Skoči na vsebino

Nevihta

Peter Pan

Recommended Posts

x!x

Peter Pan!

Zdajle sem sele opazila tvoje navduseno strinjanje, da brez marše, ki bo vse pokvarjot. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 114
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Neeeee!

Nisem navdušen, ker te kao ne bo. Ti tudi obljubim, da te (če ne bo šlo drugače) prišvercam zraven! Navdušen sem nad tabornim ognjem, ki je prav tako kot nevihta zelo cooooool, pa nad tem da bo po ognju nevihta. Yesssss! Samo glej da ne boš pol zatrokirala in res pokvarila nevihte z lepim vremenom.

x:)x x8Dx x:Dx :palec:

Kul. Z veseljem bom zraven - tako pri ognju, kot potem, ko bo -primerno in ustrezno- nevihta! x8Dx :palec:

Jaz tudi sizim na cel paket naravne scene - zato pa - gozd, ogenj, nevihta... vse mora bit.

Itak sem se hecala - ker je zgledalo oz. bi lahko dvoumno...

Pol pa - da mal poduhovicim... x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, res... tale prst...

Sam je tudi na drugi fotki - edini, ki se dam gor takole, ker si po defoltu nisem vsec na fotkah.

Zamisli... pa se morda ne ravno zaradi glih tistega prsta... x:Dx

Sem pa dobronamerna in celo kar vsec tudi otrokom, ceprav najprej chukasto gledajo...

Se pravi ze ne morem biti tako grozna, kot se zdi... x;)x

... recem, kaj boste pili - cesnov ali blitvin sok? x:Dx

Tim se rezi, ko steka, da so 'moji stosi', oni pa se za hip ustrasijo, da bojo res dobili kaj taksnega! x:Dx x:o)x

Picasso

POnoči je bilo prav prijetno, ko je bila po vsej tej vročini in sopari nevihta. Že popoldan je vse kazalo na to,da se bo nekaj takega zgodilo, lastovke so precej nizko letale in mrčes je bil nadležen. Na ne nebu je bilo pa vse sivo in sploh ni bilo videti, da bi se oblaki kaj dosti premikali (obožujem ležanje na travi in buljenje v nebo z vrečo bolh ob meni).

No pa se je zgodila nevihta čez noč, poskrbela za naravo in očistila zrak. x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Peter Pan, poleti so v visokogorju ob lepem vremenu praviloma vsak dan popoldan vročinske nevihte. To sem imel v mislih, ko sem predlagal srečanje na Mangrtu.

Vabilo še velja. Na lep poletni dan popoldan na Mangrtu. Nevihta s strelami zagotovljena. Strelovode prinesite s seboj!

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Peter Pan, do Mangrtskega sedla lahko prideš z avtom, potem pa imaš še cca 2 uri do vrha. Dve varianti. Slovenska smer je bolj zahtevna, plezalna in je priporočljiva za vspon, po italjanski, lažji, pa potem sestopiš. Če ti že prej strele ne zagotovijo prenosa v dolino. Zadnja varianta velja seveda le z tiste, ki na vsak način želijo doživeti nevihto v visokogorju. Doživijo jo brez težav, bolj vprašljivo pa je preživetje.

Nevihte priporočam le v varni sobi doma.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Kadar smo pri stari mami pospravljali seno in bog ne daj, da sem bila jaz slabe volje, takrat je bila vedno nevihta in nam je nalilo seno, mami je rekla, da jaz s svojo jezo kličem dež !

LP! x:Dx

Super mi je občutek pred nevihto, med nevihto in po nevihti.

Spomnim se občutka,kadar smo šli na maturantski izlet v Španijo.Na poti v Španijo (z avtobusom) smo se vstavili v Veroni.Enkratno mesto...romantično, staro, privlačno,...

Pripravljalo se je na nevihto...začelo je pihljat, nebo se je stemnilo, ...po hitrem ogledu mesta smo sedeli pred enim barom in srkali italijanski cappuccino...in uživali v pripravljanju na nevihto...kot bi se čas zame ustavil...

...samo blažen feeling...samo jaz in Verona in bliskanje...in grmenje...in cappuccino...in tlakovana cesta...super!!!

Yoko

... smo sedeli  pred enim barom in srkali italijanski cappuccino...in uživali v pripravljanju  na nevihto...kot bi se čas zame  ustavil...

...samo blažen feeling...samo jaz in Verona in bliskanje...in grmenje...in cappuccino...in tlakovana cesta...super!!!

Yoko

UAU!

Bom kar zapru oči in se preselu tam. Si tako lepo opisala.

Tudi jaz obožujem nevihte in tisto posebno, električno, nekako evforično vzdušje tik pred izbruhom. In igro oblakov, ki zatemnijo sonce; in prve, debele dežne kaplje, ki navlažijo atmosfero; in strele, ki parajo nebo... in tisti posebni vonj v zraku... in mavrico na temnem obzorju umikajočih se oblakov... in kristalno nebo, ko je vsega konec...

me včasih kar zagrabi, da bi stekla ven na cesto, bosa in brez obleke...

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Tudi jaz obožujem nevihte in tisto posebno, električno, nekako evforično vzdušje tik pred izbruhom. In igro oblakov, ki zatemnijo sonce; in prve, debele dežne kaplje, ki navlažijo atmosfero; in strele, ki parajo nebo... in tisti posebni vonj v zraku... in mavrico na temnem obzorju umikajočih se oblakov... in kristalno nebo, ko je vsega konec...

me včasih kar zagrabi, da bi stekla ven na cesto, bosa in brez obleke...

:palec:

Kwa si dobr napisala, Pikapolonca! x:)x x;)x

Jaz tudi vse tako, do picice! x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...