Skoči na vsebino

Pedofilija

Marsa

Recommended Posts

Točno. Potem so tule že skrajnosti. Jaz naredila pravi halo,,kaj jemlješ čokolade od neznacev?...potem otrok pametno ugotovi, kam pes taco moli in ok.

Res se bo zaćelo dogajati to, da oče ne bo upal objeti hčerke(ki bo očetov objem zelo pogrešala), ker se bo bal, da ga kje kdo opazuje in misli, kaj on kje počne s hčero.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 621
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

...

IN, JA PRIZNAM ; NE MOREM, NE ŽELIM IN NOČEM  odpustiti...

Ja Pepelka , res ti kapa dol ......pišeš, da se niti spomniš ne več na to .....LAŽEŠ ...ali  si čustveno mrzla in mrtva oseba .... vsaka žrtev pedofilstva  te travme nosi skozi svoje celo življenje......kajti ni pomembna pedofilu spolna naslada,  ampak umor duše ......in ni žrtve , ki se ji to ni zgodilo..

...

In vsakogar, ki išče opravičilo za pedofilska dejanja PROSIM , naj samo pomisli , da se to lahko zgodi njegovemu otroku....boste še vrjeli , da je ta človek bolan ???!!!

Zivjo!

Noces in ne zelis.... sam to si ti.

Kako lahko nekomu reces, da laze (x!x), ce necesa ne dozivlja kot ti?

To mi je cist mimo.... Kaj pa ti ves, kaj on dozivlja, ki pise svojo zgodbo?

Ti kar v imenu vseh govoris.

(da ne govorim o tem, da si v kontradikcijah, kajti ce je dusa umorjena, kar sama postavljas kot dejstvo, je logicno, da je potem taka oseba 'mrtva v dusi', kar si pepelki naprej vrgla - in tud to je grdo, da nekomu govoris da je mrzel in tak, ce se ne mece ob tla tako kot nekdo drug).

Umor duse - v to pa preprosto ne morem verjeti.

Pravis da si pozitivna, pa nisi - nikomur nisi dala sanse.

Dusa je zate ze umorjena, pedofila se pa ne da pozdravit in po sebbi sklepas, torej je tako, da NOBENA zrtev zlorabe kasneje ne zlorablja.

A ves kaj pises?

Torej menis, da naj vsi zlorabljeni preprosto naredijo samomor, ker itak nimajo vec duse, one pa pred zid pa postrelit.

kaj pa predlagas za mame in ostale udelezene, ki niso fizicno zlorabljali in torej niso izvrzki, pac pa so v tem sodelovali, torej so... kaj?

Prevec hlasten je tvoj nacin..... Iz sebe in svojega primera postavljas teorije oz. o njih celo govoris kot o dejstvih.

Dva primera nista enaka. In dva cloveka ne dozivljata enako.

Dusa not v tebi pa vedno zivi. xyesx

Sam treba je vse ovoje nazaj dat - to jih pa s takimle nacinom najbrz ne bos in zato tudi mislis, kot mislis.

**

Pa se nekaj - ce ima nekdo na enem fotumu en nick, je brez veze, da sugeriras, da ga poznas in ga klices kako drugace kot SE ON SAM PREDSTAVLJA.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa...... vem komu sem zaupala svojo zgodbo in vem kdo je za tem nikom ....

Pravzaprav pa si le pokazala ,da si ena tistih čvekačev , ki radi drezajo v zadeve o katerih nimajo pojma ..... Želim in močno upam ,d a se kaj takega ne bo zgodilo tvojim podmladkom , če jih imaš.

Kako lepo je govoriti o temah o kateri znamo le čvekati .....

In kdo si ti , da meni sodiš ??

In kar se pepelke tiče ....... le dve stvari sta mogoči ..... mrtvilo ali laž(samozanikanje)...... pa vprašaj katregakoli psihologa , psihiatra...

Ja in soodgovorni so vsi , ki so za to vedeli in niso ukrepali ......saj ko zapremo oči je tema in se nič ne vidi , kajne Marsa ??

In še nekaj , če si mene dajala v tisti koš 15 letnic ....imela sem 8 let .....

Lep pozdrav!

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

<{POST_SNAPBACK}>Marsa...... vem komu sem zaupala svojo zgodbo  in vem kdo je za tem nikom ....
stekam, sam saj ravno zato - ce mu govoris osebno, mu poslji os.

Pravzaprav pa si le pokazala ,da si ena tistih čvekačev , ki radi drezajo v zadeve o katerih nimajo pojma .....

...

Kako lepo je govoriti o temah o kateri znamo le čvekati .....

In kdo si ti , da meni sodiš ??

OK, stekam, da tko mislis, pac cvekam... ocitno mi ipak ni vseeno...

kdo sem jaz? Nihce zate. Ravno zato je vseeno, kaj si mislim in kaj cvekam.

Glavno da ti zase ves, saj je tvoja izkusnja... kot pravis - pojma nimam.

......saj ko zapremo oči je tema in se nič ne vidi , kajne Marsa ??
odvisno kdo, Lunessa, jaz vidim tud ko zaprem oci.

In še nekaj , če si mene dajala v tisti koš 15 letnic ...

ne nisem. govorim o razlicnih vidikih iz razlicnih zornih kotov.

Ti mas vec pojma, ker imas izkusnjo, jaz pa lazje objektivno vidim, ker je nimam.

Srecno! :palec: :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Žal mi je , ker sem sploh kaj rekla! Mogoče je tukaj kdo , ki nima te moči, da o tem lahko govori in se ob vaših stavkih le še skrije bolj globoko v brezno sramu in obupa... in ne poišče pomoči...

Saj ob vaših besedah, je vsakomur jasno, da smo pač spolnozlorabljeni le še ena veja manvrednih ljudi. hahahah, pa naj kdo komu zaupa ....

ne znamo ljubiti, ne vemo kaj je prav in kaj ne , kupujemo sex itd itd ...

In ne , mene ta oseba ni vzgajala, vrba ..... je bil le mož mamine tete....

marsa , ne nimam pojma niti jaz , jaz lahko le poskušam otrokom razložiti , da nobena odrasla oseba nima pravice se spolno izživljat nad otroci....in če se dogaja to ......da MORAJO povedat. Lahko pa jim razložim le , če jim povem , da se to dogaja tudi drugim in se je tudi meni ....in da lahko temu naredijo konec !!

Upam, da s tem kaj naredim za boljši jutri ...čeprav je le kaplja v morju...

Marsa , hvala , sem se močno zamislila nad sabo ..... očitno je najbolje , da grem in se zaprem v sobo brez vrat in oken, kajne ??? Mogoče, bi bilo treba to narediti z vsemi , ki so žrtve pedofilov .....

IN VESELA BODI DA TEH IZKUŠENJ NE POZNAŠ ......lahko se le naslajaš nad mano in meni podobnim :))))))

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa , hvala , sem se močno zamislila nad sabo ..... očitno je najbolje , da grem in se zaprem v sobo brez vrat in oken, kajne ??? Mogoče, bi bilo treba  to narediti z vsemi , ki so žrtve pedofilov .....

IN VESELA BODI DA TEH IZKUŠENJ NE POZNAŠ ......lahko se le naslajaš nad mano in meni podobnim :))))))

ceprav se mi upira na takle nacin 'pogovarjat', se oglasam, ker mi je jasno, da ce tako reagiras, si prizadeta.

Drugac je pa tole brez veze, kar meni tule pises...

Sem vesela, da teh izkusenj ne poznam. Ti pa bodi vesela, da nekaterih mojih ne poznas.

Pojma recimo nimas, kaj dozivljam ali sem dozivljala.

naslajam da se?

Mimo. tale tvoja reakcija.

ne, kar pis, mors dat ta gnev ven - lohk tud name se naprej, ce zelis. :palec:

Bom ze prenesla... tebi pa bo morda pomagalo.

skoda ker tko jemljes, ni pa to moja stvar.

ne, meni pa ni zal, da sem se vtaknila.

Ti menis tako, da nekdo pride in vidi moje grozno nepouceno mnenje in se zapre.

jaz pa vidim tako, da mlada punca, ki se ne upa nikomur povedat, pride semle, ker je ikognito, tule pa jo ti recimo najprej klices po imenu, 'ker ves za koga gre in s kom si zaupas' (ker si pac pokazala, da si nediskretna) in povrh napises - dusa je ze umorjena.

res se zamisli - kaj dajes... a je to spodbudno za ranjene duse, da od tebe, izkusene in vse, dobijo tako servirano, da jim ne das niti mal upanja?

No, jaz pa to tko vidim.

In NIKOL ne bom mogla videt s tvojimi ocmi, kot ti ne mores z mojimi.

Upam, da si v svojem delu, ce delas s taksnimi, zrtvami, bolj spodbudna. :palec:

Picasso

Ja, Marsa.....delam to brezplačno in na prošnjo terapevta, ki se s tem poklico ukvarja...

In se močno opravičujem , kajti , kaj sem mislila s tem umorm (moje ) duše...... sem želela le povedati , da pedofil ubije duha v otroku , in si mora samopodobo in zaupanje v ljudi ponovno obudit ...... ZDAJ RZUMEŠ??

Nisem mlada deklica ......sem že mati 3 otrok in ja priznam ...... boli , kar bo vrjetno bolelo celo življenje....

Razejzilo pa me je, ker nekdo moj boj z rakom povezuje z mojim otroštvom .....mogoče bi si še enkrat prebrala sestavek , ki ga je napisal bigm..... kajti vem, da je mojo izkušnjo izrabil za članek tu gor..... in, če bi še imela kontakt z njim bi mu to povedala osebno ...

Ne, nikoli ne boš vidla z mojim in ne jaz z tvojimi.......in lepo je tako ......

Saj je vse kul, sam sprosti se malo, nihce ti nic noce, se najmanj jaz. :palec:

Mogoce le ni letelo sam nate (boj z boleznijo), ti si sebe vidla not, pa te je to prizadelo. Razumem.

sam ves kolk je takih primerov - jih tud jaz veliko poznam oz. sem bila z njimi v taksnem ali drugacnem stiku.

Fajn, da si se vrgla v to, ti je fajn svetoval terapevt, tud si vneto not, sam... pliz, pejd naprej, ne bit v srednjem veku...

Jaz bi tak folk nagonila garat na kak *goli otok*, eno uro dnevno pa bi morali poslusati otroski jok al kaj tacga.....

al pa kaj druzga podobnega.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Njegovo delo in način na katerega je prisel do tega nista eno in isto. Ce mu je uspelo ustvariti tako mojstrovino kot mu jo je, ave njemu!!!Nikakor pa ni pohvalen nacin na katerega je prisel do tega-ta je vsega obsojanja vreden. Ampak to se ne pomeni da je njegovo delo navadno sranje. Pomeni pa da je bil bolnik.

Dej povej mi kok ljudi, ki gredo v Egipt pomisli na vse tiste ki so garali in umrli ko so delali tiste piramide??verjetno ne veliko-vecina vidi samo piramide...in se jim cudi.

Ti se torej strinjas, da cilj opravicuje sredstva x?x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Sam nimam take izkusnje, kot Lunessa (hvala bogu), vendar se strinjam z njo, da je taksna izkusnja tako travmaticna, da je ne pozabis do konca zivljenja, da posledic ne omenjam. Morda nekaterim res uspe tekom let odriniti na stran, tako izkusnjo, vendar ne verjamem, da bi lahko pozabili. Clovek lahko "pozabi" hudo in travmaticno izkusnjo samo takrat, ko je premocna za njegov razum in mozgani refleksno potisnejo tak spomin v ozadje. Vendar ga ne pozabis in tudi, ce se ga ne spomnis, ko si pri zavesti, je v tvoji podzavesti in ima resne posledice za zivljenje take osebe.

Povedal bi se to, da veliko ljudi pri zlorabah izpostavlja moske in pozabljajo (ali ne vedo), da zenske prav tako (lahko) zlorabljajo otroke. Vendar vsi mislijo le na razliko v spolu in da je precej bolj samoumevno, da to pocne moski!?

Situacija je podobna, kot pri posilstvih. Za zensko je zelo tezko iti na policijo in prijaviti, da je bila posiljena. Za moske pa skoraj ni podatkov, da bi sli na policijo. Pa vendar statistike kazejo, da je odstotek kar visok in se mocno razlikuje od uradnih podatkov policije.

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>velikokrat starši sami dobesedno pahnejo otroke v naročje pedofilom. vsak otrok slej kot prej začne raziskovat svoje telo in ga zanima kako je to pri ostalih narjeno, pač ga zanimajo te stvari. in ko starši to poštudirajo, ponavad znorijo, otroka kregajo, tud kaznujejo...in tak otrok je idealen za pedofila, saj bo ta znal pritegnit njegovo pozornost, otrok se bo od začetka ob njem počutil pomembnega, saj se bo ta z njim pogovarjal o stvareh ki so kao prepovedane...pol je pa škoda narjena, otrok si pa spet ne upa poved staršem, ker so mu oni pač take stvari prepovedli...škoda pa je čedalje večja....

sicer banalen primer, ampak približno tko kot bi starši otroku prepovedli vožnjo s kolesom, ker pač lahko pade, se poškoduje, ker se mu pač lahko kaj hudega zgodi...otrok bo pa seveda na šverc se poskusil vozit....in ko bo padel, si ziher ne bo upal povedat, ker so mu starši strogo prepovedli počet kaj takega.......

<{POST_SNAPBACK}>Pred leti, ko je starejša še hodila v prvi razred oš ji je nek tip dal čokolado. Punca vsa ponosna pove, da je dobila čokolado, ker je tako luškana..mene zagrabi panika. Tista čokolada je ratala predmet nekaj urne razprave... in potem mi zadnjič mimogrede omeni...veš tisti gospod je umrl...kateri? Tisti, ki nam je dajal čokolado......katero čokolado???????? Ja..vedno, nam je dajal čokolade pa nismo upale povedati doma...če si pa takrat tako znorela...Menda mu je bila umrla hčerka in so ga dekleta spominjale nanjo xrolleyesx  xrolleyesx

no to je približn to....starši znorijo, otroc pa ne upajo povedat....pa ne me napast zdej, sej v tem primeru nataly ni blo hudga, marsikje pa je mogoč....mislim da je kr dobra moja primerjava z biciklom....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Žal mi je , ker sem sploh kaj rekla! Mogoče  je tukaj kdo , ki nima te moči, da o tem lahko govori in se ob vaših stavkih le še skrije bolj globoko  v brezno sramu in obupa... in ne poišče pomoči...

Saj ob vaših besedah, je vsakomur jasno, da smo pač spolnozlorabljeni le še ena veja manvrednih ljudi. hahahah, pa naj kdo komu zaupa ....

ne znamo ljubiti, ne vemo kaj je prav in kaj ne , kupujemo sex itd itd ...

In ne , mene ta oseba ni vzgajala, vrba ..... je bil le  mož mamine tete....

marsa , ne nimam pojma niti jaz , jaz lahko le poskušam otrokom  razložiti , da nobena odrasla oseba nima pravice se spolno izživljat nad otroci....in če se dogaja to ......da MORAJO povedat. Lahko pa jim razložim le , če jim povem , da se to dogaja tudi drugim in se je tudi meni ....in da lahko temu naredijo konec !!

Upam, da s tem kaj  naredim za boljši jutri ...čeprav je le kaplja v morju...

Marsa , hvala , sem se močno zamislila nad sabo ..... očitno je najbolje , da grem in se zaprem v sobo brez vrat in oken, kajne ??? Mogoče, bi bilo treba  to narediti z vsemi , ki so žrtve pedofilov .....

Tebi se je to zgodilo? :O: Pa se ti nebi smelo :sori: :V: Ziher ne. Pa si ga šla potem prijavit ali kaj? :eek:

Ej pa o tisti sobi, brez vrat ni govora :!: To je pač njihov namen, uničiti od nekoga psiho, in ne daj se da bi uničil tvojo. Vem da je hudo in da je čist vse okoli tebe drugačno,ampak ne obremenjuj se zaradi preteklosti, in se skrbi zaradi prihodnosti, živi zdaj!! In čist res, podi samopzavestna v svet, brez črnih misli, mej samo dobre misli, in veliko več dorega boš pritegnila v svoj lajf kot pa s črnimi xokx

Držim pesti zate.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>...Morda nekaterim res uspe tekom let odriniti na stran, tako izkusnjo, vendar ne verjamem, da bi lahko pozabili. ....

Odriniti na stran - to ni dobro.

zaceliti rane. To je dobro.

ja, brazgotine ostanejo - pri najhujsih ranah.

Vendar NISO VSE ZIVLJENJE RANE.

Zdej pa lohk:

- cist zapacamo vse, zadekamo, skoz imamo pac to zaprto, negujemo pri sebi, vendar tako se rana ne zaceli. ce je skoz pokrita, skrita.

Jo je treba dat mal na zrak pa cajtat jo. xyesx

- lohk jo skoz zdravimo, a ne pustimo eni metodi, da oddela svoje; in damo zdajle glino, cez dve uri med, jutri alojo in cez tri dni netresk. In ugotovimo, da rana je se vedno rana, sam se bolj zdrmana in vznemirjena.

- lohk se rana ze skor zaceli, pa si vsakic spraskamo hrasto dol, ker ne moremo pocakati, da sama odpade....

No in to vse otezuje in upocasnjuje celjenje rane.

A - rana je rana.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Odriniti na stran - to ni dobro.

Zdej pa lohk:

- cist zapacamo vse, zadekamo, skoz imamo pac to zaprto, negujemo pri sebi, vendar tako se rana ne zaceli. ce je skoz pokrita, skrita.

- lohk jo skoz zdravimo, a ne pustimo eni metodi, da oddela svoje; in damo zdajle glino, cez dve uri med, jutri alojo in cez tri dni netresk. In ugotovimo, da rana je se vedno rana, sam se bolj zdrmana in vznemirjena.

- lohk se rana ze skor zaceli, pa si vsakic spraskamo hrasto dol, ker ne moremo pocakati, da sama odpade....

A - rana je rana.

:palec:

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Odriniti na stran - to ni dobro.

Zdej pa lohk:

A - rana je rana.

Ja, Marsa! :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Mah, si vzamem pravico, da ne reagiram na nekaj postov na tej temi...... xscratchx. Čeprav so me prsti srbel xnckrivx x:Ix x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Mah, si vzamem pravico, da ne reagiram na nekaj postov na tej temi...... xscratchx. Čeprav so me prsti srbel  xnckrivx  x:Ix  x:Dx

Mmmmm,ha,ha,...po mojem nisi edini! Vcasih je res modro molcati, pa se lahko izognemo konfliktu, za katerega smo prepricani, da bi nastal takoj po nasem komentarju. :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>Mmmmm,ha,ha,...po mojem nisi edini! Vcasih je res modro molcati, pa se lahko izognemo konfliktu, za katerega smo prepricani, da bi nastal takoj po nasem komentarju. :palec:

:palec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

A kdo od vas pozna rek; "Ne kar mora, kar more moz storiti je dolzan!"? x:)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

• 3 months later...

:mad2:

ravno poslusam (imam vkljucen Dnevnik na tv SLO) o groznem primeru pedofilije v okolici Laskega, 7 otrok, vsi so bili stari manj od 10 let (ce sem prav slisala in si zapomnila, 6 fantkov in ena puncka)

:shuriken:

Picasso

ni blo zlo velik podatkov, v interesu tako preiskave kot zascite zrtev, kar je prav.

sam prav je pa tud, da se govori o tem...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...