astra 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Še dobr...de je blo tole sam Ak(h)utno...de ni postalo kronično... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 priznam......zhau mi je de si res nism kere najdu,de nism v vsem tem zgublenem cajtu dol dajau vsega kar se ponuja,de sm biu na BLODU (chvekalnica) kjer sem te spoznau,zahu mi je..........ah, klja bi nashtevau...........kozla se mi :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Če že tko obžaluješ...obžaluj resnične stvari...pobrala sem te s pločnika...pa bi te, glede na to, kako se zdaj obnašaš...morala tam tut pustit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 che zhe...pol s kavarne plochnik.... mi je zhou de sm tm biu :xx!: zdej pa nehi s temi posti k bom res zlobn ratu....hehehehe....sm najdu fotke...sej vesh kere :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 Fotke... ...sam je glih Marsa napisala, nej nehamo fotke objavljat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 debili ne,debela pa... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 ....bivshe ljubezni :xx!: sedanja je lepo vitka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2003 El Nino, a to pol pomen, da nisi naredu konc tej čudni vezi? Al se to nanaša na temo, ki se kar še navezuje? Seveda ne... sem pa uredil stvar tako da je obema v medsebojen užitek in korist.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Ah...Mick...saj ni treba tako... Jaz ga razumem. Tako mu je lažje, ko sprošča negativno energijo...na net...in se samozadovoljno smeji za računalnikom...hehe, TOLE jo bo pa zadelo...saj ni nujno, da je vse resnica...glavno, da zadene... :xx!: Saj menda nisi pričakoval...da bo rekel, ma kul baba je bla...škoda, da ni ratalo... Kaj pa bi ostalo od -a....če ne bi bil ves -ev..?? Takšnega smo spoznali...takšen je...in priznaj...velikokrat nam njegovi posti dajo misliti, tut če se ne strinjamo z njimi... Ko se neko razmerje konča...tut mi razmišljamo o tem, kaj vse nam ni všeč na "bivšem"...tako lažje prebolimo...on pač to tut napiše...Pa še obramba je...da neb slučajno kdo pomislu, da mu je žal... Mal potrpimo vsi skupaj...saj bo kmal našu kakšno ...pa bo spet ves iskriv in duhovit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 "aakhut" sem kaj spregledala, ko sem se rokovala s teboj, oprosti, čisto fajn se si mi zdel, oprosti, ker se mi zdi, da se tvoji komentari čisto nič ne skladajo s tvojo osebnosto, skrivaš se za tistim hudičom, ker se bojiš...česa pa ? Življenja, zlatih ribic ali črne luknje v katero je treba, če ribica zataji ? Tako pač je ! Ne poznam tvoje prejšne dotične, ampak, če je bila prej , ko sta začela dobra, je še vedno ostala ista, brez potrebe se pritožuješ. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Aakhut,Astra,.....golobčka,...uckabacka,res nazoren prikaz naslovne teme. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 čuj mick, ti pa se res upaš napredovat˝ presenečaš me in to vrhunsko, te bom zdele res znau cent Sej sm se nauču tut jest ogromno s tem,k sm bil kr dva mesca bolj žalostne in presenečene sorte tko, da ve se, okrog kirga se je vse embaliralo˝.Žal je potegnilo ves forum v to sceno, vpliv je bil teatralni, podmazan z začimbami, ki so pač stvar okusa navidezne poezije˝ . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Ej tole pranje umazanga perila na lnf me je pa zlo šokiralo. Astra , ker si tako skulirana, da celo braniš. Očitno je, da si se ti sprijaznila z dejstvom, da nista za skupaj (s tem si dokazala tudi svojo zrelost), on pa očitno še ni v tej fazi. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 žalostno... kaj se tiče začetkov in koncev...pa priporočam: pobotanje... je najlepši del pri tej temi včasih v jezi prehitro izrečemo kaj, kar drugega užali,dobro, da obstaja beseda Oprosti Kodrlajsa Pa zakaj se ljudje kregajo, zakaj se nimajo preprosto vedno radi :\: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 ..zato ,ker so razlike, tiste nuje, ki obkrožajo ranljivost še ne spoznanega. Pogovarjat se je treba, naštelat razum pa je, no... "When you are friends, and when you love somebody you tend to be as outspoken as possible, to make them feel good. You tell the world that they are wonderful, and you love them, and how great they are."a.j. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 MANIPULATORSKA RAKICA...ni kej....LISICA je reku njen bivshi.....v lepi luchi se klele gor kazat :xx!: ..... sicer pa mick....sej pr teb tut drucga kokr pa dikca nism omenju...pa rdechkarstva :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2003 It must have been love, but its over nowIt must have been good, but I lost it somehowIt must have been love but its over nowfrom the moment we touched till the time had run out Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Yesssss, yesssss.- vedela sem!! Tako in pika.....ma ful zadovoljna sama nad sabo...Aha...vedno sem vedela, da nekaj je....uh...preveč sladka sta bila...no ja...saj...vsak med se enkrat poliže..če satovja ne prežvečiš..Pa kaj...jutri je nov dan...tako...Ma kaj Bobnar....te spet motijo škorpijonski asc:?? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 He he...Nataly....se spomnim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Astra Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 Ponovno ugotavljam to, kar ugotavljam tudi v resnicnem življenju...toliko malo oz. nič mi je za odnose ostalih ljudi, da sem bila tu sedaj kar presenečena nad besedami Astre in Aakhuta. Oba sem prebirala z veseljem, NIKOLI pa mi ni padlo v oči "med in mleko". Forumovca; vsak s svojim načinom razmišljanja. Sedaj se sprašujem o sebi, pomeni, da sem toliko "površna" v odnosu do drugih ljudi (ker tudi v sosedstvu se dogodijo reči, za katere čez pol leta vprašam z odprtimi usti "A-ja?". Kot da bi ne bila del tega...Ne poznam se, kot osebe, ki bi s sosedo čvekala o tretji sosedi... Ne najdem se v tem; kajti tretja soseda mi v tem primeru ne more povedati svojega stališča in torej pomeni, da pogovor med mano in prvo sosedo ni objektiven. Enako komentirati Astro in Aakhuta...saj NIHČE razen njiju ne ve, kaj je res in kaj ni... Tipke prenesejo vse... So pa drugo oči, besede, direkten kontakt ... Razmerja ki se končajo in spet začnejo; saj je normalno, ker ne "konačata" oba istočasno, nista oba v istem trenutku na isti valovni dolžini... danes bi končala jaz, jutri on....pojutri oba...potem bi spet jaz nekaj... Ni enostavno končati nekaj, kar je trajalo in ki je imelo lepe trenutke.Aakhut...spomni se lepih... ;-) in dan bo lepši... Astra - Aakhut; če se ne moreta sporazumet glede muzke na ohceti: Kontrabant...malo ciganski melos...ki spravi še invalida na plesišče. Preverjeno! (sicer pa je to hec) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 KAR JE BLO JE BLO..GREMO DALJE...V NOVE CHASE...Z NOVIMI LJUDMI...V NOVE SITUACIJE ... prenovljeni .... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 prenovljeni .... Ikonca pa je stara, a ne?A je nebi prenovil? (no, sam skromen predlog) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 ishchem primerno.... za domovino, s naprej..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 prenovljeni .... Prenovljeni Aakhut?Le kako...ikonca pa je stara... Kaj ko bi tud ikonco menjal...sedaj za ...hmm kakšnega angelčka? ;-) (no, moj skromen predlog...nč se jezit Aakhut ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.