Skoči na vsebino

Pedofilija

Marsa

Recommended Posts

tud o temle se šališ ane?

a imaš mogoče ti hčerko?

močno upam, da te ne bere

in ni važna moja zgodba, važno je da tole mogoče bere deklica, ki je bila malce nazaj posiljena...

vsak po svoje razume, pač tako kot mora razumeti, če si narobe razumela moje pisanje, ja pač tko...želim ti vse naj, naj.....

sam še to, zgodovine se za nazaj ne da popraviti, treba je graditi na boljšem jutri in, da se tisto slabo ne ponovi, da se zadeve sanirajo z novim znanjem, pri tem pa zamere, jeza in prizadetost prav nič ne pomagajo, ampak vse to zavira. Tistega, ki pa v teh zamerah živi, pa samo močno kuri....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 621
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ah dej no Alen...tale primerjava pa je mal trapasta zame xrolleyesx

ne vem zakaj ampak zakaj si eni tako presneto znate zatiskati oči.... x:)x

Kdo si kaj zatiska?!

To sem napisal, ker se je ravno taka bedarija zgodila temu tipu, o katerem sem govoril. Storil je nedolžno dejanje, babe pa so se spravile na njega, da je pedofil, ker se je damam očitno nekaj zameril. In čim je nekdo obtožen pedofilije, se je težko rešiti te družbene stigme, četudi se mu tisočkrat dokaže, da ni kriv. Sicer ne vem, kako je šla zadeva naprej, ker je še na sodišču.

Drugače pa mi je jasno, da se dogajajo razno razne sprevrženosti in nasilja.

Possible—but highly unlikely.

Tudi jaz imam prijatelja, ki so mu dokazali, da se je dveletne hčerke neprimerno dotikal pri

umivanju(!) in ga obsodili na dve leti zapora. To, da ga je mati njune hčerke zasačila z ljubico malo

pred prijavo zaradi pedofilije je seveda zgolj čisto naključje.... :xx!: :vio: :vragec:

Norost je vcasih najvecja modrost…

Malce sem prebiral vaše komentarje, mnenja, izkušnje...bla bla bla Sam Cvičkarja pa nikakor ne morem spregledat. x:Dx :palec:

Ne vem za ostali del Slovenije, vem le to, da na obali je precej tega (pedofilije), morda še preveč. A žal tega ni tako preprosto dokazat. Poznam kriminalista, ki se s tem obada in ugotavlja vedno več tega, ko prav starši zlorabljajo svoje otroke in ne tujci, ne znanici ipd., žalostno.

Mislim, da je ta tema delikatna zadeva in ne bi se več, kot toliko je dotikal. Morda imate soseda pedofila pa se niti ne zavedate, saj tej ljudje so "normalni" ljudje, ki znajo to zelo dobro prekrivat, celo svoji ženi oz. možu.

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Tudi jaz imam prijatelja, ki so mu dokazali, da se je dveletne hčerke neprimerno dotikal pri

umivanju(!) in ga obsodili na dve leti zapora. To, da ga je mati njune hčerke zasačila z ljubico malo

pred prijavo zaradi pedofilije je seveda zgolj čisto naključje.... :xx!: :vio: :vragec:

ma dej zerkalo, ker fotr pa ne koplje svojih otrok...pol b lohk vsacga obsodil...če j pa baba žleht pa lohk marsikaj naloži.

ma dej zerkalo, ker fotr pa ne koplje svojih otrok...pol b lohk vsacga obsodil...če j pa baba žleht pa lohk marsikaj naloži.

ja, saj to pravim........

al kaj zdej al kdo...

Norost je vcasih najvecja modrost…

zdaj sem pa celo jaz že malo zaskrbljena za te po krivem obdolžene pedofelije, kar mučno mi je, ko vidim, da vsak drugi moški s tega foruma kakšnega pozna...morda bi odprli temo - po krivem obdolženi in odprli kakšen račun za pomoč

samo predlog za aktiviste...

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

Sem pa ja zaskrbljena res...sama ne poznam nobenega pedefolila hvala bogu ...da ne.

je pa res veliko se skriva za stenah stanovanj....in marsikdaj tudi mati ve, da oče, očim zlorablja

Evo ne poznaš nobenga, pa si zaskrbljena, nad čim, nad tistim, kar naj bi bli, če bi blo. Vedno m je šlo na "k" tko potenciranje in napihovanje, predvsem zaradi tega, ker se hočete o tem pogovarjat, čeprav so redki tu na tem forumu, ki imajo tudi resnično slabo izkušnjo.

Povsod se najde na toliko 100 in sto kaka črna ovca, pa ne sam pedofili, tud zločinci, pa pedri, pa lezbe. Tisto o kopanju me je pa resnično mal ujezilo, ker vem kaj je sposobna žleht baba, pa teh je procentualno nekaj 10x več kot pedrov in tudi gorja naredi nekaj 10x več. Takih bab pa poznam kar nekaj, tud takih, k so pripravljene sovražniku nastavt, sam da b ga zaj... in, da dosežejo svoje. Mojmu prijatelju je najprej nekaj miljonov z njegovga računa pobrala, ni pustila nič, ptem zaigrala naprej zrežirano igro in končalo se je na sodišču z prepovedjo obiska otrok, pa j čist ko suza.

Mi v Slo smo najbolj pametni prav na vseh področjih, tudi pri obsojanju tistih, ki v resnici niso za obsojat. Obsoditi nekoga ni nobena umetnost, saj to še naša vlada dela, velika umetnost jer pa krivico, ki smo jo nekomu po nedolžnem naredili popravt.

Kaj se dogaja za zaprtimi vrati, ja prav tisto, kar oba v nekem odnosu dovoljujeta. V kolikor eden od njiju nebi dovoljeval, bi vse, kar naj bi se za zaprtimi vrati dogajalo, lahko tudi prekinil in presekal.

Veliko več bi naredili za skupno pamet, da bi pustili tukaj, da prizadeti napišejo svojo osebno izkušnjo in ne kaj je nekdo prebral, kaj misli in kaj slišal. Samo z konkretnimi imeni in dejstvi, lahko nekaj nadgradimo, z obsojanjem in še to brez dejstev, pa tud slučajno ni nič koristnega za ven potegnt.

ok naj ti bo

Pač vsak malo drugače gledamo na ta problem...drgač pa dons pri 12-13 letih deklice in dečki prav dobro vedo za kaj se gre...če j pa mlajše b se pa tud kje poznalo, če ne drugače v obnašanju in načinu življenja, tko da tist da partner nebi vedu ne verjamem. Če svojega otroka poznaš in z njim resnično živiš, moraš to vedeti, če ga imaš pa toliko, kolikor nujno potrebuje, bo pa preje ali kasneje tud na kako tako pot zašel in se potem v tem izgubil.

Čisto nekaj drugega je tisto, kar se resnično zgodi izven domov, to je za obsoditi in kaznovati. To okol umivanja in podobno j pa že mal preveč. Po tej logiki bi bil tud jaz pedofil, kse pocrkljava z triletno vnučko, pa tud skopat jo moram kdaj, če ni nobenga druzga doma, da b to naredu, alpa stara mama pedofilka, k zvečer pri njej zaspi in jo potem ati odnese v svojo sobo.

Sam to sem hotu povedat, da je moje mnenje, da preveč na splošno obsojamo, čeprav priznam, da so tisti pravi primeri pedofolije za obsodit in tudi nobena kazen za tako osebo ni prevelika.

To j podobno, kot tist primer nadlegovanja v vojski. Primer poznam in vse je bilo samo za dosego ciljev obeh deklet, čeprav se dogaja, da tud gre kdo kam lulat za grm, sam kam pa naj gre na terenu. Tud mi na piknikih hodmo, pa smo mešana družba, pa še nobena ni rekla, da jo spolno nadlegujem, če sem šel na malo potrebo. Danes je pa že koledar z golimi dekleti, če ga imaš obešenega v pisarni, spolno nadlegovanje sodelavk in sodelavcev.

Samo v tem je bila moja pripomba. Iščemo tam kjer ni, kjer bi blo če b blo, tam k se pa resnično to dogaja pa gledamo stran. Naša dolžnost je, če imamo trdne dokaze za to, da tudi usrezno ukrepamo, takrat se pa večina potuhne in reče, kaj se bom petljal v to, to ni moja stvar.

ok naj ti bo

Pač vsak malo drugače gledamo na ta problem...drgač pa dons pri 12-13 letih deklice in dečki prav dobro vedo za kaj se gre...če j pa mlajše b se pa tud kje poznalo, če ne drugače v obnašanju in načinu življenja, tko da tist da partner nebi vedu ne verjamem. Če svojega otroka poznaš in z njim resnično živiš, moraš to vedeti, če ga imaš pa toliko, kolikor nujno potrebuje, bo pa preje ali kasneje tud na kako tako pot zašel in se potem v tem izgubil.

Čisto nekaj drugega je tisto, kar se resnično zgodi izven domov, to je za obsoditi in kaznovati. To okol umivanja in podobno j pa že mal preveč. Po tej logiki bi bil tud jaz pedofil, kse pocrkljava z triletno vnučko, pa tud skopat jo moram kdaj, če ni nobenga druzga doma, da b to naredu, alpa stara mama pedofilka, k zvečer pri njej zaspi in jo potem ati odnese v svojo sobo.

Sam to sem hotu povedat, da je moje mnenje, da preveč na splošno obsojamo, čeprav priznam, da so tisti pravi primeri pedofolije za obsodit in tudi nobena kazen za tako osebo ni prevelika.

To j podobno, kot tist primer nadlegovanja v vojski. Primer poznam in vse je bilo samo za dosego ciljev obeh deklet, čeprav se dogaja, da tud gre kdo kam lulat za grm, sam kam pa naj gre na terenu. Tud mi na piknikih hodmo, pa smo mešana družba, pa še nobena ni rekla, da jo spolno nadlegujem, če sem šel na malo potrebo. Danes je pa že koledar z golimi dekleti, če ga imaš obešenega v pisarni, spolno nadlegovanje sodelavk in sodelavcev.

Samo v tem je bila moja pripomba. Iščemo tam kjer ni, kjer bi blo če b blo, tam k se pa resnično to dogaja pa gledamo stran. Naša dolžnost je, če imamo trdne dokaze za to, da tudi usrezno ukrepamo, takrat se pa večina potuhne in reče, kaj se bom petljal v to, to ni moja stvar.

Pravzaprav si pedofil, Tomaž, če ti ob tem umivanju tvoje triletne vnučke stop, če jo umivaš zato, da bi jo gladil po njeni luliki, jo lizal, vtikal prst vanjo al pa clo svojega tiča. Če jo umivaš zato, potem si pedofil in bi te blo treba začuzit. Če pa jo umivaš zato, ker je pokakana in nimaš ob tem nobenih takih nagnenj ali želja, pol pa nisi pedofil.

xnckrivx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pravzaprav si pedofil, Tomaž, če ti ob tem umivanju tvoje triletne vnučke stop, če jo umivaš zato, da bi jo gladil po njeni luliki, jo lizal, vtikal prst vanjo al pa clo svojega tiča. Če jo umivaš zato, potem si pedofil in bi te blo treba začuzit. Če pa jo umivaš zato, ker je pokakana in nimaš ob tem nobenih takih nagnenj ali želja, pol pa nisi pedofil.

xnckrivx

ha ha butl.....če t odkrit povem, m je to po sili razmer treba nardit, veš kok je to enih opravkov, nžajfat, pa merkat da v ban ne spodrsne, pa glavo umit in posušit, pa celo obrisat, igrače vn zbane dat, pol večerjo naštimat, pa pol še zobe umit, pa spat dat, pa kako pravljico povedat, pa poslušat kaj vse se ji je čez dan zgodilo, pa še na cel kup zakajev odgovarjat .....dobr, da j to sam tu in tam, kje res mus, drgač pa to opravijo mamica, stara mama, oči......tko da nč se bat, ni pokvarjenih želja

Itaq osumljenci ostanejo anonimni,torej v čem je problem?

To seveda ne drži! Bi pa bilo zelo prav, da bi bilo tako. Mediji pa takoj poročajo o osumljencih s polnimi imeni in priimki, pišejo vse živo, kar drži in kar ne, s svojim poročanjem tud mal vplivajo, želeli ali ne, na sprovajanje postopka, vršijo neke oblike pritisk, osumljenca, ki pa je še daleč od obsodbe, pa stigmatizirajo do nezavesti. Če že poročajo, bi morali poročati po zaključenem sodnem postopku, tako vsaj sam menim, iz več razlogov.

sej nisem reku, da tega ni...poznam primer, ko je pri hčerki (13) spal fant (15) kar nekaj mesecev, pa je mamica to dovoljevala, prijateljica od mamice pa še socialna delavka, pa tud vedela za to...sam kaj češ, tud to se dogaja.

No, tole je zlo vprašljivo. Praviloma mora biti med "žrtvijo" in "storilcem" očitno nesorazmerje v zrelosti, ki se največkrat izraža v precejšnji starostni razliki, v tem primeru pa po mojem mnenju to ni podano.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Veliko več bi naredili za skupno pamet, da bi pustili tukaj, da prizadeti napišejo svojo osebno izkušnjo in ne kaj je nekdo prebral, kaj misli in kaj slišal. Samo z konkretnimi imeni in dejstvi, lahko nekaj nadgradimo, z obsojanjem in še to brez dejstev, pa tud slučajno ni nič koristnega za ven potegnt.

Tomaž slo,potem kar se tukaj piše,ne verjamem,da se bo kdo odprl?!? Mislim,da si totalno zašel ,ampak res daleč predaleč...S svojo izjemo potrjuješ pravilo,neumnosti klatiš,pa res no. Če je ena ženska naredila neumnost-žena tvojega frenda,se pravi smo zdaj vse ženske pod vprašajem?Imaš čisto zgrešen pogled nad to temo,nimaš baze,nimaš znanja,...tukaj samo provociraš in govoriš o tvoji jezi nad ženskami nasploh..Ajojjj.....Stara energija.

Otrok se težko odpre,ker takih zadev ne razume dobro,ve samo da je ekaj narobe,neve pa kaj.Je pa res, da smo danes ženske zlorabljene mna vsakem vogalu,večina se jih še sama izpostavlja,pomojem velja isto za moške,čeravno veliko manj.Samo otroci,...otroke moramo zaščitit,otroke moramo poslušat,skrbet za njih,pa ne samo fizično.Hej,ne moreš primerjat spolno zlorabo z pranjem otroka,....mislim tu mač!Greš v take neumne detajle,da še samega sebe prekašaš v izjavah v katere sam padeš not.Po moje nisi v redu s samim seboj,če pišeš take.Kaj pa ti pomeni izjavit, da pedofilije ni?O tem govoriš ves čas,kaj boš s tem dosegel?Kdo si ti?Kaj je tvoj načrt?Kako lahko govoriš o nečem,brez podlage in istočasno sprašuješ kje je kaka žrtev,naj se javi, v obratnem primeru tega ni?!?

Zanimivo mi je pa tole,kako moški skoraj vedno potegnete skupaj,kadar gre za take zadeve.No še tole,..sem že omenila,pa še enkrat.Tomaž,niso samo deklice zlorabljene,so tudi fantki in tem je žal težje pomagat.

Premisli,preden sploh kaj zineš. xrolleyesx

Tomaž slo,potem kar se tukaj piše, ne verjamem,da se bo kdo odprl............

Verjetno nisi prebrala vsega, alpa sam tisto, kar je tebi pasalo, jasno sem napisal, da pedofilija je, vendar tud slučajno ne v takem obsegu, kot se prikazuje, povsod se med množico najde tudi kak izprijenec.

Kar se trditve o ženskah tiče, sem samo napisal, da je procentualno več takih, kot pa pedofilov, za to bi ti lahko postregel kar z nekaj desetimi dejstvi, sam to ni ta tema.

Pridružujem se Micku, ki je napisal, da velikokrat prehitro nekga ožigosamo, pa pol še mediji naredijo svoje in lahko je čisto nedolžen človk zaznamovan za zmeraj, četudi ni nič kriv. Preveč iščemo čarovnice in zato pravih pedofilov ne opazimo.

Če se pa kaka ženska počuti prizadeto ob mojem pisanju, j pa to njen problem, ker pač razume drugače kot je bilo napisano v celotnem kontekstu.

Lep popoldan želim

Verjetno nisi prebrala vsega, alpa sam tisto, kar je tebi pasalo, jasno sem napisal, da pedofilija je, vendar tud slučajno ne v takem obsegu, kot se prikazuje, povsod se med množico najde tudi kak izprijenec.

Kar se trditve o ženskah tiče, sem samo napisal, da je procentualno več takih, kot pa pedofilov, za to bi ti lahko postregel kar z nekaj desetimi dejstvi, sam to ni ta tema.

Pridružujem se Micku, ki je napisal, da velikokrat prehitro nekga ožigosamo, pa pol še mediji naredijo svoje in lahko je čisto nedolžen človk zaznamovan za zmeraj, četudi ni nič kriv. Preveč iščemo čarovnice in zato pravih pedofilov ne opazimo.

Če se pa kaka ženska počuti prizadeto ob mojem pisanju, j pa to njen problem, ker pač razume drugače kot je bilo napisano v celotnem kontekstu.

Lep popoldan želim

Pri nas v Sloveniji se prikazuje pedofilije veliko manj,kot jo sploh je!V Italiji je tega na kupe,skoraj vedno je kak primer na dnevniku.Pri nas ni tako,žal se skriva za takim razmišljanjem kot ga imaš ti,treba mislit na tiste,ki se jim zgodi morebitna krivica,kaj pa otroci,si kdaj pomislil kaka krivica se zgodi otrokom,ko se jim ne verjame?Znaš vzporedit pedofila z otrokom?O tem je tu tema Tomaž,o tem govorimo tukaj!

Malokrat se tako izpostavim,samo tokrat se moram,...ne morem si zamislit otroka,ki bi tole bral in bi sam doživel kaj takega,...ravno tukaj bi doživel še eno zlorabo.

Zgodba iz manjšega mesteca izpred doooolgih let. Verjetno NE edina.

Očka "poseksal" hčerkico v pijanosti pri 13. Tako se govori. Vsi vedo.

In nihče ni nikoli ukrepal.

Ker = očka lastnik hiše, služi denar...

V pr. ukrepanja bi se takoj ločil. Nagnal ženo, hčere od doma...

Katere nimajo kam.

Očka danes alkoholik. Hčerka veliko let starejša. Psihiatrično zdravljena. Bluzi okoli.

Center za soc. delo pomagal tako:

Da jo je soc. del. med službenim časom nagovarjala, da naj se vklopi v "njen" mrežni marketing. Ji ponujala proizvode.

Že leta nazaj.

"J" realno.

Po očku jo je prodajal "sezoncem" še njen takratni fant (danes alkoholik). Podobnih zgodb še nekaj.

Kako si lahko žrtev v takih slučajih sploh pomaga?

Ali je zgodba realna ali izmišljena NE povem. Ker NE želim škoditi žrtvi. V kolikor = realna.

Osebno bi dal pedofile na kastracijo. Tiste, katerim bi bilo to mogoče 100% dokazati z DNK testiranjem, preko posnetega video materiala, ...

Potem pa še za nekaj let v "Dob", da veliko let igrajo "punčke in boks vreče" tamkajšnjim "veseljakom".

NI pa vsaka kleveta resnična. NE drži vedno: "Kjer je ogenj, je tudi dim".

LP

Tako je Tantra,te žrtve si nikoli ne opomorejo,oziroma zelo težko.Poznam primere,in res je,tukaj na obali jih je ogromno,žal.Posledice:90% jih je v narkomaniji,samomori,duševna obolenja-težka,močni občutki krivde,nepripadnosti družbi,izguba identitete,izguba lastne duše-stik s samim seboj,....groza..... :sori:

praha in tantra

Ne vem zakaj se ne razumemo, vendar nihče ne trdi, da ni takih primerov. Vse kar trdim je, da tu v našem konc ne poznamo pedofila in nas je kar nekaj tisoč. Poznamo pa kriminalce, nasilneže, prevarante, pijance in podobno. To je tud vse kar sem hotel napisati.

Pa se kdaj vprašamo, zakaj je pedofil sploh lahko zlorabil otroka. Ali nismo mogoče z našo vzgojo in samim načinom življenja v današnje civilizaciji tudi mi sami ustvarili pogoje, da je do tega prišlo. Priložnost dela tatu, ta rek še vedno velja in tudi tisti k pravi, da ima noč svojo moč.

Prav imate, posledice so katastrofalne tko za žrtev, kot za krivično obsodbo. Koliko je pa pijanih voznikov, k za večno pohabijo ljudi, kolko drugh neprijetnih usod, od ločitev, zanemarjanje osnovnih družinskih dolžnosti in podobno.

Omenjate Italijane, ja tam je tudi kultura in način življenja drugačen, kar poglejmo malo v zgodovino 2 svetovne vojne, večjih prascov od Italianov in Madžarov ni bilo. Slovenci smo v tem pogledu na višjem nivoju in pri nas je takih primerov manj, čeprav tudi so.

Obsojam vsako nasilje in zlorabo, vendar je vsak primer potrebno drugače obravnavati, ker ima vsak zakaj tudi svoj zato in, če najdeš zakaj, se tudi naslednji zato veliko lažje prepreči.

Težko preprečiš pedofilu njegova nagnjenja, lahko pa žrtvi omogočiš, da to resnico pozna in da se ne sreča z njim, da ne nasede.

Sam mislim, da s tem čvekanjem in dokazovanjem na netu ne bomo naredili nič preveč koristnega, lahko pa naredimo veliko za zavarovanje svojih otrok, če jim nudimo topel dom, ljubezen in pozornost, potem jo ne bodo iskali drugje. Če bodo imeli našo ljubezen in pozornost, bodo imeli tudi naš nadzor in riziko zlorabe bo prav gotovo manjši. Če pa ljubezn izkazujemo z kupljeno igračko in s stem mislimo, da smo storili dovolj, boto pozornost iskali drugje in tudi lahko naleteli na nekoga, ki jih bo zlorabil. Skratka, če družina funkcionira tako kot mora, je možnosti zlorab prav za gortovo manj.

praha in tantra

Ne vem zakaj se ne razumemo, vendar nihče ne trdi, da ni takih primerov. Vse kar trdim je, da tu v našem konc ne poznamo pedofila in nas je kar nekaj tisoč. Poznamo pa kriminalce, nasilneže, prevarante, pijance in podobno. To je tud vse kar sem hotel napisati.

Sej s tem se ne morem strinjat!Ravno to je to pereče!Kako pa veš,da vas je nekaj tisoč?Kateri konec pa je to, da tega ni,blagor vam....Uh zdaj pa te mam na piki Tomaž.

Pa se kdaj vprašamo, zakaj je pedofil sploh lahko zlorabil otroka. Ali nismo mogoče z našo vzgojo in samim načinom življenja v današnje civilizaciji tudi mi sami ustvarili pogoje, da je do tega prišlo. Priložnost dela tatu, ta rek še vedno velja in tudi tisti k pravi, da ima noč svojo moč.

Prav imate, posledice so katastrofalne tko za žrtev, kot za krivično obsodbo. Koliko je pa pijanih voznikov, k za večno pohabijo ljudi, kolko drugh neprijetnih usod, od ločitev, zanemarjanje osnovnih družinskih dolžnosti in podobno.

Se pravi so krivi starši,po tvoje....Včasih ja, včasih pa ne,to ni faktor.Bolj je zlorab v zelo "urejenih" družinah.

Omenjate Italijane, ja tam je tudi kultura in način življenja drugačen, kar poglejmo malo v zgodovino 2 svetovne vojne, večjih prascov od Italianov in Madžarov ni bilo. Slovenci smo v tem pogledu na višjem nivoju in pri nas je takih primerov manj, čeprav tudi so.

Mislim tu mač..ne bom niti komentirala,kdo je večji prasec...poglej samo kako se slovenci koljejo.....razlika je samo ta, da se pri nas zelo malo izve,je pa dosti hujše kot v Italiji!Slovenci smo zelo zaprt narod,največ samomorov imamo,daleč več kot Italija!

Obsojam vsako nasilje in zlorabo, vendar je vsak primer potrebno drugače obravnavati, ker ima vsak zakaj tudi svoj zato in, če najdeš zakaj, se tudi naslednji zato veliko lažje prepreči.

Težko preprečiš pedofilu njegova nagnjenja, lahko pa žrtvi omogočiš, da to resnico pozna in da se ne sreča z njim, da ne nasede.

Sam mislim, da s tem čvekanjem in dokazovanjem na netu ne bomo naredili nič preveč koristnega, lahko pa naredimo veliko za zavarovanje svojih otrok, če jim nudimo topel dom, ljubezen in pozornost, potem jo ne bodo iskali drugje. Če bodo imeli našo ljubezen in pozornost, bodo imeli tudi naš nadzor in riziko zlorabe bo prav gotovo manjši. Če pa ljubezn izkazujemo z kupljeno igračko in s stem mislimo, da smo storili dovolj, boto pozornost iskali drugje in tudi lahko naleteli na nekoga, ki jih bo zlorabil. Skratka, če družina funkcionira tako kot mora, je možnosti zlorab prav za gortovo manj.

Kako naj starši vemo kdo je pedofil in kdo ne, se pravi se otrok ne more družiti z nobenim stricem in dedkom v familiji.Odprt otrok bo zaupal in z vero sprejel obisk,če ga nekdo povabi,se pravi tudi ta tvoja ideja ni ravno bleščeča.

no tole še bom rekla, pa me zaprite pol, ampak kaj pa bo, ko si bo nekdo zmislil da je samozadovljevanje pedofilija. me zanima..

Pedofilija je akt odrasle osebe in otroka. Otrok se zagotovo ne odloča odgovorno in prostovoljno, zato je to zloraba otroka in kriminalno dejanje, ki zahteva moralni in kazenski pregon storilca in dolžnost vsakega od nas je, da se v tak odnos vtakne, da prijavi storilca in mu prepreči odnos, če lahko.

In ja, če ta, ki se samozadovoljuje, prisili otroka, da je prisoten in da samozadovoljevanje gleda, je prav tako spolno zlorabil otroka.

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

praha in tantra

Vse kar trdim je, da tu v našem konc ne poznamo pedofila in nas je kar nekaj tisoč.

Pomota! Kaj pa edini slovenec, ki je dosmrtno vpisan v seznam pedofilov in ždi v kehi, tvoj sokrajan?

Pomota! Kaj pa edini slovenec, ki je dosmrtno vpisan v seznam pedofilov in ždi v kehi, tvoj sokrajan?

Reku sem v našem konc.....pa tud reku nisem, da jih ni, sam to sem povdaru da manj kot drugje, da imamo drugačno kulturo in vzgojo, povsod so pa bele in črne ovce.

Do sedaj še nobeden ni tukaj napsal nič konkretnega (svojo lastno izkušnjo in analizo), kar bi se dalo analizirat in tud kaj potegnt ven, vse sam splošna debata obsojanja in strahu. Poznam ogromno različnih zgodbic, tud ukvarjam se stakim poslom, da so mi dostopne, pa v svoji dolgoletnih izkušnjah še nisem naletel na živega pedofila, čeprav povdarjam, so so bili in bodo. Samo na nas samih je pa naloga, koliko bomo mi znali naše otroke zaščititi pred njimi.

Velikokrat smo tudi mi tisti, k nismo znali zaščititi naših otrok, a o tem nihče noče pisat.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...