Skoči na vsebino

Razmerja ki se končajo in spet začnejo

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 314
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mašinca, Janja hvala, hvala! Sej vem da bo pol isto fajn, kot je že zdej, sam vseen, men to full pomeni. Lepih želja pa se nikol ne branim, (jih nikol ni dost, hihih,...).

Kar se poročne noči tiče, se mi zdi da se bo sfižila, jst pa hočem da je, ne da smo crknjen, tko da ko iz avta pademo doma, kr zaspimo, tko da bom verjetno uvedla post, do sobote, pa bo pol bolj zanimiv..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Pa uni štumfki, podvezica in to.. Ja, ja bo pestra poročna noč!

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Mašinca, Janja hvala, hvala! Sej vem da bo pol isto fajn, kot je že zdej, sam vseen, men to full pomeni. Lepih želja pa se nikol ne branim, (jih nikol ni dost, hihih,...).

Kar se poročne noči tiče, se mi zdi da se bo sfižila, jst pa hočem da je, ne da smo crknjen, tko da ko iz avta pademo doma, kr zaspimo, tko da bom verjetno uvedla post, do sobote, pa bo pol bolj zanimiv.....  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  Pa uni štumfki, podvezica in to.. Ja, ja bo pestra poročna noč!

Kakšen post misliš, verjetno šunko, a ne ? Pa ne da si že pred poročno nočjo ???????? Kako boš pa v nedeljo rjuho z rdečim flekcom obesila ? x:Dx x:Dx :eek: :vragec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Majo ja.. tam dol v Arabiji al kje.. pa jih zašijejo in je..

Nič slabga ne vidim v tem da bi eden devico imel za ženo al punco.. Če je že tko. Sam ko pol ne veš kolkrat kterem paše, pa bo mogoč devici, ko še ne ve 1* mesečno, tipu pa 2* na dan. Al pa obratno. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

...ja so ga drugi rinl...ja....pred poročno nočjo.....pa je to potem morala (kaj je to morala je že aakhut razložu x:Dx  x;)x ) nekak prikrit.......je bilo včasih tako....danes imate sigurno kakšen bolj prefinjen pa apetitlih način x;)x ....sicer pa...le kdo si danes še želi devico za ženo x:Dx  x:Dx

Ja, jaz tudi ne vem, ko smo pa levinje ta glavne..... x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sem zgrožena, da se tkole norca delate iz devic. :xx!: Če nekdo pač čaka na tisto pravo stvar, včasih pač malo dalj časa traja. :8): To ne pomeni, da sm sama bila devica na poročno noč, ampak se mi pa to ne zdi nič narobe. x:)x Seveda če sta oba za to. x;)x
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

:O:  xcivx ...kaj pa te je tako šokiralo, Trubica x?x

x:Dx x:Dx .,. eh, kaj basa, basa..

Mick.. sem se na nekaj spomnila.. včasih (uf, leta nazaj x:Dx ) je prišel bratranec iz Lj k meni , takrat na vas.. pa ga je njegov oče vedno učil.. "Ti samo reci... BASO PAPU ". . x:Dx x:Dx Jap, kmetje imate dost mesa.. pa sploh nismo bili kmetje .. Eh, meščani, meščani.. x;)x

Mašinca.. jaz se čist nič ne delam norca :8): , če jim pač tako paše..

zakaj pa da ne devico??

:inocent:

natepavanje device x:Dx

malo morgen x;)x x:px

ma ne; ne da natepavas devico,

temvec zakaj pa ne imeti devico?

ce je pac je, saj ni nujno da sexata,

menim, da je sex le dodatek vsemu drugemu.

kar pa seveda ni vedno in ne pogoj.

no tko pac.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...