BAUH*9momo 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Pedofile na grmado in zazgat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 :xx!: <{POST_SNAPBACK}>Mick,jaz sem sita tvojih ocenjevanj, podtikovanja in projeciranja. kaj ne mores pisati stvarno, moras biti oseben. Daj nauci se enkrat komunicirat. In ker ti ne znas uporabiti OS, da mi tam sporocis tvoje laicno diagnozo, da z mano nekaj ni v redu, bom jaz tudi odgovorila tu. Samo da ne bos potem trdil, da sem jaz zacela, tako kot je to tvoj stil. Poskusi se tudi ti kaj nauciti, jaz tudi ne recem nikomur, da je kurbir in butast in bolan, potem pa se na koncu opravicim, kao "CE" sem bil pregrob.... Pa si ti potem sprasujes, zakaj se ti kdaj slabo pocutis jaz se zavedem s kom se pogovarjam. Kaj pravis ti k temu, zakaj ravno tebe tako zadene taksno pisanje. Reagiras, ker sam sebe ne poznas in me imas za butla, ko mislis, da jaz ne vem o cem pisem. Zakaj projecirate (projecirajo?) vse to na cerkev? To delajo tisti, ki ne poznajo celibata. Tisti, ki mislijo da je sex sredina zivljenja, ne morejo razumeti, da ima zivljenje se druge vrednote. Seveda se dogaja marsikaj, tudo morda v cerkvi, ampak jaz nimam opravka s tistimi zrtvi iz cerkve, vem samo za en primer pedorastije iz cerkve, ja iz pamtiveka; jaz ti povem, da jih je vec pedofilov zunaj, med nami, tukaj in zdaj... Tega ti ne mores vedeti, zato ne trdi take stvari. Ne isci izgovorov, ker nisem naslovila na tebe, ce pa si ta cevelj ubujes, je to tvoja stvar in ne ocenjuj me tako laicno, pojdi k psihologu pa poglej kaj s tabo ni vredi, preden psihologu reces, da z njim nekaj ni vredi. Zakaj tebe tako moti kar sem napisala, zakaj si tako ogrozen, da moras koj v napad, premisli malo in preberi malo svoje poste. Sploh pa ti nisi tule v flirt-chatu (definiraj flirt), ampak v esotericnem in tudi ti porivas ob vsaki priliki in vsakomur tvojo neokusno salo. Ja, tudi v tvoji in po cvickarjevi "sali" se mnogo vidi, iz kaksnih misli prihajajo. Mojih sal pa ti sploh ne vidis. Ti jih sploh ne spoznas. Ker zivis v tvojem svetu. Pometi najprej pred tvojim pragom preden se spravljas nad druge. In vprasaj sam sebe, zakaj se obnasas tako, kakor da hoces nekoga braniti, koga? pedofile? zakaj? Hahaha, psihiater se čist razpenu na pacienta..... Jaz komuniciram kot hočem in vsekakor me ne boš poučevala ti kako naj. Že mal bolano je razmišljanje, da te ocenjujem, ti podtikujem itd. Velik tvojih postov raj spregledam, samo tako nakladanje nekoga, ki se ima ali pa tudi je človek širine (to dvomim, da si) in znanja pa je že tuuu mač. Ne , ti nikomer konkretno ne rečeš, da je kurbir itd. ti se delaš very clever, pa to napišeš kao posplošeno, čeprav je iz posta povsem razvidno komu so tvoje besede namenjene......in tako zagotovo tudi men......pih. Zato reagiram, pa zato, ker smo na forumu, kjer se izmenjavajo mnenja, veš, ni poanta foruma, da se ena Vrba dela vsevedno in soli pamet vsakemu, ki ji pride nasprot. Ne lubčica, mene ne zadene tako pisanje, ne se tolk precenjevat no, meni je tako pisanje kot sem ga komentiral le popolnoma mimo. Popolnoma mimo! In če ga preberem tukaj gor, ga komentiram, ne sam tvojih postov. In jaz sam sebe zelo dobro poznam, butla pa delaš iz sebe ti, ker meniš, da jaz ne vem kaj pišem. Takšno je moje mnenje. Nakladaš. Zdaj sem popolnoma prepričan, da nakladaš in moje ljubezni do tebe je konc , ker si je ne zaslužiš. Normalno, da je izven cerkve velik več pedofilije, kolk pa je cerkvenih uslužbencev vizavi vsemu človeštvu? Da to ugotoviš, ne rabiš bit veleum. Je pa za kakšno nianso še bolj sprevrženo, kot pa če to nardi nekdo, ki ne širi božje besede. Pa ipak......je pa velika večina njih......vernikov Jaz imam pred svojim pragom precej pometeno, ti pa zelo očitno ne. Ne rabim se tega spraševat, tebe je lahko sram na kaj nakazuješ, ker pač ne moreš preko mojih kritik tvojih nekaterih trapastih postov. Sram te naj bo..... :xx!: :xx!: Pridi, Vrba, javi se kaj, ko boš v Sloveniji. Brez težav se ti predstavim, kdo sem in kaj sem, kako razmišljam in kako živim. Mogoče boš mi pol nehala soliti pamet, ker boš ugotovila, da imaš še velik dela, ker očitno ne znaš presodit ljudi, njihovo drugačnost in nasprotovanje nekaterim tvojim mnenjem pa jemlješ že skoraj kot njihovo bolezen za katero bo najmanj potreben obisk psihiatra. Fuj in fej, in to bi naj bili neki duhovno razviti ljudje in psihologi..... :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ne. Jaz imam vedno bolj občutek, tako kot to posamezni psihologi al pa študenti psihologije zelo pogosto priznajo.....da so šli študirat psihologijo, ker so se sami izgubili v svojih psiholoških problemih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet en dokaz, da imajo tisti, ki imajo konflikte s psihologi --> psiholoske probleme. . bravo in še res je enim EGO do stropa in še čez pribija..... Vrba škoda tvoje energije trošit tukaj MALIM UMOM , ki ne dojamejo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ah, tebe sem že vajen, da sam slediš k sledni pesek Vrbi in se sliniš...... Zaničujoč odnos do nas malih umov? Pa je le ljubezen omejena, mar ne.... Tvoj um mojega ne dosega. Se lotiva preverbe? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne. Jaz imam vedno bolj občutek, tako kot to posamezni psihologi al pa študenti psihologije zelo pogosto priznajo.....da so šli psihologi študirat psihologijo, ker so se sami izgubili v svojih psiholoških problemih Ego je varovalna lupina, ki si jo zgradimo okoli čustev. Ustvarjena je iz bojazljivosti, iz nesposobnosti zaupati drugemu in spoštovati lastno drugačnost. Eden največjih sporov v življenju je spor med egom in dušo. Ego je ogrožen, tekmovalen in pod stresom, duša pa ima raje presenečenja, spontanost, novo in sveže. Resnična prisotnost duše je obarvana s humorjem in ironijo in ni obsedena z resnobnostjo. Izogiba se temu, kar je dolgočasno, obrabljeno ali se ponavlja. Podoba izvira, ki prebija to skorjo zemlje, razsvetljujoča prispodoba za svežino, ki se lahko nenadoma pojavi v srcu, ki ostaja odprto za nova doživetja. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ego do stropa je zame tudi prevzetnost, mišljenje o nezmotljivosti, o vsevednosti....in duša v svojem jedru ne zaničuje nikogar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pometi najprej pred tvojim pragom preden se spravljas nad druge. In vprasaj sam sebe, zakaj se obnasas tako, kakor da hoces nekoga braniti, koga? pedofile? zakaj? Sam to še komentiram. Pa principesa, ne trudi se komentirat, ker nisi sposobna dojet.... Ti se vprašaj, Vrba, zakaj postavljaš taka vprašanja. In da moje mnenje o problematiki pedofilije, ki temelji tudi na izkustvu in mojem delu, žal tudi s pedofilijo, tako zavržno spreobrneš? Kaj je narobe s teboj? Kako si lahko, če stojiš za svojim mnenjem, dovoliš tako nizkotnost? Nemoč, nesposobnost dialoga, debate.....al zakaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ego do stropa je zame tudi prevzetnost, mišljenje o nezmotljivosti, o vsevednosti....in duša v svojem jedru ne zaničuje nikogar Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 imaš prav Mick, za male ume, ki so sami sebi namen, je škoda moje energije, se grem posvečat ljubezni... ti si pa itak "mick eni TO SO TVOJE besede ne moje.... pa pa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Hahahahaha, kak si smešna, ko se ne zavedaš, da so posti, ki si jih v bistvu namenjeni tebi. Misliš rečt "nakladanju o ljubezni"? Koliko si sposobna tudi dejansko širit ljubezen si lepo pokazala v tej debati z mano. Dokaj žalostno, potrjuje pa, da polna usta besed še zdaleč ne pomenijo tudi besedam ustreznih dejanj. Ja, jaz sem mickeni. Itak. Če bi mislila tako kot pišeš, bi bila tudi ti sama mickena. Ker ljudje smo mickeni, tako je hotel, kdorkoli že..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahahaha, kak si smešna, ko se ne zavedaš, da so posti, ki si jih v bistvu namenjeni tebi. Misliš rečt "nakladanju o ljubezni"? Koliko si sposobna tudi dejansko širit ljubezen si lepo pokazala v tej debati z mano. Dokaj žalostno, potrjuje pa, da polna usta besed še zdaleč ne pomenijo tudi besedam ustreznih dejanj. Ja, jaz sem mickeni. Itak. Če bi mislila tako kot pišeš, bi bila tudi ti sama mickena. Ker ljudje smo mickeni, tako je hotel, kdorkoli že..... Obstajajo LJUDJE, ki me poznajo in ONI so verodostojne priče o tem KAJ SEM in KAJ SEM SPOSOBNA DATI in srečni smo vsi jaz osebno pa sem človek DEJANJ, ki pa rada tudi lepo pišem, kar mislim in to kar rečem ponavadi tudi lahko udejanjim...Pa kdo si ti da bi bil vreden moje pameti pa pa mickeni... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Odvetnica principese? K post ki ga si citirala ni bil tebi namenjen.... Moja napaka , je bil, sm pa pomotoma videl, kot da ga je napisala Vrba. To isto verjamem jaz tudi zase. V kompletu. Še nedavno sem verjel tudi zate, sedaj pa več ne. Preveč oholosti, vzvišenosti, nestrpnosti do drugačnih in drugače mislečih, skeptičnih.... Ne......kdo si ti, da bi bila vredna moje pameti? Dijo, Vrba. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odvetnica principese? K post ki ga si citirala ni bil tebi namenjen.... To isto verjamem jaz tudi zase. V kompletu. Še nedavno sem verjel tudi zate, sedaj pa več ne. Preveč oholosti, vzvišenosti, nestrpnosti do drugačnih in drugače mislečih....... Ne......kdo si ti, da bi bila vredna moje pameti? Dijo, Vrba. PRAVOKACIJA ODKRIVA PRAVI ZNAČAJ LJUDI Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Pravokacija, kaj je to? S tem se povsem strinjam. S tem, da si pozabila, da sem najprej in to dobronamerno mišljeno sprovociral jaz vaju......kaj je sledilo si preber v svojih in Vrbinih postih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Kresi (lahko me vprašate za podnapis ) Pedofile na grmado. Linč. Evo. Kako se počuti mati, ko izve, da je nekdo nadlegoval njenega otroka? Da o uničenem življenju niti ne govorimo. Kako se počuti oče, ko izve, da je nekdo nadlegoval njegovega otroka?Kaj ostane otroku? Kaj še ostane otroku? Tu pa razglabljate o tem, kdo je hinavec ali ne..vsi skupaj ste.Čim nekdo zagovarja pedofila je v istem rangu. Konec debate. Zato je najboljše v zaporu, kjer so na dnu. Za pedofila ni milosti. Sicer pa gre civilizacija v maloro, če se moškim začno mlade deške ritke dopasti. Grki so šli v pizdovce na ringlšpil(nekopč je bilo po radiu, da naj poslušalstvo da najboljši možni prevod )... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Tudi tole ne letelo nate.Zdi se mi nesmiselno - pa čeprav je tole forum in za nekoga pač plac kjer zabija svoj čas in energijo - je pa tole pomembno - izžarevanje takšne energije...ok bluzim spet...da se povrnem k bistvu..roko na srce - nimam pojma, kdo je tule hinavec. Kaj vem, kdo je kaj v resnici? Lahko kdo zdaj tu iz dolgega časa provocira in čaka na reakcijo dotičnega..Nekdo bo z vsem srcem zagovarjal svoje mnenje, nekdo se bo iz nekoga norčeval, nekdo bo stal za svojim prepričanjem, drugi pa kazal figo. Itak.Ampak..zame je otroška nedotakljivost sveta. Kakšen človek jemlje tole svetost?Nekdo, ki si želi nedolžnosti..v dobesednem pomenu besede..pustimo zdaj tisto, da zagleda golo, napeto ritko pa mu pade mrak na oči...potem postane nečlovek.Ne morem reči žival(ker ne poznam primera, da bi samec ali samica katere koli živalske vrste v odnos spravljala svoje potomce, oz. spolno nezrele primerke). Kar je sicer logično, ker živali (razen izjem spet) seksajo iz življnjske nuje(čeprav sta naši papigi tole počeli izredno pogosto ) Vsak dan kar nekajkrat če je bila poza prava Takole sem malo zabluzila..in mogoče razjasnila pojem hinavščine Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 zame so to izmečki in nikakor ne morem razumeti njihovih reakcij, če se vrnemo nazaj na naslov teme... bolni? To so ugotovili predno so ranili prvo otroško srce... takrat je čas za zdravljenje in odpravljanje vzorcev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 točno takole. Če bi bili pošteni do sebe, bi poiskali pomoč prej..preden uničijo življenja drugim. Ker pa niso bi bilo treba poostriti kazni. Definitivno je par let zapora premalo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tu pa razglabljate o tem, kdo je hinavec ali ne..vsi skupaj ste.Čim nekdo zagovarja pedofila je v istem rangu. Konec debate. Zato je najboljše v zaporu, kjer so na dnu. Za pedofila ni milosti. Tukaj se vedno oglasim, ker se mi je že kdaj očitalo, da zagovarjam pedofile. Nekateri so celo šli tako daleč, da so me označili za pedofila, nekateri pa samo nakazujejo v to smer.... In da ne bom na dolgo "branil" pedofilov.......začnimo v že večkrat omenjeni osnovni oz. že začetni dilemi.......pedofili so pogosto tudi sami bili žrtve spolnih zlorab.......kje naj potem začnemo kurit, pobjat, dosmrtno zapirat, kastrirat in kje bomo lahko končali, da bomo zanesljivo rešili problem pedofilije in ga izkoreninili......ali pa ni to osnovni cilj, želja vseh......zmanjšati pedofilijo na svetu in družbi v kakršni živimo na objektivni MINIMUM? Je važnejše maščevanje, kazen.....ki dokazano pojava pedofilije tako kot drugih kriminalnih dejanj ne zmanjšujejo. Je torej pomembnejše, da se znesemo nad zasačenimi (kar ne reši veliko, le odstrani nekaj njih, še zdaleč ne vseh) kot pa v čim večji meri preprečimo možnosti novih žrtev? Pedofilija je kompleksn problem. Vsega vraga se najde v ozadju. Vsega vraga. A mislite, da te ne prime sveta jeza, ko se ugotovi, da mama npr. tiho tolerira takšno ravnanje moža, da ne bi blo sramote v okolici al pa da ne bi ostala sama itd. ipd. Problem je tudi socialno okolje, ozaveščenost, poučenost....ma joj, nimam časa cel popoldan pisat, pač ni tako enostavno, kot si velik vas to misli. Ni pa nobene dileme tudi mojega mnenja o zavržnosti teh dejanj. Sam mene zanimajo rešitve, preprečitve nadaljnih žrtev predvsem, ne pa predvsem maščevanje, ker to kar se je že zgodilo, se ne da več spremenit, to kar se bo v prihodnjosti pa se da......če bi bilo tako enostavno, da s samo strožjimi sankcijami, bi bil takoj za to. Sicer sem za strožje že sedaj, vendar predvsem za izrekanje strožjih, kot pa v zakonu določenih strožjih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Saj.Čisto možno, da takole razmišljaš.Me zanima, če bo pri takšnem razmišljanju ostalo, če in ko boš kdaj imel svoje otroke. In će in Bog ne daj, da se tvojemu otroku zgodi zloraba. Resnično ti želim strpnosti še vnaprej. Brez hinavščine. Verjamem, da ima tole vse globoke korenine.(kaj hudiča misliš, kako sem se kot petnajstletnica počutila, ko sta starša bila v dvomih...se skregat s sosedi, kaj pa če je vse res? Hopla???) Na koncu sta itak prekinila stike, sama pa dovolj sco nastrojena, da rešila zadeve po svoje. Pa ne več mala punčka bila!! Sem se kar znala ubranit(čisto po štajersko - nož vedno pri roki ) Torej - želim ti tolerance še vnaprej. Odpuščanja, do katerega pa je resnično trnava pot priti pa tudi. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 [Pedofilija je kompleksn problem. Vsega vraga se najde v ozadju. Vsega vraga. A mislite, da te ne prime sveta jeza, ko se ugotovi, da mama npr. tiho tolerira takšno ravnanje moža, da ne bi blo sramote v okolici al pa da ne bi ostala sama itd. ipd. Problem je tudi socialno okolje, ozaveščenost, poučenost....ma joj, nimam časa cel popoldan pisat, pač ni tako enostavno, kot si velik vas to misli. Ni pa nobene dileme tudi mojega mnenja o zavržnosti teh dejanj. Sam mene zanimajo rešitve, preprečitve nadaljnih žrtev predvsem, ne pa predvsem maščevanje, ker to kar se je že zgodilo, se ne da več spremenit, to kar se bo v prihodnjosti pa se da......če bi bilo tako enostavno, da s samo strožjimi sankcijami, bi bil takoj za to. Sicer sem za strožje že sedaj, vendar predvsem za izrekanje strožjih, kot pa v zakonu določenih strožjih. ...to nobenga ne zanima...vsi bi radi dežurnega krivca na vrhu ledene gore..da ga skamenjajo in se potem v miru zaprejo v svoja stanovanja in si trdno zatisnejo oči pred tem kar se dogaja v njihovi bližini.... ....hudo je ker je to tvoje delo in se s tem srečuješ in ne mižiš...zato si že sumljiv ..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Pri tej temi se pa lahko podpisem pod poste od Nataly. Na najdi.si je bila ena anketa....: Pravična kazen za pedofilijo je:kastracija 2869 35 % smrtna kazen 1325 16 % dosmrtna ječa 1646 20 % umobolnica 1091 13 % 20 let zapora 848 10 % Drugo. 485 6 % Skupaj 8264 100 % Kot zanimivost Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Hvala, Lia. Nataly, ni čist možno, točno tako razmišljam. Lahko razumem jezo, bes, nemoč nad spoznanjem, da se je to zgodilo tvojemu ljubemu . Samo, mene primarno in osnovno in najbolj zanima in z vsemi močmi se bom posvetil njemu......žrtvi, otroku, ne pa satisfakciji z torturo nad nekim zgubljencem. Mogoče pa vsaj o čem vseeno mal več vem in imam boljši vpogled kot večina tukaj, mogoče pa le, ne. Ne razmišljam o hinavščini tvojih postov. Pri veliki večini lunatkov tud ne, tud če si me mal privoščijo In veš kaj? Odpuščanje, moja reakcija, razmišljanje........če bi šlo za mojega otroka si bi srčno želel obdržati natanko takšno mišljenje kot ga imam sedaj. Da bi ga le imel.......ker ko se znajdemo v takšni situaciji je edino pomembno kaj bomo storili, da bomo težo in breme zaradi zlorabe zmanjšali, amortizirali, poskusili peprečiti nastanek prevelikih posledic za otroka.......smrtna kazen za onega zgubljenca ne bo sama po sebi pri tem čist nič pomagala. Moja jeza, bes, slo po maščevanju tudi ne, samo ovirala me bo, da bi res kaj pravega storil. Zgube s tem ne bomo nadomestili. Baje veliko ljudi po usmrtitivi morilca njim ljube osebe ne čutijo nič, kar bi jim v nadaljnem življenju dejansko pomagalo......le trenutek zadoščenja, ki se pogosto spremeni v razočaranje, ker nima željenega efekta v njihovih dušah...........pred njimi pa je še dolga pot Pri zlorabljenem otroku pa še skor vsa pot......kakšna bo je v veliki meri odvisno od ravnanj ljudi, ki ga obkrožajo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri tej temi se pa lahko podpisem pod poste od Nataly. Na najdi.si je bila ena anketa....: Pravična kazen za pedofilijo je:kastracija 2869 35 % smrtna kazen 1325 16 % dosmrtna ječa 1646 20 % umobolnica 1091 13 % 20 let zapora 848 10 % Drugo. 485 6 % Skupaj 8264 100 % Kot zanimivost In? To je jasna stvar, kar se tiče mnenja javnosti. Sem presenečen, da ni strožje. Bistvo je, da na problem pedofilije gledate tko ozko, je pa tko širok. Ker če hočemo biti fer, potem bi mal poenostavljeno bilo v veliko primerih najmanj v zapor potrebno spraviti še...... ožje sorodnike, vzgojiteljice v vrtcu, socialne uslužbence, učiteljice, kar nekaj sosedov itd. itd. Nevestno delo in ravnanje bi po temeljitem pregledu posameznega primera našli pri velik omenjenih Saj zato pa je daleč najlažje vpiti....hočemo strožje kazni, ker je to pač najenostavneje, vse ostalo zahteva mukotrpno dost vestnega in trdega dela. Posebnega efekta sicer ne bo, samo lahko pa bodo rekli, ja, saj smo predlagali in izrekamo strožje kazni, smo velik nardili na tem......larifari. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.