Danilo 12. september 2003 Avtor Prijavi Deli 12. september 2003 He sicer sem videl in ugotovil kdo je na sliki ampak naj ostane za druge x;) torej mljac po klobasi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BeeKeeper 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 http://www.cebelarska-zveza-slo.si/Iz/zvez...ejo%20matic.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. september 2009 Prijavi Deli 20. september 2009 http://novice.svarog.org/index.php?Novica=4131 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strickorle 13. januar 2010 Prijavi Deli 13. januar 2010 PozdravljeniJaz matice označujem z ediksom.Naredil sem si kletko iz mat.rešetke,insicer tako,da lahko stisnem matico v kot in potem je čisto enostavno.Ediks lahko tudi obarvam po reviji čebelar,vendar tega ne delam,ker za vsak panj vodim evidenco o starosti matice.Ker sem novi na tem forumu vse prav lepo pozdravljam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. januar 2010 Prijavi Deli 13. januar 2010 PozdravljeniJaz matice označujem z ediksom.Naredil sem si kletko iz mat.rešetke,insicer tako,da lahko stisnem matico v kot in potem je čisto enostavno.Ediks lahko tudi obarvam po reviji čebelar,vendar tega ne delam,ker za vsak panj vodim evidenco o starosti matice.Ker sem novi na tem forumu vse prav lepo pozdravljam. se mi je zdel, da si notranjc. po narečju in super dobrodošel sej jes nisem (še???) čebelar, ampak gojim pa veliko simpatij do vseh vas. brez čebelic ni rožic, brez rožic ni unih stvari, brez unih stwari pa tut življenja ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
splavar 15. januar 2010 Prijavi Deli 15. januar 2010 PozdravljeniJaz matice označujem z ediksom.Naredil sem si kletko iz mat.rešetke,insicer tako,da lahko stisnem matico v kot in potem je čisto enostavno.Ediks lahko tudi obarvam po reviji čebelar,vendar tega ne delam,ker za vsak panj vodim evidenco o starosti matice.Ker sem novi na tem forumu vse prav lepo pozdravljam.V čebelarskih trgovinah se dobijo posebni označevalci barve, ki je tisto leto dogovorjena, če že ne uporabljaš številk!Ne muči matice , primi jo z roko in označi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strickorle 15. januar 2010 Prijavi Deli 15. januar 2010 Poglej splavar,ne vem o kakšnem mučenju govoriš.Matico primem z kleščami,jo položim na mizo prekrijem z košarico iz matične rešetke,notri je stena ki se pomika proti enemu koncu košarice tako da matico na rahlo dobim v kot,jo označim,zopet v klešče in nazaj na sat.Lepše in bolj nežno tudi z rokami verjetno ne gre,bom pa naslednjič poiskusil,samo dvomim,38 let zidarije je v mojih rokah naredilo svoje.Nimam prav občutka za majhne in nežne stvari kot je matica,zato se mi zdi ta metoda varnejša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
splavar 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 Tvoje roke in prsti so sigurno nežnejši kot klešče!Ne uči se na maticah kako jih prijeti, ampak za to uporabi trote, matica je predragocena za učenje!Matica je kraljica zato nežno; bolj kot z žensko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strickorle 16. januar 2010 Prijavi Deli 16. januar 2010 -če pa ti tako rečeš?,ja,potem pa bo držalo l.p jani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
splavar 17. januar 2010 Prijavi Deli 17. januar 2010 Strickorle!Tu sva sama, zgleda da že nekaj časa ni nič živegaKot osamljeni jezdec...Bi bilo pa zanimivo, da se oglasijo čebelarji, pa imajo preveč dela s pripravo na sezono!!???????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
splavar 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 Se bo kdo pridružil???????????????????????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.