Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Cankar :$$: ... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Cankar :$$: ... Ko bom odpela, mi ga boš vrnil in dal še enga zraven! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kaj to zajema na frulico špilanje tud? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kaj to zajema na frulico špilanje tud? Temu lahk rečeš petje al pa špilanje na frulico, kakor češ! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ....lajtunga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ....lajtunga Aleluja, posvetilo se mu je! Še obstajajo nebesa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tu je tema spoved! Spovej se! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tu je tema spoved! Spovej se! Počakaj, bo potem še več za spovedat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 grem, greš, gre.greh, greš... Greh je proizvod človeškega uma. Um je v službi ega.Kjer ima besedo srce, ego ne pride do besede. Tam ni prostora za greh.Točno tako. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Pri eni spovedi, v puberteti , mi je župnik rekel....da ne bom nikoli prišla v nebesa ....jaz pa Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Pri eni spovedi, v puberteti , mi je župnik rekel....da ne bom nikoli prišla v nebesa ....jaz pa Sicer pa.. spoved... LOL V posmeh zdravemu razumu. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.