pokowc 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 HJA, A VIŠ NA KEJ, na razlike in produtke. vmesna postaja je seštevek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 kje so pa kolicniki? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 1. september 2003 Avtor Prijavi Deli 1. september 2003 sorodne duse se -razen na matematicne mnozice - delijo na najblizje sorodne, pa na sekundarne sorodne, pa bla bla bla... medtem, ko bi naj duse dvojcice ble tiste, s katerimi si skupaj ustvarjen, ali "energetiziran" (je to sploh beseda?), te se definitivno niso za obravnavati kot sploni partnerji. v osnovi bi torej naj bila razlika med dvojcicami in med sorodnimi dusami... kolikor pa ti je katera sorodno, pa najbrz zares vemo le med nasim bivanjem na tej prelestni zemljici Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Spoznala sem svojo dušo dvojčico. Prvi beseda, prvo srečanje, prvi dotikso bili kot stik z elektriko. Vse tako znano, kot da se poznava celo večnost. Ljubezen z njim kot ena sama pravljica, trenutki, ki so prekratki za to življenje. Vse je popolno in oba čutiva vsak trenutek, da sva eno v duši in srcu... Na žalost pa je ujet v zakon in oba na svojem koncu neznansko trpiva. Oba pa sanjava, da se bodo najine želje uresničile... VERJAMEM, DA KADAR SI NEČESA MOČNO ŽELIŠ STREMI CELOTNO STVARSTVO, DA SE ŽELJA URESNIČI.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 ..takih zgodb pa sm že slišal kr neki, tut sam dožweu, sam..opisovanje vedno pomaga. Seveda, potrudta se brez ,da bi to vplival na okolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 rachkon she čaka na svojo dušo dvojčico ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Mislim, da malo zamenjujete pojma "duša dvojčica" in "zaljubljenost". Modra misel (meni trenutno neznanega avtorja) pravi: "Nihče ni popoln, dokler se ne zaljubimo vanj". Dokler smo zaljubljeni, so vse besede in dejanja predmeta naše ljubezni naj, naj. Ko pa zaljubljenost mine, se zna zgoditi, da bodo taiste besede in dejanja v naših očeh nekaj najbolj odbijajočega. Duša dvojčica pa je povsem nekaj drugega in nima z zaljubljenostjo in ljubeznijo ničesar skupnega. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Mislim, da malo zamenjujete pojma "duša dvojčica" in "zaljubljenost". Ja Bigm se popolnoma strinjam s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ja, najbrž res, čeprav se lahko v določenih primerih te zadevi ujemata in če se, je zagotovo prekrasen občutek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ja bigm, se strinjam .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 ...zadnje čase imam občutke glede duš dvojčic nekako takole: vkolikor jo spoznaš, si že lahko srečen.Da jo sploh poznaš, da veš da obstaja in ji želiš dobro. Če/Ker se ne moreš z njo zbližati, oz.živeti s tem osebkom, se ti približa, kadar rabiš pomoč.Ali nasvet, ali samo srečanje. Najlepše je/ bi bilo, če si lahko stalno skupaj.Ampak, to prinese lahko velike preizkušnje...zato moraš biti RES trden in verjeti vase.Lahko se zgodi, da se dobite res dve duši dvojčici, pa ju Bog loči.Smrt. A bi blo tko nekako. Zato pač moraš sprejeti drugačnost in si nekomu angel varuh, čeprav ga ne ljubiš.Mi se zdi, da en kp parov tako nekako živi..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 trixi..moje izkušnje... Men se je pred leti tud zgodil da sem srečala "dušo dvojčico".Celo na isti dan sva imela rojstni dan, podobno razmišljala o vsemu itd.. le da je bil, ne v zakonu, vendar pa v resnem razmerju, skupaj s starši so kupili hišo, pa sina imata..Pa ne misli, da sva potem, ko sem rekla zdej pa tak, če misliš kaj, pol se pa odloč... še bila duši dvojčici. To je pa tista hecna stvar. Pr takih "usojenih in oh in sploh" razmerjih, ko misliš, da vaju je vesolje skup potegnilo.V razmislek.. Sožalje njegovi ženi... Tebi pa realna tla.. Tam ko boš prej al slej..Pa lep pozdrav! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Hja, doživeti enost dveh je božansko. Nama se npr. dogaja, da popolnoma enako doživljava vse, čeprav nisva skupaj. Ko se o tem pogovarjava veva, da gre za duhovne sfere.Skupaj sva premagala bolezen in ne gre samo za zaljubljenost. Mnogohujše je vse skupaj. Oba imava občutek, da sva srečala samega sebe.Ko doživljaš, da je nekdo takšen kot si sam, veš da sta eno v duši in srcu. ... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ko doživljaš, da je nekdo takšen kot si sam, veš da sta eno v duši in srcu. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 trixi.. spomni se name čez kakšno leto.. pa ne vpletaj se pregloboko. Kot bi sebe brala.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tauros 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 SORODNIH DUŠ IMA VSAK ČLOVEK VEČ. BREZ VEZE JE PREVEČ FANTAZIRATI, TO JE PAČ OSEBA KI TE PRIVLAČI IN TI PRIVLAČIŠ NJO, ZA ODNOS PA TREBA SEVEDA NEKAJ ZGRADITI IN TUDI POTEM KO MINE PRVA ZALJUBLJENOST GARADITI V NAPREJ DA NASTANE PRAVA LJUBEZEN, PRAVA SORODNA DUŠA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ja, tudi jaz se stirnjam z BigM-om... Zal je najveckrat tole tako; da si skladno s svojim dogajanjem tole potem takole lepo razlozimo (in opravicimo pri sebi). Trixi - ne bi ti rada sesula sanjske podobe, vendar me je zmotilo - sva eno, vendar je on 'ujet v zvezo'...Dosti sem imela opraviti s posamezniki, ki so govorili natancno tako kot ti.Zal ti povem, da je od teh prestevilnih parov dus dvojcic uspesen oz. skupaj kasneje morda manj kot 1 %.Praviloma pa si razdrejo lajf in se onim okoli njih.Kasneje tega cloveka ne percepirajo vec kot 'duse dvojcice'...Se pa lepse in bolj fatalno slisi (in nekoliko potolazi naso vest, ker je to potem pac neizbezno, je tako moralo bit, sta si bila usojena itd.) kot pa preprosto - zaljubljenost. Ce vama bo ratalo, iskrene cestitke in najlepse zelje...Ampak a je vredno v imenu tako ciste ljubezni potacat eno drugo.... ki morda ni (se) dozivela vseh faz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 marsa to pochnejo mkomunisti:Ampak a je vredno v imenu tako ciste ljubezni potacat eno drugo.... ki morda ni (se) dozivela vseh faz... dubravka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ja, tako je v prenesenem pomenu, prvo pospraviti stanovanje, potem pa novo pohištvo notri prinesti... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 hehe...najprej novo pohishtvo......pol pa parcelo kupit dubravka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ah, pol pa pohištvo preveč trpi, ker je izpostavljen vsem hudim in zelo različnim vremenskim razmeram, pa se lahko kvari. Pismu sem dobro primerjavo izbrala.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 ti ti prasichka ti....od -a dubravka... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Jst tko na tole gledam.. Dokler je neka omejitev med dvema, al druga veza, razdalja karkoli.. se tko full hrepeni po drug drugem, da misliš da ti je le tisti usojen...Štekaš se že z njim, lahko full v redu.. ampak tisto, joj mi bi bli full srečni, samo ko je on... (blabla.. skratka tist vzrok), pol pa bi skupi začela bit, v tvojem primeru trixi.. pa bi on nazaj k ženi hodu, al pa otroke obiskvat, al pa bi si našel spet kako simpatijo (so pa eni k nucajo to, da imajo feeling da so živi, da niso samo copata doma, da jih vedno kdo poleg žene, ki jih več ne - občuduje, pa razne te scene) in bi ratal vsakdanji lajf, nč čarobnega. Pa bi bla iluzija the end.Men je všeč "gladek" začetek veze, prvo itak si tko zaljubljen da dihat ne moreš, kasneje nastopi še ljubezen, napake pa odkrivaš postopoma in jih sprejemaš tko kot upaš da tvoje oni drugi.Tko da duše dvojčice.. saj v primeru ljubezni.. hm.. že vse povedala..Kak so eni djedi gnili... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 TriXi...uživaj. Vsak trenutek, ki ti je dan...v katerem si TI PREPRIČANA...da je to TO...je vsaj sedmica na lotu!Ne oziraj se na nikogar drugega kot nase.... Samo to, da ti občutiš blaženstvo, srečo, pripadnost, nekaj velja... In nobene druge ljubezni ne moreš TriXi potacat...ker če doživlja v tem trenutku s tabo nekaj čudovitega....tam ne more bit ljubezen. Ljubezen je...ali pa je ni... Pa tudi če ima samo nekajurno trajanje... (potem jo pač imenujemo: strast) TriXi ...dihaj...živi...za danes... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 ...ker če doživlja v tem trenutku s tabo nekaj čudovitega....tam ne more bit ljubezen. Ljubezen je...ali pa je ni... ...Sanjalica - mislim, da ne moremo kar takole posplosit... cisto lahko je tudi ljubezen.... nivojev pa je ful... odnosi so vcasih zapletena stvar... Ker - ljubezen JE. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.