Bili 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Začelo se je in končalo na enak način.Priletel je kot strela z jasnega in kljub temu,da si nisem želela sem se prepustila.In sedaj sem ponovno na tleh,tam,od koder sem se nedavno komaj pobrala.Ko mislim da je mimo,bolečina postaja vedno močnejša.Ne vem več ne kam ne kako,vem samo da tako ne gre več...kako preboleti...kako pozabiti... :\: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 čas celi vse rane..... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bili 30. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2003 Hay Nataly! Čas zaceli vse rane in imaš prokleto prav-meni je ćas že začel teči. Hvala za javljanje pa se oglasi še kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Vidiš, da pomaga Zlata ribica! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Bili v tolažbo ti naj povem, da se nekateri kar naprej butamo z glavo v zid, pol pa se pobiramo, tudi črepinje po tleh s tem pa ne mislim krožnikov in česa podobnega. Mine enkrat ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Upanje umre zadnje! uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bili 31. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2003 SANJALICA IN OSTALI,HVALA ZA PRELEPE BESEDE.kOLIKO ČASA NAJ SI DOLOČIM ŠE SAMAA NEVEM,KER NA TRENUTKE TAKO MOČNO BOLI...NA TRENUTKE PA SE POJAVI NEIZMERNO SOVRAŠTVO...IN TEGA SE NAJBOLJ BOJIM.JUTRA SO KOT NAJHUJŠE MORE IN KO SE MALO POBEREM JE ŽE TU NOČ IN BOLEČINA ZAČNE NARAŠČATI...RES NEVEM KAKO IN KAJ...AMPAK NEKAKO VERJAMEM,DA BOM ZDRŽALA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Stresi tele more in bolečino v črno luknjo. Bo potem gotovo bolje. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 Bili, seveda boš zdržala! Že marsikaj si! Posveti se sebi, hčerki, delu, domu, prijateljem, Megi (tvoji nemški ovčarki)... Vidiš, koliko dela imaš, ti pa tukaj nekaj stokaš za nekom, ki tega ni vreden! Haloooo?! Aja, saj jutri greva ven, v lajf, a ne? Obe rabiva nekaj, da si zaceliva rane... Saj bo! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bili 31. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2003 DRAGA TAMARA! Kaj bi jaz vse te tedne brez tebe in tvoje podpore...TAKŠNE PRIJATELJICE KOT SI TI,JE TEŽKO NAJT. Dneve in noči mi stojiš ob strani in brišeš solze,ki jih spuščam za nekom ki je res ni vreden.Saj veš,spomini so močni in nekateri resnično lepi...in to me ubija... Ampak saj veš,vedno se najde nekdo ki...poteši...potlači to moro... Res je,JUTRI JE PETEK,IN NAJU ČAKA LAJF. IMAŠ PRAV,NI V R E D E N!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Uživajta in se zabavajta danes. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Bili, nova vrata sreče so že odprta. Ozri se okoli sebe in našla jih boš. Nehaj že buliti v zaprta vrata. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 Res je,JUTRI JE PETEK,IN NAJU ČAKA LAJF. IMAŠ PRAV,NI V R E D E N!!!! Bili! Pravijo, da je petek dan za metek,ja petek je dan venere,dan za prijetno druženje in ni prostora za žalost. Naj bo v tvojem veselje, kljub razočaranju,kar ti je namenjeno itak pridein kar ne, je bolje da gre. Vem, da boli, ampak bodo kasnjeje trenutki zadovoljstva toliko lepši. Danes se imejta lepo s Tamaro. Ja, ona je res Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Super sva se imeli snoči in vse do današnjega jutra! A ne, Bili? Naslednji petek ponoviva, samo kraj zamenjava! Mogoče kak Umag... A? Evo zdravilo za srčne rane! V lajf je treba! Se malo naplesat, napit, znoret, se spogledovat... Zdaj sem kot ! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 to Tamara in Bili ... boljš kot kakšen boj :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 je tut za zhuranje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 Super zdravilo tole ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 je tut za zhuranjeAakhut, za žuranje bo treba v petek v Umag pridet...Al pa prosit Zlato ribico, da ti Umag prenese v Ljubljano! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 Potem bi pa lahko kar v Ljubljano na morje hodil ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 bo shu raj u kako jamo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 6. avgust 2003 Prijavi Deli 6. avgust 2003 ne poznam te ne vem kdo si....ampak lepa besedo pri vsakemu lepo mesto najde... po vsakem dezju je posijalo sonce.....in ko bo tebi posijalo po taki burni nevihti ki jo v srcu nosis...verjemi da bos bolj srecna kot bilokdaj prej... ne oziraj se na pretekle dni...zivljenje gre naprej...zacni gradit tam kjer ti hisa najbolj cveti...in na trenutke ki so bili tudi lepi, spominjaj se s sreco in zadovolstvom....ker prav ti trenutki so ti pomagali spregledat kaj je prav in kaj narobe.... tezko je izgubit nekoga ki ljubis....sam ne pozabi da v tvoji blizini stoji nekdo, ki ga zaradi slepe ljubezni ne opazis...in mogoce prav ta nekdo ti bo nudil tisto sreco...za katero mislis da je ze izgubljena...ubistvu...ji gres komaj naproti... korajzno podajse na pot zivljenja...ne opletaj se na trnih vrtnice....ovohaj le njegov diseci cvet in kot metulj poleti naprej.... verjemi....sreca je v nas samih....samo tako lahko osrecimo tudi druge.... srecno... by..smajcica Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. avgust 2003 Prijavi Deli 6. avgust 2003 Bili... čas, čas in še enkrat čas.. Pa da si zapolniš ta čas! Da obiskuješ prireditve, kakšne delavnice npr. likovno, fotografsko, karkoli! Pejt med ljudi, najdi spet ljudi s katerimi si zanemarila stike, spoznaj nove, pejt v lajf... skratka da zmanjka časa mislit na bolečino. Da prideš domu samo še spat in to mrtvo utrujena, al pa sej polna lepih vtisov, ki izničijo spomine.. Pa bo začelo bledeti.. Al pa bo tolk lepše vse in boljše da sploh do razmišljanja o njem enostavno ne bo prišlo.. Pa jst sem se spominjala na začetku vedno grdih, smotanih stvari o Njem, pa mi je pomagalo, ker sem si rekla, tnx god prav sem se odločila. Pa sej nisem bla res srečna z Njim. Evo. Pol pa eno leto taka free bird... pa me je Amor ornk zadel!Vse lepo ti želim! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.