Ksantipa007 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sama kurbarija vas je. Cvrli se boste v večnem ognju, posebno Ve kurbe pokvarjene Pa vi kurbirji tud! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> heh, devica, sva ze 2 Razen midve, ki nisva nikol grešili Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 meni je pa en prijatelj povedal k v hribe zahaja da nad 1000 m spljoh ni več grehov a kdo ve če je to res Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdaj si jo pa zamenjala... to pa nisi ti.... tudi ne nekaj let nazaj pozdravcek! ah ja, jaz sem glih tak govorila pri spovedi, se mi je ze butast zdelo, da sem vedno ponavljala . Vrba kaj ti je? al lazem, zdaj, da to nism js... umiri se mickeno! ne morm pomagat, da nism tista kaj vem ktera iz tvoje zlahte pach shit happens hehehe.. neki let nazaj res ne prblizn 2 tedna nazaj pa res aidi te bimckam principesa full dobr ti je to prijatelj povedal Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 principesa full dobr ti je to prijatelj povedal zato pa je brez greha ker v hribe hod Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>si pa glih tko fajna, pa pametna, pa lepa... pa... pa.... a moja principeska bo zacela zdaj v hribe hodit? pozdravcek!. Vrbica jaz v hribe sem že davno hodila pa mal opustila zarad služb.... ampak zdaj bom spet obnovila sej bereš tam greha ni te bimčkam Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja principeska.... ce bos sama v hribih, potem res nimas kaj velik zgresit . saj res ja potem pa ne bom bla sama bom imela mobitel s seboj za vsak slučaj ,če se zgubim... te bimčkam nočko grem spat Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> meni je pa en prijatelj povedal k v hribe zahaja da nad 1000 m spljoh ni več grehov a kdo ve če je to res Saj ne vem, če si poročena ali ne. A predstavljaj si, da bi šel mož s sodelavci in dodelavkami v gore, brez tebe, no, pa bi ujel tvoj malček zaskrbljen pogled. Kako bi reagirala, če bi se ti zasmejal - ne skrbi ženka, saj nad 1000 metri ni greha! Tole so bile neke parole izpred seksualne revolucije. Pred 40 leti so omenjali višino 2000m, pred 30 leti višino 1600m, pred kratkim 1400m. Mogoče se pa nekaterim ne da več tako potiti in so mejo še znižali, kdo bi vedel. Kako lahko zagode ena črka, ja. Če si sam v gorah, teško grešiš in zlahka zgrešiš. Žal te ne more noben naučiti, kako sam po gorah. Že na učni turi ne bi bil več sam, ne on ne ti. Edino, kar bi tvojemu enmu prijatelju verjel, je to, da si mu prikupna... Ti kar v gore! Sezona se začenja... pa na skupnih ležiščih se še dobi prostor. (ampak v kočah jaz ne prenočujem, če sem sam) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ne vem, če si poročena ali ne. A predstavljaj si, da bi šel mož s sodelavci in dodelavkami v gore, brez tebe, no, pa bi ujel tvoj malček zaskrbljen pogled. Kako bi reagirala, če bi se ti zasmejal - ne skrbi ženka, saj nad 1000 metri ni greha! Tole so bile neke parole izpred seksualne revolucije. Pred 40 leti so omenjali višino 2000m, pred 30 leti višino 1600m, pred kratkim 1400m. Mogoče se pa nekaterim ne da več tako potiti in so mejo še znižali, kdo bi vedel. Kako lahko zagode ena črka, ja. Če si sam v gorah, teško grešiš in zlahka zgrešiš. Žal te ne more noben naučiti, kako sam po gorah. Že na učni turi ne bi bil več sam, ne on ne ti. Edino, kar bi tvojemu enmu prijatelju verjel, je to, da si mu prikupna... Ti kar v gore! Sezona se začenja... pa na skupnih ležiščih se še dobi prostor. (ampak v kočah jaz ne prenočujem, če sem sam) Piko dobr si tole povedal hm, a tko je to zdej, da se z leti kar znižuje višina , kjer lahko še obvladuješ greh saj sem čist brez besed ostala nisem bla že dolgo nad 1000 m , ko bom, bom povedala katerim grehom se nisem mogla upret ugotavljam da tebi ne manjka tovrstnih izkušenj.. ("ampak v kočah jaz ne prenočujem, če sem sam") zakaj pa ne Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 OK, jaz bi se rada spovedala, ker sem včasih full težila... Ne bom več, obljubim! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 hahaha...pokowc je firbčen:) ker drugače ne zmore nič od nas izvedet...je posikusil še na tak način....)) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 hahaha...pokowc je firbčen:) ker drugače ne zmore nič od nas izvedet...je posikusil še na tak način....)) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 ok pokowc... prevarala sem moža ...kaj pa zdaj? ....moram priznat ,da mi je ful pasalo..in da bi še..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Jst sem pa pojedla celo čokolado....moram priznat, da mi je fuul pasalo in da bi še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 jaz ne hodim v cerkev in zato tut ne k spovedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 jes mam pa samo dva mejhna grehka učas. kr rečem pa kar nardim... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Jaz sem pa čez vikend nesramno uživala na morju v objemu svojega edinega moža.Moj greh :še pomislila nisem na kozlarije varanja.Hvala bogu. ZA POKORO BOM JUTRI SKUHALA DOOOBRO KOSILO. P.S. Vrtnice v moji vazi krasno dišijo.MMMM....., ŠE NAŠ PES MAHA Z REPOM. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 grem, greš, gre.greh, greš... Greh je proizvod človeškega uma. Um je v službi ega.Kjer ima besedo srce, ego ne pride do besede. Tam ni prostora za greh. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Grešila sem že .....in še bom! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 A dej nehi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 A dej nehi.... Ne bom! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tri očenaše pa dve zdravi mariji, pa cenara v nedelo k meš nes....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tri očenaše pa dve zdravi mariji, pa cenara v nedelo k meš nes....... Kaj? Samo, če jih lahko zapojem tebi osebno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Če daš cenara pol men..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Če daš cenara pol men..... Ne vem kaj to je, ampak po petju dam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.