozi debate se pac pocasi razvija slika o nekom, pol pa ti je ta vsec al pa ne. to, da je tukej polno hinavcev, ne bi vedla!?to pa, da iscejo dlako v jajcu, pa, da redko kdo koga zares poslusa, bi pa rekla! tako pac je! taksna je splosna (povprecna) zavest. pa smo spet pri strpnosti in dopuscanju nekomu njegovo lastno mnenje in stalisce.sploh pa se mi zdi, da si precej napadalen, da se tudi ti pocutis mal ogrozenega, ampak to tebe tkoaltko najbrz ne zanima!?lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Hm hehe, zanimivo ja da je to tukaj, med Obvestila/Sporocila/Vabila/Voscila, najbrž je to vabilo k strpnosti in moram priznat da sam pogosto nisem strpen, celo dvomim da je strpnost možna, takoj ko se zbere skupina več ljudi maš nekatere rajši kot druge... (razen redki ljudje zmorejo imeti vse enako radi..., čeprav takih osebno še ne poznam) in si avtomatično bolj strpen do tisih ki jih imaš za fajn kot do tistih ki ti niso všeč, to je čisto evolucijsko naravno, in mislim da se težko naredi kaj glede tega... Obstajajo pa še notranje zadeve ko se recimo kak osebek... (lahko je katerikoli izmed bolj strastnih članov našega foruma.. recimo bolj znana sta mi marsa in bobnar) ki si stalno lezejo v zelje... hehe, ampak to je life, kaj češ, ni ga boljšga, take stvari pač se in se bodo dogajale, hude primerke se da uredit, tistih majhnih pa niti ne... skoraj prav je da so.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2003 oj, nisem se sploh zjezila!pa tudi nobene potrebe, da bi vsakega posebej spoznala preden bi lahko odobravala njegove argumente, nimam! konec koncev nobenega ne poznam.sem si samo ustvarila neke slikce o ljudeh s foruma. pocasi sestavljam mozaik. tako lazje presodim tudi koliko resno lahko jemljem kaksne izjave. v zivo imam druge senzorje, saj pravim, oci, pa mimika, pa sploh nek filing, tule pa so crke pa smeskoti pa nc drugega.. ce en napise, da ne zmore vec, lahko to pomeni direktno to al pa cisto nekej drugega! ce to napise marsa, vem da se heca, ce pa ena deklica, ki ze skoz oddaja suicidne znake me pa stisne! in mene se to dotakne! jaz vem, da se tule lahko cesa pametnega naucim, al pa da se vcasih mal spucam, al pa da komu kej lepega povem, ce sem tako narejena! pac izkoriscam kar mi LNF daje, tako kat vsak, najbrz. napadalen se mi zdis, ja. mislim, da ce reces, da je tule vse polno hinavcev, da to nekej pomeni. tega ne reces, ce nisi na nek nacin (bil ali si)custveno prizadet ali pa ogrozen.(PAZI, to je pa moje mnenje!) lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Kul - dobra debata, v bistvu... Hehe, tudi Lea ni tako krotka... Sam madonca - se pravi ce bom v badu, mi nihce ne bo verjel! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Aja.. necesa sem se spomnila, ki pa je zelo bistvenega pomena...Namrec - forum ima, sploh Lunin, (vsaj zame), tudi poslanstvo nauciti se strpnosti...In prav zares, moja naloga (kot tudi vseh 'Plutonovskih' tipov) je v lajfu se nauciti strpnosti...nenazadnje - nestrpnost je lahko samo nepotrpezljivost - to pa se ve, v bistvu... kako jaz s tem stojim... Tako da - sama sem se marsicesa naucila... Vcasih pa tudi nekoliko zanalasc vodim do skrajnosti svoja razmisljanja...Kot vedno pravim - lazje je dobiti sliko z vec kontrasti in vsem... Eni se morajo nauciti tehnik, pridobiti znanja, se nauciti komunicirati, se nauciti artikulirati svoje misli...Eni pa se moramo (na tak ali drugacen nacin, tale mi je kar gud, ker sem po naravi klepetulja ) nauciti strpnosti in tolerance... res sem sama veckrat neizprosna... pa morda res krivicna do tistih, ki nimajo te moci kot jaz... sano da v to ne verjamem zelo... menim, da si vsakdo lahko priklice kadarkoli te moci... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 ja, bobnar, jaz res ne razumem drugega smisla v argumentiranju v neskoncnost, kot nekoga prepricat v svoj prav! ja karakter se mi zdi kar vazen, ker ti lahko blebetas karkoli. sicer se skozi blebetanje da tudi dolocit kaksen clovek je nekdo. meni se zdi to vazno! mene zanimajo ljudje v celoti, ne samo njihova mnenja. res je, da je tale forum pac plac za debate in ne plac za iskanje lastne vrednosti in samopotrditve. samo, al ti lahko izklopis to, da je na drugi strani monitorja en tak pa tak?! skozi debate se pac pocasi razvija slika o nekom, pol pa ti je ta vsec al pa ne. to, da je tukej polno hinavcev, ne bi vedla!?to pa, da iscejo dlako v jajcu, pa, da redko kdo koga zares poslusa, bi pa rekla! tako pac je! taksna je splosna (povprecna) zavest. pa smo spet pri strpnosti in dopuscanju nekomu njegovo lastno mnenje in stalisce.sploh pa se mi zdi, da si precej napadalen, da se tudi ti pocutis mal ogrozenega, ampak to tebe tkoaltko najbrz ne zanima!?leazakaj ne lastne vrednosti in samopotrditve???mar to ne pocnemo skoraj vsi!??? dandanes skoraj vsi iscemo svojo indentiteto!!korenine, sebe, 'pravo' pot, tistim ki uspe lahko pomagajo drugim!in ko se zgodi, da nekdo stopi komu na zulj, mu zamaje vero v nejegovo samopomembnost, v tisto karverjame, se lahko zgodi, da se oseba brani.. ker jasno tisto seni dovolj trdno!! in zato lahko drug drugemu pokazemo tisto kar nise primerno, trdno ali kakorkoli!! in to je privilegij!, darilo!darilo, da lahko komuniciramo, skupaj razmisljamo, razmisljamo o sebi,drugih, dojemamo in slisimo druge percepcije, druge izkusnje, misli..vidis - iskanje lastne identitete v tem svetu raznolikih energij!!mnogo prepirov pa nastane prav zaradi tega, ker nekdo zeli lepodporo, ne pa zavrnitve, grajo, etc... sicer pa se strinjam s teboj, da je potrebno biti strpen!! in predvsemZAVESTEN tega kar se v nekem trenutku dogaja.ker ce smo zavestni lahko eneostavno zadeve preprecimo oz.obrnemo tako, da da ob vlozeni energiji ostane zavest!! oz.da oseba dobi tisto kar bi bilo zanjo dobro, da potem ne ostane brez energije. povedali:* A conclusion is simply the place where you got tired of thinking.* A cynic is someone who knows the price of everything and the value of nothing.* Galileo: "You cannot teach a man anything; you can only help him to find it within himself. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 strpnost je le razum, vse drugo je le periferija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Ti bobnar zamenjaj si slikco... tista ni tvoj tip hehe je preveč pomehkužena zate hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 In prav zares, moja naloga (kot tudi vseh 'Plutonovskih' tipov) je v lajfu se nauciti strpnosti... Eh hell, kakšna je pa naloga luninih tipov ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2003 ves kaj, free! meni se zdi, da ce clovek isce lastno vrednost in samopotrditev stalno in povsod, malo nezrelo. kot, ce bi skozi iskal ljubezen, ki je v otrostvu nisi dobil. ce me mama pa ata nista imela zadosti rada ali pa ce mi tega nista znala pokazat ali pa ce jaz te ljubezni nisem znala sprejeti, bom celo zivljenje to iskala. ne vem, preberi si knjigo primalni krik avtor je janov, ce te zanima. koliko stvari v zivljenu pocnemo narobe, tako ne iz sebe, ker smo ze zelo zgodaj bili prizadeti in smo svojo pravo osebnost, svojo bit, svojo duso deformirali, da bi bili bolj po godu svojim starsem! mene recimo motijo ljudje, ki povsod zbujajo pozornost in zahtevajo od drugih, da se z njimi ubadajo, ravno zaradi tega, ker imam obcutek, da moram nekomu igrat mamo ali pa ata (pac po potrebi). joj, free, tvoji romani so prevec zame! se ne morem skoncentrirat, da bi jim sledila do konca! ej bobnar, a vidis, ker imam premal kosckov tvoje slikce, ne vem ali si ti to resno ali tako po tvoje : cinicno?!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 In prav zares, moja naloga (kot tudi vseh 'Plutonovskih' tipov) je v lajfu se nauciti strpnosti... Eh hell, kakšna je pa naloga luninih tipov ? ... da cimprej skenslajo premocan starsevski (mamin) vpliv, recimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Marsa, kako veš, kateri tip si? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Kaj dominira v tvojem charttu, kaj je najbolj aspektirano, ce ti kaj ruzhi po soncu, luni ali asc... kaj je na vrhu horoskopa, in podobno...Ce si npr. Rak z Luno v Biku, pa se kulminantno, si lunin tip.Itak smo v glavnem mesani tipi... Nisem mislila telesne konstitucije, ceprav tudi - pri meni se to zelo lepo vidi - imam najbolj zastopan Neptun v Chartu (in ne Pluton), ker imam 4 pomembne planete oz. nebesna telesa v ribah, vendar mi to ne tolce ven - tudi recimo roke (ki smo omenjali v eni temi) - s tolikimi ribami bi morala imeti poduhovljeno dlan z intuitivnimi prsti.Jaz pa imam lopatasto s krivimi prsti. Ker je moj vladar Sonca na Ascendentu, vladar Ascendenta pa na MC-ju, se ti vplivi nekako prepletajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Hvala. To bo pa še zanimivo ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.