borism 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Manj ko misliš nase, manj si nesrečen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 nasmejan dobi, resen izgubi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Marsikomu manjka le časa, da bi bil srečen, časa,za katerega ga oropa pohlepnost. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 vsak je sam gospodar svojega časa Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Potem pa jaz nisem, ko nosim uro Modrost stori, da imajo ljudje v vseh stvareh srečo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 večkrat se mi je zgodilo, da me je življenje,ko sem mu rekla mirno in odločno (a res zelo odločno): ZAUPAM TI; NAJ SE ZGODI, KAR SE MORA skrivnostno odzvalo na mojo potrebo olga iljin Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Najsrečnejši je tisti človek, ki ima najmanj zahtev, strasti in želja ali pa jih more najbolje zadovoljiti. Marsais Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.