Skoči na vsebino

Pedofilija

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj obcutljivo naenkrat?

Pac, to je moznost - ki jo lohk tud ti uporabis, konc koncev. x;)x xDDx :palec:

sam ne zame, se ve... :vragec: x:Dx x:px

... seveda - jaz sem urednica. Menim, da sem v tej vlogi kar OK, pravzaprav. xyesx

To res meniš, pa lahko tud ostali menjo. Pa tud sam menim, da do danes nisem imel problema s tabo. Zgleda da pa tako nav dolg. hahahahaha. Vsak bi pa lahko sam ugotovil s kom ima opravka in ni potrebno urednice, da jih poučuje, naj me ignorirajo. :vragec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 621
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>da do danes nisem imel problema s tabo.
se ti zdi, da mas kaksen problem z mano?

Zgleda da pa tako nav dolg. hahahahaha.
Bomo vidl, zaenkrat kot vidis, ne trzam kaj dost. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kot zelis, sam brezveze nekaj sklepati vnaprej, po moje...

Jaz si tud ne morem mislit, kaj te bo se picilo, torej ostajam kar v sedanjem trenutku rajs. :palec:

Bomo ze - karkoli pac ze - ko bo cas za tocno tisto. xDDx

zaenkrat se ne vznemirjam, torej.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kot zelis, sam brezveze nekaj sklepati vnaprej, po moje...

Jaz si tud ne morem mislit, kaj te bo se picilo, torej ostajam kar v sedanjem trenutku rajs. :palec:

Bomo ze - karkoli pac ze - ko bo cas za tocno tisto. xDDx

zaenkrat se ne vznemirjam, torej.

ZMENJEN. Grem kakšno pizdarijo naredit. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Draga Marsa  x:)x

jaz ne nasedam in ne izgubljam energije, ce mu postavljam ogledalce, ker mislim, da se le tako lahko zaveda, kaj pise. Pa je res, jaz ne morem nikogar spremeniti, vsak se lahko sam spremeni, ce spozna, ce hoce...  x:)x

Fajna si, ni kaj :palec:

Tako, zdaj grem pa jaz v moje malo morje  x;)x tle je danes 24° C v senci  :O:

lep dan zelim

vrba

da niste vedve kakšne terapeutke, pa me boste tlele preuzgajale. Ne ne boste. Zato pa je vse u kurcu, ko ste babe tolk pametne. Mi pa sam če nekaj zinemo, smo pa za v psihiatrijo. . pa nbenga špegla mi navš postavljala, pišem lahko kar ke čem in kar vem da me teži. xDDx

hej hlapek moj..a enga mmmmmmuaaaaaack.....ti kar piš...ma te radi bereo nekateri in takih ljudi se manjka,k se znajo pošteno in od srca odpret,nasmejat,pa še kakšnooholno kakšnem napisat....

PIŠ PIŠ!!

Bom djala še tole:naglas preber!:)

HLAPEK JEST TE MARAM....FEJST!!

in ti le piš ,piš.......mene orenk držiš pr živlen res!!!

x:Ox w:Iw x;)x x;)x x:px

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Strasti, strasti, strasti! Mal jih umirite!

Cvickar, svoboda govora naj bi res obstajala, kot tudi demokracija. Pa prav gotovo ves, da kljub temu obstajajo omejitve in ne mores vedno vpiti na ves glas karkoli, kjerkoli.... Kar se tice tvojega komentarja, je bil res malo grob in morda neprimeren za tole temo. Prav tako pa verjamem, da nisi mislil tako hudo, kot so to sprejeli drugi. :palec:

Kar se pa Marse tice, je pa ena boljsih, ce ze ne najboljsa urednica in osebno vem, da se ves cas trudi, da vse lepo tece, kar pa ni vedno lahko. Sploh ne, ko mora miriti dve strani, ne glede na njeno osebno mnenje! In lahko recem, da je res postena. da bi le bilo vec takih! :palec:

Vrba ima prav tako prav in se popolnoma strinjam z njo, kar se tice ravnanja z zivalmi. Vem pa, da je na kmetijah malo drugace in da ne gre za vprasanje clovecnosti ali ravnanja, kot si tudi sam napisal.

In pa vsaj potrudi se prosim, da ne bos uporabljal takih izrazov, kot je "babe", ker je to slabsalna beseda, pa ne glede, a si s kmetov, al pa z mesta x!x In ker ne poznas nobene od "ozmerjanih", jih prosim naslavljaj drugace, bolj primerno in ne tako zelo sovinisticno. Vsaj za Marso ti lahko povem, da je zelo fejst zenska in preprican sem, da Vrba tudi!

Kar se pa odvetnikov tice, imas prav, da jih je verjetno kar veliko takih, ki gledajo samo na denar, ne pa tudi na stranko. Vendar je spet tako, da ocitno Micka ne poznas dovolj in ni eden takih.

Pa brez zamere Cvickar, ker nimam nic proti tebi! :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>Strasti, strasti, strasti! Mal jih umirite!

Cvickar, svoboda govora naj bi res obstajala, kot tudi demokracija. Pa prav gotovo ves, da kljub temu obstajajo omejitve in ne mores vedno vpiti na ves glas karkoli, kjerkoli.... Kar se tice tvojega komentarja, je bil res malo grob in morda neprimeren za tole temo. Prav tako pa verjamem, da nisi mislil tako hudo, kot so to sprejeli drugi. :palec:

Kar se pa Marse tice, je pa ena boljsih, ce ze ne najboljsa urednica in osebno vem, da se ves cas trudi, da vse lepo tece, kar pa ni vedno lahko. Sploh ne, ko mora miriti dve strani, ne glede na njeno osebno mnenje! In lahko recem, da je res postena. da bi le bilo vec takih! :palec:

Vrba ima prav tako prav in se popolnoma strinjam z njo, kar se tice ravnanja z zivalmi. Vem pa, da je na kmetijah malo drugace in da ne gre za vprasanje clovecnosti ali ravnanja, kot si tudi sam napisal.

In pa vsaj potrudi se prosim, da ne bos uporabljal takih izrazov, kot je "babe", ker je to slabsalna beseda, pa ne glede, a si s kmetov, al pa z mesta x!x  In ker ne poznas nobene od "ozmerjanih", jih prosim naslavljaj drugace, bolj primerno in ne tako zelo sovinisticno. Vsaj za Marso ti lahko povem, da je zelo fejst zenska in preprican sem, da Vrba tudi!

Kar se pa odvetnikov tice, imas prav, da jih je verjetno kar veliko takih, ki gledajo samo na denar, ne pa tudi na stranko. Vendar je spet tako, da ocitno Micka ne poznas dovolj in ni eden takih.

Pa brez zamere Cvickar, ker nimam nic proti tebi! :palec:

Saj si vse taku lepo napisal, da sem se kar nmav zamislil nad sabo, če sem res taka žvina.

Bom poskušal vsaj odgovort, oziroma povedat svoje mnenje, čeprav sem ga že velikrat.

Marsha je sigurn fajn b......, ženska u to ne dvomim . Pa tud ni se preveč utikala v moje debate, čeprav so bile po vašem nmav grobe. Jaz bi ji svetoval, pa verjeten to ne bo sprejela. Naj vsi, ki se ne strinjajo z mano, s klikom me preskočijo. Ampak to naj ugotovijo sami, ne da jim urednica namiguje na ignor. Drugače, če pa gre nekdo predaleč in da se vsi strinjajo, ga pa skenslaj.

Vrba je pa čist drug poglavje. Enkrat, ko bom imel spet napad grobosti, ji bom jih npar povedal. Danes pač ne. Mislim, da ji tam gor fali kar npar stvari in če b bla pametna, b pršla v slovenijo in začela živet. Mam občutek, da bi rada čist celmu svet pomagala, sam seb ne zna. Za to sem uporabu samo kmečko logiko in se ne spoznam na razne psihološke, alkohološke, andragoške in ne vem katere še .......oške znanosti.

Pr živalih je pa sigurno res, da starmu psu samo pomagaš in če v prenesenem smislu poveš, je potreben, oziroma si sam želi odrešeniškega šusa. Kot da je igla bolj humana. Dajte dajte no, rezultat je isti. Smrt je pa v obeh primerih hipna, po mojem s šusom še prej. :V:

Jst pa itaq govorim o odvetnikih, kar je splošno znano in naj bodo svetle izjeme potrdiitev tega pravila. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ocenjevanje je privilegij uciteljev, ti lahko delas to v tvoji stali, tule pa ne.

To je eden od tvojih problemov, da si  skregan s psihologijo, to je tvoj psiholoski problem in ga ni treba tule izzivljat. Poglej si ti tvoje probleme, preden bos prisel v poskus iskati probleme pri drugih. Takih igric z nami ne mores igrati. Mislis, da ce bos uspesno uporabil tvoje pancerske metode, pa bos lahko delal tule kar bos hotel. Ne ne.

Ti kar izsiljuj, odrivaj, reagiraj, projeciraj, podtikuj in obtozuj tvojim kravam - tiste ti bodo pokimale, ja,.... tule pa se obnasaj kot clovek.... in ne mazi ogleda foruma s tvojim alkoholnim problemom. Preveri ti najprej tvoje obcutke, k te varajo, preden si dovolis tule obdolzevati , kriviti, lagati.... In ne govori o kmecki logiki, niso vsi pijanci.

Zdajle sem pa udaril žeblico na glavico. Pejd se u špegu pogledat, verjetno težko obvladaš svojo jezo in si prznaš, da je v mojem pisanju tud nekaj resnice. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>cvickar, pa ti res verjames, da mene kaj doseze, kar ti napises.

ti pises samo o sebi pod vplivom cvicka.

Ne vem če kaj doseže, to ti veš, kot veš o vsem in tud tem, da sem pod vplivom cvička. Pa ti se moraš res dobr na alkohol spoznat. Da ga nis ti včasih pila in si sedaj ozdravljena in taki so najbolj zagriženi in iztopajoči. Skrajnost ni nikjer dobra. xcheersx

<{POST_SNAPBACK}>Ocenjevanje je privilegij uciteljev, ti lahko delas to v tvoji stali, tule pa ne.

... :sori: Ker sem ravno učiteljica : Cvičkar nezadostno, lahko zapustite prizorišče dogajanja in se vrnete s kakimi boljšimi,tehtnimi, manj utrujajočimi izjavami za tole nedeljsko dopoldne. Nad vašo morebitno izključitvijo bi bila silno navdušena, saj menim, da za v cviček natopljene možgane ni več kaj dosti upanja... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>... :sori:  Ker sem ravno učiteljica : Cvičkar nezadostno, lahko zapustite prizorišče dogajanja in se vrnete s kakimi boljšimi,tehtnimi, manj utrujajočimi izjavami za tole nedeljsko dopoldne. Nad vašo morebitno izključitvijo bi bila silno navdušena, saj menim, da za v cviček natopljene možgane ni več kaj dosti upanja... :o|o:

Zdaj si se pa še zi najdla, da mi boš tle pamet solila. Kuga pa je pol, če si učiteljca. Saj ni lepo, ampak greh pa tud ni. Tam se sprav na otroke, če si upaš. Seveda tam ste pa nemočni, pa sam jokate, da ne smete nč. Seveda ko ste pa sami cvikatorji ha<haha. Kar se pa tiče možganov in pa cvička je pa tako. Kdor ma dost zaloge, si lahko prvošč tud to, da mu celice odmirajo, problem je pr tistih, ki jih je mati narava zajebala pri delitvi. Tistm b moral pa prepovedat alkohol. Pa še to, če mam že jest zjebano nedeljo, jo mejte pa še vi x:Dx :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

a ma smisel se vtikat? xnckrivx

Glejte, no, kaksna brezvezna tema je zdaj. xrolleyesx

Kar se pa tice mozganov namocenih v cvicek - so pa moji tud mal. x;)x x:Dx x:px

Pa tud tko nekak menim kot Cvickar - da tistih par celic mi komot odmre, ker jih imam se mega na zalogi. x:px x:Dx

nekaj bi sam se pripomnila; prosim vas v bistvu, da ne vlacite okol po temah zamer, sodb in vsega.

recimo vidim veckrat napisano, kako 'ta in ta VEDNO to pa to rece, naredi' in tko...

Imamo torej eno temo, pol pa kar solate se iz drugih tem, jetra razna. To je brez veze.

Jaz se z enim v eni temi v nulo strinjam, v drugi pa pod razno ne. In?

A zdaj bom tud tam, kjer bi se strinjala, vlekla ene tezhe enih drugih zgodb?

Dajmo se temu skusat izogibat, no! :palec:

Picasso

Ja g. urednica. jaz ne bom več težil. x:px x:px

Drugače pa pedofili, to so najnižji sloj, kar jih lahko živi na svet. Pa kako so slinasti in vsi medeni, ko se z njimi pogovarjaš. Fuj, fej in tfej. Kar je pa še bolj , oziroma najbolj žalostno, da njihove partnerke v večino primerov ne verjamejo otrokom, ampak tem izmečkom. :C: :V: :V: :V:

ja... pismu, ko preberem, ko je ena napisala, da je 12-letna puncka zanosila s svojim fotrom in tole... :V: :mad2: ...

... je tud moja prva misel, da bi mu blo treba jajca odrezat al kaj tacga in me blazen bes prevzame... se ne da opisat z besedami in lohk dam sto smajlckov, pa ne bom dost nazorno pokazala...

... a vendar..... druga misel pa ni ta... pac pa, da je tak clovek bolan, ubog....

Ne vem pa, pojma nimam, kako bi bilo mozno, ce sploh, rehabilitirati.

Zdaj pa se en drug vidik:

a je kdo bral Nabokova?

ne sam lolita, tud camera obscura... je bila mal tkole obarvana... tko da, morda je bil tip mal sam tkole pikro usmerjen, ker prekleto dobro pozna vse te obcutke... no ja, pravzaprav ni nujno... pac, domisljija, se poglobi... ampak vseen... xscratchx

Pa lewis carol je baje bil tud tkole nagnjen...

Pa velik umetnikov...

Ko pa zdaj nazaj gledamo, pa jih castimo - se nam ne zdijo izmecki in izvrzki.

A ni zanimiv, kako smo dvojni?

Picasso

Jaz itak ne mislim resno v tejle temi s Cvičkarjem. Čista zafrkancija.

Glede literatov bi omenila še Bukowskega, ki ga sicer zelo rada prebiram.

Glede punčk, ki imajo pri nas otroke z lastnim očetom: kar precej smo imeli tega v ustanovi, kjer sem eno leto delala, zanimivo, da je tu posebelj za izpostavit Prekmurje.

aja tocno, ti si napisala. :)

a res, Bukowski, to si me pa zdaj cist presenetila! :eek:

jaz namrec kar shizim nanj, velik rajs ga berem kot Millerja, ki je bolj zatezen - ceprav mi je tud vsec..

No Bukowski ima en tak stil fajn... no levi so veckrat dobri pisatelji.. s takim dinamicnim stilom, recimo Chandler je tud lev, nikoli vec na svidenje pa super knjiga..

No ampak Bukowski??

Neverjetno... tak grob tip, ki bi si ga prej s kakimi starejsimi, izkusenimi predstavljal, ki jih stakne po kakih barih in tko...

A res, da prav prekmurje?

zakaj pa mislis, da je tko?

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O temlem sem hotela prej napisat, da nismo tako dalec od teme....

pa nisem hotela, da me ne bi kteri skalpirali

xrolleyesx

Zarad tega, da te ne bi noben.

** Vsem je ta Bukowski vsec, men pa sploh ne. Sicer sem prebrala samo Zenske, ampak ze tisto mi je bilo tako zoprno brati ( pa ponavljajoce se stvari, pa vse precej nagravzno), da nisem potem nic drugega prebrala. Ni to za moj okus...

Tema je pedofilija, vem x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Men je Bukowski car za kratke forme, za romane nima dost municije-tut meni Zenske niso ble ne vem kako zanimive. xcivx Preberi kaksno njegovo pesem!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Speh na kruhu preberte! ceprav men so ble tud Zenske vsec.

ja zato ker iscete neko *zgodbo? - uvod jedro zakljucek... on pa mal lapa pac. men je pa kul to. :)

Vrba, ja, ja, saj vem, saj sem ipak mal 'psihologa' tud sama, tko kot so najbolj naturirani tipcki pa taki homofobi v bistvu latentni geji velikrat..

A mislila sem.... mal drugac, no. :)

Picasso

No kaj torej menimo v teh primerih - ko je recimo oni ful naredil za umetnost, recimo Alica je pac kultna.. a v teh primerih bi tud jajca rezal oz. a tu se pol lohk *zrtvuje* ta folk, zlorabljen?

Torej ce bi oni ziveli zdaj, ne bi nastale tele Alice in vse tole, pac pa bi oni gnil v kaki chuzi ali drugacni ustanovi ali bi se pac nad njim zgrazali (kot so morda itak se) z morda odrezanimi jajci. x:o)x x:Dx

Saj tud v SLO smo imeli tak primer z enim pisateljem, ko ga je fotograf zaspecal...

In ker se to dogaja zdaj, se zgrazamo... ce bi pa naknadno zvedel, pa izgubi tezho... ce bi zivel v nevemkaterem stoletju.

se pravi za ostale nam pa dol visi - ki ne sobivajo v casu z nami al kako?

Picasso

Njegovo delo in način na katerega je prisel do tega nista eno in isto. Ce mu je uspelo ustvariti tako mojstrovino kot mu jo je, ave njemu!!!Nikakor pa ni pohvalen nacin na katerega je prisel do tega-ta je vsega obsojanja vreden. Ampak to se ne pomeni da je njegovo delo navadno sranje. Pomeni pa da je bil bolnik.

Dej povej mi kok ljudi, ki gredo v Egipt pomisli na vse tiste ki so garali in umrli ko so delali tiste piramide??verjetno ne veliko-vecina vidi samo piramide...in se jim cudi.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...