El Nino 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 when will i ever learn Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Yes You Will, When the Real Time Come Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 kva se to industrijsko sliši So pa vložena čustva zato vedno kompatibilna z osebnimi pričakovanji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja pa dost velik disk morš met da to zdanlowdaš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ti, k vse veš, mi pošlji recept.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pa res. Tokrat se pa strinjam s tabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 hehe točno kot urca... tud tega konc.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 zdej sem ziher da bo neki dobrga na vidiku... tkoda brez panike Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Mislim, to je pa itak največji zakon. Psihira v nulo. Samo kaj ko folk nima jajc za to. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 sysyphe najbrž govoriš o meni.... edini love fool tle naokrog ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Ne, EL Nino, nikar. Se ne splača znoret zaradi ljubezni.Če maš rad, maš, če nimaš, nimaš. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 hehe torej kaj pol psihiraš mrbit ne zgleda tko ampak pogosto mam rad, in ko se stvari končajo, jihkdaj pa kdaj poskušam znova sam da preizkusim če res ne gre... ne vem zakaj je to psihiranje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Eh, nisma se razumela.Sem se zbal, da se uvrščaš med tiste, ki kao nimajo jajc za ljubezenske prigode. Recimo, enkrat si z nekom igral šah in si izgubil. bil si zelo razočaran. Mar to pomeni, da ga nekoč ne bi rad znova povabil na partijo?Če pa zavrne, pa ga je strah poraza. Taki, nikol ne pridejo daleč. Kak' ze pojejo Queeni? Evreybody play the ame of love. Stopi na oder. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 oh ne hehe v tem primeru si me pa res narobe razumel rad igram šah, rad ga igram tudi če zgubljam, takrat se največ naučim... no rad imam ljubezen, in nerad izgubim ampak haha me še ni ustavlo da nebi spet probal ... velik jajc na tem področju... če se to šteje tak kt js mislim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 no, vidiš, saj bo. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.