Skoči na vsebino

Energija oblek in ostalih stvari

teja

Recommended Posts

Prijateljici je umrla prijateljica. Imela je raka. Kar nekaj časa se je borila. In že kot zdrava, potem kot bolna, in zdaj kot pokojna, ima moja prijateljica možnost vzeti obleke od nje. Se pravi, ko je bila še živa, je dala kakšen kos garderobe tej moji prijateljici. Zdaj, ko je umrla, je mož ponudil še nekaj garderobe, in zdaj dilema.

Energija je in je bila in bo.

Koliko škodi ta vpliv v vseh treh primerih? Ja bistvena razlika? Ko je oseba zdrava, bolna, pokojna?

Meni se sicer zdi da ni bistvene razlike glede na to da sta bili kar povezani, ampak prijateljica je vdilemi.

Prosim za mnenja.

Lep dan

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Deli na socialnih omrežjih

Če govorimo o bolnem ali zdravem človeku, potem so energije seveda različne. Kako je z oblačili, ne vem najbrž je tudi razlika. Se pa da taka oblačila prepolarizirati.

Če je prijateljica v dvomih, potem naj jih ne vzame.

Metja

Saj to sem mislila, odvisno kako ona misli, seveda je razlika med bolnim ali zdravim, ampak ta ženska ni bila pripravljena na spremembe,in je bila bolna v bistvu že dolga leta, le telo ji je začelo kazati ko je bilo že vsega dovolj, ampak to itak vemo kako gre.

Nihče ni ozdravel, če ni uvedel v svoje življenje neke spremembe, kajne?

Drugače pa se pozdravijo simptomi, vzrok pa ostaja.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Teja - dolgo te ni bilo x:)x

Tudi jaz mislim..če je v dvomih jih pač naj ne vzame.

Dobro je poslušati intuicijo..če ji ta pravi, da ne..je pač ne.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

vse je v glavi,...

se pa v tem primeru tud zelo strinjam s Contesso.

drugače, kaj bi pa rekla, njenemu možu? Ti lejga, ne bi jaz vzela njenih oblek, ker se bojim, da bi tud jaz raka fasala x?x , z drugimi besedami, sedaj ko je mrtva, pa nočem njenih oblek, ko je bila pa živa, pa če mi je kaj posodla, je bilo pa čist cool, sedaj se mi pa vse skupi gravža.

Smrt ni konec, ampak je začetek, in nobenea energija oblek, ne bo povzročila, da bi ona, zato kaj prej odšla s tega sveta.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

vse je v glavi, se tud jaz strinjam... hehe obleke ki jih nosiš dokaj hitro postanejo del tebe, torej tvoje energije, tako da res ni panike.. seveda če so lepe in so ji všeč :)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz verjetno ne bi...

enako!

jas bi noso samo modrc x:Dx x:o)x za pusta.

no ja, sej mogoce ni tolk smesen komu xrolleyesx x:Ix

ma, hm lahko razmisljam tako:

da je vse v glavi, ker ce ima dvignjeno energijo, ji itak 0 n e bo skodilo,

morda

ce jo nima, pa bo obleke itak verjetno prej oprala, uredila, zlikala, etc...

in s tem vnesla tudi svoje energije, kar je morda spet odvisno od tega

kaj bo ob delu razmisljala, etc.. ?

tretjic pa pomislim na crno magijo ipd sranja;

srecal ljudi, ki so imeli 'tezave', ko so se znebili nekega majhnega

predmeta, ipd.. so tezave izginile.

cetrtic, pa, ce se ne more odlociti, se torej sooca s svojo nezmoznostjo

sprejemanja odlocitev x;)x ali nesprejemanja odgovornosti zase!?

pa ji je ocitno prijateljica pustila darilo v smislu; ''zdaj se pa sooci s tvojimi strahovi!''

:eek: x:Dx x:Ix

!?

jaz jih ne bi nosila, v primeru, če mi ne bi bile všeč. Drugač pa ne vidim ovire. Saj, če se jih drugač ne more znebit, pa naj da na karitas, ne na rdeči križ, ker tam bi jih moral potem najprej kemično očistit :xx!:
ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

jaz jih ne bi nosila, v primeru, če mi ne bi bile všeč. Drugač pa ne vidim ovire. Saj, če se jih drugač ne more znebit, pa naj da na karitas, ne na rdeči križ, ker tam bi jih moral potem najprej kemično očistit  :xx!:

ja.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

aha, če bi bla ta oseba draga, al pa zlo pomembna u mojem layfu, bi nosu take obleke do konca, če pa bi se spomnu na kaki sum´ spomina, ki bi mi pokvaru dan in spominsko videnje´ potem bi obleko vrgu v peč, to pa itak počnem x^x

:palec: Ja jest mislim isto. Če bi imela to prijateljico resnično rada, to pomeni, da bi upala prevzet tudi njene energije, potem bi z veseljem nosila njene obleke, sploh, če je imela isti okus.

Spomnite se na tiste, ki nimajo denarja in kupujejo obleke v trgovinah iz druge roke in jih preplavlja še vedno njihova energija. Bi bila pa v dilemi, če bi bile obleke kupljene z umazanim denarjem. Prijatelji vemo, kako je kdo prišel do česa, zato kar brez skrbi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...