Skoči na vsebino

Razmerja ki se končajo in spet začnejo

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 314
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

A je kje kakšna tema o STRPNOSTI?

Včasih govorite vsi o lepoti duha, o razumevanju drugih...ko pa berem, pa velikokrat naletim na take...hmm malce...za moj okus - nizke.

Sem za izmenjavo mnenj, sem za kreg; vendar v okviru spoštovanja drugačnih...

- če je kdo rdeč - naj bo rdeč... Je Človek.

- če je kdo brez jajc - naj bo brez jajc ... ostaja tudi Človek.

- če kdo pač posluša Karana (ali ne spomnim se kdo je bil omenjan)...naj ga posluša...zato ga ni treba "odpisati" - kao da z njim "nimam kaj se menit, ker posluša tako muzko"

- če kdo pač ne mara tistih, ki smo splavili...ok, še vedno ostajamo Ljudje

- če kdo prekine zvezo...še vedno ostaja to tisti Človek, ki je vsaj za trenutek bil deležen nežnih besed, pogledov, skupnih sanjarjenj...

Pa brez zamere; včasih vem res bit težka...in verjtno je danes tak dan...

Saj je Marsa nekaj pisala o tem v tedenski napovedi, tk da ... nisem jaz kriva...ona mi je začrtala to pot x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica
:vragec:

ok.... :palec: sprave

:vragec:  x^x

Pazi Mick; AAkhut ti ponuja poškodovano levico x;)x

Pobček je hudič :vragec: od hudiča :vragec: ...

Sanjalica x:Dx x:Dx x:Dx

Aakhut xokkx .....hm......se mi zdi, da sva končno prešla na naslov teme - me namreč to že malo spominja na razmerja, ki se končajo in spet začnejo x:Dx x:Dx x;)x .....pa da ne bo kake pomote :xx!: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica
.....pa da ne bo kake pomote :xx!:  x;)x  x:Dx

Nobene pomote Mick...

Domišljija pa že dela... x;)x :vragec: :vragec: :vragec:

p.s.

Eni pa hitro najdejo nadomestilo x:px

Kje sem pa jest bla?? :eek: Kwa se spet tukaj dogaja??? :eek:

Cel kup intra-LNF razmerij. Pa saj sem zgrešila temo. Je to LNF telenovela? x8Dx

Hm, malo heca ne škodi. Je težko, ko se razmerje konča, je pa vedno nekaj pozitivnega in v tem ima Astra prav: naredi namreč prostor za novo! x^x

Sicer pa temperamentna Štajerka in (nič manj temperamentni) Gorenjc? Kdo je pa to še videl ( x:Dx x:Dx razen mene, ki sem proizvod takega dolgotrajno temperamentnega in srečnega zakona... x:Dx ).

Aakhut in Astra z novim vetrom naprej!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

x?x :o|o: sem spregledala, El Nino ima isto situacijo XXXXVII. del. A bi kaj napisal, kaj se dogaja?

Me kak dan ni blo....potem pa vidim...da kr dogaja... x^x

Sanjalica... x8Dx :palec: ...povedala si to, kar sem mislila sama napisat...

Včasih pač pride kak dan...pa so čustva mal vroča...in forum vse prenese...

Mick...neb prčakvala...da se boš spuščal v takšne debate...na nek način počneš podobno kot Aakhut...sproščaš agresivnost na netu... :xx!: ...in določaš...kakšni bi morali vsi biti...

Pač ne moremo vsi biti vedno odgovorni...uspešni...požrtvovalni...sposobni medsebojne komunikacije v vsakem trenutku...

Se je pač malo dogajalo...in x8Dx :palec: ...za vajino spravo...

Prav fino je...ko je popustila ta peklenska vročina.... x;)x ...na vseh področjih..in nov veter že piha... x;)x x^x

Astra

Per aspera ad astra

:vragec:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kuko zavija..........................................................................

.............................................................. x;)x

drzhi se:vragec: , da te ne odpihne x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Uf, uf.. celo romance so se spletale x:Ix Sm malo prebirala. Res,.. pranje "umazanega perila" takole , za nazaj .. javno. ni razumljivo. Razen, če je to glas vpijočega v puščavi, ki bi rad .. x?x , obnovitev veze ? Le zakaj sta dala te stvari v javnost? Saj je res, da se ne poznamo.. Ampak vseeno. Sedaj pa tega ubogega :vragec: vidim čisto z drugimi očmi.. :O: ..

Ampak vseeno.. "pogrevanje" nikoli ni dobro.. :V:

A se vidva Mick pa Aakhut malo ne marata x:Dx x?x

Zakaj x?x A da bi jih zbudila iz :sleeping: :sleeping: :sleeping: x?x

Sicer pa saj , veš pokuc ... x:Dx mi je všeč ta dvoj vzdevek.. zato pa so taki forumčki.. najprej malo x:Xx , pa malo x:Ix , nato pa strasti planejo najprej na dan

:wub: :wub: , pol pa x:Ix , na koncu pa :V: :blackeye: ..

Piiiiiiiibiiiiiiippppppppppp................

• 2 weeks later...

maste kaj proti ownom!??! :)

jaz sem imela tudi owna in tudi jaz sem owen, ampak na koncu sem se naveličala.. ampak sva se full ujela! aja... to kančavanje in začenjanje pa se mi zdi brez veze.. enkrat ko se konča, je konec.. ampak odvisno tudi iz kakšnega razloga gresta partnerja narazen..

Včasih moramo malo analizirati svoje življenje. Kaj nam ponavljajoča izkušnja lahko pove?

Pri meni doba 7 let drži. 7 let zakona, 7 samskih let (ravno sedaj se bliža prelomni datum in se kar bojim, da bom ob samoto)....Moj bivši se sedaj po 7 letih tudi ločuje..... :palec:

Mene pa noro obletava strelček xsrcx xsrcx xsrcx , ki je v 21 letu (3x7)zakona in ne ve ali bi bil z ženo ali z menoj....Vsakič, ko mu zaprem vrata hodi nazaj...Pravi, da imava isto dušo in srce.....Ne more živeti brez žene, ampak spat pa k ženi hodi.....Najbrž ga doma čaka z valarjem!!!! :O: Čisto mu je že omejila svobodo, ampak še se mal izmuzne.... Po moje bo enkrat ušel s ketnce.... :V:

Kaj bo pa z mano bomo vedeli oktobra....Prelomnih 7 let!!!! x;)x

......Jaz sem tu za vas....

Guest sanjalica
Včasih moramo malo analizirati svoje življenje. Kaj nam ponavljajoča izkušnja lahko pove?

Pri meni doba 7 let drži. 7 let zakona, 7 samskih let (ravno sedaj se bliža prelomni datum in se kar bojim, da bom ob samoto)....Moj bivši se sedaj po  7 letih tudi ločuje..... :palec:

Mene pa noro obletava strelček  xsrcx  xsrcx  xsrcx , ki je v 21 letu (3x7)zakona in ne ve ali bi bil z ženo ali z menoj....Vsakič, ko mu zaprem vrata hodi nazaj...Pravi, da imava isto dušo in srce.....Ne more živeti brez žene, ampak spat pa k ženi hodi.....Najbrž ga doma čaka z valarjem!!!!  :O: Čisto mu je že omejila svobodo, ampak še se mal izmuzne.... Po moje bo enkrat ušel s ketnce.... :V:

Kaj bo pa z mano bomo vedeli oktobra....Prelomnih 7 let!!!! x;)x

Trixi :palec: - toliko optimizma in duhovitosti v tem postu...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...