pokowc 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Ali kdo ve kaj o njemu oz. kako je vibriral˝pred leti, ko je prisel v slovenski prostor? Sej sem mu sledil izza casopisih, samo me zanima vashe mnenje.....kaj je prinesel v .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 dr. Susman- predaval je na Mavričnih sobotahznan glede raziskovanja vegetarijanske prehrane, pogovorov z umrlimi, občudovalec princese Dianega Spoštujem in cenim njegovo deloStankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Jaz pa se ga spomnim po njegovih člankih o prihodu vesoljskih ladij... ki naj bi nam pomagala ob zemljinem procesu ... menda naj bi na teh ladjah počakali, da bi se Zemlja očistila, potem pa bi se vrnili nazaj... in, če se ne motim, naj bi to bilo avgusta 1999... ?...?...? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 ja... nazalost se ocitno ni zgodilo :\: al imam pa narobe predstavo sploh pa bi lahko imeli 1 temo o channelingih!!! sem tist duhovnez, k se napaja z energijami ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2003 jaa,v Auri je bilo,kr neki gradiva o njemu in prihodu nadzemeljske populacije ....danes ,mi je dalo povod na temo v astro novicah o njemu.....jaa, free, dej povej naprej.... stanka, je bla ta mavricna sobota letos...zakaj naj bi tk ravno on poveliceval p. Diano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 pokowc dr.Susman in B.Veselko sta skupaj posnela eno oddajo Odklop in je bilo tudi precej rečenega o Diani, sicer pa sem se tudi sama z dr.Susmanom pogovarjala in vem, da mu je zelo pri srcu.ja to so bile letošnje Mavrične sobote-imel je več predavanjStankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Jaz ne poznam zelo podrobno njegovega dela, ampak takole malo spremljam ze dolgo...Iz vsega napisanega in vsega, sem sklepala, da je morda malo... odstekan, v nekem smislu, pa predvsem zelo energicen... Mi je pa simpaticen - sva si bila nekoc predstavljena, pa sva si segla v roke, pa je naredil dober vtis name..Vsekakor ne sodi k etericnim duhovnezem oz. 'jezusem'... Tisto, ki je 'napovedal', pa se ni uresnicilo...Pac - je dobil tedaj taksno vizijo, ker je v vseh obsvetovih obstajala morda moznost tudi za kaj taksnega oz. je on dobil taksno informacijo... Kot pravim, pa premalo vem o tem njegovem delu, da bi lahko imela mnenje.Imam ga lahko samo o osebnosti, kaj izzareva in vse, kaksen prvi vtis naredi name..In ta vtis je bil OK.Zelo zivahen, dinamicen, intenziven clovek, preprican, cvrst (tudi stisk njegove roke je prijeten, cvrst in trden)... (Me je 'preverjal' - bil je z neko gospo, suho, visoko, ki nikoli nihce ne ugane njenega znaka, ker je zelo netipicen predstavnik slednjega - vsaj na videz... Pa je 10 sekund poo tem, ko sva se predstavila, vprasal - no, kaj je ta gospa po horoskopu? Jaz izstrelim - Bik (da je se mene presenetilo, niti malo ampak niti najmanj ni bila Bikovska - sem kar dobila tako neko info)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 bila sem na njegovem predavanju zdravilo proti raku (o vitaminu B17) in komunikacija z umrlimi, imel pa je še na temo prijateljev ne jemo itd.... in vsaka sol ni sol (o himalajski soli)saj se še gotovo najde na straneh organizatorja mavričnih sobotvšeč mi je to, ker je zgodovinar, ki se na svoj način trudi izboljšati svetin narediti nekaj za tiste, ki prihajajo za nami...dr.Susman je tudi pobudnik: Društva nenasilja Ahimsa prvi korakStankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Tisto, ki je 'napovedal', pa se ni uresnicilo...Pac - je dobil tedaj taksno vizijo, ker je v vseh obsvetovih obstajala morda moznost tudi za kaj taksnega oz. je on dobil taksno informacijo...takrat, ko je o tem pisal, je bilo vse slišati precej odtrgano, samo... meni pa ni bilo... pa sem to še komu povedala, tako se mi je zdelo, just in case... seveda so se norčevali iz mene, ki sem itak bila eksotična takrat s svojim razumevanjem in to... in sem povedala tudi hčerki... tamala pa me je mirno poslušala, potem pa samo rekla: "ja, saj to že vem!".. ... in tudi meni je blizu to, da je šlo v to smer, potem pa smo pač izbrali drugo... ... kakor mi je tudi blizu in sem sama na svoji koži doživljala, da smo imeli ta konec zapisan v svoji DNA in smo ga ob koncu tisočletja nekako doživeli kot "fantom smrti"... (http://www.kryon.com) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Jaz ne poznam zelo podrobno njegovega dela, ampak takole malo spremljam ze dolgo...Iz vsega napisanega in vsega, sem sklepala, da je morda malo... odstekan, v nekem smislu, pa predvsem zelo energicen... Mi je pa simpaticen - sva si bila nekoc predstavljena, pa sva si segla v roke, pa je naredil dober vtis name..Vsekakor ne sodi k etericnim duhovnezem oz. 'jezusem'... Tisto, ki je 'napovedal', pa se ni uresnicilo...Pac - je dobil tedaj taksno vizijo, ker je v vseh obsvetovih obstajala morda moznost tudi za kaj taksnega oz. je on dobil taksno informacijo... Kot pravim, pa premalo vem o tem njegovem delu, da bi lahko imela mnenje.Imam ga lahko samo o osebnosti, kaj izzareva in vse, kaksen prvi vtis naredi name..In ta vtis je bil OK.Zelo zivahen, dinamicen, intenziven clovek, preprican, cvrst (tudi stisk njegove roke je prijeten, cvrst in trden)... (Me je 'preverjal' - bil je z neko gospo, suho, visoko, ki nikoli nihce ne ugane njenega znaka, ker je zelo netipicen predstavnik slednjega - vsaj na videz... Pa je 10 sekund poo tem, ko sva se predstavila, vprasal - no, kaj je ta gospa po horoskopu? Jaz izstrelim - Bik (da je se mene presenetilo, niti malo ampak niti najmanj ni bila Bikovska - sem kar dobila tako neko info)...ja, saj mogoce so p rekli tako, da bodo v ljudeh sprozili dolocene energije,ki bodo zacele vzburjati njihove blokade!? etc... zviti so teli vodniki Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2003 HEE, MAS PRAV IN PRIVLACNO JE TO SLISET, HEEE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Ops, a je umrl, da taok pišete o njemu? Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2003 zakaj, a je že cajt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Ops, a je umrl, da taok pišete o njemu?ni. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 jaa,v Auri je bilo,kr neki gradiva o njemu in prihodu nadzemeljske populacije .... mislite,da bi se nadzemlske populacije ustavile na Kongresnem trgu ? morda so prišle(obiskujejo) Zemljo vendar ne vsem na očeh.. :o|o: Bila sem na njegovem predavanju kmalu po smrti princese Diane kamor je pripeljal nekega medija, preko katerega je(naj bi) govorila princesa .Zanimivo! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 jaa,v Auri je bilo,kr neki gradiva o njemu in prihodu nadzemeljske populacije .... mislite,da bi se nadzemlske populacije ustavile na Kongresnem trgu ? morda so prišle(obiskujejo) Zemljo vendar ne vsem na očeh.. :o|o: Bila sem na njegovem predavanju kmalu po smrti princese Diane kamor je pripeljal nekega medija, preko katerega je(naj bi) govorila princesa .Zanimivo! ja no in???? kaj je medij povedal??? ce se ze hvalis da sbla tam in da je blo zanimivo... meni ni zdej zanimivo, ce slism, da si se ti mela fajn... sicer ti seveda privoscim iz vsega srca, todasem bil tam pa tam, je blo zanimivo ... kva zdej???sej sploh ni fer da napises je blo zanimivo, kaj pa je komu zanimivo;sploh te ne poznam in naj zdej vem kaj je 'tebi' zanimivo???meni eno, morda tebi isto, morda vsem nam podobno, al pa tut ne.v glavnem da si bla ti tam in je blo zanimivo sdej spa faca! no sej, res je da ti ni treba, ce noces Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 hmmm.. kolr men znano, je herr susmann predavau cerkveno zgodovino na enmu teoloshkem faksu v nemchiji, kjer so ga V RIT BRCNAL Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 jaa,v Auri je bilo,kr neki gradiva o njemu in prihodu nadzemeljske populacije .... mislite,da bi se nadzemlske populacije ustavile na Kongresnem trgu ? morda so prišle(obiskujejo) Zemljo vendar ne vsem na očeh.. :o|o: Bila sem na njegovem predavanju kmalu po smrti princese Diane kamor je pripeljal nekega medija, preko katerega je(naj bi) govorila princesa .Zanimivo! ja no in???? kaj je medij povedal??? ce se ze hvalis da sbla tam in da je blo zanimivo... meni ni zdej zanimivo, ce slism, da si se ti mela fajn... sicer ti seveda privoscim iz vsega srca, todasem bil tam pa tam, je blo zanimivo ... kva zdej???sej sploh ni fer da napises je blo zanimivo, kaj pa je komu zanimivo;sploh te ne poznam in naj zdej vem kaj je 'tebi' zanimivo???meni eno, morda tebi isto, morda vsem nam podobno, al pa tut ne.v glavnem da si bla ti tam in je blo zanimivo sdej spa faca! no sej, res je da ti ni treba, ce noces free a vidiš to je pa tako ko človek misli,da je vesoljno SLO zanimalo kaj bo povedal nek angleški medij, preko katerega naj bi Diana vzpostavljala kontakt med fizičnim in duhovnim svetom.Pač odgovarjal/a je na zastavljena vprašanja o življenju po smrti,o svoji smrti...kako jo je doživljala....veliko tega je bilo zapisanega po raznih revijah z duhovno vsebino ... predvajali so na TV.....saj so oddajosnemali...Preveč pisanja,da bi vse zapisala .... postavljam si pa tudi vprašanje:bi ti bilo,sploh,zanimivo brati ...bi te zanimalo . . . . . ? :o|o: Lp Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 a vidiš to je pa tako ko človek misli,da je vesoljno SLO zanimalo kaj bo povedal nek angleški medij, preko katerega naj bi Diana vzpostavljala kontakt med fizičnim in duhovnim svetom.Pač odgovarjal/a je na zastavljena vprašanja o življenju po smrti,o svoji smrti...kako jo je doživljala....veliko tega je bilo zapisanega po raznih revijah z duhovno vsebino ... predvajali so na TV.....saj so oddajosnemali...Preveč pisanja,da bi vse zapisala .... postavljam si pa tudi vprašanje:bi ti bilo,sploh,zanimivo brati ...bi te zanimalo . . . . . ? :o|o: Lpja, verjetno bi me zanimalo.ali ce vsaj podas tocke pa potem te ponovno pobaram ja, kako je dozivljala smrt - mene to zanima!ker mi je glih 1 zadnjic reku, da naj preberem:'smrt je najvecja izmisljotina' od Osho-ta, ki jo seveda se nisem.torej ja, zanima me. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.