pokowc 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 El Nino, potem imaš v bistvu tudi z Lunco neko takole razmerje, obdobje bolj intenzivne ljubezni in pozornosti, pa malo pavze, pa ponoven začetek... Te je pa vsakič fajn brat, če ti pa čas za forum kradejo deklice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2004 Hja ampak to kakšne deklice sicer pa spet govoriva, in to, sam očitno niso stvari vredu, nekaj bo treba spremenit, najbrž bom mel spet precej časa, za forum zadeva pa se bo spremenila, razmerje, namreč, vsekakor se ne bo končalo, bo pa zavilo v hm čudne vode.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2004 No drzte pesti folk, tokrat gre zares, in a few days or never again, bom z vami neglede na razplet... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 držimo pesti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2004 kje je ta fingers crossed znakec... hm aha crossfing Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 no zdej pa tko, as of this hour, our country is at war with germany.. .hkm napačen govor, , zdaj bova prjatla, če hoče, zame je ljubezensko razmeje končano do nadaljnega... and i feel, damn good about it, You can't always get what you wan't but, i'll damn take what i need, in jaz rabim mojo svobodo, kožo in srce,... nepoškodovano.. predvsem velik poti je do tega,.... zdele sem zbral sam eno med njimi, should we say honorable defeat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Kok imas za opravit skoz, El Nino, odkar te poznam. Se dobro, da te, nikoli ne bom pozabila tvojega prvega maila, ko sem mislila, da 'govorim' z odraslo osebo, tako resno si nastopil in fino, ja, ja, ceprav naporen, pa je bilo zelo fajn tedaj klepetati s tabo.Se dobro, da sva se ze 'vse zmenila' - ker zdaj mi to ne bi vec zneslo... casovno...Saj zdaj pa je tudi forum, pa se lahko skoraj vse kar tu zmenimo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 To je to, veš saturn v prvi hiši, par stopinj naprej od ascendenta... tista resnost, vsem se zdi moj nastop tak, čist takoj, pol pa se nasmehnem pa je vse pozabljeno ... vsa resnost vsaj, hja, zakaj bi se zaljubil enkrat na leto če se lahko 4x... saj veš, so štirje letni časi, pa to.... zima gre k koncu dobre prjatlce je zmer dobro met, slabe punce, pa nkol.... zanimivo da me nihče ne vpraša zakaj... vse to, še sam se ne vprašam, tako naravn oje to, .... grem zdaj lovit tisto ribico.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Meni se zdi pa prav simpatično prebirat tvoje poste, toliko prijetne, sproščene zaljubljenosti, pa potem sprejetje situacije, pa malo kasneje nova zaljubljenost. Ko se ne namoriš, če to ni to, ampak se kmalu (beri takoj) pobereš, ugotoviš, kaj lepega je v situaciji in z nasmehom naprej. El Nino . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 To sem jst ja, Oven, z glavo skoz zid, no ampak spet in na novo sem zaljubljen v isto..., sam sva morala malo preuredit in reinkarnirat razmerje.... da se reče temu.., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Saj sem vedel, da bo spet... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 El Nino to pomeni samo eno stvar...............drug brez drugega ne moreta ...............ko sta skupaj se pa kregata plus in minus je enako 1000 srčnih udarcev na minuto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Haha, sicer ne vem dost o matematiki ampak one and one makes two, plus in minus, pa 1000 srčnih udarcev na minuto, ne ne ne, lepo počasi, 0 srčnih udarcev na minuto ker je plus pa minus, oba enako, sam nasprotno... alias moški pa ženska, + pa - skupaj je to ravno nič... oziramo čist prav.... ravnovesje in to..... Pajade Vodnarka, kaj nad tako punco pa res ne gre obupat..., nevem kolk me ma kaj rada, včasih me je že mela, zakaj me nebi mela spet nevem no, ampak bi blo nevljudno vprašat.... mi itak ponavadi to lepo pove.... bomo vidli kaj bo s tega, res, mal škoda da nebi blo nič več, sam še prijateljstvo, hja moja frendica je šlogala da se bo spet začelo čez tri štir tedne, ko bo lunnin party.... kar me spomni morem tud mal tja pogledat... hm tam me čaka 5 vprašanj, eno zelo nadležno v vedeževalnici, ej Nino kako bo kaj s kešom... al nek tazga :xx!: no trenutek (ajd 10 minut, pa ne da tolk počasi pišem, za ljubezen, zdaj pa naprej) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 P.S.: El Nino to pomeni samo eno stvar...............drug brez drugega ne moreta ...............ko sta skupaj se pa kregata To še zmer ne pomeni da moreva skupaj.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Pravijo,da ljubezen oz. razmerje ni matematika.A ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Vsega ti pa res ni treba verjeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 29. februar 2004 hja saj 1&1 makes 2... čista matematika, me počasi že mal srbi da bi se spet začelo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 Hja zdaj pa sem končal to zadevo, ne bom več pogreval tele juhce, bemu ji, 18 dni sem ji dal, nič od nič, zdaj grem pa naprej, življenje je neskončno dolgo, ampak prekratko za zapravljat čas..., nič ne kako bi rekli rolingi, till the next time, we say goodbye... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 in ko je že vsega konec, si rečem jebat ga gremo naprej, me pokliče bivša, in me prosi za 7x1uro mojega časa...., hahja, I don't wanna fell like i did that thing, but...., kruto tole, ja, pismu kolk se stvari poklapajo, neverjetno, direkt človek ve, vse je na pravem mestu, butnem eno ven, pride not nova, a gremo pogledat kolk časa je minilo natanko 7 ur, haha ne me jebat... life is beautiful, do minute natančno, hehja, ob takem dnevu si more človek zavrtet, Ironic od Alanis Morisette, včasih pomislim da sem nor, ampak isn't it ironic, kako v nulo, neverjetno, življenje je čarobna reka, ki teče in se nikli ne ustavi, četudi skočiš z istega mosta, skočiš vsakič v drugo vodo, vse teče, in nič se ne premakne, vse se ponavlja, a nič ni isto, vse je res, a nič ni jasno, and isn't it ironic, don't you think, a little to ironic, when you realy do think,... life has a funny way helping you out..., ja pismu ej, ahm, hehe, včasih se mi zdi, da bi lahko skočil skozi okno in po "nesreči" pristal ravno v kupu snega ki bi ublažil moj padec, in bi ostal nedotaknjen, hja, kdo je govoril o škorpijonkah, spet smo pr ovnicah...., ne me j.... ,seveda, to jeto, ja tino turner sem poslušal pol me pa tina pokliče, hm ja, it's hard to believe there is nobody out there, no god, well, there sure hell is something, and that something, just played the most harendus, (al kak se že to napiše) prank on me, ampak to more bit citat mojga življenja "God I love being me!" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 življenje je čarobna reka, ki teče in se nikli ne ustavi, četudi skočiš z istega mosta, skočiš vsakič v drugo vodo, vse teče, in nič se ne premakne, vse se ponavlja, a nič ni isto, vse je res, a nič ni jasnoUuuuuuuuuuuuuuuuuau, lepa misel El Nino, obožujem tvoj optimizem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2004 Uuuuuuuuuuuuuuuuuau, lepa misel El Nino, obožujem tvoj optimizem jap it kills me... hehe, dobre so bivše... hm zdele sva se eno urco pogovarjala pa to, v bistvu takoj ko sem prišel domov sem ugotovil da uradni razlog zakaj sva bla danes skupaj sploh ne obstaja več,... tko da sam še za prijateljsko druženje jao ful je dobra, kot ljubezen ni bla nevem kaj kot prijateljica je pa čist kul, ej ampak pazi to, sploh se nisva skregala... v eni celi uri, ja sva zrasla od lani... ajd to je to, pustmo zdej, moje srce je še vedno, pri vodnarki, ampak kaj ji čem, ni več komunikacije, čakal pa ne bom več, 18 dni je zadost, več ne dam, človek če hoče bit z mano, more sprejet to odločitev takoj, v par minutkah, če tega ne zmore, mam dober izgovor da se neham trudit..., ni to, to. hm zdaj pa da vidimo tisto škorpijonko ki mi jo contes obljublja..... da ne bo pol kaka huda bejba z asc v sco, sicer pa nevem bikica, al kaj tazga...., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2004 Tim dau jst vraga .. ; ) še devic se mi manjka, to bi bila katastrofa brez primere, kot bi ti spet kako škorpijonko uhvatiu, uhja, hudimano, dost mam jaz za danes, pogovor z bivšo o eni drugi bivši... hehe, preveč tolče na mojo podzavest mrbit bom pa tisto drugo khm tretjo al 7 bivšo, mal poklical, zdej ko sem v wajdušni da se mal pomenva..., ajd, folk, jst grem, bratec že spi (braba mala mi je zasedel sobo, ko jst pridno študiram v ljubljani... pol pa morem spat v njegovi eks, skupaj z najmlajšim... huh kolk bad je to, na pet metrov me moti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 kwa zej mene kle okol si podajat 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.