Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Zivjo Zobi in dobrodosel! Je kar prav, da si malo navezal na temo nazaj... Zanimivo - tudi meni se zveza s Tehtnico ni obnesla - pa sem tudi dolgo 'vztrajala'...Imas prav, v bistvu...Samo nekatera razmerja se mi zdi vseeno zdrzijo tudi takele vzpone in padce... Sam treba zamenjat znak... A si preskakovala iz ene posodice na tehntnici na drugo, pa se je mehanizem pokvaril? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Ja.On pa je zase rekel, da je 'vaser vaga'. Dejansko pa sem poskakovala takorekoc med stirimi posodicami... Vec pa ne povem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Uh, pol pa ziher dobro obvladaš kitajsko kuhinjo, tam je v igri dosti posodic. http://www.peterstiles.com/general-editorial/chinese-food.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Marsa, Po mojih izkusnjah je velika razlika med moskimi tehtnicami in zenskami rojenimi v tem znamenju. Pa v bistvu ima vsaka zveza svoje ups and downs. Ampak nisem mislil na to, bolj sem razmisljal o naslovu teme - ko gremo dejansko narazen (ne le mali kreg ali kaka zamerica), pa nas se vedno nekaj vlece nazaj. Verjetno smo ze vsi imeli tako izkusnjo, da ko se totalno skregas in se potem vrnes - cutis vecjo ljubezen, imas partnerja se bolj rad. A vprasanje je koliko casa... In to se zna vrteti v zacaranem krogu, ker ljudje enostavno nimajo poguma, da bi tako zvezo prekinili in si bojijo odkrito priznat tisto, kar globoko v sebi dobro vedo - da veza ni prava... Ni res? Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Seveda, jaz sem tu samo malo poduhovicila - in imas prav, res so m/ž drugacni, morda se zlasti v primeru Tehtnic in Rib (/ker gre za 'mehkejsa' znaka)...Tako ali tako pa nisem tipicna riba in velika verjetnost je tudi, da ima oni, ki je Tehtnica, Merkur in/ali Venero v Skorpijonu, pa se tako ze lazje ujame z Ribo (ki pa ima recimo za povrh se Merkur in/ali Venero v Ovnu, kar je spet bolj ugodno za to kombinacijo).Sicer pa se Tehtnica in Riba zanimata za podobne zadeve, gibljeta se v podobnih krogih, oba se rada druzita in razpravljata, pa je verjetno veliko teh zvez potem takih - na taki bazi...Sicer pa je meni bolje, da ima 'mehkejsi' nekoga 'trdnejsega'... Riba pa Tehtnica pa praviloma - bluz totalen... Sploh smo malo skrenili s teme, tudi to imas prav... Seveda, prav razmisljas... Praviloma je bolje seveda skenslati in prekiniti zadeve...Vcasih, redko, pa gre za take fatalne nekako, ki potem prezivijo vse te vzpone in padce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. september 2003 Avtor Prijavi Deli 24. september 2003 Uhum Marsa, 6000, bo kaj z novo prijaznejšo slikco....... hehe, besede so že ratale prijazne,,, pa sam o razmerjih govorijo jaz pravim tako, če razmerje ne deluje kot ljubezen poskusite prijateljstvo, meni to res "leži", hehe ker je obstajala tista prava varnost v zvezi in dobri pogovori, taki globoke pa naj si bo intelektualne ali emocionalne narave, ne vem v kakšnih razmerjih ste vi končevali in začenjali, ampak moje se je zdaj končalo kot prijateljstvo in ne vidim razloga zakaj bi šel nazaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Kok si zatezil el Nino s tole slikico!!! Ce nimam nobene kul! Ce pa je kul, pa je nejasna ali manjka kaj ali sem z macko ali kaj takega...Drugi razlog pa je, da ... hm... 'ne znam'.. kao... Hocem reci, cim je kaj zakompliciranega, se meni ustavi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. september 2003 Avtor Prijavi Deli 24. september 2003 Laško ma novo flaško, ampak bolj pomembno pa Marsa ma novo slikco , hehe brez prsta, očitno so bili moji neprepričljivi argumenti s šestko, in blagim teženjem, prepričljivi hehe, kako kul ja, prijetno in zelo mlado zgledaš, tam, spet nihče ne bo vedu kolk je kdo star...... zdaj bodo tvoji odgovori v bolj prijaznem tonu..... (čeprav bo isto pisalo ) in najbrž če bom še kaj težil bom spet dobil "the finger"..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 Lepo je biti z nekom. Včasih tudi s tistim s katerim živimo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Veliko ljubezni, veliko odpuščanja. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Veliko ljubezni, veliko odpuščanja. Portugalski Latinosi že vedo, kako se temu streže. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Ljubezen bi izgubila svoj čar, če bi zaljubljenca pod dežnikom razmišljala, kaj bo, ko bo nehalo deževati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Su||y` 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Samo to bom rekla... Vrnitev je, toda nikoli več ni isto... ŽAL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Samo to bom rekla..Vrnitev je, toda nikoli več ni isto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Seveda ne, saj tudi dan ni enak dnevu. Odvisno od načina razmišljanja, zamer, čustev, ni splošnih receptov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Ne pomanjkanje ljubezni, temveč pomanjkanje prijateljstva ustvarja nesrečne zakone. Friedrich Nietzsche Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2004 There we go again, hehe, tole je pa kar trpežna tema, zgleda da je dokaj, normalno da gre folk narazn pa spet skupaj, no zdele mam jst spet tisti timeout, zato boste spet mogli mal prenašat moje besede tu na forumu, hm, ja, zanimivo, recimo da se bom spomnil in napisal kdaj bova spet skupaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Usta govorijo o ločitvi, a srci se zbližujeta. Finski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2004 Usta govorijo o ločitvi, a srci se zbližujeta. to je to, ja, vodnarka ma trenutno neke zasebne težave, .... mislim da bo z njo še vredu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 zato boste spet mogli mal prenašat moje besede tu na forumuTole me zelo veseli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Tole me zelo veseli No glej kdo se ponosno oglaša.... hehe zezam, ja hvala za dobrodošlico, ehja, saj, nč ne obljubim, sam zgleda da bo to moje delovanje na forumu, spet tako bolj kratkotrajno, žensk kolkr češ, časa pa malo........... no zdej mam počitnce ga lahko podarim vam, kako dobro pa kako slabo besedo, pa upam da ste na pravo polovico gluhi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Ejga ja, obljuba dela dolg... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 El Nino.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2004 Astra Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 El Nino, potem imaš v bistvu tudi z Lunco neko takole razmerje, obdobje bolj intenzivne ljubezni in pozornosti, pa malo pavze, pa ponoven začetek.... Te je pa vsakič fajn brat, če ti pa čas za forum kradejo deklice Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.