Skoči na vsebino

Zlata ribica ali Kadar si necesa res zelis...

Mitja

Recommended Posts

"Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želja uresničila."

P. Coelho

Po (imenitnem) predlogu Afrodite sva dodala Forum Zlata ribica, kamor lahko oddamo pozitivno energijo, ki se bo transformirala in materializirala v izpolnitev želje - če bo seveda naša želja dobra za nas in z njeno uresničitvijo ne bo nikomur škodovano.

Podobno kot Lunina Črna luknja je nekakšno mesto, kjer lahko odložimo svoje misli - včasih se hočemo nekaterih znebiti, nekatere pa nas nasprotno ženejo v realizacijo ciljev in načrtov.

Če so naše želje dobre za nas, in če rezultatov ne "izsiljujemo" in ne pričakujemo krčevito, ampak le tiho upajoč odamo misel/energijo, lahko upamo in verjamemo, da se bo naša želja izpolnila.

Administrator

Mitja
Deli na socialnih omrežjih

quote:
ja na zalost ni videt.. :(

Kako pa veš?

Ali poznaš deadline (do katerega naj bi Z.R. izpolnila želje)? icon_smile_wink.gif

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

quote:
ribo sem zlato vjev,

me vprasa kajsi zelim;

sem rekev: nedamti duse,

kijo na zeljo vzames.

Ribi, ki ti reče: "Dam ti...",

rečeš: "ne dam ti..."

;)

Če zamenjaš manto z zlato ribico, pa je stvar v ločevanju..

Če si videl svetlečo stvar, pa mislil, da je zlato, poznaš rek: Ni vse zlato, kar se sveti.

Ni VSAKA Riba Zlata ribica.

Sami pa tudi odločamo, kaj bo z našo dušo..

In: "Hudič je bog, ki so ga slabiči narobe poštekali".

Lahko mu daš dušo - lahko pa tudi ne!

Ne sodi pa Zlate ribice, če je še nisi srečal

(ali: morda daj šanso še Zlati ribici). ...

icon_smile.gif

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mili

Oj Zlata ribica, daj prisluhni moji želji, prosim;

daj moji mami in očetu vedeti, da ju imam neskončno rada, čeprav jima tega ne pokažem dostikrat niti dovolj očitno

mili

• 2 weeks later...
Guest mili

Draga zlata moja ribica,

ti ki poznaš moje sanje,

daj da stopim vanje,

daj da se ta pravljica

nikoli ne konča...

mili

• 5 weeks later...

Oj! Imam eno majhno željo za katero prosim že cel teden... Zlata ribica, prosim, naj si D. premisli, naj mi da vsaj priložnost...

Zavedam se, da če hočeš nekaj doseči se moraš za to potruditi. Jaz sem v tem primeru storila vse kar se da, zdaj samo še tiho prosim za čudež z upanjem v srcu...

• 2 weeks later...

Mislim, da je resnično tako, da če je želja v srcu dovolj močna, tudi njena uresničitev ni daleč...

Modrost je potrpežljivo čakati na njeno izpolnitev!

Le pozitivne misli in dejanja do soljudi in najprej do sebe, ki jih oddajamo, privabljajo v naša življenja lepe dogodke in veselje.

Res pa je, da oči, ki so jokale, potem jasneje in bolje vidijo. Vsaj jaz se največ naučim iz težkih preizkušenj, ki se meni morda ne zdijo tako hude, kot drugim, ko vidijo kaj sem prestajala v življenju, vendar z močno voljo in vztrajnostjo, se tudi počasi daleč pride!

Verjam, da tam, kjer je cilj, je ne daleč stran tudi pot do njegove uresničitve. Le po poti življenja je potrebno korakati pošteno, z veseljem, zaupanjem in vero, da se bo vse dobro realizialo tako za nas kot tudi za ljudi za katere prosimo.

Sedaj je pa že čas, da se odpravim v svet sanj in se spočijem za nov petkov delovni dan.

Zgodnji jutanji pozdravček vsem skupaj!!!

Elena

Helena

• 2 weeks later...

Elena! Kako lepo si to povedala. Z nekim mirom, spokojnostjo, pomirjenostjo s sabo in življenjem.

Strinjam se, da oči, ki so jokale, potem jasneje in bolje vidijo. Mislim, da vidijo več, veliko več od drugih!

Ko kaj takega preberem, dobim nov energijo in nov zagon v boju za lepše, srečnejše, boljše, polnejše življenje. Srečno!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Saj ne bo zamere, če jo naslovim na M., kajne? Vem, da boste vsi poštekali, da gre za Marijo, a se ne bi tule spuščala v debato, ali sem verna ali nisem. Le željo si želim napisati - dan je primeren za to... icon_smile_wink.gif

Sanje, kot otrok sem gojila. Sanje o sreči, ljubezni in miru.

Sedaj zbrala dovolj sem moči, da sanje uresničim si.

Pa vendar pomoči Tvoje si želim, po vodstvu Tvojem hrepenim.

Vem, da si tu zame, kot vedno si bila. Hvala Ti!

Uresničila bom svoje sanje. Zlate nitke bom vtkala vanje.

Sanje se uresničujejo... Hvala Ti za to!

Veliko ljubezni, človečki dragi...

Suzana + Anči

*...trenutek, ko sem...*

*Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.*

Draga AFRODITA, ADMIN in MARSA!

Citiram Administratorja:

"Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želja uresničila."

P. Coelho

Po (imenitnem) predlogu Afrodite sva dodala Forum Zlata ribica, kamor lahko oddamo pozitivno energijo, ki se bo transformirala in materializirala v izpolnitev želje - če bo seveda naša želja dobra za nas in z njeno uresničitvijo ne bo nikomur škodovano...."

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Hvala za Zlato ribico, ki izpolnjuje naše želje in upanja icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

ELENA

Helena

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...