borism 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Jupi, danes nas je pa v Ljubljani zalil dež.... . Obožujem take mini nevihtice z malo hrupa, osvežitvijo in toplim zrakom. Lepo nam je osvežila jutro, a bo dan vseeno prijetno topel . Še več takih.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Janja, mene tudi dobil dež, ko sem prišla na postajo, pa vse do službe. Sedajla pa sušim sandale. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Janja, mene tudi dobil dež, ko sem prišla na postajo, pa vse do službe. Sedajla pa sušim sandale. Dost pametna odločitev,da si imela sandale x!x .Zamisli si kako bi bilo,če bi imela zaprto obutev . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Evo takole je to; jaz in obleka že ok, tile sandali pa so malo podloženi in še niso čisto suhi, ampak bo že. Do takrat pa bosa dirkam okoli Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Evo takole je to; jaz in obleka že ok, tile sandali pa so malo podloženi in še niso čisto suhi, ampak bo že. Do takrat pa bosa dirkam okoli Ti si pa kar hrabra,kar se tiče bosega dirkanja.Samo pod noge glej,da kaj ne pohodiš nehote.... Povej,kdaj boš imela posušene sandale x!x Kljub jutranjim dogodivščinam ti želim lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 (popravljeno) Hvala. A ni fino, ko ni vse po "pravilih" ... Takale mini nevihtica zjutraj Evo vse ok... Popravljeno 25. avgust 2003 -> Tina Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Tina, po mojem se moškim prebivalcem foruma zdajle cedijo sline po slikci Tine, ki čaka na obleko, da se ji posuši. kam pa pridemo brez domišljija ????? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Tina, po mojem se moškim prebivalcem foruma zdajle cedijo sline po slikci Tine, ki čaka na obleko, da se ji posuši. kam pa pridemo brez domišljija ????? Še dobro,da imamo robčke... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Evo, spet je dan po nevihti. Narava se je sprostila, oddala odvečno energijo in nam jo poslala s strelami. Zrak je svež in čist, rastline so tudi čiste, kot bi bil en nov začetek . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 T0 PA RES en začetek je u luftu, ga čutiš, hhhrrrrrrrr Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Smo imeli že točo kar nekajkrat letos. Sodi tole k nevihti??? Da bomo brez trgatve, če bo šlo tako dalje. Da je ni močnejše stvari na Zemlji kot je narava..mi bedaki, pa si delamo utvare o lastni moči. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da je ni močnejše stvari na Zemlji kot je narava..mi bedaki, pa si delamo utvare o lastni moči. clovek je neumen..sploh se ne zaveda moci narave..kr neki se upira proti njej in jo hoce ne vem kaj...premagat? ...narava vse vraca...daje in vzema. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Poletne nevihte so nekaj, kar naravnost obožujem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 obožujem nevihto, kadar sm doma v postli Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.