Marsa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 x!x Peter Pan!Zdajle sem sele opazila tvoje navduseno strinjanje, da brez marše, ki bo vse pokvarjot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 24. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2003 Neeeee! Nisem navdušen, ker te kao ne bo. Ti tudi obljubim, da te (če ne bo šlo drugače) prišvercam zraven! Navdušen sem nad tabornim ognjem, ki je prav tako kot nevihta zelo cooooool, pa nad tem da bo po ognju nevihta. Yesssss! Samo glej da ne boš pol zatrokirala in res pokvarila nevihte z lepim vremenom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Kul. Z veseljem bom zraven - tako pri ognju, kot potem, ko bo -primerno in ustrezno- nevihta! Jaz tudi sizim na cel paket naravne scene - zato pa - gozd, ogenj, nevihta... vse mora bit.Itak sem se hecala - ker je zgledalo oz. bi lahko dvoumno...Pol pa - da mal poduhovicim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 24. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2003 Ja samo z unim prstom tako žugaš, da se človek kr malo zamisli. Pa še nasmešek je malo sumljiv, nagajiv ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Ja, res... tale prst...Sam je tudi na drugi fotki - edini, ki se dam gor takole, ker si po defoltu nisem vsec na fotkah.Zamisli... pa se morda ne ravno zaradi glih tistega prsta... Sem pa dobronamerna in celo kar vsec tudi otrokom, ceprav najprej chukasto gledajo...Se pravi ze ne morem biti tako grozna, kot se zdi... ... recem, kaj boste pili - cesnov ali blitvin sok? Tim se rezi, ko steka, da so 'moji stosi', oni pa se za hip ustrasijo, da bojo res dobili kaj taksnega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 ti pa jim potem postrežeš pesinega ... (malo duhovičim naprej) včeraj poslušala Dežuje in Ti... se ravno tu ujame s tole temo ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 POnoči je bilo prav prijetno, ko je bila po vsej tej vročini in sopari nevihta. Že popoldan je vse kazalo na to,da se bo nekaj takega zgodilo, lastovke so precej nizko letale in mrčes je bil nadležen. Na ne nebu je bilo pa vse sivo in sploh ni bilo videti, da bi se oblaki kaj dosti premikali (obožujem ležanje na travi in buljenje v nebo z vrečo bolh ob meni). No pa se je zgodila nevihta čez noč, poskrbela za naravo in očistila zrak. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 IIII Pr meni je samo padalo, ni blo une prave nevihte. Al sem jo prespal, ker sem malo slab zadnje dni? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Peter Pan, poleti so v visokogorju ob lepem vremenu praviloma vsak dan popoldan vročinske nevihte. To sem imel v mislih, ko sem predlagal srečanje na Mangrtu. Vabilo še velja. Na lep poletni dan popoldan na Mangrtu. Nevihta s strelami zagotovljena. Strelovode prinesite s seboj! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 Ma hribov glih ne maram preveč! Mislim pa da se na Mangart da prit siz auton. Strelovod (dežnik) imam zmeraj u autu, pohodniških palic pa moj auto ne rabi, jaz pa še manj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Ma kaki avto, a ne znaš letet? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 Magari! Za enkrat letim samo u sanjah. Da bi vedli kako je to lepo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Peter Pan, do Mangrtskega sedla lahko prideš z avtom, potem pa imaš še cca 2 uri do vrha. Dve varianti. Slovenska smer je bolj zahtevna, plezalna in je priporočljiva za vspon, po italjanski, lažji, pa potem sestopiš. Če ti že prej strele ne zagotovijo prenosa v dolino. Zadnja varianta velja seveda le z tiste, ki na vsak način želijo doživeti nevihto v visokogorju. Doživijo jo brez težav, bolj vprašljivo pa je preživetje. Nevihte priporočam le v varni sobi doma. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 Hmmm Mogoče bom pa zares poletel če me udari strela oz. šajeta po domače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 no no, Marša. jaz sem se samo bala za slabo vreme. Ali ni lepa misel, da pirnašaš sončno vreme? Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Kadar smo pri stari mami pospravljali seno in bog ne daj, da sem bila jaz slabe volje, takrat je bila vedno nevihta in nam je nalilo seno, mami je rekla, da jaz s svojo jezo kličem dež ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Super mi je občutek pred nevihto, med nevihto in po nevihti. Spomnim se občutka,kadar smo šli na maturantski izlet v Španijo.Na poti v Španijo (z avtobusom) smo se vstavili v Veroni.Enkratno mesto...romantično, staro, privlačno,...Pripravljalo se je na nevihto...začelo je pihljat, nebo se je stemnilo, ...po hitrem ogledu mesta smo sedeli pred enim barom in srkali italijanski cappuccino...in uživali v pripravljanju na nevihto...kot bi se čas zame ustavil......samo blažen feeling...samo jaz in Verona in bliskanje...in grmenje...in cappuccino...in tlakovana cesta...super!!! Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 ... smo sedeli pred enim barom in srkali italijanski cappuccino...in uživali v pripravljanju na nevihto...kot bi se čas zame ustavil......samo blažen feeling...samo jaz in Verona in bliskanje...in grmenje...in cappuccino...in tlakovana cesta...super!!! YokoUAU! Bom kar zapru oči in se preselu tam. Si tako lepo opisala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Tudi jaz obožujem nevihte in tisto posebno, električno, nekako evforično vzdušje tik pred izbruhom. In igro oblakov, ki zatemnijo sonce; in prve, debele dežne kaplje, ki navlažijo atmosfero; in strele, ki parajo nebo... in tisti posebni vonj v zraku... in mavrico na temnem obzorju umikajočih se oblakov... in kristalno nebo, ko je vsega konec...me včasih kar zagrabi, da bi stekla ven na cesto, bosa in brez obleke... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Tudi jaz obožujem nevihte in tisto posebno, električno, nekako evforično vzdušje tik pred izbruhom. In igro oblakov, ki zatemnijo sonce; in prve, debele dežne kaplje, ki navlažijo atmosfero; in strele, ki parajo nebo... in tisti posebni vonj v zraku... in mavrico na temnem obzorju umikajočih se oblakov... in kristalno nebo, ko je vsega konec...me včasih kar zagrabi, da bi stekla ven na cesto, bosa in brez obleke... Kwa si dobr napisala, Pikapolonca! Jaz tudi vse tako, do picice! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2003 Prijavi Deli 26. julij 2003 Lepi so pogoji ob igrah narave za fotografijo! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2003 Prijavi Deli 26. julij 2003 WoW, Boris!kaksna fotka! Res impresivno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2003 Prijavi Deli 26. julij 2003 Hvala Marsa na komplimentu!Me veseli,da te je fotka impresionirala! Lepo nedeljo ti želim! BorisM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 res je zanimiva ta moč narave, tako rad jo imam Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.