aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 hmmmm...sam treba pazit,da gresh po PRAVI POTI... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 A ni to ena druga tema...VSE poti so prave... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 mash prou......mam raj mandlne kokr slepich -u she pazit ni treba Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 ...moški vsi enaki...raj slaščice kt kače... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 bemu....a kacha tut?ceu zoo tole s tabo? pa rakica pa shkorpjonka.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Ob nedeljah vstop v živalski vrt brezplačn... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 hmmmm....jst mam bl z izstopom probleme Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Ja, predolg ostaneš...pa je izhod že zaprt... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 no....che sm zhe v zoo-ju....bom shu pa kako lamo (pa ne tibetansko) pogledat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 s chem pa mash tezhave? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 to so kolektivne tezhave Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 bo treba stechajnega upravitelja najt... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 hmmmm....jst mam bl z izstopom probleme A te ven ne spustijo, ker te hočejo spravt v kakšno kletko? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 ne v kletko....v terarij Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Do kod lahko pridemo Do konca, do neskončnosti ali nikamor in nikjer Vsa resnica sta tukaj in zdaj. ***************************J. S. Bell 1964: matematični dokaz na osnovi relativnostne teorije Informacija se lahko razširi iz katerekoli točke v vesoljudo katerekoli točke v vesoljubrez časovnega zamika!********************************** - Dokazano leta 2001 v kanadi, kjer so informacijo lansirali skozi cezijevo celico - brez časovnega zamika. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Ustavte Zemljo obstajajo ludeki, ki bi radi iztopl... :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 zakwa pa zemlo? ustavte KOZMOS... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 Meni windowsi dostkrat povejo khm vprašajo: Where do you wanna go today?... Zame ima to vprašanje zelo veliko pomanjlkivost.... sam sem zadovoljn kjerkoli sem, ni mi treba nikamor it, zato nikamor, ampak če pa dodamo s kom?, torje S kom do kod? potem pa s pravo osebo do konca sveta... z napačno pa na drug konc ... hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.