Skoči na vsebino

Razmerja ki se končajo in spet začnejo

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 314
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Še malo...in jih bom sedemdeset...in potem bo deset let srečnih, a ne? (deset let bom imela sedmico v svoji starosti...sedmo leto pa celo dve...uh...komaj čakam....2041. leto (ha, pa še vstota teh številk je sedem...)).

Sanjalica....samo malo še.... (avtosugestija) :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Ja devetletka je malo pokvarila scenarij. Včasih smo hodili pri 7 v šolo in bili srečni.... x;)x Ti malčki bodo že pri 7 nesrečni .... :sori: Čustveno prizadeti :V: :V: Kakšna katastrofa bo šele na partnerskem odnosu....

:sori: :sori:

Tistih srečnih 70-ih še dočakali ne bodo.....

......Jaz sem tu za vas....

Uh, sem se spomnila, da sem jaz v 7 letih naredila OŠ... srečnica....

Kako???

Jaz sem hodila 8 let....hmmmmm

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...pa ce stejem se malo solo pred tem, je to potem 9.

(cosma ze davno tega hodila v solo, se bila Titova pionirka)

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

najprej hodila 8 let,....nato zachela techi x:Dx  x;)x

:vragec: dubravka...

...obiskovala, se mi zdi da je pravi izraz...

da bo politicno korekten izraz pa da ga bos tudi ti :vragec: lahko razumel.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Uh, sem se spomnila, da sem jaz v 7 letih naredila OŠ... srečnica....

Kako???

Jaz sem hodila 8 let....hmmmmm

Mam dolge noge (poleg jezika), pa sem preskočila pol prvega in pol drugega razreda in sem prva dva razreda naredila v enem letu. x;)x

Od Aakhuta tale Janja a ne :vragec: ?

Še dobr, da nisem v srednji šoli ponovila 7 - letne tradicije x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Aakhut....priznam x:Ix ......imam rad če me vsega poližejo x:Ix ..........samo ne sodelavci x:Dx x;)x ....mogoče....sodelavke x;)x .......nekatere........tak eni dve, no x;)x...bjondi x;)x ....mogoče....No, pa še dobro, da pišem z nickname-mom x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

Ker pa sem zadnjič nekje prebral "če jebeš v službi jebeš sebe x:Dx "...pa raje, če.........ne-sodelavke x;)x x:)x x:Xx. No, pa sem razložil...... x:Dx x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Vidim, vse po starem x;)x .. Mick in :vragec: se še vedno :wub: ... pa mal :angry: .. to ti je prava stvar :palec:

Ljubezen in sovraštvo z roko v roki..

Trixi.. a je v tebi malo malega :vragec: x?x .. Ti samo uživaj.. zadnji mesec x;)x .. A čakaš svojega bivšega :xx!: Pogreta juhca.. bljak..

Tvoj strelček je pač samo še eden od mnogih, ki mu pač avanturice pašejo.. x:Ix .. tebi pa tudi.. x;)x

Pa lep pozdrav

te vaše sedmice, meni se pa nič ne dogaja na sedem let, meni se vse dogaja na sedem mesecev.... hehe, no ja rodil sem se po devetih, ampak :) ...... ostalo pa res, 7 mesecev rabim da končam razred šole, od osnovne pa do srednje, 7 mesecev, rabim da se naučim česa koristnega, ......... ampak na 8 dan je ustvaril rock....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Se opravicujem, ker prekinjam vas dialog o devetletki ipd, ker bom za spremembo napisal nekaj v zvezi s temo.

Moja izkusnja je sledeca: 12 let prezivetih ob tehtnici (spadam med ribice). Burna zveza polna vzponov in padcev, koncev in zacetkov. Zdaj je konec - absolutno - ones and for all. Je bilo lepo, a vrata so se zaprla. In to bi svetoval vsem - ko je konec in ce cutite, da TO ni TO, se ne vracajte, pa ce se zdi se tako hudo in kruto. Prej ali slej vam bo prisel na pot clovek, ki si ga res zasluzite...

Samo tolko...

I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed...

Zivjo Zobi in dobrodosel! x:)x

Je kar prav, da si malo navezal na temo nazaj... x;)x

Zanimivo - tudi meni se zveza s Tehtnico ni obnesla - pa sem tudi dolgo 'vztrajala'...

Imas prav, v bistvu...

Samo nekatera razmerja se mi zdi vseeno zdrzijo tudi takele vzpone in padce... Sam treba zamenjat znak... x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ma kaj tehtnice x;)x , moj dragi je tehtnica, pa me prenasa ze kar nekaj let, saj vsak dan tudi ni ognjemet, ampak gre ...pa se jutri ima rojstni dan, jest pa nobenega darila ampak se zanasam na uno foro ...da, ja ja , zadnjo minuto mi bo kapnil....

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...