Skoči na vsebino

Mars potuje nazaj

stankaa

Recommended Posts

Nataly...saj v tem je štos...da ko začneš spremljati...enostavno vidiš...da deluje...pa naj reče kdo, kar hoče...

Sem pa razmišljala...te dni, ko sem brala tvojo reakcijo...

Sori...morda bom preveč odkrita...

Tipično si reagirala...bi rekla...v stilu...saj sem tukaj, saj živimo skupaj...a to ni dovolj...poroka pa pomeni neko dokončnost...obvezo...

Čeprav se v bistvu ne bo nič spremenilo...ti je zoprno pomisliti...da moraš podpisat en ceglc...s katerim ti maha pred nosom.. :xx!:

Do sedaj si imela...čeprav lažen, navidezen občutek svobode...zdaj pa te hoče privezati nase... xrolleyesx

Ne skrbi...samo pameten dan za poroko izberi..v svoji duši...boš ostala svobodna...

Venera v dvanajsti...pa ti bo polepšala še kakšen dan...tudi v bodoče... x;)x

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 76
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bobnar...očitno imaš Venero v 7 hiši v ovnu... :palec:

Le kaj misliš...da ti lahko prinese tranzit Marsa.. x?x x?x

Ziher kakšno opasno škorpijonko... x:px ki te bo tokrat dokončno ujela...no, ja..kolkr se dvojnega vodnarja sploh da... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Joj Astra!

Nič nisi bila preodkrita..saj veš strelčeva lastnost je med drugim odkritost in če jaz vse povem kaj si mislim isto pričakujem od drugih..

Hja točno tako je. Saj si neverjetna....samo to je to. Občutek svobode. Češ....nič me ne veže in še vedno lahko grem...če ravno hočem. Pa saj nočem. Sem kao nekaj probala in lani decembra za par dni spakirala k staršem...nisem nič okol govorla...pa se brž vrnila. Ne gre in nočem brez njega. Usodna privlačnost ali kar koli pač naj bo.

Eh...zdaj se ful smejim zraven...za datum še ne vem. Niti se mi ne sanja....zaenkrat je dovolj tisti medli:no pol pa se te dajva....tako v pristni štajerščini....

In venera v dvanajsti hiši...bog se me usmili hehe..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Boris-ma bi blo prehudo?!

Sej te ne bi tko direktno napadla.......

Rakica še en dokaz,da ženskam ni za verjeti....aha,po ovinkih...

Praviš,da se ti 6.hiša začenja v Levu.Meni isto in to na zadnji stopinji Leva in veš kaj to pomeni,iz lastnih izkušenj pogoste težave z hrbtenico.

Je pač treba telovadit,pa gre....

BorisM x^x

Ohoho...Venera v ribah... x;)x ...pomen, da jo imaš v moji 5.hiši... x;)x

Pomen...da se lahko prikaže kakšna ribica iz preteklosti...pa bosta mal popravljala napake... x:Dx x:Dx

in boš spoznal...da je bila samo ONA...prava...

Pa bodo zvonili zvonovi... x:px

Astra

Per aspera ad astra

Bobnar tisto Sonce v 5. hiši ti predstavlja boben, ne?

a ste opazili, da se je vreme na glavo obrnilo, ko se je Mars začel obračat?

nekaj stopinj niže in več padavin, sploh pa včeraj Luna- ki pomeni vodo opozicija Mars v vodi... in je padalo, ko bo šel Mars čez Urana, pa se bo še bliskalo zraven, da ni to konec vročega poletja?

in previdneje v prometu, prosim

'?'Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Stankaa nekaj podobnega sem tudi jaz lani decembra napovedala - v vražah...na osnovi čebule.. x:Dx in astrološko tudi kaže, da bo tako.. Bo treba ustanoviti klub vremenarjev x:Dx

Bobnar bo pa res sina imel... ccc

Stankaa,smo opazili in občutili(tisti pošpricani...),da se je vreme obrnilo na boljše/slabše(mokro)za naravo.

Si res lepo logično razložila glede astrološke povezave planetov.Bo kar držalo-vsaj za sedaj.

Ker pa zase že več kot 10 let spremljam vreme,bom preveril položaje planetov za nazaj,da vidim kolikokrat je že res bilo tako.

Jaz bi še zraven dejal star pregovor:OB MLAJU SE DELA VREME;bomo videli kakšna bo 100.ura(po Rimljanih) po mlaju(3.8.2003 okoli 1h zjutraj)l-tako naj bi ostalo vreme do polne lune!

Obenem pa hvala za opozorila!

Lep dan kot tudi vikend ti želim x:)x

Borism

In,bo kdo kaj pokomentiral, kako je in kaj je v retro marsu, a to pomeni nerazčiščene odnose z...kom, when, why...

kaj se predeluje v tem obdobju?!

Prav zato, ker se mi je glihkar v življenje na puščici prpelu en škorpjon in zgleda da to kr neki bo....

TOREJ.....??!!

nekaj stopinj niže in več padavin, sploh pa včeraj Luna- ki pomeni vodo opozicija Mars v vodi... in je padalo, ko bo šel Mars čez Urana, pa se bo še bliskalo zraven, da ni to konec vročega poletja?

Stankaa jaz sem malo primerjal in sicer retrogradnost Marsa v zadnjih 23 letih(1988-2023)!

2003 je retrograden v ribah(torej to je sedaj),

2001 je bil retrograden v strelcu,

1999 je bil retrograden v škorpijonu in levu in takrat(1/2 marca,aprila,maja je bilo res,kar polovico dni v mesecu deževnih)

1997 je bil retrograden v tehtnici in devici,

1995 v levu in malo v devici,

1992-1993 pa v raku in december je bil ves mesec zelo meglen(nizka oblačnost).

Sicer bo pa spet retrograden v vodnem znamenju spet leta 2007-2008....

Bomo videli....?

Lep dan,Borism x:)x

Ooo, ko je tale Mars retrograden v vodnih znamenjih, se meni čudne stvari dogajajo.

Leta 1999 ko je bil v Škorpijonu se pravi v mojem sončevem znamenju, so mi v aprilu/maju umirali moji bližnji...ali pa smo se iz takih in drugačnih razlogov bali za njihova življenja...

In sedaj je retrograden v ribah (luna in ascendent)...kaj bo sedaj? :xx!:

Če grem nazaj do 1992/1993, sem pa imela velike življenjske prelomnice...

Hm, :o|o: x?x x?x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

• 3 weeks later...

ja narobe je bilo moje razmišljanje, namreč sem mislila, da bodo Ribice dale kaj več vode, vendar je Mars vroč in tudi Sonce v Levu seveda najbolj ponosno, najbolj vztrajno vroče in to skupaj je dalo predvsem sušo in požare v Bohinju, Portugalskem, Španiji, Hvaru... Kot retro se je izrazilo na težki način.

drugače me pa zanima, kako sedaj osebno čutite aspekte retrogradnega Marsa? Ribam Devicam največ akcije povzroča?

lp Stanka

..NEVEM, PR MEN NEVTRALNO, DOKAJ BESEDNO BOJEVITO TKO,DA NE GLEDE ,DA MAM MARS V LEVU IN ŠE TO RETRO MENIM, DA SAM S POZNAVANJEM IN NEGOVANJEM OS. VIBRACIJ LAHKO TO KONTROLIRAM. TKO. DRGAČ PA DOKAJ BUDEN SEM IN PRETOČEN. AJA, PA NE PUSTIM SE ZEZAT! ITAK! RABM RAZLOG ZA REŠITU, NE PA ABSURDNO SPAKOVANJE :palec:

olala, jaz mam retro že narvno, v scorp... in opažam tole zadevo zdajle kot neverjetno pomanjkanje akcije.... hehe, oziroma marsovih zadev... sepravi tu ta retro vstopi
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a ste videli včeraj Marsa?

najbližje Zemlji-samo 55 mio km

taka lepa rdeča zvezdica na jugovzhodu

x:Ix s

• 5 weeks later...
No, da ocenim stanje preteklih dveh mesecev: kar ok. Lahko bi bilo bolje....vendar...tako kot se je reklo: kakšen prepir z otroci več, kot mogoče sicer- malo že hormoni delajo, tudi kakšen hrupen prepir doma..sicer pa ni bilo sile. Kar ok je bilo vse skupaj.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...