Skoči na vsebino

Razmerja ki se končajo in spet začnejo

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 314
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mucamaca... a si škorpijonka... mrbit se pa lahko kaj zmeniva... če grem nove mačke preganjat (btw z vodnarko se je "spet" končalo") mi pade mucamaca prva na seznam ;) najbolj mačja....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

no nobene tragedije, ampak vodnarka spet nekaj namiguje xrolleyesx :palec: da bi spet poskusila.... haha, najbrž bi že davno nehal tolerirat ženske muhe če nebi v tem tako prijetno užival...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uživaš v situaciji...ali bolečini... :eek:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Saj to je to! x:Dx Ko se boš zapletel, bo pa škrpjonka uletela! xg:Dx

haha od kdaj pa škorpijoni uletijo in rešijo dan? hm kaka levinja mrbit, sco? najbrž se bo priplazila....

bam pa bam tatarataum hehe spet je El nina pri strunah ;) sam mi ni več všeč električna, in jeklene strune od kar poslušam špansko glasbo, pa čeraj Šri ČinMoja mi ni več fšeč tole hm :sori: da naum kariere končal zdej... tko da še ena punca k jo bom pustil (vsaj za par dni) sori nina...

Ja, izza hrbta te bo pičila, da sploh ne boš vedel, kaj te je doletelo! :hepko:  :inocent:  x:Dx

ja ja Nino škorpijonke smo zahrbtne... ;)

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

• 2 weeks later...
hm če gledam mal na uro.... še eno se je končalo..... huhu x;)x ampak vas ne bom utrujal.. s tem

• 2 months later...

Sem premišljevala danes o sebi zopet ... tokrat z drugega zornega kota. Našla človeka in začutila, da je to TO in občutja so obojestranska ... v realnosti pa gre vse narobe ... kar se zapletava v neke brezveznarije, pa ne morem verjeti, da so krivi LE planeti, da se toliko prizadevava ... in vsak konec naju vedno znova vrže po tleh ... toliko do ponatankosti se poznava, vedno znova se dotikava bistva enega in drugega in kolikor je to lepo, je tudi boleče ... nikdar nekaj vmes ... In potem se zmeraj zapletem v iste občutke ... slaba vest, krivda ... po drugi strani pa sem žrtev vedno znova ...

Utrujena od tega ... ful ... toliko ene energije vržem tu noter ...

Danes sem se odločila postopati drugače ... spremeniti sebe, narediti korak naprej ... brez pričakovanj, brez predsodkov ... samo, da vidim, kaj se bo zgodilo, kam naju bo pripeljalo. In NE, ne bom odšla iz tega, dokler zadeve ne REŠIM ... dokler ne zaslišim, kaj mi hoče prišepniti Saturn ... enkrat za vselej bom temu naredila KONEC .... vzela si bom ravno to, kar rabim ... in danes sem naredila prvi korak ... prav je, da ostane zapisano tukaj ...

• 3 weeks later...
Pismu kolk paše po kake dveh letih, mal pisat keri bivši ;) hehe da vidiš če si mel prav ko si vidu kam gre ;) zakon ej :D hehe carsko res... bom moral še mal, hehe sploh tistim k so res že daleč nazaj... ;)

Sem zanc govorila z eno prijateljico, ki preocuje tele orientalske vere. In neka uci, da ko si ti nehal z clovekom...to pomeni, da si se od njega naucil vse, kar si se lahko...in potem gredo tvoja pota naprej. Ce se kaj nisi, se bos zihr s tem clovekom se srecal.

Precej zanimivo xscratchx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pismu kolk paše po kake dveh letih, mal pisat keri bivši ;) hehe da vidiš če si mel prav ko si vidu kam gre ;) zakon ej :D hehe carsko res... bom moral še mal, hehe sploh tistim k so res že daleč nazaj... ;)

EL Nino nazaj pa nikdar ne glej !Piš pa le kej za provociranje bo kar doboro delo.Al kaj si mislu za nazaj ?Misliti ?

EL Nino nazaj pa nikdar ne glej !Piš pa le kej za provociranje bo kar doboro delo.Al kaj si mislu za nazaj ?Misliti ?

mam rad ljubi mir v glavi in srcu, in če me kdaj kaj zasrbi pogledam kaj in popraskam, 3 smsji po treh letih, ne kaže da bi bla spet skupaj ampak tko da preverim če je vse kul ;) če so ostali sam še lepi spomini in pol gremo spet naprej....

in po zgornji teoriji, najbrž to počnem zato da se naučim recimo umirit stvari...

ninči kao pa tvoja škorpjonka x?x  :2src:

hehe škorpijonka, bomo videli kaj se bo zgodilo... ;) ampak to razmerje se še ni končalo...

• 2 months later...
Here i go again... sam tale ni od whitesnake, tale je kar moj here i go again... 15 minut, trenutek, ki spremeni tok življenja, vsaj za 15 ur... se bom lepo smehljal, srce mi bo za kakih 10 utripov na minuto hitreje bilo, porabil bom 20% več kalorij, ne bo me zeblo, posluh se mi bo izboljšal, pesmi bodo bolj zanimive... opazil bom stvari ki jih prej nisem... :) dobr je ... pa naj se spet začne, kaj čem z drugimi... če že poznam pravo...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...