Skoči na vsebino

Ali lahko upam?

Bili

Recommended Posts

Začelo se je in končalo na enak način.Priletel je kot strela z jasnega in kljub temu,da si nisem želela sem se prepustila.In sedaj sem ponovno na tleh,tam,od koder sem se nedavno komaj pobrala.Ko mislim da je mimo,bolečina postaja vedno močnejša.Ne vem več ne kam ne kako,vem samo da tako ne gre več...kako preboleti...kako pozabiti... :\:
Deli na socialnih omrežjih

SANJALICA IN OSTALI,HVALA ZA PRELEPE BESEDE.kOLIKO ČASA NAJ SI DOLOČIM ŠE SAMAA NEVEM,KER NA TRENUTKE TAKO MOČNO BOLI...NA TRENUTKE PA SE POJAVI NEIZMERNO SOVRAŠTVO...IN TEGA SE NAJBOLJ BOJIM.

JUTRA SO KOT NAJHUJŠE MORE IN KO SE MALO POBEREM JE ŽE TU NOČ IN BOLEČINA ZAČNE NARAŠČATI...RES NEVEM KAKO IN KAJ...AMPAK NEKAKO VERJAMEM,DA BOM ZDRŽALA... :sori:

Bili, seveda boš zdržala! Že marsikaj si!

Posveti se sebi, hčerki, delu, domu, prijateljem, Megi (tvoji nemški ovčarki)... Vidiš, koliko dela imaš, ti pa tukaj nekaj stokaš za nekom, ki tega ni vreden! Haloooo?!

Aja, saj jutri greva ven, v lajf, a ne? Obe rabiva nekaj, da si zaceliva rane... Saj bo! :palec:

DRAGA TAMARA!

Kaj bi jaz vse te tedne brez tebe in tvoje podpore...TAKŠNE PRIJATELJICE KOT SI TI,JE TEŽKO NAJT.

Dneve in noči mi stojiš ob strani in brišeš solze,ki jih spuščam za nekom ki je res ni vreden.Saj veš,spomini so močni in nekateri resnično lepi...in to me ubija...

Ampak saj veš,vedno se najde nekdo ki...poteši...potlači to moro...

Res je,JUTRI JE PETEK,IN NAJU ČAKA LAJF.

IMAŠ PRAV,NI V R E D E N!!!!

Res je,JUTRI JE PETEK,IN NAJU ČAKA LAJF.

IMAŠ PRAV,NI V R E D E N!!!!

x:)x Bili! x:)x

Pravijo, da je petek dan za metek,

ja petek je dan venere,

dan za prijetno druženje in ni prostora za žalost.

Naj bo v tvojem xsrcx veselje, kljub razočaranju,

kar ti je namenjeno itak pride

in kar ne, je bolje da gre.

Vem, da boli, ampak bodo kasnjeje trenutki zadovoljstva toliko lepši.

Danes se imejta lepo s Tamaro. Ja, ona je res xokx

Helena

ne poznam te ne vem kdo si....ampak lepa besedo pri vsakemu lepo mesto najde...

po vsakem dezju je posijalo sonce.....in ko bo tebi posijalo po taki burni nevihti ki jo v srcu nosis...verjemi da bos bolj srecna kot bilokdaj prej...

ne oziraj se na pretekle dni...zivljenje gre naprej...zacni gradit tam kjer ti hisa najbolj cveti...in na trenutke ki so bili tudi lepi, spominjaj se s sreco in zadovolstvom....ker prav ti trenutki so ti pomagali spregledat kaj je prav in kaj narobe....

tezko je izgubit nekoga ki ljubis....sam ne pozabi da v tvoji blizini stoji nekdo, ki ga zaradi slepe ljubezni ne opazis...in mogoce prav ta nekdo ti bo nudil tisto sreco...za katero mislis da je ze izgubljena...ubistvu...ji gres komaj naproti...

korajzno podajse na pot zivljenja...ne opletaj se na trnih vrtnice....ovohaj le njegov diseci cvet in kot metulj poleti naprej....

verjemi....sreca je v nas samih....samo tako lahko osrecimo tudi druge....

srecno...

by..smajcica

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Bili... čas, čas in še enkrat čas.. Pa da si zapolniš ta čas! Da obiskuješ prireditve, kakšne delavnice npr. likovno, fotografsko, karkoli! Pejt med ljudi, najdi spet ljudi s katerimi si zanemarila stike, spoznaj nove, pejt v lajf... skratka da zmanjka časa mislit na bolečino. Da prideš domu samo še spat in to mrtvo utrujena, al pa sej polna lepih vtisov, ki izničijo spomine.. Pa bo začelo bledeti.. Al pa bo tolk lepše vse in boljše da sploh do razmišljanja o njem enostavno ne bo prišlo.. Pa jst sem se spominjala na začetku vedno grdih, smotanih stvari o Njem, pa mi je pomagalo, ker sem si rekla, tnx god prav sem se odločila. Pa sej nisem bla res srečna z Njim. Evo. Pol pa eno leto taka free bird... pa me je Amor ornk zadel!

Vse lepo ti želim!

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...