MUCAMACA 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Sem imela obdobje, ko sem intenzivno izvajala pranajamo, potem pa zaradi službenih in družinskih obveznosti...tempa življenja itd.. :xx!: samo še občasno. Pa sem spet zbrala voljo in energijo in zadevo izvajam bolj redno. Se takoj pozna. Po drugih jogijskih vajah pa sploh! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Sstane, kaj torej priporočaš? Malo soli pri seksu? Mmmm, malo posoliš, potem pa dihaš, dihaš, dihaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Diham, torej sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Diham, torej sem.diham, torej diham Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 . CELOSTNA UGLASITEV sobota 3. julij 2004 od 9.00 do 19.00 ureSportni Klub Palestra, Vrhovci c.VIII/17, Ljubljana ODKRIVANJE SAMEGA SEBE IN GLOBOKA SPROSTITEVDRUŠTVO BREATHE FOR PEACE SLOVENIJA TE VABI NA:SEMINAR z DANIELOM HIRTZOM-------------------------------------- CELOSTNA UGLASITEV: NAM V KRATKEM ČASU NUDI GLOBOKO VEZ Z ŽIVLJENSKO ENERGIJO V NAS SAMIH IN POVEZANOST Z DRUGIMI BREZ KAKRŠNIH KOLI OBREDOV ALI DOGM. SKOZI LAHKO, TEKOČO KOMBINACIJO DIHANJA, GIBANJA ZVOKOV IN DINAMIČNE MEDITACIJE SI BOMO NAPOLNILI NAŠO ŽIVLJENSKO ENERGIJO IN ŠLI ČEZ MEJO VSAKODNEVNEGA DOBREGA POČUTJA.UDELEŽENCI IZKUSIJO NEVERJETNO ENERGIJO SKOZI SODELOVANJE V SKUPINI, KER SO TAKO VEČJE IN MOČNEJŠE ENERGIJE. OMOGOČA NAM, DA V MEDSEBOJNI POVEZAVI ZAČUTIMO PRETOK ŽIVLJENJSKE ENERGIJE.-------------------------------------- PREDNOSTI CELOSTNE UGLASITVE: - DOLGO TRAJAJOČA OBDOBJA MIRU IN POPOLNE SPROSTITVE- ZMANJŠANJE OZ. ELIMINACIJA NAŠEGA VSAKODNEVNEGA NOTRANJEGA DVOGOVORA- USTVARIMO BOLJ REALEN POGLED NA SVET- OMOGOČA BOLJŠO OSREDOTOČENOST- DOSEGANJE SPOZNAVANJA SAMEGA SEBE, ZADOVOLJSTVO IN NOTRANJI MIR TUKAJ IN SEDAJ- NEŽNO ODPIRANJE NAŠIH SRC ZA SPREJEM SKRIVNOSTI ŽIVLJENJA-------------------------------------- DANIEL HIRTZ je priznan mojster rebirthinga, strokovnjak tradicionalnih šol dihanja, skupinske dinamike in stvarnik celostne uglasitve.Študiral je religiozno filozofijo in filozofsko astrologijo na Dunaju z A.Keyserling-om. Obsežno je izurjen v socio-kulturni motivaciji, kot tudi v ezoteričnih zdraviteljskih procesih. Preteklih 15 letih je neprestano delal s posamezniki in skupinami po vsej Evropi in ZDA. --------------------------------------UDELEŽENCI SE BODO NAUČILI RAZLIČNIH METOD IN TEHNIK, KI JIH BODO LAHKO PRAKTICIRALI V VSAKODNEVNEM ŽIVLJENJU!-------------------------------------- ELEMENTI DELAVNICE: - DIHANJE : DIHANJE SO VRATA DO NEZAVEDNEGA. ZAVESTNO DIHANJE NAM PONUJA MOŽNOST DOŽIVETJA NAŠE NEZAVEDNOSTI, SAJ NAS DIH ODPRE, ZACELI STARE RANE, SPROSTI IN NAPOLNI Z ENERGIJO. DIH JE JEDRO NAŠEGA ŽIVLJENJA IN JE NESKONČEN VIR DOBREGA POČUTJA IN REGENERACIJE. - PLES IN GIBANJE : POSEBNI KORAKI ZDRUŽENI Z RITMIČNIM DIHANJEM NAM ODPREJO TELO PLAST ZA PLASTJO. PREHOD V NAJGLOBJE PLASTI NAŠETELESNE ENERGIJE JE DOSEŽEN SKOZI DIHANJE IN POSEBNE GIBE. REZULTAT JE REORGANIZACIJA IN UGLASITEV NAŠE ŽIVLJENSKE ENERGIJE, SAJ SO GIBI LAHKI, PREPROSTI IN ZABAVNI. - GLAS IN ZVOKI : VIBRACIJE NAŠIH GLASOV ODPREJO IN UGLASIJO TUDI NAJGLOBJE IN NAJFINEJŠE PLASTI PRETOKA ŽIVLJENSKE ENERGIJE ZNOTRAJ SKUPINE IN V NAS SAMIH. PETJE V SKUPINI POTENCIRA NAŠE DOŽIVETJE, KJER BOMO ZAČUTILI, DA JE CELOTA VEČ KOT LE SKUPEK DELČKOV. - ENERGIJSKO RAVNOVESJE : NAUČILI SE BOMO, DA JE DIHANJE POT DO RAVNOVESJA, HARMONIJE IN ZDRAVLJENJA PRETOKA ŽIVLJENSKE ENERGIJE. - ČIŠČENJE UMA : SKOZI DIHANJE SE RAZBREMENIMO STALNIH STRAHOV IN DVOMOV, SKOZI REDNO VADBO PA SE JIH ZNEBIMO POPOLNOMA. ----------------------------------------------------------------------------KJE: Športni Klub Palestra, Vrhovci c.VIII/17, LjubljanaKDAJ: 3. julij 2004 od 9.00 do 19.00 (vmes bo čas za kosilo)CENA: 14.000,00 SIT (60 EUR) - v primeru vplačila do 25. junija je cena 12.000,00 SIT (50 EUR).Denar nakažite na transakcijski račun 02012-0254442605. PRIJAVE:041 700 996 - Brane031 558 080 - Jasmina EMAIL: uglasitev@yahoo.com http://cokolada.net/uglasitev * S seboj prinesite spalno vrečo ali odejo in bodite v udobnih oblačilih. DRUŠTVO BREATHE FOR PEACE SLOVENIJA SEMINAR JE DEL SVETOVNEGA PROJEKTA MIRU ! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 Breathing 1. Lie on your back preferably on something soft and cover with a light coverlet. Bend your knees and move your feet about eight inches apart. Point your toes upward. Let your spine relax straight. 2. Scan your body for tension. As best you can let your body melt into what you are lying on. 3. Bring attention to your breathing and place your hand on the area where your navel resides. Inhale and exhale. Notice if you are breathing into your upper chest, or is the abdomen truly moving. People who are nervous will breathe short, shallow breaths in their upper chest. 4. Place both of your hands gently on the abdomen. Inhale slowly and deeply through the nose into this area. Notice how your abdomen rises and falls with each inhalation. Your chest should move only the slightest amount, if not at all. 5. Continue to inhale through your nose and exhaling through your nose or mouth. This is as simple and effortless as a baby breathes. 6. Breathe for about five or ten minutes, once or twice a day. You can also breathe into your abdomen while standing, driving or walking. After a couple of weeks of gently practicing this program you can increase any of these practices to longer periods of time. 7. At the end of each breathing session scan your body once again. At the conclusion of the exercise notict/compare how you feel now with how you felt at the beginning. 8. When you allow this program to become the new way you breathe for life, you will begin to notice how much more relaxed your body and you become. Norma Delaney (12.10. je bila na Tobijevem srečanju v Slonu) vir: www.newbreath.net Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Dbest, kako prikladno si odprla tole, Mateja! Ravno pisem napoved, dihanje bo ful point zdaj - bodo kaksni imeli tezave (dushenje, slabo dihanje itd.) - tako da - dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dbest, kako prikladno si odprla tole, Mateja! Ravno pisem napoved, dihanje bo ful point zdaj - bodo kaksni imeli tezave (dushenje, slabo dihanje itd.) - tako da - dbest! Kaj se nisi dovolj nadihala z novim LNF Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Stane, komaj diham, dusim se v delu.Cakam sam da mi se ti navalis tocno zdaj z odprtjem novega foruma. (... ja, ja, saj bo...)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Žal sem šele sedaj,ko sem bolna (z vnetim grlom in sinusi,kašljem...),ugotovila kako lepo je NORMALNO dihati. In res,počutim se prav brez energije,pa čeprav je to "samo" prehlad. Ta zamašen nos in boleče grlo mi gresta že prav pošteno na živce! Ko ozdravim,obljubim,da se bom fajn nadihala in ob tem poskušala vdihniti čimveč pozitivne energije,ven pa izdihniti negativno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Žal sem šele sedaj,ko sem bolna (z vnetim grlom in sinusi,kašljem...),ugotovila kako lepo je NORMALNO dihati. In res,počutim se prav brez energije,pa čeprav je to "samo" prehlad. Ta zamašen nos in boleče grlo mi gresta že prav pošteno na živce! Ko ozdravim,obljubim,da se bom fajn nadihala in ob tem poskušala vdihniti čimveč pozitivne energije,ven pa izdihniti negativno Kaj še nimaš pravega zdravila za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Žal ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Pridi na Mavrično soboto v soboto, pa ga morda dobiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Hm...a je to vsako soboto? Mogoče kdaj drugič,ker sem trenutno kar precej zaposlena s faksom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zigi 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Vse, ki jih zanima več o posebnih oblikah dihanja vabim v torek, 9.11.2004 ob 18:00, v Delavsko knjižnico, v kletne prostore. Društvo Bindu začenja z serijo predavanj na temo Zakaj in kako raziskovati samega sebe. V torek bo tema dihanje in osvoboditev diha.Vstop je prost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Norma Delaney (12.10. je bila na Tobijevem srečanju v Slonu) vir: www.newbreath.net tole preprosto in učinkovito DIHANJE res priporočam ... dovolj je že 10 minut na dan... leže vdihuješ globoko v trebuh (prsni koš naj se čim manj dviguje)... vdih skozi nos globoko v trebuh... to je vse... učinki so izjemni Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ne pretiravat....marketing je le marketing.... vsak mora najt svoj lastni ritem.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zigi 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ne gre za pretiravanje. Dihanje je močno duhovno sredstvo in z različnimi oblikami dihanja se lahko spravimo v zelo različna duhovna in duševna stanja. Dihanje je celo tako močna stvar, da se s tem ni za igrat, če ne znaš. Nekdo, ki stvar dobro pozna ti mora pokazati, kajti drugače lahko narediš veš škode kot koristi. Enostavna vaja ali preiskus. Probaj dihati plitvo in kratko in opazuj kako se počutiš. Nato dihaj s polnimi pljuči in trebuhom in zopet opazuj. Razlika je očitna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vstop je prost. Objavite na LNM, lahko pa tudi v Koledar na forumu, samo za to morate pisat na forum@lunin.net Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Ampak res izgleda, kot da dihanje zdravi vse naše težave.Problem je le v tem, ker naletim med vajami dihanja na 'blokade' in pol se mojemu umu ne da več, al pa ne prenese bolečine, mu je dolgčas ... skratka 1000 trikov, ki jim velikokrat podležem. In pol sem še jezna sama nase. Bo treba vadit. rabim dihanje! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 rabim dihanje!Brez dihanja še živet ne moreš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Brez dihanja še živet ne moreš Nisem vedla. če se dobvr prediham (npr. med športom), če vidim bolje. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Dihanje dejansko dela čuda. Vsak od štirih elementov, zrak, voda, sol in ogenj (energija v hrani), dela čuda, če ga vsakodnevno ne uživaš dovolj, potem pa odpraviš pomanjkanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Vsak od štirih elementov, zrak, voda, sol in ogenj (energija v hrani), dela čuda, če ga vsakodnevno ne uživaš dovolj, potem pa odpraviš pomanjkanje. zrak, voda, sol in ogenj ... a ni zemlja? nekteri sm pa opazu da res bol slabo dihajo, tak čist plitvojs sm se nauču razne dihalne vaje in pravilno dihanje v ene m zdravilišču za astmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ..ce mate tezave z dihanjem... potem to da vas ati ne mara mogoce ni vas najvecji problem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.