MUCAMACA 11. maj 2003 Prijavi Deli 11. maj 2003 Tole z ucitlji, mi gredo kar lasje pokonc. Na faksu smo imeli enega, ki te je zacel med govorilnimi urami otipavat. Mislim za bruhat.Se nimas kam pritozit.Pa tudi ce se bi, a bi morebiti rada naredila faks??ITD. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2003 Jaz sem imela slinastega prfoksa - tocno mene je izbral da me je skoz nekaj obgovarjal.. pa brhka deklate in vse.. Zelo me je obrajtal, skratka... Iz prve klopi etc.. Pa je naneslo, da je bilo nekaj, nekaksno cestitanje, pa smo neke roze ali kaj nosili, pa so me sosolci dolocili, da mu za stos (ker me ima tako rad), ravno jaz cestitam...Grem res gor z rozami, cestitam zapeto, pa pravi: 'Kaj pa lupcka?' Pa pravim jaz - A-a, nic lupcka... Pa je bilo. Kaksna reva pa bi morda mislila, da mora ali kaj...Mislim! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Kaj bi naredil s takim človekom?Kako bi ga kaznoval?Tudi predstavljati si nočem!!!! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 Nekdo je napisal: izpisti otroka iz šole... Kdo naj izpiše otroka iz šole (na vasi, kjer je naslednja šola čez 20 km)? Katerega otroka? Vse? Zaradi VIP persone/pedofila? Najhuje pa je to, da imajo otroci radi take ljudi... Da se vedo otrokom prikupiti in jih otroci ščitijo...Kot ščitijo trpinčene žene svoje grobe može...Ali kot ščitijo maltretirani otroci svoje neljubeče starše... Čuden je ta svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Včasih je meni žal, da nismo vsaj v takem pogledu v srednjem veku...malo čudno, celo prostaško se bo slišalo...pa vendar...človeka, ki posili ali pa kako drugače izniči otroško telo in dušo s spolnim nasiljem, bi bilo potrebno kaznovati s kastracijo...pa se vendar ne gremo tega, ker bi s tem prizadeli njegovo celovitost. kako otrok čuti, ko se mu izniči celovitost in kaj čutijo njegovi starši, se pa nihče ne vpraša. Sašo Peče je vsaj približno nakazal pot neke pravične rešitve s tem, da bi onemogočili storlcu nadaljne spolne napade na otroke, ko bi ga izločili iz družbe za dobo 20-30 let. Pa še eno vprašanje; Koliko mislite da je dobil.............spolno se je zadovoljeval pred dvema deklicama starima 7 in 10 let medtem pa ju je gledal med uriniranjem inju otipaval po telesu .... me prav zanimajo vaši odgovori... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 6 mesecev Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2003 svinjsko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. maj 2003 Prijavi Deli 14. maj 2003 Majica, če za občevanje s svojimi maloletnimi otroki dobiš 24 mesecev (12 mesecev zapora in 12 pogojnega!) potem za gledanje in otipavanje dobiš pri nas samo 6 mesecev, če sploh dobiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 no...vam povem, sploh ne bo šel sedet...8 mesecev zapora, na 3 leta pogojno...zaradi olajševalnih okoliščin...med drugim je bila tudi časovna odmaknjenost od dogodka ker sodišče melje počasi... in pa, ker naj deklicama ne bi prizadejal resnejših psihičnih travm... kar so ugotovili sami brez pomoči psihologov oz. psihiatrov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Danes je v Nedeljcu članek o učitelju iz Prekmurja... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 In kakšen je povzetek??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Nisem uspela prebrat, ker zjutraj samo poberem časopis, preletim prvo stran, potem pa dirkam v službo. Bom popoldan pogledala, pa sporočim.Kolikor se spomni je pisalo zraven, da ima on samo rad otroke ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Ja, ja...sej mamo mi tudi radi otroke...sam na normalen način....(bom dala primerjavo...ki mogoče ne bo preveč posrečena...) mamo radi teličke...eni na krožniku...eni (se prištevam med slednje) pa na nogah... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2003 Nekdo je napisal: izpisti otroka iz šole... Kdo naj izpiše otroka iz šole (na vasi, kjer je naslednja šola čez 20 km)? Katerega otroka? Vse? Zaradi VIP persone/pedofila? Najhuje pa je to, da imajo otroci radi take ljudi... Da se vedo otrokom prikupiti in jih otroci ščitijo...Kot ščitijo trpinčene žene svoje grobe može...Ali kot ščitijo maltretirani otroci svoje neljubeče starše... Čuden je ta svet :\:Zelo ti dam prav, Sanjalica! Tocno to: MI bomo izpisali? Pac - svojega in ciao! Nas ne zanima... Kaj pa ce nekdo (zaradi kateregakoli razloga) nima te moznosti? Se pravi, ce je v moji blizini morilec, naj se pac odselim!! x!x Halo? Ali ne bi bilo boljse, da se te posameznike nekako skensla iz druzbe, namesto da se mi skenslamo - ce tega ne bomo trpeli! Ja - otroci se zato pocutijo, da so sami narobe nekaj naredili, po drugi strani pa gre res za nekoga, ki se jim je prikupil. Pa res so tile tipi nekako otroskih obrazov veckrat in sami nezni in mladostni, neredki tudi cedni in simpaticni... Puncke npr. itak cesto 'padajo' na ucitelje telovadbe... Pa da ga bo sla zdaj specat in razkrinkavat? Saj ona ni cisto ziher, da je sploh bilo kaj groznega. Eni res grozijo in prisililijo, drugi pa so nasprotno zelo razumevajoci pa jo najbrz z lepimi besedami prepricajo v kaj svinjskega. ... Grozno! Sploh nocem razmisljato o tem - ker se mi smili taka dusica otroska, ki jo takole govedo zgazi v momentu ali, se hujse, jo gazi vec let. Grrr! :!!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2003 Prijavi Deli 15. maj 2003 Mislim, da se zakonodaja tudi v tem primeru spreminja...prej je bilo res tako, kot pravi Marsa...si se moral sam izločit iz družbe, če te je nekdo nadlegoval.... zdaj so pa to malo spremenili...samo ne vem točno, za katere primere...Še vedno pa velja za večino primerov (nasilje, verbalne grožnje, motenje posesti in pd.), da moraš vložiti civilno tožbo...ki ponavadi izgubi svoj smisel, saj se žrtev največkrat znajde sama, brez pomoči... in odstopi... na žalost... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 In kakšen je povzetek???Pravijo, da je trenutno v priporu Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 In kakšen je povzetek???Pravijo, da je trenutno v priporu Da ga ne bi kdo srečal Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. maj 2003 Prijavi Deli 17. maj 2003 POPIZD....!!!! Spet. Spet Prekmurje!Dedek posili svojo 9-letno vnukinjo! A smo še ljudje sploh ljudje???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Na žalost smo vedno bili...nobena žival ni na svoji vrsti izvajala toliko nasilja, kot ga človek na človeku...včasih se sprašujem po pomenu besede "HUMAN", če razumem pravi pomen... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 filantrop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Aakhut! Sem že kar malo pozabila na to...Praviš, star 14 let in 40 letna ženščina te dva dni uvajala.....Zdaj pa spremenimo zadevščino.Si star 14 let in te 40-letnik uvaja...Kaj pa potem???? Potem bi pa resnično vpil " zlorabljen!" To dragi moji so dvojna merila. Ne gre drugače. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Na maturantskem izletu mi je profesor rekel: Ti si se pa zelo razvila in lepo napredovala od prvega letnika ...in nakazal z gesto kaj je mislil, poudaril je oprsje.Bila sem sokirana in ce bi se takrat odprla zemlja bi se najraje vgreznila. Vem, samo, da sem grozno zafarbala in se neprijetno pocutila , se ne spomnim, kaj sem se izgovorila in odsla. Se danes tega nisem pozabila in vedno imam nek neprijeten obcutek v zvezi s tem. Hisnika smo veckrat zalotili ''pri delu'' medtem, ko smo imeli telovadbo, malo smo se ''norca'' delali med sabo, ko smo obnavljali dogodek, ampak tudi takrat se nisem pocutila prijetno. Tudi to je zloraba, ker v soli tak profil nima kaj za pocet. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Hisnika smo veckrat zalotili ''pri delu'' medtem, ko smo imeli telovadbo, malo smo se ''norca'' delali med sabo, ko smo obnavljali dogodek, ampak tudi takrat se nisem pocutila prijetno...kak , na svojem delu, ob delu, ..... res? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2004 Vceraj sem po TV (mislim, da Dnevniku) izvedela osupljivo novico oz. podatke: Od leta 1950 do 2000 je 4.400 ( :OO!: ) duhovnikov v ZDA spolno zlorabilo vec kot 10.700 mladoletnikov (80% je bilo starih 11 do 14 let) - v vec kot pol primerih veckrat, najmlajse zrtve pa so bile stare celo eno leto. :xx!: Zdaj se zavzemajo za nekaksen javni seznam vseh.Kajti obsojenih - tako da so 'prakso' dejansko izgubili, jih je bilo zgolj 700. x!x (se pravi komaj sestina)... Zastrasujoce in grozljivo, strasno zalostno. ********************************* Imamo pa novejso temo (a zelo dejavno) Spolne zlorabe - kjer se s tem problemom ukvarjamo drugace, takorekoc iz prve roke, pa se mi zdi primerno, da sta temi povezani. Socustvujem z vsemi zrtvami. Hkrati pa jih tudi na tem mestu vabim in spodbujam, da svoje izkusnje, ce jih zal imajo, podajo v zgoraj podano temo Spolne zlorabe, saj ne samo, da je zdravo spregovoriti o tem, ker je to ze stopinja k ozdravitvi, je tudi prav, da se o tem govori. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Od leta 1950 do 2000 je 4.400 ( :OO!: ) duhovnikov v ZDA spolno zlorabilo vec kot 10.700 mladoletnikov (80% je bilo starih 11 do 14 let) - v vec kot pol primerih veckrat, najmlajse zrtve pa so bile stare celo eno leto. :xx!: :xx!: ...boljše, da ne povem kaj si mislim o tem, ker bo Lucifer znoru Me pa malo zanima a je tudi celibat kaj kriv za to.......samo če je......zakaj pa pol polnoletnih ne nabrišejo .......tak skrivno pa to....ah.....sicer pa baje to tako počnejo ........torej res ne vem v čem je finta...... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.