Skoči na vsebino

Saturn preko Plutona

č.v.e.k.a

Recommended Posts

Lepo prosim če mi nekdo pove kaj bo prinesel tranzit Saturna preko Plutona,ki se ,v natalni karti ,nahaja v tretji hiši, na 17 st.13 min.Raka.

Hvala za odgovor.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Zatežen aspekt, seveda pa je odvisno tudi kako sta pluton in saturn med sabo položena ob rojstvu in seveda v kateri hiši. Letnik 1914 ima saturna in plutona v konjukciji in sedanji prehod saturna preko teh dveh, seveda ni prinesel nič kaj dobrega. Na zdravstvenem področju je prišlo do kapi, nekakšna blokada, človek postane potrt, egoističen in še pa še bi lahko naštevala. Seveda je potrebno gledati celo karto. Saj mogoče pa kakšen prijetnejši planet malo pomaga?

Na te dneve (tri so) ne bosh se vozila z autom in ne bosh shla mimo pokopalishsha zvecher. Krivda ... da nikoli nismo dovolj dobri, lahko bi otroci b'li boljshi. Ne pali. Nikar ne kadi karkol (smrtno nevarno), prezhivi brez ognja (nobenega ognja na te dneve); zelo nevarno. Brother is endangered if there is one. Hmmm. Ta starshi noso zadovoljni, krivda se nakuplja, vndarle upam da ni tako ... fatalno. Vsekakor je smrtno nevarno, vseeno.

narishi si PROTECTION sign:

= = =

====

====

= = =

Protection is the main possession! malo te bomo shchitili;)

P.S. Srce!

]http://puck.dhs.org/nu/Authorship.jpg

Lunca,

Sem pa na luninem forumu opazila nekaj drugega,kar mi ni všeč in ker naklučij ni. . . . . . .

x:)x Čveka kaj ti pa na LN ni všeč, daj povej, mogoče se vse lahko popravi, samo povedat je treba, naključij pa res ni.

Lunca,

Sem pa na luninem forumu opazila nekaj drugega,kar mi ni všeč in ker naklučij ni. . . . . . .

x:)x Čveka kaj ti pa na LN ni všeč, daj povej, mogoče se vse lahko popravi, samo povedat je treba, naključij pa res ni.

hej,

to pa je že za forum 'Kaj si mislimo o....." x:Dx x:Dx x:Dx

Lp

• 9 months later...
Moj Pluton je v 8.hiši...ko se je Saturn sprehajal čez, mi je umrl oče. Malo kasneje sem imela neke nevšečnosti z nekim Albancem...skratka, nič posebno dobrega...
Dum spiro, spero.

Čveka boš povedala kako je bilo :eek: , meni se ta Saturn čez Plutona obeta novembra 2007 :eek:  :o|o:

ojej Boris,še cela tri leta x:Dx :palec:

Trenutne ugotovitve,kmalu boT.Saturn'pokril' N.Plutona ..nastala bo konjunkcija...vse skupaj je bolj udarilo na psiho kot na fizis.Previdnost ne bo odveč..

Lep pozdrav xDDx

Moj Pluton je v 8.hiši...ko se je Saturn sprehajal čez, mi je umrl oče. Malo kasneje sem imela neke nevšečnosti z nekim Albancem...skratka, nič posebno dobrega...

živjo ,

ja...to je osma hiša ...

Pri nas se stvari,nevšečnosti..kakorkoli temu že rečem...nabirajo v tretji hiši.

Res je,da je ta aspekt eden najmočnejših oz. ne moreš ga 'spregledati'.

Žal mi je za tvojega očeta ...morda le ni kriv ta aspekt.

Lep pozdrav

Čveka boš povedala kako je bilo :eek: , meni se ta Saturn čez Plutona obeta novembra 2007 :eek:  :o|o:

ojej Boris,še cela tri leta x:Dx :palec:

Trenutne ugotovitve,kmalu boT.Saturn'pokril' N.Plutona ..nastala bo konjunkcija...vse skupaj je bolj udarilo na psiho kot na fizis.Previdnost ne bo odveč..

Lep pozdrav xDDx

Čveka hvala za opozorilo, lep dan x:)x

xrolleyesx xrolleyesx Ali imaš mogoče sonce natalno kaj aspektirano s plutonom ali saturnom? Če je to, potem verjetno pri taki konjukciji v 8 hiši lahko pomeni ravno to.

xrolleyesx xrolleyesx Ali imaš mogoče sonce natalno kaj aspektirano s plutonom ali saturnom? Če je to, potem verjetno pri taki konjukciji v 8 hiši lahko pomeni ravno to.

Pluton in Sonce sta v sekstilu. Saturn in Pluton pa v široki inkonjunkciji...

Dum spiro, spero.

Ja mene tudi ta saturn in pluton zanimata. Plutona imam v 11 . Kmalu bo kon s saturnom, ki je v natalni v 9. Sicer pa v natalni tvorita kvadrat :xx!: , res pa je, da zadeve malo umiri aspekt neptun sekstil pluton ter mars trine pluto..

kaj lahko pričakujem, ko bo sat konj pluto?? Na kaj moram paziti?

thx, sokrates

Ja mene tudi ta saturn in pluton zanimata. Plutona imam v 11 . Kmalu bo kon s saturnom, ki je v natalni v 9. Sicer pa v natalni tvorita kvadrat  :xx!: , res pa je, da zadeve malo umiri aspekt neptun sekstil pluton ter mars trine pluto..

kaj lahko pričakujem, ko bo sat konj pluto?? Na kaj moram paziti?

thx, sokrates

najbolje,da malo više,prebereš Intruderjeva repliciranja.Prima interpretacija tega aspekta.

Lep pozdrav

• 4 months later...
<{POST_SNAPBACK}>A je tole(glej naslov teme!) že pri katerem že kaj bližje, da poslušam kakšen nasvet in upoštevam pri sebi, lp. x;)x

xrolleyesx Boris, tvoj letnik ima plutona v devici, zato saturn še kar nekaj časa, sigurno vsaj dve leti in pol ne bo prišel v devico in tvoril aspekt s tvojim plutonom, zato še kar malo počakaj. Bom ti pa povedala kaj bo zakuhal pri meni. x;)x

huh, saj... tole bo pestro takrat xrolleyesx ... jaz imam namreč pluton konj. sonce natalno (tud 3. h.) in oboje v opoziciji z jupitrom in vse skupaj sproži zmaja al kako že... samo?... ali se lahko na to človek vnaprej pripravi?... kaj čem se zdaj trest že vnaprej... :detelca:

Mateja ej,

kar mirno kri.Pluton konj.Sonce,v astrološkom jezuku,pomeni en velik shit za ljudi,ki

se na noben način nočejo,na duhovnem nivoju povzpeti en klin na lestvici više.

Pomeni spremembe do korenin ali pa od korenin naprej...skratka totalno transformacijo

osebe. Si zamisliš trpljenje tistega,ki to prezira oz.prezre? Kriza življenja je to.

Prepričana sem,da tebi Pluton ne more do živega ker si se z njim poistovetila

in to,kar bi ti naredil on...počneš že dlje časa.

Sonce v tretji hiši pa itak kaže na to,da si iskrena osebnost in pri takem človeku celo Pluton odpove.

Lep pozdrav

PS:A rada voziš prestižne avtomobile? x:Dx

Borism tistile smeško mi pa ni všeč... kaj boš prišel gledat?A jaz tule kaj ne razumem... tamle se omenja Kriza življenja :eek: al misliš na prestižni avto?

No fajn, moj plutonček bo pa iz IC šel skoraj direkt na Sonce, upam, da bo vsaj nekaj časa vmes za zadihat...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...