nataly 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Astra Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 hehe....izza ekranou.... pa obe non-stop kle visita Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 ...se enkrat sem prebrala svoj post...in sanjalica nikjer ne pise, da si dolgocasna....to je letel na eno in isto sceno, ki se ponavlja ze na drugih temah...in je zelo podobna dinamika...e to sem mislila in sploh ne tebe, sicer je pa tudi ze Mick pred mano zgovorno **ikoniral** poste. Imas zanimive poste, svoja mnenja utemeljis in odgovarjas po svoji vesti in meri, meni se zdis postena v svojih postih. Vedno mi nisi blizu s svojim misljenjem, v dosti stvareh pa razmisljam kot ti.Vsec si mi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 no......dejta si pa mer.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Kljuka...v brezmadežno sigurno ne verjamem...zanosila pa sem...po naravni poti...s spolnimi odnosi...v pravem trenutku...takrat, ko sem si želela otroke... Kljuka imaš otroke (si jih sploh sposoben imeti?) oz. je katera ženska pripravljena s tabo imeti otroke??? Cosma...nimamo vsi tako odprtih oči kot ti...da tako hitro spregledaš... Se pa tudi tebi - ponovno - opravičujem...da sem (bila) dolgočasna :xx!: ... No, no! Spet se mi dogaja, da mi ženske nudijo spolne uslugehttp://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/062802/062802pirat_prv.gif ! Ampak tukaj je problem sanjalica, da sem za tebe nedosegljiv! Sprijazni se s tem! Če pa bi na vprašanje o otrokih odgovoril z da ali ne, ne bi bilo prav, zato vse prepuščam tvoji domišliji! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Sanjalica...takim pr nas rečemo...fukfehtarca... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Brezmadežni sodnik in kvazigenijalc v svojem elementu ... okrog njiju par ploskajočih kokic ... in zaradi tega ta forum ni, kar bi lahko bil ... pač je treba pritegovati pozornost in se potrjevati ne glede na izbiro metode ... pa kaj je važno, če nekoga prizadeš, užališ ... važno je, da izraziš svoj spajstičen značaj, da si upaš, da v rillajfu uporabljaš svoj prediren in prodoren pogled, da znaš ustvarjati dramo ... kar je dobro, preprosto in sprejemajoče ... je itaq živ dolgčas. Vseeno, kako nizko nekateri padejo, koncu koncev so največji frajerji ... ma kaj frajerji ... kar genialci ... res ste zanimivi ... se spominjam ob tem sebe izpred nekaj let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Ni bilo namenjeno tebi, Mick .... nasprotno. Poleg tega pa po mojem mnenju namen forumov običajno ni le kimanje, vsesplošno strinjanje in odobravanje......ampak tudi ostra debata......res pa je, da bi bilo lepo, če bi bila večkrat vsebinska, konkretna in argumentirana....ne pa le puhlo nakladanje. To je to ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Mick, se mi je zdelo, da nekaj pri vsej stvari ne razumem, da mi v prejšnjih postih nisi deloval tko no, pa mi je zdaj kapnilo, da sem imela prav. Ampak res se iz vsake teme, ki se zadnje čase začenja tu pri vas, nas, razplamti dvoboj po nadmoči določenih. A ni škoda, da ljudje ne znajo ceniti tistega kar so imeli ali imajo med seboj?? Da ponižujejo tistega, ob katerem so pred časom se počutili tako polni energije. Torej spoved:grešim, grešim v majhnih nepomembnih stvareh, v pomembnih stvareh,v svoje dobro ali dobro drugim, včasih razmišljam zakaj zaradi določene poteze v življenju ali odziva nimam slabe vesti. pa spoznam - sem jaz, z napakami, z dobrimi stvarmi. Sicer pa, zanimiva mi je misel - Kaj je greh? Življenje živeti ali življenje preživeti. Greh - nekaj storiti na ljubo drugih ali nekaj, kar si želiš ?(za vse ki boste podčrtavali in argumentirali tu ne mislim kriminal) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Vendar pa sem ugotovil, da na tem forumu nekaterim enostavno "ne kapne", če jim ne vrneš z enako mero, z enakim načinom.......in sem pač sklenil, da bom vedno nesramnim odgovarjal ostro in prilagojeno njihovemu načinu komunikacije.....S tem si me spomnil na ene uličarje - pretepače (street-fighterje) iz Maribora. Vsakič, ampak res vsakič so sami izzivali in ko se jih je nekdo fizično lotil, so se ga lotili nazaj. Večinoma je bila "zmaga" njihova, ampak, ko ni bila, je bil v njih takšen bes in srd in jeza in sovraštvo, da ti ne znam povedat ... Razumeš, sami so šli hantle delat (dostikrat pod pretvezo, da se grejo "nekaj zmenit"), pol so imeli totalno polomljen obraz, amapak ne, maščevanje mora bit .... Upam, da veš na kaj ciljam - na to, da če se spravijo na nekoga šibkejšega, potem pa jih močnejši nalomi ... No, "taki, ki jim ne kapne", so globalni problem, Mick, ne samo problem LNF. :o|o: Pa ne no, zdajle sem se spomnil: kaj pa Bad Blue Boys ?? Ovi so itaq dovolj nori, da bodo na koncu nekoga ubili. Na letošnji Zlati lisici so se smučarke in osebje vozile z kanglami na glavi gor po sedežnici, ker je Janica popušila - da ne bi dobili ledene sveče v glavo. Pa vaterpolo v Kranju ... Kaj ti misliš, kaj je tem ljudem ? In meni se ni potrebno dokazovati na ta način.......brez skrbi.......imam veliko drugačnih in koristnejših načinov samopotrjevanja......Ker pa sem se pač odločil sodelovati na tem forumu bo pa na skrajno nestrpne, žaljive, primitivne, nekorektne poste......Zakaj jih enostavno ne pustiš na miru, saj vidiš, da potem dobijo še več zaleta. Pazi, Jezusa so tudi preganjali! Če bi najhujši(e?) primerek(e?) enostavno ignorirali, bi pomoje že imeli mir. Poleg tega pa po mojem mnenju namen forumov običajno ni le kimanje, vsesplošno strinjanje in odobravanje......ampak tudi ostra debata......res pa je, da bi bilo lepo, če bi bila večkrat vsebinska, konkretna in argumentirana....ne pa le puhlo nakladanjeHja seveda, ampak žal tudi tukaj ne bo šlo brez motečih elementov ... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Rachek, popolnoma se strinjam s teboj. Agresija povzroči agresijo, ta zopet sproži aagresijo itd. Poglej Izraelce in Palestince. Palestinci se razstrelijo in ubijejo nekaj Izraelcev. Izraelci se maščujejo in ubijejo nekaj Palestincev. Palestinci se zopet maščujejo in ubijejo nekaj Izraelcev. Začaran krog. Mick, vzemi Kljuko kot učitelja, ki nas uči potrpežljivosti.Če tako gledaš na stvari, potem je Kljuka koristen član LF. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 He-he......bi jaz te ulične pretepače iz MB zaprl v en prostor skupaj z Bad Blue boysi......pa bi blo Hm....takšni navijači seveda niti pod razno niso ljubitelji športa ampak hodijo na športne prireditve izživljati svoje frustracije.......se verjetno ne morejo (niso sposobni) identificirati s kakšnim drugim, bolj pozitivno naravnanim okoljem......pa se s temi nasilnimi navijaškimi skupinami.......začutijo pripadnost......in jim to dobesedno postane način življenja....in velikokrat edini način samopotrditve :xx!: Skoraj prepričan sem, da pa jim v privat življenju precej "škripa".Tochno to! Rachek....se deloma strinjam, da bi ignoranca verjetno kar zalegla........samo ignoranca, pasivnost, molk.......ne more in ne sme biti vedno odgovor na nestrpnost in razširjanje drugih negativnih, šovinističnih, diskriminatornih ipd. idej, ideologij.....kjerkoli......ampak se jim treba tudi odločno upreti.........ker sicer lahko postanejo na videz prevladujoče, edine res slišne in s tem pridobijo na pomenu....Ni ravno prava primerjava pa vendar......razni diktatorji so na začetku s svojimi bolanimi idejami tudi samo čivkali.......in jih ljudje niso resno jemali, so jih celo pomilovali.......in molčali, ignorirali.......kaj pa se je znalo iz tega razviti.....pa nas uči (dokaj žalostna) zgodovina človeštva. A si znaš predstavljati, da bi spletom čudnih okoliščin prišli na oblast, dobili moč.......ljudje s tako skrajno negativnimi, skoraj fašističnimi idejami, kot jih imajo nekateri posamezniki na lnf.......... :xx!: He-he......glede na to s katero stranko tako zelo simpatizirajo.........mi je to jasen pokazalec....katere stranke nikoli ne bom volil......pa če se še ne vem kako preimenuje......no, pa to že druga tema .Heh, nekomu drugemu pa je jasen pokazatelj lahko že avartar. Sva se zadnjič z kolegom pogovarjala, ti ki imajo neke smeškote za avartar(npr. Slaček iz miklavz.com foruma) imajo same neke extremistične in 0% tolerance do drugače mislečih. Evo, pa bom mirno nekoga neupravičeno užalil s temle. Primerjava z diktatorji se meni zdi prava, samo, ne vem .... nekaj druga je tu narobe .... :o|o: Nekaj v vsakem človeku ... Ne bit užaljen, trenutno nimam pojma, kako bi to, kar ne vem, kaj je, sploh pojasnil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Agresija povzroči agresijo, ta zopet sproži aagresijo itd. Poglej Izraelce in Palestince. Palestinci se razstrelijo in ubijejo nekaj Izraelcev. Izraelci se maščujejo in ubijejo nekaj Palestincev. Palestinci se zopet maščujejo in ubijejo nekaj Izraelcev. Začaran krog.Ja, pač še eden primer, vendar je ta boljši, to je to, kar sem želel povedati, začaran krog. Hotel sem pač potegniti neko vzporednico ali pa vsaj, kako se vse skupaj začne. :o|o: Mick, vzemi Kljuko kot učitelja, ki nas uči potrpežljivosti.Če tako gledaš na stvari, potem je Kljuka koristen član LF.To bigm, vsak naj nase gleda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 koliko besedichenja..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ko sem bila majhna sm mislna da je spovednica telefonska govorilnica...haha....ALI JE VEDEŽEVANJE GREH??-... J.C Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 (popravljeno) vsakdo gre prostovoljno na pot, tudi tisti,ki gredo s teboj... Popravljeno 19. marec 2005 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> .......ne. Kaj pa če mu je lažno prikazan cilj v katerega bi naj vodila pot po kateri je krenil? Npr. na poti iz Amsterdama sem se v Nemčiji izgubil, na bencinski vprašal za pot za Slovenijo, en tip pa me je poslal za Rusijo......pa sem se kar nekaj časa peljal po poti na katero nisem želel. verjetno si dobil kakšno pomembno sporočilo pri tem, pa si ga zaznal? Mogoče prav mogoče si pa na tistem delčku poti celo užival... in kaj si vrgel stran, nekaj časa in? nekako se držim načela, da so stvari, ki so nam dane dane z namenom... pa oporekaj kolikor hočeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Rad se mej.... najlaže je peneze dat....pa še naprej bentit pa objokvat...kar je blo je blo... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te boma pa ja šla,ko boš vidu mojo golšo, pa grbo ziher te moja zanimivost in eksotičnost ne bosta več tak zanimale kdor hoče videti lia, mora gledati s srcem se strinjaš, Bistvo je očem nevidno.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 pojma niam, ponavad je dost ,če si vzame cajt Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Sej ves! ---------Lia, mijadva morma nujno na pir .......ker sem jst fajn pubec in ker ti si izjemno zanimiva in pametna ženska, tvoji posti so mi fajn, sam mene pa vedno komentiraš nekak čudn, kot da veš nekaj kar jaz ne vem . Se pa s prvim delom strinjam, dans se cel dan nisem imel rad. In prepogosto se nimam dovolj. Zakaj je temu tako, to mi rajš povej..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jz pa bla pri spovedi v tistih časih.... pa vedno povedala VSE.... bumbarka... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 bla sem pridna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Kumot!! sej to nism malkrat pocel u lajfu! ----------- ....jst bi se pršu kar k teb spovedat ....... k tak obvladaš..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Zakwa bumbarka?? ----------- Jz pa bla pri spovedi v tistih časih.... pa vedno povedala VSE.... bumbarka... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.