free 28. januar 2011 Prijavi Deli 28. januar 2011 Ne stekam, zakaj je tukaj napisana karta moci (strenght) pod stevilko 11, pri tem izracunu, pa stevilka 8 ? A je to zaradi razlicnih vrst tarot kart? 8. VIII. TEHTNICA; hebr. Jod (prst): "Predstavlja pravičnost. Karta karme. Zunanji zakoni, predpisi." 11. XI. MOČ - STRAST; hebr. Kof( roka): "Predstavlja obvladovanje živalskega v človeku. Je točka naravnega skladja." jst ga mam menda pa precej. ovna v luni. No, končno sem si izračunala: Moja osebna karta je Cesar. Povezala bi jo lahko z Ovnovsko energijo, saj gre za vodjo ...Torej moja naloga je zbuditi Ovnovsko Luno Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2011 Prijavi Deli 28. januar 2011 Ja, sej sem napisala (v oni drugi temi), sam med solato, pa najbrž nisi opazil: v nekaterih dekih (npr. pri Crowleyu) sta ti dve karti zamenjani - Moč in Pravda (11 in 8). Ja, oba imata Luni v Ovnu.(pa pr obeh se opaz ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 Se mi je zdel. Hvala ja ane no da se vidi. mal carsk, mal pa tut ne. odvisno kdaj jo upo-rabiva. -- Legacy of the Divine Tarot mene bolj na rojstvo spominja kot na zapuscino. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 mal carsk, mal pa tut ne (tko k vse ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.