soncnica 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Oddajam tole željo v vesolje, pa tebi jo povem draga ribica,pa prosim, prosim, naj bo uslišana Naj mu rata, naj se reši tega brezna pogube, naj zaživi življenje............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Dajmo ribica! Wake up, ppl need you! Pa spotoma meni samo odgovor na vprasanje pusti v nabiralniku! Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 29. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2003 Hvala ti zlata ribica, si spet pomagala fuuuul. Me je vceri poklical, mu je ratal. Pa ful ma energije, pa cist pozitivno naravnan-to mi deli. Upam samo, da bo trajal..... Se enkrat hvala za uslisano zeljo..... pa pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.