Mitja 16. marec 2002 Prijavi Deli 16. marec 2002 "Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želja uresničila."P. Coelho Po (imenitnem) predlogu Afrodite sva dodala Forum Zlata ribica, kamor lahko oddamo pozitivno energijo, ki se bo transformirala in materializirala v izpolnitev želje - če bo seveda naša želja dobra za nas in z njeno uresničitvijo ne bo nikomur škodovano.Podobno kot Lunina Črna luknja je nekakšno mesto, kjer lahko odložimo svoje misli - včasih se hočemo nekaterih znebiti, nekatere pa nas nasprotno ženejo v realizacijo ciljev in načrtov.Če so naše želje dobre za nas, in če rezultatov ne "izsiljujemo" in ne pričakujemo krčevito, ampak le tiho upajoč odamo misel/energijo, lahko upamo in verjamemo, da se bo naša želja izpolnila. Administrator Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2002 Prijavi Deli 16. marec 2002 quote:"Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želja uresničila."P. Coelhoquote:ja nazalost ni videt Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2002 Prijavi Deli 16. marec 2002 quote:ribo sem zlato vjev,me vprasa kajsi zelim;sem rekev: nedamti duse,kijo na zeljo vzames. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2002 Prijavi Deli 17. marec 2002 quote:ja na zalost ni videt.. Kako pa veš?Ali poznaš deadline (do katerega naj bi Z.R. izpolnila želje)? icon_smile_wink.gif Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2002 Prijavi Deli 17. marec 2002 quote:ribo sem zlato vjev,me vprasa kajsi zelim;sem rekev: nedamti duse,kijo na zeljo vzames. Ribi, ki ti reče: "Dam ti...",rečeš: "ne dam ti..." Če zamenjaš manto z zlato ribico, pa je stvar v ločevanju..Če si videl svetlečo stvar, pa mislil, da je zlato, poznaš rek: Ni vse zlato, kar se sveti. Ni VSAKA Riba Zlata ribica.Sami pa tudi odločamo, kaj bo z našo dušo..In: "Hudič je bog, ki so ga slabiči narobe poštekali".Lahko mu daš dušo - lahko pa tudi ne! Ne sodi pa Zlate ribice, če je še nisi srečal(ali: morda daj šanso še Zlati ribici). ... icon_smile.gif Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mili 18. marec 2002 Prijavi Deli 18. marec 2002 Oj Zlata ribica, daj prisluhni moji želji, prosim;daj moji mami in očetu vedeti, da ju imam neskončno rada, čeprav jima tega ne pokažem dostikrat niti dovolj očitno mili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogomir 22. marec 2002 Prijavi Deli 22. marec 2002 Zlata ribica, omogoči nam, da bi si vzeli vsak svojo zvezdo, takšno iz zlata,zarek sonca,korake, obzorje in oblake, da bi premagali vse namišljene junake! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mili 5. april 2002 Prijavi Deli 5. april 2002 Draga zlata moja ribica,ti ki poznaš moje sanje,daj da stopim vanje,daj da se ta pravljicanikoli ne konča... mili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheWitch 4. maj 2002 Prijavi Deli 4. maj 2002 Oj! Imam eno majhno željo za katero prosim že cel teden... Zlata ribica, prosim, naj si D. premisli, naj mi da vsaj priložnost...Zavedam se, da če hočeš nekaj doseči se moraš za to potruditi. Jaz sem v tem primeru storila vse kar se da, zdaj samo še tiho prosim za čudež z upanjem v srcu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 17. maj 2002 Prijavi Deli 17. maj 2002 Mislim, da je resnično tako, da če je želja v srcu dovolj močna, tudi njena uresničitev ni daleč... Modrost je potrpežljivo čakati na njeno izpolnitev!Le pozitivne misli in dejanja do soljudi in najprej do sebe, ki jih oddajamo, privabljajo v naša življenja lepe dogodke in veselje. Res pa je, da oči, ki so jokale, potem jasneje in bolje vidijo. Vsaj jaz se največ naučim iz težkih preizkušenj, ki se meni morda ne zdijo tako hude, kot drugim, ko vidijo kaj sem prestajala v življenju, vendar z močno voljo in vztrajnostjo, se tudi počasi daleč pride!Verjam, da tam, kjer je cilj, je ne daleč stran tudi pot do njegove uresničitve. Le po poti življenja je potrebno korakati pošteno, z veseljem, zaupanjem in vero, da se bo vse dobro realizialo tako za nas kot tudi za ljudi za katere prosimo. Sedaj je pa že čas, da se odpravim v svet sanj in se spočijem za nov petkov delovni dan. Zgodnji jutanji pozdravček vsem skupaj!!! Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
JANKA 29. maj 2002 Prijavi Deli 29. maj 2002 Elena! Kako lepo si to povedala. Z nekim mirom, spokojnostjo, pomirjenostjo s sabo in življenjem. Strinjam se, da oči, ki so jokale, potem jasneje in bolje vidijo. Mislim, da vidijo več, veliko več od drugih! Ko kaj takega preberem, dobim nov energijo in nov zagon v boju za lepše, srečnejše, boljše, polnejše življenje. Srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 Draga Janka! Prisrčna hvala za tvoje cenjene in iskrene misli v odgovor na moje razmišljanje. Vesela sem!!! Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 15. julij 2002 Prijavi Deli 15. julij 2002 Saj ne bo zamere, če jo naslovim na M., kajne? Vem, da boste vsi poštekali, da gre za Marijo, a se ne bi tule spuščala v debato, ali sem verna ali nisem. Le željo si želim napisati - dan je primeren za to... icon_smile_wink.gif ***Sanje, kot otrok sem gojila. Sanje o sreči, ljubezni in miru. Sedaj zbrala dovolj sem moči, da sanje uresničim si. Pa vendar pomoči Tvoje si želim, po vodstvu Tvojem hrepenim. Vem, da si tu zame, kot vedno si bila. Hvala Ti! Uresničila bom svoje sanje. Zlate nitke bom vtkala vanje. Sanje se uresničujejo... Hvala Ti za to!*** Veliko ljubezni, človečki dragi... Suzana + Anči *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 18. julij 2002 Prijavi Deli 18. julij 2002 Draga AFRODITA, ADMIN in MARSA! Citiram Administratorja: "Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želja uresničila."P. Coelho Po (imenitnem) predlogu Afrodite sva dodala Forum Zlata ribica, kamor lahko oddamo pozitivno energijo, ki se bo transformirala in materializirala v izpolnitev želje - če bo seveda naša želja dobra za nas in z njeno uresničitvijo ne bo nikomur škodovano...." icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Hvala za Zlato ribico, ki izpolnjuje naše želje in upanja icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif ELENA Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 31. julij 2002 Prijavi Deli 31. julij 2002 Vera premika gore... Sanje se uresničijujejo... Hvala! Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.