Skoči na vsebino

Razmerja ki se končajo in spet začnejo

El Nino

Recommended Posts

kwa zej mene kle okol si podajat  

sej pravim kadar rabiš ni nikjer policajev in nikjer ni hudiča.. ;) da bi ga poslal nad bobnarja pa take komedijante ;) hehe x:o)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 314
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...take it easy;  zivis svoje zivljenje, svoje percepcije, svoja dojemanja, ostalo je privilegij!!

biti z nekom, imeti obcutke, imeti odnos, imeti nekoga ob sebi, imeti bitje v objemu, cutiti ga, objemati, ljubiti, negovati... kregati se, opazovati se skozi proces sprejemanja sebe, drugega, opazovati energije...  take it easy!!

prepustiti se in imeti distanco ko je potrebno. prepustiti se z vsem srcem in hkrati spomniti se.  to se morda ucimo vsi.

nikomur ni 100% easy, pomoje.  ker odnos je ogledalo...

Strinjam se.

V iskreni Ljubezni duša Ljubi dušo, in kadar je, se to čuti...

• 4 weeks later...

Ma pri teh razhodih ni pomemben znak horoskopa, ampak dejstvo, da če enkrat greš, greš, kaj boš hodil nazaj.... zato ker se ti zasmili, kriza, potem se ga pa hudiča več ne rešiš!

Če gre on, ok, naj gre, ni šans da bi tulila in ga prosila naj se vrne, če se je odločil da gre potem moram to sprejeti...

In ravno v tem je problem.. enkrat greš narazen, greš nazaj in si kot na pink pongu sem in tja, ...

dala skozi ta pink pong in se ni odneslo, sem na koncu rekla zdaj pa dovolj nehaj cmevkat najdi si žensko pa amen. Ne hodi več nazaj ker nisva za skupaj... in sedaj je srečno poročen, z otrokom in sva ostala frenda!!!

Moje mnenje je, če enkrat končaš ostani pri svoji odločitvi, ker gre za tvoje stališče in kakor hitro popustiš nisi več sigurn v sebe in prav lahko se ti prične ta ping pong dogajat tudi na drugih področjih!!!

Kdaj je dovolj, če se imata dva rada, pa ne moreta en z drugim... ne zdržita skupaj, kdaj prideta do točke, ko je dovolj? Nikoli!!!

Ja ja in pol mi piše da me ima neglede na vse še vedno rada....., in potem kaj naj rečem?

Ajd, saj se še nič ni zgodilo, po dveh mesecih mi je spet mal pisala, zdrava sol, v rane..., sstane bi rekel da je to kul da mal razkuži, in se strinjam, bomo vidli kaj naprej, dobra je vprašanje če sem jaz....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ali venero v ovnu, ali.... čemurkoli, ja lej, imam pač dober okus, in ko si zamislim da je ena dobra, če pirde nazaj je še vedno dobra, saj najbrž ne bo dosti s tega, niti nič ne pričakujem ali planiram, ampak, ljudje se ne spreminjajo nevem kolk, če so dobri so dobri če niso, pač to še niso, nekdo ne rata slab zato ker vama ni šlo... ? vsaj tko se meni zdi, vse bivše so mi všeč iz razlogov zaradi katerih so mi bile všeč že takoj na začetku to se pač še ni spremenilo, v vsaki nekaj občudujem, in to je neminljivo, zdaj pa če ti misliš kako poezijo in to, o tej še nisem napisal pesmice se mi zdi..., hehe, mrbit pa jo bom, ampak, se mi res ne da zdaj o tem, upam da bom tudi s to vse uredil tko da nama bo kul, tukaj pride ta tvoja(vsekakor moja, vendar v stilu besed tvoja) luna v tehtnici...

...ampak, ljudje se ne spreminjajo nevem kolk, če so dobri so dobri če niso, pač to še niso...

Jst se pa ne strinjam, da se ljudje ne spreminjajo. Se, če se sami hočejo! Vsak lahko postane boljši človek.

Smo tudi takšni, ki v "obrambni shemi"... ob takih situacijah odpovemo in takrat sigurno ne znamo biti boljši... se prikazat v lepši luči.

Še vedno trdim, da se ljudje spreminjamo... oz. dodajam le to, da nas spreminja tudi samo življenje... Je pa res, da ni nujno, da vedno na boljše. Je pa tako in tako vse to zlo relativno.

Mene mal muči ena zelo lepa bivša..... kar je v bistvu katastrofa, in spet nekaj začenjava..., saj s časom pridejo vse nazaj, razen ene in tista ma zelo dobre razloge :vragec: ..., grem jaz mal blues zašpilat na kitarco, pismu ja kje je tista škorpijonka morem it ven s te Vod(narske) scene...

Jaz pa sem bolj pristaš da se lepo uredi pa se uživa še naprej skupaj v mal drugačnem razmerju...

Hja, konec koncev ni tolk slabo, ja pa to še vedno mrbit velik premal. kot bi rekel stari ata..

Mene mal muči ena zelo lepa bivša..... kar je v bistvu katastrofa, in spet nekaj začenjava..., saj s časom pridejo vse nazaj

El Nino, tele tvoje bivše deklice so kot lastovke, vedno se vračajo x;)x x:)x :palec: .

Vedno rada tvoje poste prebiram, ko je čutit naklonjenost in zanimanje, pa nobene zagrenjenosti xokx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Se strinjam z Opijem...če se enkrat izjalovi zaupanje...ni nikjer več razloga, da še kdaj verjameš... x^x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mene mal muči ena zelo lepa bivša..... kar je v bistvu katastrofa, in spet nekaj začenjava..., saj s časom pridejo vse nazaj

El Nino, tele tvoje bivše deklice so kot lastovke, vedno se vračajo x;)x x:)x :palec: .

Vedno rada tvoje poste prebiram, ko je čutit naklonjenost in zanimanje, pa nobene zagrenjenosti xokx

zarad nečesa že prihajajo nazaj.... :inocent: moj best frend je reku, da važno je orodje, če je dobro, pol vsekakor pride nazaj... čeprav nevem :8): s to nisva mela nič še v tej smeri..., pač čutiš nekaj, mam več plasti, na koncu ko mine vsa ljubezen in zagretost, še vedno ostane tisto prijateljstvo ki je blo na začetku..., ne moreš it mim tega... saj to mi je že čist všeč na sebi....

Guest sstane
:xx!: Stalno ena pogreta župa...El Nino, a se ti tega res ne naveličaš..daj že spoznaj kakšne nove mačke, pa tiste ta stare pusti, kjer so!

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Muca, te rajca, a x:Dx x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...