Marsa 16. marec 2002 Prijavi Deli 16. marec 2002 Ker sem človek, vesela, da sem iz mesa in krvi, in mi je všeč biti človek, si pridržim še malo mojih majhnih človeških strasti. Všeč, da nisem čisto otopela, bom tako, semintja, tudi kakšno čustvo in skrb še prebolela. In nič ne de, če me bo glava še kdaj bolela,in celo, če bo moja duša trpela. Oddajam tako v vesolje POZITIVNO energijo, presežek svoje ustvarjalne energije -zgolj za harmonijo. Da bo ravnotežjein da bo jin in jangin da bo noč in dan. Vesolje poskrbi: oddaš, kar imaš, vzameš, kar potrebuješ. Pa še: daj času čas.Sicer ga pa že imaš - saj si ga sam vzameš in daš.In nihče ne bo ničesar naredil namesto nas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tash 20. marec 2002 Prijavi Deli 20. marec 2002 ENKRATNO-POPOLNOMA SE STRINJAMČe nikoli ne padeš ne znaš cenit kaj v resnici imaš... tash Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. maj 2002 Prijavi Deli 23. maj 2002 človek je distanca med hotenjem in zorenjem.človek je minljiv.uporaben vedno za nagon.najljubši mu je vladanje .priznava le dober tek .amen . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bučka 27. maj 2002 Prijavi Deli 27. maj 2002 nice- kar tako naprej veselo širi ta pozitivna sporočila v vesolje- da ustavriš harmonijo! bučka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. maj 2002 Prijavi Deli 28. maj 2002 kaj je zate harmonija; nebeški čudež ali pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.