Tamburin 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Hojla, Zlata ribica! Ker tukaj ni belega golobčka, ki bi raznašal pisemca, bi prosila tebe za eno uslugico.A bi ti zame odnesla eno pisemce unmu mojmu - saj veš kateremu?Ker je zdaj poletje, se bo najbrž prišel kaj kopat v morje (aja, upam da si morska zlata ribica!)...Prosim te, zatakni mu tole pisemce za kopalke! Boš? Pliiiiis! (Upam, da si rekla JA. ) Hvala!!! Dragi B.! Tvoje ignoriranje v zadnjih dneh sem razumela kot konec najine zveze. OK. Ne bom te spraševala, zakaj. Mogoče si našel drugo, mogoče nisem prava zate..., če pa sem te s čimerkoli prizadela, mi prosim oprosti, ker ni bilo namerno. Mogoče si kakšno mojo besedo narobe razumel in se nisi pripravljen pogovoriti... Ampak to zdaj ni več pomembno.Rada bi ti povedala samo to, da lahko ostaneva prijatelja, če tudi ti to želiš. Če se kje srečava, ni treba, da se grdo gledava, ampak lahko greva na kavico in kaj poklepetava. Če boš rabil kako pomoč od mene, ti bom pomagala, kolikor bom lahko...Eko, to sem ti hotela povedati, a kaj ko se mi ne oglasiš.Lepo se imej! Čau! Tamara Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 24. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2003 Uf....Tamara......ti pa v srčni krizi.....tako kot Mick Hja, dejva se razjokat, pa bo! Hm....kam bi pa ribica zataknila moje pisemce njej O, sej tud pr ženskah kak organ kej drži! Tamara, drž se...... Sej gre, hvala! Tudi ti! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Nas je že nekaj, tudi jaz sem poslala mejl, zelo si želim odgovora, takšnega ali drugačnega ! Ribica prosim ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Hvala ribica, mejl je namreč prišel in še pozitivno zame, kako sem vesela ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Pokowc, posebna, lepa ribica, a bi meni ta ribica tudi danes poslala tam od nekje mejl, saj vem, da sem že tečna in zahtevna ampak.....to bi pa že nekaj drugega pomenilo kot samo mejl .....da vidim ali misli ? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Tamara...zakaj pa tako ponižno???? zakaj ponujati prijateljstvo, pomoč nekomu, ki se mu ni zdelo vredno, da bi ti pogledal v oči...in rekel, sori...to in to se je zgodilo... Pa saj razumem..najbolj prizadene...če nekdo gre...brez besed...zdaj pa koplješ po sebi...in se sprašuješ...kaj si TI naredila narobe... Tamara...zdrži.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Tale ribica pa res izpolnjuje želje zelo hitro ! Hvala 100 x ! DELUJE!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Pa saj razumem..najbolj prizadene...če nekdo gre...brez besed...zdaj pa koplješ po sebi...in se sprašuješ...kaj si TI naredila narobe... KRASN NAPISAN,RES! Tale ribica pa res izpolnjuje želje zelo hitro ! Hvala 100 x ! DELUJE!!!! PA SEJ JE ZLATA, NE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2003 Tamara...zakaj pa tako ponižno???? zakaj ponujati prijateljstvo, pomoč nekomu, ki se mu ni zdelo vredno, da bi ti pogledal v oči...in rekel, sori...to in to se je zgodilo... Pa saj razumem..najbolj prizadene...če nekdo gre...brez besed...zdaj pa koplješ po sebi...in se sprašuješ...kaj si TI naredila narobe... Tamara...zdrži.... AstraAstra, hvala za tvoj komentar. Saj ne gre tle za ponižnost in ponujanje pomoči nekomu, ki si je ne zasluži... Nekje v sebi vem, da je tip duša od človeka, da je vreden prijateljstva..., samo ful zmedeno ozadje ima. Težko bo stopil iz svoje preteklosti. Mi je pa tale Zlata ribica resnično že pomagala! Pred 2 dnevi sem šla mimo njega in ga nisem opazila, on pa me je opazil in poklical! Na kratko mi je obrazložil, za kaj gre, kaj več pa ni mogel, ker sva imela otroke zraven. Mi pa je obljubil, da se bo ta teden oglasil pri meni, da se pogovoriva. ZLATA RIBICA, HVALA TI! Včasih je vredno se potruditi (ne vreči puško v koruzo), še posebno, če čutiš, da je tako prav! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Ja le kaj se čudim, da deluje, če sem želela, da deluje. (bilo me je strah, da ne bi delovala-ribica mislim). LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Tamara...ko bi ti vedela...kako se strinjam...s teboj... Po drugi strani pa...me mal jezi, ko vidim...pri drugih...kako kar naprej opravičujejo nekoga...ki jih je prizadel...Bo treba mal pred svojim pragom pomest... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Točno tako kot ti Astra sem razmišljala tudi jaz. Ne vem, če bi bila sposobna nekomu kar tako ponujati prijateljstvo. Tip pa niti časa ne bi imel mi razložit zakaj ga ni. Si Tamara eno dobrodušno, prijazno bitje, ki si zasluži vse najboljše...res. Ali ne draži lava dok spava (ful slovensko) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2003 Oooo, nataly, hvala! Ja, ja, sej znam tud rjovet - sam to mora biti pa že zelo hudo! Ko vidim, da mi kdo hoče direktno škodit iz čiste hudobije (n.pr. če "me dira, dok spavam" ), potem ni pardona! Če se ne morem umaknit, tudi grizem! Dokler pa še verjamem, da obstaja nek tehten razlog, zakaj je tako kot je, ni panike. Imam visok prag tolerance in večinoma ne znam zameriti. Sem preveč pozabljiva. (Mogoče pa si bo treba že nabavit Bilobil. ) Ali pa še vedno naivno verjamem, da dobro se z dobrim vrača... :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Najhujše je čakanje in tuhtanje, stanje v katerem se nič ne dogaja. Imam raje NE kot pa da ne vem kaj se dogaja ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bili 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Tamara pozdravljena! Natančno veš kje sem in kdo torej veš tudi kako mi je hudo.Ne morem požreti vsega kar se dogaja,pa ćeprav na trenutek mislim da je že vse mimo.Ta tvoj B. me spravlja v obbup in mi dokazuje,da znova in znova niso vredni našega truda...a mi kar nadaljujemo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2003 O, Bili, kakšno presenečenje! Welcome to the club! (Za ostale pa: to je moja prijateljica! ) Ja, tudi jaz se sprašujem, koliko se je sploh vredno truditi... Bolj ko se trudiš za druge, manj drugi to cenijo - bolj ko si brezbrižen, bolj drugi skrbijo zate in te povijajo v vato. Otrok vedno velja za nadobudnega (obetavnega), pa če to je ali ni. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bili 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Haj-hoj! Hvala za tako prijetno dobrodošlico .Upala sem,da se boš čimprej prikazala.Je kaj novega na tvojem področju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2003 Še nič. Vse tiho. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Punce saj bo vse dobro, sedaj ko ima ribica pošto, včasim mora malo okoli plavat....saj bo....tudi jaz preverjam .....bom videla ! LP! :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2003 Tako. Zaključeno. Danes sem po dolgem čakanju dobila od njega 11 sms-jev (enega za drugim) in zdaj mi je jasno vse - in hkrati nič. :o|o: Ja, moški so res z Marsa, ženske pa z Venere... ali pa od kod drugod... :xx!: :o|o: :OO!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Tamara meni se zdi, da so še daleč za Luno nekateri, včasih moramo res ženske vzeti vajeti v roke kajti drugače nič ni ! Ribica jaz te prosim prinesi mi mejl ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Tamara meni se zdi, da so še daleč za Luno nekateri, včasih moramo res ženske vzeti vajeti v roke kajti drugače nič ni ! Ribica jaz te prosim prinesi mi mejl ! LP! Tamara in Vanja! Naj se zgodi, kar je dobro za vaju in to se zgodi, ko je čas zrel za to! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 O Helena, si nazaj, smo te pogrešali, pa če verjameš ali ne ! Saj imaš prav, ko je čas zrel zato, samo čakanje in potrpljenje je božja mast, ki ni moja vrlina-ne morem čakat ! Ribica hvala ti za mejl 100x ! Naj se mi ta skromna želja izpolni prosim, saj ne želim veliko, samo še en pohod ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Ribica naj se mi jutri izpolni želja ! Prosim ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.