nataly 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Popolni lunin tip. Kulminantna luna... Sem že hotela prej pripomniti, pa mi ušlo iz glave. Tam glede alergije na sonce..se popolnoma strinjam z Marso. Alergija je popolnoma prikladen izgovor da ne rabiš razkazovati teleščka s katerim nisi zadovoljen...no jaz nimam alergij...še! Razen na pike...kje je zdaj Mick? čebel!!! Drugače pa..če je kdo preveč osladen se vprašam kaj mu tiči za bregom. Če nima izrazitega svojega mnenja, ga k temu spodbudim . Sem neposredna in odkrita. In marsikdo tega res ne vzame za dobro..pa kaj čmo...Sama sem s sabo popolnoma zadovoljna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Hehe še dobro da mam pol luno zelo daleč od MCja hehe, v bistvu nimam nič tam, programi mi vedno zračunajo luno, ampak to je far far, vsaj problemov nimam s strpnostjo.... (čeprav sem pogosto nestrpen hehe) ej predlagam, da ustanovimo temo, al pa tud tale bo dobra, kjer bomo lepo pohvalili (in citirali) kakšno strpno potezo članov foruma.... (pozitivno nagrajevanje... najbolj uspešna učenja ) tako se bomo naučili strpnosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 In prav zares, moja naloga (kot tudi vseh 'Plutonovskih' tipov) je v lajfu se nauciti strpnosti... Eh hell, kakšna je pa naloga luninih tipov ? ja, pa soncnih, ognjenih in vodnih tipov? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 ves kaj, free! meni se zdi, da ce clovek isce lastno vrednost in samopotrditev stalno in povsod, malo nezrelo. kot, ce bi skozi iskal ljubezen, ki je v otrostvu nisi dobil. ce me mama pa ata nista imela zadosti rada ali pa ce mi tega nista znala pokazat ali pa ce jaz te ljubezni nisem znala sprejeti, bom celo zivljenje to iskala. ne vem, preberi si knjigo primalni krik avtor je janov, ce te zanima. koliko stvari v zivljenu pocnemo narobe, tako ne iz sebe, ker smo ze zelo zgodaj bili prizadeti in smo svojo pravo osebnost, svojo bit, svojo duso deformirali, da bi bili bolj po godu svojim starsem! mene recimo motijo ljudje, ki povsod zbujajo pozornost in zahtevajo od drugih, da se z njimi ubadajo, ravno zaradi tega, ker imam obcutek, da moram nekomu igrat mamo ali pa ata (pac po potrebi). joj, free, tvoji romani so prevec zame! se ne morem skoncentrirat, da bi jim sledila do konca! ej bobnar, a vidis, ker imam premal kosckov tvoje slikce, ne vem ali si ti to resno ali tako po tvoje : cinicno?!leaja, sej res!! jest ze celo zivljenje tak, priznam, pa sem mam tazga cist rat!! pravzaprav celo uzivam v tem, ker vedno najde se soglas... ki isce podobno,ali pa dobim obliko, ki ne sprejema, kateri nisem kriticen ko postavim se ji pred obraz.biti tak in to sprejeti, ce ne gre, pa 0 zato, saj gre tudi drugace in tudi drugacese da ziveti. sonce mam v 7 hisi, pa se leva v ascedentu, pa luno v ovnu,pa sonce = ribi. 7 hisa so tudi partnerski odnosi. -- nekako jasno bolj se to zeodsvetljuje mi v zivljenju. ja, zrel pa morda res nisem v nekaterih pogledih, tudi priznam!!!'gre' tudi ce nisi zrel... (vsak ima svoja ucenja, svojo pot, svojo karmo.. vcasih je celo bolj skodljivo ce prej dozoris kot je potrebno ane? (kakor sem videl v zagrenjenih obrazih in topihoceh, katreim spet plamen prizges, ko povabis spet jim vero na plano. zgleda, kot da imas z nekom probleme ali zamere, ker je bil nezrel??ali pa narobe domnevam? ko gledam, da nekaj ne sprejemas v tebi? zakaj naj nekdo ne bi iskal ljubezen, cetudi je v otrostvu ni dobil?ne razumem? ce jo je ali ne, mar je ne iscemo vsi? berem pa res full malo :\: (ker raje tu debatiram ) zadnjic mi je 1 reku naj preberem od oshota:'smrt je najvecja izmisljotina' in 'sveto pismo'!? (a sem tak nevernik al kaj , ali potrebujem malomarijine kreposti in jezusove predanosti ) motijo te ljudje... (ce te moti, motis tudi sama sebe, ce si taksna? ane?) ?? -- ne sej ne vem ce je utemeljenozdaj teorizirati o zakonu refleksije?, dam le na moznost druge percepcije... sicer pa moj lev v ascendentu itak rabi pozornost!!! nezna ribica pa plac zase... ce pa se ovna v luni vklopim,pa me itak vsi opazijo, razen sam sebe ne!! moras prav 0 razen dihati!!! torej ce mislis da moras nekomu mamo igrati imas ocitno nekajza urediti pri sebi, ker si pac pustis igrati mamo!! a ni to logicno?zgleda da dobis pac take ljudi okoli, ki rabijo mame!! ti pa take, da si jim mama. -- ce spet zganjam teorijo.ja torej mas obcutek...!!! mami!! a se spomnis tistega filma: 'highlander', ko je bil tisti negativec,ki se je spopadal z highlenderjem in je vgrabil 1 babico in rekel:'mam'!! - in to je prav dobro zaigral!! sploh pa so v filmu kazali SKOTSKO!!!!!!! uf uf uf Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Hehe, Luna v ovnu, asc v levu... še dobro da si riba... kje se najde kakšno tako punco mojih let Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Nino - jaz pa pri tebi veckrat zelo zacutim Bika., Ja - se dobro, da je riba ..Jaz se vcasih hecam, da se mi je moralo tja v ribe naguzvat tolk planetov, sam da lahko prevagajo tistega sco...Prakticno MOram imeti vse v ribah, ce ne bi res bila se bolj gajstna. Sem nekaj razmisljala zdajle... o alergiji na sonce in o strpnosti.. Npr nekaj je treba vedeti - jaz v privat pogovoru, ce mi kdo potozi, da ima to alergijo, ne recem - ni mogoce! tega ne morete imeti! Ne kupim tega! In podobno... V bistvu sem tiho, mislim si svoje.dam morda kaksen nasvet, ne jemljem pa jim teze njihove tezave...Razen s frendico sva se ze prav kregali (to je ta, ki je pisala sms) - ker sem se ufurala in pa res prav tekmovala - bolj je dajala tezo, bolj sem se trudila jo odvzemati in negirala to.Mi je pa cisto jasno, kako delujem na koga s tem - sploh na te, ki 'imajo alergijo na sonce'. Tu na forumu (ali ce jih debatira vec) pac skusas cimbolje oblikovati svoje mnenje in ne govoris z enim in tocno dolocenim clovekom in se torej ne oziras na tocno dolocenega posameznika...Kar ne pomeni, da sem v pogovoru hinavska, ker ne povem tega.Samo brez veze mi ga je prepricevat.... Saj se ne grem za vsako ceno imeti prav.. Pac - on tako misli.Tu pa nevpleteno in neobcutljivo podajam svoje mnenje, ki je eno od dvajsetih, recimo... Kolikokrat so mi matere govorile - ja, nisem imela mleka...Pa nikoli ne recem, to prakticno ni mogoce.Ona s tem, ko prepricuje mene, prepricuje sebe, da je cisto OK ravnala, ko je nehala dojiti.In jaz to razumem.V sebi pa se spominjam, kaj sem sama zganjala, ko res ne imela mleka, ker se preprosto to se ni vzpostavilo, ta oxitocin ali kaj je ze, ker je bil porod sprozen in en mesec prezgodaj, ker mi je pocil mehur...Tako dejansko 'nisem (SE) imela mleka'..S taksno 'diagnozo' sester v porodnisnici sem otroka dojila eno leto - od tega 7 mesecev izkljucno samo z mlekom. Svojim. Ki ga 'nisem imela'. Potem pa me je vse skupaj zanimalo in sem se poglobila in ugotovila, da je dejansko en procent ali koliko teh, ki ga res nimajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 ojla free!ti imas ocitno odlicno izdelane obrambne sisteme, da vse zadeve obrnes tako, da so tebi v redu! jaz nisem mama nobenemu drugemu ,razen svojima otrokoma!ne da se mi vec vzgajat ljudi, da naj ugasnejo telefon na predavanjih, npr. al pa da naj v trgovini za sabo pospravijo nakupovalni vozicek al pa da naj parkirajo tako in tako,... koneckoncev se mi ne zdi nujno, da gre tule samo za moj pokroviteljski nagon oz bit nekomu mama al pa ata!gre za neko socializacijsko zrelost, da zivis tako, da pac znas poskrbet cim bolj sam zase, brez dodatne rezije v ozadju. ce bi vsak zase pac poskrbel, pa ne na racun drugega, bi bil svet, po mojem mnenju, lepsi!nisem govorila o iskanju *te* ljubezni danes, ko si odrasel (?), ampak, da isces tako simbolicno ljubezen, ker je tudi tvoja osebnost simbolicna, izkrivljena.je pa res, da so ti odkloni lahko vecji ali pa manjsi! sado-mazo npr.!(zdej sem vrgla kost, ha) jaz nimam nic proti taksni zvezi, brez mene seveda! ampak, po moje gre za deformiran odnos do sexa, tako kot pri se dosti drugih perverzijah. no, ta primer je res, da bolj orto! obstaja pac dosti zvez (tudi prijateljskih), odnosov, ko ne gre za simbiozo pac pa za parazitstvo. drug drugemu sta parazita, pa jima je cist kul, zdrava pa ni takale zveza.no, ne da se mi vec o tem!marsa, se strinjam s tabo! alergija (ali karkoli ze to je) na sonce je, jasno da posledica nekega nesprejemanja in jasno mi je, da gre nesprejemanje cloveku na zivce. zacaran krog, pac, ki pa se v nekem trenutku prekine zaradi necesa.glede mleka pa pravijo, da se ne dela, ko zenske nimajo razvitega materinskega cuta do konca. ne vem pa kaj pravijo za tiste, ki so rodile s carskim?!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 jja, brez dodatne rezije v ozadju, sam je treba popravt ne pa vlect druge notr, iskat pokrovitelje, da ti odobravajo stanje kakrsno se izdaja.ja g. Lea, te spremljam jest od kar si se prkazala tukle.Zanimivo te je brat, zlo poucno, se najdem tut notr, she kej povej, pa bom se bolj nasicen S takimi izjavami mi res polepsas dan, predusem mi ga jutranje pomagas vzhajat tvoje besede me zbudijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Pokowc = detektiv Skrbno preverja in zasleduje vse člane LNF-ja. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Hehe, Luna v ovnu, asc v levu... še dobro da si riba... kje se najde kakšno tako punco mojih let blizu mene zivi dekle, ki je rojena isti dan kot jaz in ima:sonce, asc, luno, venero in se kaj v istih znakih kot jas!..torej evo punco zate!! oz. najde se!! ne vem pa kolk si ti mlad?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 ..torej evo punco zate!!modela vidva Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 ojla free!ti imas ocitno odlicno izdelane obrambne sisteme, da vse zadeve obrnes tako, da so tebi v redu! jaz nisem mama nobenemu drugemu ,razen svojima otrokoma!ne da se mi vec vzgajat ljudi, da naj ugasnejo telefon na predavanjih, npr. al pa da naj v trgovini za sabo pospravijo nakupovalni vozicek al pa da naj parkirajo tako in tako,... koneckoncev se mi ne zdi nujno, da gre tule samo za moj pokroviteljski nagon oz bit nekomu mama al pa ata!gre za neko socializacijsko zrelost, da zivis tako, da pac znas poskrbet cim bolj sam zase, brez dodatne rezije v ozadju. ce bi vsak zase pac poskrbel, pa ne na racun drugega, bi bil svet, po mojem mnenju, lepsi!nisem govorila o iskanju *te* ljubezni danes, ko si odrasel (?), ampak, da isces tako simbolicno ljubezen, ker je tudi tvoja osebnost simbolicna, izkrivljena.je pa res, da so ti odkloni lahko vecji ali pa manjsi! sado-mazo npr.!(zdej sem vrgla kost, ha) jaz nimam nic proti taksni zvezi, brez mene seveda! ampak, po moje gre za deformiran odnos do sexa, tako kot pri se dosti drugih perverzijah. no, ta primer je res, da bolj orto! obstaja pac dosti zvez (tudi prijateljskih), odnosov, ko ne gre za simbiozo pac pa za parazitstvo. drug drugemu sta parazita, pa jima je cist kul, zdrava pa ni takale zveza.no, ne da se mi vec o tem!marsa, se strinjam s tabo! alergija (ali karkoli ze to je) na sonce je, jasno da posledica nekega nesprejemanja in jasno mi je, da gre nesprejemanje cloveku na zivce. zacaran krog, pac, ki pa se v nekem trenutku prekine zaradi necesa.glede mleka pa pravijo, da se ne dela, ko zenske nimajo razvitega materinskega cuta do konca. ne vem pa kaj pravijo za tiste, ki so rodile s carskim?!leaja, tudi jaz sem z carskim ven prisel in 7 meseci.zdaj pa ljubezen iscem... in ja strinjam s teboj!! veliko zame napisanega si podala - HVALA!! vcasih je socializacijska zrelost le 1 navaden bull s...!pretveza za tisto kar si ne upamo biti, je pa res, da prihaja tudi iz zrelosti kakor pises.in ce je ze kdo nezrel ima itak dovolj dela s seboj uin temu primerno manj veseljav zivljenju; tako da se s teboj strinjam! res se razvijam... ker dolgo 1 nivojev nisem... ampak sej gre pocas pisi se kaj, ce zelis!! poda mi tvoje ucenje mami Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 mater smo bili hitri! ze navsezgodaj smo napisal par stvari!ja, samo tole fantje: ste mi polepsal dan!ce ne bi imela dans tak guzve v sluzbe, bi mogoce prej pa vec odgovorila! ej astrologi! a se vam ne zdi, da je pa tkole iskat punco (al pa tipa) ze mal prevec racionalno? saj vem, da je vse v stosu, ampak ene bariere si pa najbrz postavis, ko ta znak s tem podznakom, pa z luno in marsom tam je kul, tisti drugi, ki ima pa venero tam, pa ni!?leap.s.oj pokowc, ti pa mene z gospo al kaj! ves kaj, ko pride kaksen kaj prodajat na vrata, me vprasa, ce imam mamo doma. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Hehe, Luna v ovnu, asc v levu... še dobro da si riba... kje se najde kakšno tako punco mojih let no evo ce verjames ali ne;tista ki sem ti jo omenil ima skoraj vse planete isto pozicijo; razlika planetov:__merkur mam v vodnarju || ona pa v ribah!__mars mam v skorpijonu || ona v strelcu_jupiter, uran in pluton imava oba retrograden || ona pa se venero in neptuna.razlikujejo se pa planeti sonce, luna in merkur v hisah::jaz sonce v 7, luno v 8, merkur v 6 hisi.ona sonce v 8, luno v 9, merkur v 7 hiši.vseh ostalih 10 planetov pa isto v znaku in hisah!! razlika pozicija his:__6 hiso mam v kozorogu || ona pa v vodnarju_12 hiso mam v raku || ona pa v levuvse ostale hise (10) pa isto razlicni pa so seveda APSEKTI!! rojena isti dan, ziviva v istem naselju. no, kaj porecejo na to astrologi!!??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Nino - jaz pa pri tebi veckrat zelo zacutim Bika., Hja, sva si kar podobna ja, hehe, še dobro da omeniš mal bika, sicer bi res pozabil na mojo protiutež... fortuna in spirit, in kaj vem kaj še vse mam v biku, da me drži proč od škorpijona.... hehe. hehe, v bistvu morda obratno kot pri tebi, ko maš ogromno v ribah, tako mam jaz ogromno (malo manj) v sco, pa se potem tebi sco kaže meni pa oven, kot malo močnejši... hm seveda v javnem življenju.... zasebno, nisem jaz tolk oven... kot tudi tam vidim da si ti precej riba Hm ja z mlekom ki ga nimaš... hehe, neverjetno ja, mehur poču (zdejle bi manku tisti prst s tvoje slikce.... kaj si pa pila ) najbrž nič takega se zgodi, ampak ja zanimivo, res ne poznam ljudi ki bi se jim to dogajalo.... sedaj pa k bolj zabavnim platem življenja... free... hehe, nice, nice nice, me že zanima kolk je stara, ja z sem 19, in s kje je... (bojda da je ta podatek veliko bolj pomemben od celega horoskopa... ampak jaz sem itak bil imenovan za razmerja na daljave....) Torej Riba Oven Lev, Riba, hm venero ne vem, strelec, yao, zanimivo, zanimivo... sedaj mi povej še da je blond hehe, ok pustmo to, ko najmanj mislim na take stvari najbolj zadanem... (kar na blef, in pol ti poznaš, mmm sumljivo, najbrž poznaš dosti ljudi) in če bi rekel škorpijonko 14.11.1983 bi rekla zjutraj al zvečer hehe.... no ja hvala res, mogoče pa bo kaj s tega Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. julij 2003 Prijavi Deli 26. julij 2003 ja, ampak njenga maila pa ti ne morem kr tko dt je pa dosti starejsa od tebe.nevadel sem zato, da ti povedem v moznost da spoznaslahko celo osebo rojeno isti dan, etc... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.