Skoči na vsebino

Pedofilija

Marsa

Recommended Posts

Špeh na kruhu je bil tudi meni ful všeč, takoj za njim pa Ženske.

Zdaj mi je kolega posodil Da Vincijevo šifro, da vidim, če je res tako kulsko, ko vsi tako hvalijo.

Marsa, ne vem, zakaj Prekmurje, sva pa govorila s tem s psihologom, ki je delal na teh primerih omenje4nih punc in vse so bile od tam doma. Slabo socialno stanje družin, alkohol,življenje v zelo odmaknjenih vaseh, velika izolacija...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 621
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Njegovo delo in način na katerega je prisel do tega nista eno in isto. Ce mu je uspelo ustvariti tako mojstrovino kot mu jo je, ave njemu!!!Nikakor pa ni pohvalen nacin na katerega je prisel do tega-ta je vsega obsojanja vreden. Ampak to se ne pomeni da je njegovo delo navadno sranje. Pomeni pa da je bil bolnik.

Dej povej mi kok ljudi, ki gredo v Egipt pomisli na vse tiste ki so garali in umrli ko so delali tiste piramide??verjetno ne veliko-vecina vidi samo piramide...in se jim cudi.

ja jasno da ni eno in isto, kamoli da je to pohvalno.

a je bil hkrati to - in to.

saj zato pa sprasujem - a pol se mu pa lohk oprosti, ce mojstrovine dela, ce je pa navaden kmet, pa ne?

ne vem kolk folka (egipt), ker se mensezdi se nisem pogovarjala o tem, a jaz sem taka... mene fascinirajo 8in si jih vedno predstavljam) razna taka ozadja, okoliscine...

Npr. kako so lohk zgradili tisti grad na tako spicasti gori - al kaj tacga, torej mi ni sam zdravo za gotovo, da je to tam in ciao. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, ne vem, zakaj Prekmurje, sva pa govorila s tem s psihologom, ki je delal na teh primerih omenje4nih punc in vse so bile od tam doma. Slabo socialno stanje družin, alkohol,življenje v zelo odmaknjenih vaseh, velika izolacija...

no saj se mi je zdelo, zato sem tud vprasala, da vidim ce zato.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj zato pa sprasujem - a pol se mu pa lohk oprosti, ce mojstrovine dela, ce je pa navaden kmet, pa ne?

PO MOJEM JE ZLOCIN ZLOCIN. UMETNINA PA UMETNINA. VZROCNO-POSLEDICNA POVEZAVA NIC NE POGOJUJE NITI NIC NE PREPRECUJE. SE ZMERI JE BIL VELIK PACEK.

ne vem kolk folka (egipt), ker se mensezdi se nisem pogovarjala o tem, a jaz sem taka... mene fascinirajo 8in si jih vedno predstavljam) razna taka ozadja, okoliscine...

Npr. kako so lohk zgradili tisti grad na tako spicasti gori - al kaj tacga, torej mi ni sam zdravo za gotovo, da je to tam in ciao. xDDx

ZANIMIVO IN POHVALNO! MENE JE TUT ZMERI BOLJ ZANIMAL KAKO SE NEKAJ NAREDI...KAJ JE ZADAJ ZA STVARJO, KOT PA STVAR SAMA. ZATO SEM VEDNO VSE IGRACE, KI SEM JIH IMEL ZE PRVI DAN "RAZSRAUFAL." xDDx 

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

oh jaz sem tudi medvedke rezala pa puncki oni aparatek ven dala, ki rece mama. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jz sm pa zmeri lepo z njimi delala.... enkrat sem barbiko ostrigla... hehehee... pišuka je bla grda pol... x:Dx  x:Dx  x:Dx

Verjetno zato, ker luna ni bla v pravem znamenju ko si jo strigla. x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:Dx jaz tudi barbiko strigla. Pa vse ostale pupe tudi :palec:

Če ste že pri nagnjenosti umetnikov do mladih teleščk - tudi oni tip...ne morem se spomniti..ziher bo kdo vedel...klavir, rockenrol...evo muzike slišim pa se ne spomnim imena...iz šestdesetih...ki se je poročil s 13 letno sestrično..pismo...no..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pa mene nekaj šinfate, da sem prostačina. Tile umetniki so pa zlati in vse naj in ne vem še kaj. Kot sem reku, jajca popult takoooooooooooj na mestu. Ker nikakor ne razumem, da je to bolezen. Zavedal se je svojega dejanja, pa še kar rine in ne ve, da je uničil še eno živlenje.

<{POST_SNAPBACK}>Ker nikakor ne razumem, da je to bolezen.

saj to je vseeno, ce ti ne razumes, marsikdo marsicesa ne razume.

On je imel morda tudi uniceno zivljenje...

**

Jaz sem tud ostrigla - sam ne barbiko, pac pa predhodnico - tedaj se ni bilo barbik.

Pa na zelen sem ji lase pofarbala, pa z lakom zasvinjala in zlepila. :P

Pa moja 'barbika' NI BILA grda zato, pac pa atraktivna.

Ker MENI SO VSEC kratki lasje. xyesx

Picasso

Mene je kar streslo,že tolk enga nasilja je bilo v vas,,jee jej..glave pult in lase rezat..to men diši že na..hmmmmm..nam do konca povedala....

hlapek......in pol oni o nas...ojej oje.... :inocent: :eek:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Jaz te že ne šinfam.

V bistvu sem tvoje in Vrbine poste prebrala s plovico levega uča..če me kdo vpraša kaj sta vas dva oba dva pisala nimam pojma.

Očitno nič velepomembnega. Tole dela šlamparija x;)x

Ker nekdo pač svoje mnenje ima...in se lahko nekdo na glavo postavlja, bo tisti prvi še vedno svoje mnenje imel..

Ne, umetnikom se tudi ne oprošča. Tudi se jim ne ploska...finta pa je, da oni pustijo nekaj za sabo.

Cena, ki jo nekdo plača za to pa je drugo vprašanje...in ponovno se lahko vprašamo ali je potem ta cena vredna tistega, kaj puščajo za sabo..

<{POST_SNAPBACK}>saj to je vseeno, ce ti ne razumes, marsikdo marsicesa ne razume.

On je imel morda tudi uniceno zivljenje...

**

Jaz sem tud ostrigla - sam ne barbiko, pac pa predhodnico - tedaj se ni bilo barbik.

Pa na zelen sem ji lase pofarbala, pa z lakom zasvinjala in zlepila. :P

Pa moja 'barbika' NI BILA grda zato, pac pa atraktivna.

Ker MENI SO VSEC kratki lasje. xyesx

čaki nooooooo..najprej si ji srce ven dala,zdej pa lase skup zlepla..uhhhhhhh........ x?x x!x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

nimam kaj cakat, to je ze blo. :D

ja, vse sem raztranchirala, me je zanimal, kako so sestavljene stvari, pa en del mene je hotel bit dr., se ukvarjat z medicino, vsi organizmi, mehanizmi in vse me je od nekdaj zanimal....

Nisem pa bila tko sentimentalna, ze od otroskih let, da bi recimo bila puncka zdaj 'moja prijateljica' ipd. - zame je bila to igraca, pravzaprav sem imela sam eno puncko pravo, ker nisem bila zlo 'punckasta'.

jaz sem imela robote pa druge stvari, s kolesi sem divjala s fanti okol bloka, *punckaste* zadeve so se mi od nekdaj zdele mal bedaste, ce sem cist iskrena...

Jaz sem bila 'raziskovalka', kaksne puncke, kuhinje pa to! x:Dx x:o)x

Picasso

Jaz pa živali.

Bila babica pri porodih(ko kotile mačke, ali psice jaz vedno zraven bila in mladiče brisala z maminimi savjetami - mater bila vedno zeloo srečna :2src: )

Imeli smo tudi prašiče - neverjetno inteligentna bitja..ker sem jih cartkala, so za mano hodili kot kakšni kužki..kaj kužki..ni primerjave res( bi bila PUjsa zdajle vesela x:Dx )

V glavnem..bolj živalski tip..ne vem zakaj hudiča nisem šla veterine študirat :vragec: :vragec:

x:Dx x:Dx Saj...mene bi težko videla pretepati se, ali kaj drugega(mogoče, če je bilo treba koga braniti - mačko ali psa seveda x:Dx x:Dx )

Tjazy bi temu rekel problem.

Meni pa je popolnoma vseeno.

Zaradi mene me lahko bimčkaš z eno ali pa vsemi vejami. Zgleda tole hinavsko potem.

Ker jaz sem svoje mnenje o pedofiliji povedala. Še vedno tako mislim in še ziher nekaj časa bom.

Pa posploševanje gor ali dol.

In razpravljati o čem preko OS se mi zdi škoda časa in energije. Če imam komu kaj za povedati mu povem.

Sicer sem o tebi vedno imela dobro mnenje in z veseljem prebrala tvoje poste, pravzaprav sem vedno zelo spoštovala ljudi polne znanja, sploh če so le tega delili z drugimi.

Potem pa zakačiš z vsakim katerim ti brezpogojno ne kima(ne le v tej temi..) In nehote se vprašam..zakaj toliko jeze nekje v tebi tli?

In mi je ponovno vseeno..(šment kaj) preskočim, kjer se repenčiš, spregledam in grem drugim dogodivščinam nasproti..

Torej..me ignoriraj..jaz bom pa tebe.

<{POST_SNAPBACK}>Saj ti ne moras razumet, ni blema, sam ce pises "njemu", potem pisi samo o njemu, in ne o vrbi, Ker "vas dva" in "oba dva" ne mores metati v en kos.... to je ze tud kar neokusno  :O:

ce pa imas kak problem nerazumevanja mene, pa mi lahko posljes osebno sporocilo, ni blema. pa ti bom povedala, da je bilo to ZELO velepomembno ...  x:Dx ...ker sveta ne mores spremenit, sam se pa lahko, pa se bo svet tud spremenil... s tistim, taksnim menjem jo tle ne bo fural... le kako se naj izboljsa komunikacija, ce on tam jamra, da gredo vsi na njega (pol Europe), sam pa ne vidi, kaj pise... Torej smo spet tam, da nekateri ne vidijo kaj delajo, pisejo, mislijo... in ce smo se tako jezni npr. na pedofile, je treba premisliti, kje je treba zaceti. Ker kazen brez zdravljenja, ni pomoc - nikomur. 

Ves pedofili imajo tudi svoje mnenje, sam kaksno  :O:  :sori: ne tak slampasto  x:Ix posplosevat, pa bos zastopla kdaj tud vrbo  x:o)x  x:)x  xsrcx madonca, me je kar sram, ko uporabim tvojo besedo, ampak k posplosevanjo pac nekak pase. Vem da nisi zleht mislila, jaz tudi ne  x:)x

te bimckam

.

Najprej in ta prvo moram javno povedati, da so nekateri ljudje tlele res pravi, nekateri bi pa samo predaval in gorje nam vsem ostalim če ne kimamo. Ko ti NATALY nekaj pametnih pove, ti da jasno vedeti, da so te nekateri prećitali kot odprto knjigo.

Niso pedofili revčki, ampak ljudje potrebni kazni in strogega zapora, v katerem se bo znjim delalo po vseh normah in pravilih in se jim ne bo kršilo človekovih pravic. Ampak kaj več pa sigurno ne. Sedaj pa so vsi revčki in bi jim razni terapevti in ne vem kdo še sam obravnavali in pomagali in ozdravljali. Ko pa so zunaj, pa spet veselo po otrocih. Gabijo se mi vsi ti ki tako razmišljajo in tako delajo.

Kdo se pa ukvarja z žrtvijo in jo zaščiti.. Zelo malo je deležna pozornosti in pomoči, kotpa pedofili. Te ljudi je treba javno ožigosati, da bojo lahko starši in ostali zaščitili otroke pred temi monstrumi.

<{POST_SNAPBACK}>...

Kdo se pa ukvarja z žrtvijo in jo zaščiti.. Zelo malo je deležna pozornosti in pomoči, kotpa pedofili. Te ljudi je treba javno ožigosati, da bojo lahko starši in ostali zaščitili otroke pred temi monstrumi.

To se pa tud jaz strinjam.

Ja, javno - saj zato pa tud pisemo o tem, da ne bo vec tabu. Ker ravno zato se to sploh lohk v taksni meri nemoteno dogaja.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Pepelka, pridružujem se Anathi: kapo dol pred teboj. Bila si žrtev in vendar premoreš božansko moč odpuščanja. Sovraštvo bi največ škode povzročilo oz. povzročalo le tebi. Stalno bi podoživljala boleče trenutke. Poznam gospo, ki je bila kot otrok (celo z vednostjo matere) več let žrtev pedofila. Ta moški je že nekaj let mrtev, vendar ta moja znanka ni sposobna odpustiti, kakor si bila sposobna ti. Še mrtvega sovraži. Njen primer je dokaz, da sovraštvo razjeda kot kislina. Že nekaj let se bori z rakom. Znano je, da je prav rak "bolezen duše". Če bi bila sposobna odpustiti, bi našla notranji mir in najbrž sploh ne bi zbolela. Če bi res odpustila, v srcu in ne le na jeziku.

Strinjam se, da je pedofile treba kaznovati. Vendar pa, prosim vas, srednji vek je na srečo minil. Nekateri bi pa kar obudili sveto inkvizicijo. Tako, vidiš, Pepelka! Na LN smo nekateri bolj pripravljeni "obuti čevlje drugega", nekateri pa manj. Tako razcepljeno je tudi javno mnenje v Sloveniji in v družbi sploh. Kar poglej, kako se delijo mnenja po svetu o tem, ali naj ZDA napadejo Irak tudi brez blagoslova

NE VEM KAJ SEM NAREDILA , KAJTI PRVI POST MI JE IZGINIL NEZNANO KAM ...a NI BLEMA , LAHKO NAPIŠEM DRUGEGA ..

BIG m .. no jaz te bom kot vedno klicala Bob ....

Ja res sem uboga in res potrebna pomoči , saj očitno se mi kisajo možgani:) Le kako neka žrtev PEDOFILA ne premore toliko usmiljenja , da bi Ubogemu stvoru , ki ji je vzel vero v ljudi in si je moja duša pač morala izboriti moč za ponovno vero v naš prekrasni life....RES SEM GROZNA

IN, JA PRIZNAM ; NE MOREM, NE ŽELIM IN NOČEM odpustiti(še na jeziku ne , kaj šele v duši) stvoru, ki mi je z vsakim spominom nanj vzeta vera v dobrohotnost ljudi ... IN dokler bom dihala na tem svetu se bom borila za žrtve, ki so najbolj nemočne in nezaščitene.

Bob , tudi bolezen , ki jo omenjaš mi je lahko povzročila duša(ni raziskano zakaj sem zbolela , a sem zdaj zdrava ) in ker imam moč , ki je marsikdo ne premore , sem premagala tudi smrt.....KAPO dol pred mano, samorastniki smo močni. ....HA HA H

Zdaj osveščam otroke in mi ni težko razgalit svoje duše, pred nikomer , če le s tem rešim eno samo žrtev teh zločincev, v Sloveniji in drugje ....

Kaj pa dela pravosodje ?? Ste kaj naredili , za boljše stanje kar se pedofilije tiče ?? Povečali kazen mogoče ali bo še vedno večja kazen za nekoga, ki bo v trgovini ukradel štruco kruha , kot bil duševni morilec in posiljevalec malih nebogljenih otrok???

Pa zakaj bi ....saj večina žrtev le v redkih primerih išče pravico preko sodnih poti , kajti žalostno je , ko morajo ti otroci dokazovat svojo resnico in na tehtnici je nihova beseda proti besedi , ponavadi kar izobraženih ljudi ... In za nagrado , pedofilom po prestani kazni vrnejo službo v bližini otrok ....

Jaz se bom borila proti zverem(pedofilom) , ki jih je očitno po tvojih besedah treba ščitit pred takimi kot sem jaz ....Inkvizicija bi bila za te stvore predobra ...

Nikogar nikoli ne obsojam in mu ne sodim , naj bo karkoli in naredi karkoli.... za vsakega najdem izgovor ......a pedofilom... za njih pa nimam izgovora. To je najbolj sprevrženo in nagnusno dejanje , kar ga lahko človeštvo pozna .....IN ŽAL MI JE, KER SREDNJI VEK za te ljudi ne obstaja več.

Ja Pepelka , res ti kapa dol ......pišeš, da se niti spomniš ne več na to .....LAŽEŠ ...ali si čustveno mrzla in mrtva oseba .... vsaka žrtev pedofilstva te travme nosi skozi svoje celo življenje......kajti ni pomembna pedofilu spolna naslada, ampak umor duše ......in ni žrtve , ki se ji to ni zgodilo..

In vsakogar, ki išče opravičilo za pedofilska dejanja PROSIM , naj samo pomisli , da se to lahko zgodi njegovemu otroku....boste še vrjeli , da je ta človek bolan ???!!!

TO JE SPREVRŽENOST ne bolezen in ne posledica zlorabe iz mladosti , kajti vsak vsaj malo razumen človek , ve , da so otroci nebogljena in nemočna bitja .....Meni se je to dogajalo 4 leta ...... mi še na kraj pameti ne pade , da bi danes jaz zlorabljala otroke .......

Leta in leta dela je za mano (na sebi), danes lahko brez težav govorim o tem, a določenih posledic ne more izbristai nihče, lahko le poskušam iz svojih izkušenj in strahov pomagati takim, ki se jim to dogaja in osveščati otroke , da naj jih ne bo strah tega komu povedati , kljub grožnjam , ki jih pedofili uporabljajo , da so otroci tiho .

Bob , prikazal si me kot labilno in sovražno osebo ....čeprav, si meni kazal drugačen obraz ....Če je bilo to usmiljenje ......ne rabim ga , sam veš , da mi kljub trnjevi poti skozi življenje uspeva živeti kvalitetno in polno življenje ...Ta tvoja znanka je prav ponosna nase......BORKA SEM in kljub težkemu otroštvu sem danes odrasla, zrela in samasebi odgovorna"gospa" ne neka čustveno labilna, obupa polna , samosebeboječa oseba.

LEP POZDRAV !

BOB , lahko je govoriti, kako je nekdo pripravljen obuti čevlje drugega .......BI JIH RES ??!! TO je zdaj vprašanje ?!

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

Vidite, to je zgodba ki jih piše živlenje in je res žalostna. Pol se pa najdejo strokovnjaki, ki obračajo vsako otrokovo besedo in ga lovijo na sodišču za vsako malenkost. Tu pa nastopijo še advokati, ki veselo dokazujejo, kako je dekletce z zavajanjem spravilo odrastlega moškega k sexu. pa lepo vas prosim. Pol mi pa recite, da naj imam dobro mnenje o advokatih.

Če bi bil jaz advokat, mi ne bi mogel nbeden pedofil ponudit toliko denarja, da bi jaz samo eno besedo rekel v njihovo zaščito. Pol, ko je pa konc razprave, se pa veslo smehljajo in ugotavljajo da so zmagali. PRASCIIIIIIIIIIIIII

Pedofilijo se ne da pozdraviti , kajti vedno v njih obstaja nova in nova želja po uničevanju psihe, veliko boljši psihologi so , kot nekateri izučeni.

Ja "uničijo" jih le z kemijo , in tako , da za vedno ostanejo v psihiatrični ustanovi .... Hm , mogoče se pa le najde kazen tudi za njih ..... Predlog mi je všeč ....Zgodilo bi se ravno tisto , kar oni naredijo otrokom ....

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

Pred leti, ko je starejša še hodila v prvi razred oš ji je nek tip dal čokolado. Punca vsa ponosna pove, da je dobila čokolado, ker je tako luškana..mene zagrabi panika. Tista čokolada je ratala predmet nekaj urne razprave... in potem mi zadnjič mimogrede omeni...veš tisti gospod je umrl...kateri? Tisti, ki nam je dajal čokolado......katero čokolado???????? Ja..vedno, nam je dajal čokolade pa nismo upale povedati doma...če si pa takrat tako znorela...Menda mu je bila umrla hčerka in so ga dekleta spominjale nanjo xrolleyesx xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>

jaz NISEM govorila le o kazni, ampak tudi o istocasnem zdravljenju.

Ja.

se mi zdi, da ste nekateri posplosil in zbanaliziral, ces da scitimo pedofile, v glavnem pa smo se tule za to zavzeli, nas nekaj.

<{POST_SNAPBACK}>Pred leti, ko je starejša še hodila v prvi razred oš ji je nek tip dal čokolado. Punca vsa ponosna pove, da je dobila čokolado, ker je tako luškana..mene zagrabi panika. Tista čokolada je ratala predmet nekaj urne razprave... in potem mi zadnjič mimogrede omeni...veš tisti gospod je umrl...kateri? Tisti, ki nam je dajal čokolado......katero čokolado???????? Ja..vedno, nam je dajal čokolade pa nismo upale povedati doma...če si pa takrat tako znorela...Menda mu je bila umrla hčerka in so ga dekleta spominjale nanjo xrolleyesx  xrolleyesx

ja. in zdaj se bo slo v drugo skrajnost, vsakdo, ki bo rekel nekaj otroku, bo pedofil. Madonca saj ne bos smel svojega otroka vec objeti, bo prec kaka vesca chukasto gledala, kaj prevec ljubece objemas svojga otroka.

Sicer je pa res najvec med svojci tega - se pravi cel krog folka to nekak podpira - se pravi je treba linchat kar vse pol - mame, sestre, brate, sosede, uciteljice... saj vsi sodelujejo v tem, ce opazijo, pa nic ne naredijo.

In jasno da 5leten otrok ne bo lagal o tem...

... pac pa ko je ena punca stara 16 let, komot rece, da jih ima 20 ali 22 in ji bo brez tezav lahko vsakdo verjel, ce bo 'tak tip'.

In ta je tudi 'otrok'. In kdor se vanjo neprimerno vtika, pedofil..

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...