Skoči na vsebino

Razmerja ki se končajo in spet začnejo

El Nino

Recommended Posts

Jah odločnost, kaj pa vem, meni se niti ne zdi kakšna posebna zadeva, ker je to del mene in nimam kakšnih notranjih borb, samo ravnam tako kot se mi zdi prav x^x x:Dx .

Tudi o tebi imam neko predstavo, da nisi kakšno neodoločno oz. omahujoče bitje x:Dx :palec: x8Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 314
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tkole k tole berem, mi je jasno, da sva z mojim dragim letos tako kot mnogi bila na prelomnici. PRELOMNICA 7 LET. Večkrat jo omenjajo in dejansko ugotavljam, da je res po sedmih letih - dokončno skupaj (s poroko ipd.) ali pa narazen. :inocent: No midva sva se odločila za prvo varianto (poroka :2src: ) vidva pa za drugo.

Zanimivo :ermm:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Hi,hi, midva s prvim za oboje, najprej načrtovala poroko, vse zorganizirala, povabila,.... pol pa višja sila svoje krempeljčke tja vtaknila, hura za višje !!!!

je pač blo tko bolš za oba, predvidevam x^x

Hi,hi, midva s prvim za oboje, najprej načrtovala poroko, vse zorganizirala, povabila,.... pol pa višja sila svoje krempeljčke tja vtaknila, hura za višje !!!!

je pač blo tko bolš za oba, predvidevam  x^x

Ja midva sva pa kr skočila. x:Dx x;)x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

ja ,Jania mawa podobnost v podobi x:Dx

Ja, se mi zdi, da sva nekako kompatibilna, čeprav mi včasih sfalijo kakšne zadeve iz Slovarja Pokovščine, pa rabim kakšen kmečki prevod....

Verjetno misliš na to, da vsak nosi košček svinjskega v sebi ?

Ma jst pa zdejle tko mal razmišljam o teh razmerjih, ki se končajo in spet začnejo...

Hmmm...

Mogoče pa ni nič narobe, če se spet začnejo. Bistveno je le to, da niso enaka, kot so že bila - če se seveda to da izvest. Ker če nadaljuješ tam, kjer si prej končal, boš ziher spet končal in spet začel...

Če pa obrneš list (pred tem pa dobro preučiš tisto prvo stran lista), mogoče potem lahko začneš s čim novim... z isto osebo. Saj razmerja imamo zato, da spoznavamo ne le tisto, česar ne vemo drug o drugem, temveč tudi tisto, česar ne vemo o sebi. In zakaj ne bi več stvari o sebi spoznal z isto osebo?

xnckrivx

Hm razmišljam... izven konteksta mojega primera.... globalno, ne sam razmerja, ko nekaj končaš in potem spet začneš isto reč... jaz ponavadi stvari začnem takole, na mah, ala oven, bum, direkt, 110% vsi tisti dodatni pridevniki.. hehe, pol se naveličam, neham pustim, potem pa drugič, začnem kot bik, (al pa škorpijon, hm v tem pogledu ne ločim ravno... teh dveh) počasi na lahko, takrat pa zdržim, dolgo, khm večno, vse take stvari ki sem jih začel končal ponovno začel, se vlečejo še do danes... najbrž tako kot kitajski pregovor... če se nekaj zgodi enkrat se morda ne zgodi nikoli več... če pa se nekaj zgodi dvakrat se bo zagotovo še.... to je to, ko sem najprej začel igrat kitaro, je bilo bolj tko.... potem pa spet in zdaj se vleče že eno leto... hehe, nebi rad priznal... tega vsi ki poznajo mene, ampak moja kitara je po horoskopu devica... (shit) no ja najbrž levinja, ker so jo prej naredili.... ampak kupil sem jo septembra... a ne.... avgusta 23.8.2002... hehe, 0.01 devica... damn, no ja vsaj luna je v ribicah... mars v levu... točen trikotnik in sestil z mojim soncem, luno.... hehe, dobra reč tole... da sem si zapisal v ms money.... datum... hm no tole je blazno izven konteksta ampak upam da se je kdo zabaval.... torej ja dokler človek ni naredil narobe ni naredil prav.... stvari...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehe, nebi rad priznal... tega vsi ki poznajo mene, ampak moja kitara je po horoskopu devica... (shit) no ja najbrž levinja, ker so jo prej naredili.... ampak kupil sem jo septembra... a ne.... avgusta 23.8.2002... hehe, 0.01 devica... damn, no ja vsaj luna je v ribicah... mars v levu... točen trikotnik in sestil z mojim soncem, luno.... hehe, dobra reč tole... da sem si zapisal v ms money.... datum... hm no tole je blazno izven konteksta ampak upam da se je kdo zabaval.... torej ja dokler človek ni naredil narobe ni naredil prav.... stvari...

x8Dx x:Dx x:Dx ... evo... jaz sem se zabavala.... x;)x

Mogoče pa ni nič narobe, če se spet začnejo. Bistveno je le to, da niso enaka, kot so že bila - če se seveda to da izvest. Ker če nadaljuješ tam, kjer si prej končal, boš ziher spet končal in spet začel...

Jaz sem svoje mnenje spremenila ravno na podlagi tega, jaz sem v razmerju z možem precej zrastla, torej sem precej drugačno bitje kot takrat, ko sva začela, tudi on se je v določeni meri spremenil, kajti življenje je neprestani razvoj. Zdelo se mi je neumno zaradi nekega predsodka odpovedati se življenja z njim, če so čustva še bila in privlačnost tudi, pa sem si raje malo kruhka privoščila - ta zarečenega.

Jaz vem, da sem se odločila zase prav in moje glavno načelo je zasledovanje moje intuicije - zmeri sem ji za petami.... x^x

Ja tole skup pa narazen pa skup pa narazen... Sej posvoje, če nekomu to paše ampak na dolge proge pa ravno ne more tole it v končni fazi se sigurno spodtakneš ob eno oviro izpod katere se ne moreš ali nočeš pobrati.

Jaz sem s sedanjim par let nazaj mela takšne vaje pa skup pa narazen.... pol je blo pa kao definajtli konc pa je prlezu revček poklapani nazaj in no meni ni žal da sva prišla spet skupi saj je resno moja druga polovica, ampak ta prekinjanja so se pa pol resno končala in po zadnji epizodi ni blo niti razloga več da bi se šla takele rekreacije.

No hočem reč da meni se je dobro izpeljalo sam resno tisti ki pa to delajo v nedogled morajo imeti pa resne težave s kilažo da rabijo toliko rekreacije al pa radi tudi v stran kdaj pa kdaj skočjo x:Dx

Z mojim bivšim sva tud šla enkrat narazen vmes, po eni strani mi je ok da sva šla potem spet skupaj, ker vidiš (vsaj jst) da men pogrete župe ne pašejo, in sva šla potem čez pol leta dokončno narazen. In očitno tako je, ko greš enkrat narazen, odvisno, če nisi tak tip, ko ti en jezik pokaže pa že loputaš z vrati, temveč ko so razhajanja res taka, da ne klapa, potem velja, da v takem razmerju neki ne štima, in bojo vedno problemi.. pa lahko kr čakaš na nek idiotizem z ene al druge strani.
Mushi

Mick.. po moje je pa dost da premisliš v kaki težki situaciji should I stay or should I go.. in potem skupi razmisliš kok si pomenta.. pa te stisne v srčku.. in se pol stisneš v objem.. a veš.. to je čist dost. Da te zdrma..

Da te je pa nekdo pripravljen hladnokrvno odf.. , potem pa valjda da mu je žal, to pa ostane, tista bolečina nekje.. in to ne moreš pozabit, pa te vedno ko te drug ujezi, ujezi tudi to.. In pol se stopnjuje... dokler ne poči. Mogoč pa sem taka samo jst, ko mam preveč ponosa.

Mushi

Mick jst ne mislim da sem "preveč" ponosna. Sem pa ponosna, mogoč več kot velik ljudi, kar tud iz postov sklepam, kar eni tolerirajo, dopuščajo, se jim nič takega ne zdi...

Recimo to, da greš narazen, to za dobro vzameš pa si spet srečen naprej, ko greš spet skupaj..

Jst pravim, ni treba it tak daleč, da rečeš konc je, pa pol oba trpita in se pogrešata, dost je da razmišljaš o koncu veze oz. predebatiraš zdej pa tak, tko naprej ne gre, al bova takšna pa takšna en do drugega, al pa res greva dokončno narazen.. A veš.. Da se resno zamisliš, kako bo pol, ko ne bosta več skupi.

Tist da pa kr sfurja nekdo, al pa oba, gresta 100 narazen in 101 spet nazaj, to se pa meni zdi utrudljivo in čustev takega človeka do mene ne bi več resno jemala, saj bi me bil v stanju neštetokrat prizadet.. Pa moja do njega, zarad takega površnega odnosa njegovega bi tud že zdavnaj zamrla, tko da veza ne bi bla več možna.

Mushi

Mick jst se pa tud s tabo strinjam. x:)x

Sem se pa vedno probala še tistih odhodov izognit, takih da greš jezen en od drugega.., razočaran, kakršnokoli nestrinjanje je bilo, smo ga razčistili, pa se radi imeli naprej... Mi je to ena izmed full dobrih stvari pri nama (z bodočim možem - by the way, še -5 dni x;)x ), ko se vedno vse pomenima, pa je!

Ne maram kuhanja mule, pa tisto da si par, pa maš pavzo in take scene.. Poznam pa kr neki takih temperamentov. x:Dx

Mushi

Jaz tudi ne maram takšnih prenagljenih "razhodov"....ker sem potem preveč prizadet, žalosten :V: . SREČNO.....tebi x:)x .....in tvojemu bodočemu možu x;)x. Pa eno luštkano poroko vama želim :palec: xmusicx xsuperx ....pa še luštnejšo....poročno (se ji tako reče x?x x:Ix ) noč :switz: :wub: :palec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...