Skoči na vsebino

Spoved

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 185
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

heh, devica, sva ze 2  x:px  x:Dx

Razen midve, ki nisva nikol grešili :inocent: xangx xsrcbumx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>zdaj si jo pa zamenjala... to pa nisi ti.... tudi ne nekaj let nazaj  x;)x

pozdravcek!

ah ja, jaz sem glih tak govorila pri spovedi, se mi je ze butast zdelo, da sem vedno ponavljala  x:Dx

.

Vrba x?x xsrcx kaj ti je? x:Dx

al lazem, zdaj, da to nism js... umiri se mickeno! x:o)x x:Ix ne morm pomagat, da nism tista kaj vem ktera iz tvoje zlahte xscratchx pach shit happens x;)x hehehe.. neki let nazaj res ne :palec: prblizn 2 tedna nazaj pa res x:)x

aidi te bimckam x:px x:Ix

principesa x:Dx full dobr ti je to prijatelj povedal xg:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>si pa glih tko fajna, pa pametna, pa lepa... pa... pa.... x:Dx

a moja principeska bo zacela zdaj v hribe hodit?

pozdravcek!

.

x:o)x :wOOt: Vrbica xsrcx jaz v hribe sem že davno hodila :inocent: pa mal opustila xrolleyesx zarad služb.... ampak zdaj bom spet obnovila xwizardx :shsh: sej bereš tam greha ni xokx xokkx xscratchx xpartyx xegox xloveyx te bimčkam xflirtx

<{POST_SNAPBACK}>x;)x meni je pa en prijatelj povedal k v hribe zahaja x:)x da nad 1000 m spljoh ni več grehov :inocent:  x;)x  x?x a kdo ve :vio: če je to res x:Dx

Saj ne vem, če si poročena ali ne. A predstavljaj si, da bi šel mož s sodelavci in dodelavkami v gore, brez tebe, no, pa bi ujel tvoj malček zaskrbljen pogled. Kako bi reagirala, če bi se ti zasmejal - ne skrbi ženka, saj nad 1000 metri ni greha! x:Dx x:Dx x:Dx

Tole so bile neke parole izpred seksualne revolucije. Pred 40 leti so omenjali višino 2000m, pred 30 leti višino 1600m, pred kratkim 1400m. Mogoče se pa nekaterim ne da več tako potiti in so mejo še znižali, kdo bi vedel.

Kako lahko zagode ena črka, ja. Če si sam v gorah, teško grešiš in zlahka zgrešiš. x:Dx x:Dx Žal te ne more noben naučiti, kako sam po gorah. Že na učni turi ne bi bil več sam, ne on ne ti.

Edino, kar bi tvojemu enmu prijatelju verjel, je to, da si mu prikupna... x:o)x

Ti kar v gore! xDDx Sezona se začenja... pa na skupnih ležiščih se še dobi prostor. x:o)x (ampak v kočah jaz ne prenočujem, če sem sam)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Saj ne vem, če si poročena ali ne. A predstavljaj si, da bi šel mož s sodelavci in dodelavkami v gore, brez tebe, no, pa bi ujel tvoj malček zaskrbljen pogled. Kako bi reagirala, če bi se ti zasmejal - ne skrbi ženka, saj nad 1000 metri ni greha! x:Dx  x:Dx  x:Dx

Tole so bile neke parole izpred seksualne revolucije. Pred 40 leti so omenjali višino 2000m, pred 30 leti višino 1600m, pred kratkim 1400m. Mogoče se pa nekaterim ne da več tako potiti in so mejo še znižali, kdo bi vedel.

Kako lahko zagode ena črka, ja. Če si sam v gorah, teško grešiš in zlahka zgrešiš. x:Dx  x:Dx Žal te ne more noben naučiti, kako sam po gorah. Že na učni turi ne bi bil več sam, ne on ne ti.

Edino, kar bi tvojemu enmu prijatelju verjel, je to, da si mu prikupna...  x:o)x

Ti kar v gore!  xDDx Sezona se začenja... pa na skupnih ležiščih se še dobi prostor. x:o)x (ampak v kočah jaz ne prenočujem, če sem sam)

x:)x Piko dobr si tole povedal x;)x hm, a tko je to zdej, da se z leti kar znižuje višina , kjer lahko še obvladuješ greh x:o)x saj sem čist brez besed ostala :vio: nisem bla že dolgo nad 1000 m :eek: , ko bom, bom povedala katerim grehom se nisem mogla upret xg:Dx :huh: :inlove: :switz: :shsh: x;)x ugotavljam da tebi ne manjka tovrstnih izkušenj.. x:px x;)x

("ampak v kočah jaz ne prenočujem, če sem sam") zakaj pa ne x;)x :vragec: x?x

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Jaz sem pa čez vikend nesramno uživala na morju v objemu svojega edinega moža.Moj greh :še pomislila nisem na kozlarije varanja.Hvala bogu. ZA POKORO BOM JUTRI SKUHALA DOOOBRO KOSILO.

P.S. Vrtnice v moji vazi krasno dišijo.MMMM....., ŠE NAŠ PES MAHA Z REPOM. xDDx

MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV

grem, greš, gre.

greh, greš...

Greh je proizvod človeškega uma. Um je v službi ega.

Kjer ima besedo srce, ego ne pride do besede. Tam ni prostora za greh.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...