Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Mushi, tudi jaz ti želim veliko sreče Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Mašinca, Janja hvala, hvala! Sej vem da bo pol isto fajn, kot je že zdej, sam vseen, men to full pomeni. Lepih želja pa se nikol ne branim, (jih nikol ni dost, hihih,...).Kar se poročne noči tiče, se mi zdi da se bo sfižila, jst pa hočem da je, ne da smo crknjen, tko da ko iz avta pademo doma, kr zaspimo, tko da bom verjetno uvedla post, do sobote, pa bo pol bolj zanimiv..... Pa uni štumfki, podvezica in to.. Ja, ja bo pestra poročna noč! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 A ne? Da mam prou Mick? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Mašinca, Janja hvala, hvala! Sej vem da bo pol isto fajn, kot je že zdej, sam vseen, men to full pomeni. Lepih želja pa se nikol ne branim, (jih nikol ni dost, hihih,...).Kar se poročne noči tiče, se mi zdi da se bo sfižila, jst pa hočem da je, ne da smo crknjen, tko da ko iz avta pademo doma, kr zaspimo, tko da bom verjetno uvedla post, do sobote, pa bo pol bolj zanimiv..... Pa uni štumfki, podvezica in to.. Ja, ja bo pestra poročna noč!Kakšen post misliš, verjetno šunko, a ne ? Pa ne da si že pred poročno nočjo ???????? Kako boš pa v nedeljo rjuho z rdečim flekcom obesila ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Neeeee, Janja, kok le tako misliš o meni vendar?? Poljubljala se ne bom, ne! Mick.. katastrofa kam so ga rinl.. pfuj, pfej.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 mehur :xx!: Midva sva s svoje ohceti pršla šele ob 8h zjutri, tko da sva poročno noč v biszvu prežurala. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Majo ja.. tam dol v Arabiji al kje.. pa jih zašijejo in je..Nič slabga ne vidim v tem da bi eden devico imel za ženo al punco.. Če je že tko. Sam ko pol ne veš kolkrat kterem paše, pa bo mogoč devici, ko še ne ve 1* mesečno, tipu pa 2* na dan. Al pa obratno. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 ...ja so ga drugi rinl...ja....pred poročno nočjo.....pa je to potem morala (kaj je to morala je že aakhut razložu ) nekak prikrit.......je bilo včasih tako....danes imate sigurno kakšen bolj prefinjen pa apetitlih način ....sicer pa...le kdo si danes še želi devico za ženo Ja, jaz tudi ne vem, ko smo pa levinje ta glavne..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Oh na Štajerskem pravijo, da bi bila to predivja kombinacija, a ti nič ne veš o tem? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 ....sicer pa...le kdo si danes še želi devico za ženo Mick he,he,sej jo lahko natepavaš:"ne baš tamo, ali tamo negde",..pa bo na poročno noč glih tako devica,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 hehe ampak samo INTACTA DE IURA,ne pa INTACTA DE FACTO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 Ma ja, kaj bi bili dlakocepski,.. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 ....sicer pa...le kdo si danes še želi devico za ženo Mick he,he,sej jo lahko natepavaš:"ne baš tamo, ali tamo negde",..pa bo na poročno noč glih tako devica,... zakaj pa da ne devico?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 zakaj pa da ne devico?? natepavanje device malo morgen Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 Pa jih je baje kr dost tko 25- letnih in devičnikov tud.So pa tko mal zakompleksani.. tko da jst kr zadovoljna da sva midva že dolgo tega to bila. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 ... je dala, je dala.. kaj pa je dala ? Ona je vsaj nekaj dala , kaj da pa dec ? :xx!: Sicer pa, le zakaj se nikoli ne reče "sem GA DOL DALA " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 Ona je vsaj nekaj dala , kaj da pa dec ? "baso,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 .. .. nato pa , na koncu pa in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 Sem zgrožena, da se tkole norca delate iz devic. :xx!: Če nekdo pač čaka na tisto pravo stvar, včasih pač malo dalj časa traja. To ne pomeni, da sm sama bila devica na poročno noč, ampak se mi pa to ne zdi nič narobe. Seveda če sta oba za to. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 ...kaj pa te je tako šokiralo, Trubica .,. eh, kaj basa, basa.. Mick.. sem se na nekaj spomnila.. včasih (uf, leta nazaj ) je prišel bratranec iz Lj k meni , takrat na vas.. pa ga je njegov oče vedno učil.. "Ti samo reci... BASO PAPU ". . Jap, kmetje imate dost mesa.. pa sploh nismo bili kmetje .. Eh, meščani, meščani.. Mašinca.. jaz se čist nič ne delam norca , če jim pač tako paše.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 zakaj pa da ne devico?? natepavanje device malo morgen ma ne; ne da natepavas devico, temvec zakaj pa ne imeti devico?ce je pac je, saj ni nujno da sexata,menim, da je sex le dodatek vsemu drugemu.kar pa seveda ni vedno in ne pogoj.no tko pac. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 mah, sm jemu jest u layfu kr ene tri device..pa vse sm mogu podučit, jim naštelat nagonsko slo........tale sleng prasičk pomen avtorsko izražanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 Mick prelen pa prestar za uvajanje, pa preveč zahteven, da ženska ne bi bla za grupnega? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 mah, sm jemu jest u layfu kr ene tri device..pa vse sm mogu podučit, jim naštelat nagonsko slo.... ...na evo,pa imamo devicoprofesorja,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 27. avgust 2003 Prijavi Deli 27. avgust 2003 Sej vsi vemo, kateri moški imajo radi device, a ne. Tisti, ki ne prenesejo kritike. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.