Marko Hrastelj 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Torej, napisati moram seminarsko nalogo, katere tema je gospodarski pomen čebelarstva v Sloveniji + morda v svetu.Potreboval bi pomoč pri dveh stvareh:-številke (letna proizvodnja čebelarskih pridelkov, okvirne cene ipd, izvoz, uvoz)-kako se imenuje dokument, s katerim smo si od EU dobili posebne pravice na področju čebelarstva (tule je aktualna predvsem zaščita kranjice)Nekaj podatkov sem dobil s FAOSTAT, nekaj z beekeeping.com, bi pa bil zelo vesel, če ima kdo kakšne sigurne podatke za Slovenijo za npr 10-20 let. Če bo padla potreba po še kakšnih podatkih, bom še dodal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Pošiljam ti nekaj naslovov, kjer lahko najdeš kaj podatkov - so pa trenutno vsi malce obremenjeni z Apimondio, če jim malce prijazno zatežiš ti lahko kar kakšna konkretna gradiva zrihtajo samo potem jim moraš telefonirati vsak drugi dan Urednik Slovenskega čebelarja - Janez Miheličemail: cebelarska.zveza.slo@siol.net, tel 01 729 61 14, 040 209 004 Božnar Amalija - Čebelarstvo Božnaremail: ceb.boznar@siol.net, tel 01 364 00 20 Šivic Francemail: franc@silvaapis.si, tel: 01534 38 14, 041 613 183 Anton Tomec - Tajnik ČZS (na dopustu do 04/08) in poslovna sekretarka ČZS Barbara Zajcanton.tomec@cebelarska-zveza-slo.si, barbara.zajc@cebelarska-zveza-slo.sitel: 729 61 02, 729 61 00 Ko jo spišeš jo pošlji da jo objavimo na straneh ČZS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 A je tale naloga že napisana in pripravljena za objavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 28. december 2003 Avtor Prijavi Deli 28. december 2003 Seminarsko sem naredil samo iz lenobe, ne pa iz čebelarstva :xx!: :xx!: Ko bo, dobiš. Diha pa ni treba glih zadrževat do takrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Kua pa prfoksi a ti nič ne dihajo za ovratnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Ja jih je pa podkupu z medom jasno brez kakih stranskih učinkov gaucha hee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Mogoče je pa profesorica zadolžena za njegovo seminarsko in ji je trota špilal in se tako izognil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ja sej, če je matica ok potli se trot potrud in seveda matica je fullll zadovoljna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ... Diha pa ni treba glih zadrževat do takrat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Bog ne daj, če bi tak dolgo dih zadrževali bi bili muerte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 MARKO DAJ SCIMPRAJ ŽE TO SEMINARSKO SKUPAJ ČE NE BOMO DUHOVIČILI V NEDOGLED Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 10. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2004 Kua pa prfoksi a ti nič ne dihajo za ovratnik Ko sem nabral dovolj veliko število kreditnih točk za vpis v drugi letnik, se nisem več sekiral. Raje sem užival v Avstriji. Predmet pa je pri profesorju in ne pri profesorici, tako da odločno zavračam kakršnakoli namigovanja. x!x Sem pa tudi njemu ob dogovoru povedal, da seminarske ne bo že naslednji teden. Bog ve, da sem resno mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Aja a profesor je hmmm...kako že to piše akhut 999 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marko Hrastelj 10. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2004 Ja ko smo že glih pr aakhutu, jest še zmer nism dubu cd-ja s programi, porkafiks! Kako je lahko od drugih zahtevat pravočasnost ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 sorry noooo... pa sej boo...nooooo mal potrplenja...noooo 666 zlobijeu se bo she dons potrudl kej skupi scimprat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.