Pepelka 14. februar 2003 Prijavi Deli 14. februar 2003 Sploh ne morem verjeti, da ste lahko tako ozkogledi. Saj nisem jezna na vaše reakcije, samo zelo čudno se mi zdi, to vaše reagiranje.Po eni strani govorite, kako so žrtve uboge,.. in koliko energije porabijo za normalno življenje.Kaj pa če mi recimo nebi uspelo, pa bi jaz to osebo ubila.S tega kar sem tu nazadnje prebrala, bi me linčali ne glede na svoje otroštvo. Samo sodite. Prav to pa je poanta, da ne sodiš drugega, ker nikoli ne veš kaj ga je do tega pripeljalo. Vsi se gremo neko duhovnost, poanta vsega pa je sočutje do sebe in sočloveka. Probajte biti nepristranski. Vse ima svoj začetek in konec. Vse ima svoj razlog. Pa saj veste, o tem skozi govorite in jaz. Ljudje se inkarniramo z določenim razlogom in imamo določene stvari za pošlihtat, to je karma. Edino, kar lahko naredimo je da vemo, da pedofilija obstaja, si naberemo znanja na tem področju, da lahko pravočasno ukrepamo in ublažimo posledice našega otroka. Mushi, na norme pa kar pozabi. Strpnost je dobrodošla v vseh pogledih! Pa LP! Trda igra ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. februar 2003 Prijavi Deli 14. februar 2003 Pepelka haloooo...Kar sem jst napisala je blo v tem smislu ko se pol pedofili zgovarjajo da so tud njih zlorabli, al pa so mel nesrečno otroštvo pa to.. mislim izgovora za tako početje ni nobenga. Nisem pa rekla zdej da ne razumem al pa da obsojam umor kakega sprevrženca. Res pa je da sodit o teh stvareh znamo, ne vemo pa za dejansko reakcijo v določeni situaciji. Ne vem če si poštekala katero otroštvo mislim. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 14. februar 2003 Prijavi Deli 14. februar 2003 Pepelka, kapo dol pred tabo - prav strpnost in sočutje je to, kar nam takozvanim duhovnim ljudem primanjkuje. Ljudje se gremo duhovnost, pa mislimo, da smo zato avtomatično imuni na predsodke in da smo tako oh in ah razsvetljena in modra bitja. In potem z veseljem sodimo, saj 'mi smo pa duhovni ljudje in mi vemo! Mi imamo prav!'. Mislim, da dokler se nisi pripravljen postaviti na položaj nekoga, torej 'prehoditi vsaj ene milje v njegovih mokasinih', pa četudi le v mislih in občutkih, tako dolgo ne moreš človeka soditi. A se je že kdo recimo poskušal postaviti v miselno stanje serijskega morilca naprimer? Občutek je prav bolan, težek. Ima pa logiko in smisel, tako kot življenje bomo rekli temu 'normalnih' ljudi. Hmm, Mushi, meni se pa zdi, da prav norme včasih delajo svet en velik kup dreka... Če ne bi bili ljudje tako šibki in leni, po drugi strani pa tako grabežljivi in pohlepni, več kot polovice norm sploh ne bi potrebovali (tud opice funkcionirajo, a ne, pa nimajo nekih blaznih norm). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 14. februar 2003 Prijavi Deli 14. februar 2003 Draga Pepelka, mislim, da bi bilo prav, da v potankostih poveš kaj je bilo in s kom in kdo je bil to. Ne poznajo vsi knjige Pogum za okrevanje. Sicer so dobri opisi ampak nič več kot to. S tem zlom se pa lahko edino spopademo, da se ga razkriva! Pedofil nikoli ne prizna svojega dejanja. Ker imam kar precej izkušenj z vsemi vrstami ljudi, lahko rečem, da so najnizkotnjejši med najbolj podlimi! Čista prispodoba absolutnega zla. Kazen za pedofile je: vtakniti jih v zapor med druge jetnike. Po mojem mišljenju pa ni nobena kazen ne odtehta tega zločina. Pri tem zločinu se naredi živega mrtveca! Vem tudi, kako mora potekati rehabilitacija žrtve spolne zlorabe. Vendar za to ni denarja niti ljudi. Ostani na LN ali pa mi pošlji email, da te obdržim v evidenci. Mogoče bo pa čez par let program začel delovati. Ampak za to se moraš odločiti sama, bolje kasneje kot nikoli. Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 ...In ko sem končno izbrala pogum, da sem povedala mi niso verjeli. To pa je bil ponovni še večji udarec iz strani osebe, ki sem jo imela najraje in vsakič ko sem to omenila, je ta oseba rekla, da naj že neham s tem in to pustim za sabo. ... Grozno, da otroku ne verjamejo, ko se izpove!!! Tega pa ne razumem! Jaz vem, da če bi meni kak otrok povedal za kaj takega, bi zagnala vik in krik! Mene je en profesor v srednji šoli napeljeval na to, da bi preživela vikend z njim... Nisem bila ravno majhen nemočen otrok, vendar vseeno mladoletna in me je profesorjevo vedenje šokiralo. Sem pa o zadevi takoj obvestila razredničarko, in ker je ženska takoj in odločno odreagirala, so profesorja izključili iz šole. Kasneje se je izvedelo, da nisem bila edina s tako izkušnjo na šoli - ampak prva, ki je o tem spregovorila. Hvalabogu so mi verjeli in preprečili nadalnje nadlegovanje. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 naš tlelele nima kej rečt :xx!: (razn, da za pedofile in posiljevalce žal ni zadovoljive kazni (najbrž bi moral genetsko iztrebiti še vse sorodstvo - za vsak slučaj, opravičilo za kaj takega pa nikakor ne more obstajati :xx!: - ga ni vzorca[V]). tlelele smrtna kazen ni dovolj tlelele sm pa za preventivo Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 preventiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 Pepelka, pridružujem se Anathi: kapo dol pred teboj. Bila si žrtev in vendar premoreš božansko moč odpuščanja. Sovraštvo bi največ škode povzročilo oz. povzročalo le tebi. Stalno bi podoživljala boleče trenutke. Poznam gospo, ki je bila kot otrok (celo z vednostjo matere) več let žrtev pedofila. Ta moški je že nekaj let mrtev, vendar ta moja znanka ni sposobna odpustiti, kakor si bila sposobna ti. Še mrtvega sovraži. Njen primer je dokaz, da sovraštvo razjeda kot kislina. Že nekaj let se bori z rakom. Znano je, da je prav rak "bolezen duše". Če bi bila sposobna odpustiti, bi našla notranji mir in najbrž sploh ne bi zbolela. Če bi res odpustila, v srcu in ne le na jeziku. Strinjam se, da je pedofile treba kaznovati. Vendar pa, prosim vas, srednji vek je na srečo minil. Nekateri bi pa kar obudili sveto inkvizicijo. Tako, vidiš, Pepelka! Na LN smo nekateri bolj pripravljeni "obuti čevlje drugega", nekateri pa manj. Tako razcepljeno je tudi javno mnenje v Sloveniji in v družbi sploh. Kar poglej, kako se delijo mnenja po svetu o tem, ali naj ZDA napadejo Irak tudi brez blagoslova Varnostnega sveta ali ne. http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Naj vam bo vsak dan najlepši dan!bigm Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2003 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2003 Pepelka - prav zares... svaka ti cast, da uspes tako razmisljati...Strinjam se z Anatho in BigM-om. Zirosi - presenetilo bi te, koliko te preventive bi potem bilo potrebne...Vsi mislimo, da se to dogaja nekomu drugemu.Ce pa je verjeti (osupljivim in strahotnim) podatkom, pa je imel s tem tezave blazen % otrok oz. ljudi. Skratka - tega je veliko veliko vec, kot si lahko predstavljamo...Vedno pa se to nekako prikrije in se o tem nic kaj veliko ne ve. Se pa malo suslja in veckrat slisim kaksno tako zgodbo.... In ocitno se dogaja tudi v nasem okolju... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pepelka 16. februar 2003 Prijavi Deli 16. februar 2003 Kljuka, Anatha, bigm in Marsa hvala. Kljuka, če boš kdaj potreboval, da o tem kaj povem ni problema.Samo govorila bom samo tistim, ki so to dali čez in se tudi lovijo. Ostalo se mi zdi govorenje v prazno. Meni osebno, tudi niso pomagale knjige, ampak samo dolga leta in slepo zaupanje v dobro, v ljubezen. Zakaj slepo? Moja resnica ni bila zaupanje, ljubezen, da so ljudje dobri. Poznala sem pokvarjenost, laži, hinavščino, sovraštvo in zanič avtoriteto.Nasloniš se na nekaj kar si slišal, da obstaja, vendar tega ne poznaš.S časom, pa spoznaš, da te lahko nekdo ima res rad, predvsem da si vreden tega, da se ljubiš in da si ljubljen!Pa LP. Trda igra ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2003 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2003 Bravo! Povedala si formulo za preobrazbo s pomocjo pozitivnega razmisljanja!To je to...Kako si kar reci - ljubljen sem in okej sem (ce kao "ves", da to ni res)..... ... a scasoma si ustvaris tak svoj energetski krog - tudi ce so te okoliscine lajfa prisilile v drugacen kalup razmisljanja... Tudi sama sem spoznala ljudi z veliko teh plati.... ne ravno prav s te konkretne, a veliko negativnosti sem morala preciscevati - kot morje. ... Bravo, Pepelka in hvala za tvojo izkusnjo, ki si jo podelila z nami - o tem zagotovo ni lahko kar takole spregovoriti. Rana vcasih pusti brazgotine... vendar zaceli pa ponavadi se...Zelim ti veliko ljubezni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 16. februar 2003 Prijavi Deli 16. februar 2003 Draga Pepeka, sam na srečo nisem doživel nič od tega. Sem pa srečal, kar nekaj oseb (predvsem žensk), ki to so. Vsi imate skupno, da vam je porušen vrednostni sistem. Z moškimi(pedofili) se ne mislim ukvarjati, se enostavno ne morem, se mi preveč gnusijo. Pa tudi pedofilija je neozdravljiva! Lahko mi pa verjameš, da imam dostop do zelo kvalitetnih informacij ,od žrtev, do vrhunskih strokovnjakov. Sam pa zelo hitro ugotovim, katera je bila zlorabljena katera ne. Predlagam ti, da ostaneš na LN in spremljaš dogajanje po forumih. Se strinjam s teboj, da zadeva naj ostane tako kot je. Je pa nekaj zelo pomembno: skupine v katerih se združujete spolno zlorabljeni otroki so neuspešne. Prvič zaradi porušenega vrednostnega sistema, drugič pa, ker je težko biti sam v nesreči in drug drugega držite nazaj v zakletem krogu. Strašno težka problematika, vendar mislim, da sem (vsaj za ženske) našel rešitev za to. Navdihnile so me pa komune za bivše džankije. V tej smeri bi bilo treba gledati. Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stu2 18. februar 2003 Prijavi Deli 18. februar 2003 joj sožalje;mam frendico ki jo je oče zlorabljal od7-15 leta;pa še za alkohol jo je"prodajal frendom" za take v zaporu poskrbijo jih tam nategnejo.Kazen; kastriranje; ne obvlada strasti,v rehabilitacijo ne verjamem!lp hari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Škorpio 22. februar 2003 Prijavi Deli 22. februar 2003 Za pedofile NI opravičila! Strinjam se s tistimi, ki menijo, da bi bilo take ljudi potrebno ožigosati javno. Bi se jih vsaj na daleč lahko izogibali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. februar 2003 Prijavi Deli 26. februar 2003 Klinc pa vse skupaj!!! Javno ožigosanje....kastriranje..konec. Pol se pa naj spravlja na koga...in bogami - imel ga bo samo za lulanje. Nobenega opravičila ni za te ljudi....spravljati se nad otroke. Pepelka - nič mi ne bluzi, da si prebolela. Nikoli ne boš. Vsake toliko se boš spomnila. Nenadni, nepričakovan dotik in trznila boš, postala napeta kot struna. Nič mi ne govori, kako zelo si oprostila. Nisi. Vsake toliko boš podoživela vonj človeka, začutila boš sapo na svojem obrazu. Kaj[?] Se vam zdim jezna? Besna sem kot hudič! Vidiš - sprejemaš nase krivdo..pa bogami nisi kriva. Tudi jaz sem to počela....se spraševala, kaj sem zakrivila, s čim izzvala..e pa nisem. Pa sem imela nekaj več let...Ampak da kdo samo pogleda proti mojim hčerkam....ga linčam. Tako. Pa karma gor ali dol. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 26. februar 2003 Prijavi Deli 26. februar 2003 Ploskec, plit, plit, plit, plit plit, plit itd. Samo eno majhno napako ima! Pedofilu ni toliko pomembna spolnost, kot to, da ubije otroško dušo in tudi telo. :xx!X Tudi, če bi ga imel samo še za scat ima še zmeraj ude in peklensko pamet. :xx!: Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pepelka 8. marec 2003 Prijavi Deli 8. marec 2003 Po dolgem casu sem tukaj.Nataly, to kar si rekla, pa zame ne bo vec drzalo. Nic me ne stisne, pa sapa,...Tudi ko pomislim nanjega me nic ne stisne. Sem izgleda to ze pustila za sabo.Pozdravcek! Trda igra ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2003 Prijavi Deli 4. april 2003 Jah, volkec...zaradi tebe prebrala tudi te poste... In "občudujem" (hmm saj ne vem, če jo res) Pepelko, da je zmogla odpustiti.Jaz ne morem. In se ne trudim. NIHČE ni imel pravice...poseči vame!!!In kakorkoli obračam - ni vreden da mu odpustim. Njega je razžrl rak. Mogoče bo tudi mene. Potem mi je tako usojeno...vendar odpustiti...NE, NIKOLI IN NIKDAR! In zakaj ne? Ker edino s tem, ko še vedno čutim to sovraštvo, sem "na preži" opazujem, gledam...živim in vidim...da se to ne dogaja tako malo ljudem...ampak množici. In iz lastnih izkušenj jemljem spoznanje, da te taka stvar - zaznamuje. Ti da nezaupanje v ljudi. In s tem bom živela sedaj. Popolnoma zaupala... dvomim... Se vidjamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 lahko je odpustiti, težko je pozabiti Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 de ni glih obratn? ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 če pzabš pomen, da tud oprostiš, saj se nč ne spomneš Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. april 2003 Prijavi Deli 6. april 2003 a pol je useen obratn? je itaq Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 al pa, kar je pozabljeno je odstranjeno_obratno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2003 Prijavi Deli 7. april 2003 de nam she enga foruma odperu, bom kr kle not utaknu....pa sej prouzaprou chist pashe: GERANTOFILIJA se ne da kr tko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.