bela vrtnica 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Zlata ribica !!!Želim si zmagati, želim biti zmagovalka v igri življenja. Prosim, prosim usliši mojo prošnjo! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 krasno napisan, RES! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 BOJ NAD SAMIM SEBOJJE NAJTEŽAVNEJŠI BOJ,ZMAGA V TEM BOJU JE NAJVEČJA ZMAGA. (avtor ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 meni pa že beseda BOJ ni najbolj... kaj šele, da bi se šla kaj takega... sama s seboj ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 mateja...se zmenva...ti v boj z mano...jst se pa predam Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2003 Želim biti zmagovalka v igri življenja!!! Tamara zgrešila si, ampak saj ne moreš vedeti Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 zhelim se predat mateji... kdo bo pa pol shef...bo pa cajt pokazu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 ... aakhut... tele predaje ti grejo pa dobr... ... vsaj na LF... povprečno dve na dan Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 ... aakhut... tele predaje ti grejo pa dobr... ... vsaj na LF... povprečno dve na dan Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 zhelim se predat mateji...... pišuka aakhut... ti tole ribici... .... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 normaln de ribi..che bom sam teb, bova oba zhe v penzjonu k se bosh odlochla riba deli Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 aakhut... pol pa kr slikco objav... za začetek rada vem, za kaj se odločam Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 no ja, sam da bo kdo srecen pol Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 free... tole sam virtualna hecanja.... ... ampak sej res... če je kdo od tega srečen Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bili 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 ČE SI ZMAGAL,IN NE VEŠ ZAKAJ SI ZMAGAL,POTEM ZMAGA NIMA NOBENE VREDNOTE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 mislsh vrednosti vrednota je neki drucga Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 jah aakhut... mogoče pa so to po tanovem vrednote... si že mal u letih... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 che se ne motim,sva kar v shtric... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 itaq Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 matr, pa maš res srečo, Bobnar ... si bom tud jest vsak cajt omisnla tole srečo...mislm, klimo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 Sreča je, da ko je zunaj 35 stopinj, vklopim klimo v stanovanju. In delam v miru. V hladu. Pazi,da se ne boš prehladil(prijateljski nasvet)... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 6. avgust 2003 Prijavi Deli 6. avgust 2003 SRECO POGOSTO PREDSTAVLJAJO MALE STVARI IN MALE POZORNOSTI-NAJVECJA SRECA V ZIVLJENJU JE PREPRICANJE DA SI LJUBLJEN.... NI POTREBNO KOPNETI PO ZMAGI....ZMAGALA SI TISTI TRENUTEK KO SI SE PREBILA NA SVET...ZAGLEDALA LUC SVETA IN SE PREDALA ZIVLJENJU.... SEDAJ TO ZMAGO LAHKO SAMO SE ZANJES.... ZANJALA BOS PA TISTO KAR SI BOS NA POTI ZIVLJENJA SEJALA... BY:SMAJCICA Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Sreča prihaja skozi vrata, za katera nisi vedel, da so ostala odprta. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Sreča je prepustiti se tokuustvarjalnega dela in živetiv skladu s svojo nadarjenostjo! Pozdrav Tamara, lep večer in vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.