rachek 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Volk...daj no...zakaj pustiš...da prevladajo predsodki...kao ona starejša...in podobno...Pa glih Aakhut...ma pripombe... Edino...kar ti svetujem...je, da ne hitiš....se bo že čez čas...izkristaliziralo...če je to tisto pravo..poznam kar 3 pare...kjer je takšna razlika v letih...pa jim je ...odkar so rekli, pa kaj... Uživaj x!x x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Volkec, uživaj v trenutkih z njo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 ahhhh...pa glih astra se ma kle za oglashat...kolk zhe bla razlika s Wsharkijem? ene 15 a ne?pa trajal 3 mesce....srechnezh :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Volk...ni kej...poslušaj Aakhuta...najbolš...če je 7 let starejša...10 let je preveč... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 no pa tista tri leta dodaš saj mal razlike med 7 in 10. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 20. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2003 ej, volk, pa kaj pol ce je tolko starejsa... ce je RES tvoja sorodna dusa, potem -razen konkretnih okoliscin- ni problema ..pravijo, da zivimo v letu 2003... v odprti druzbi... Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 ..pravijo, da zivimo v letu 2003... v odprti druzbi... Pravijo že, kaj pa dejstva ? :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 no pa tista tri leta dodaš saj mal razlike med 7 in 10. Heh, če bi človek po predsodkih živel.... ne bi bila Janja z 10cm manjšim možem živela . Sem že čist pozabila na to stvar - se pač navadiš, pa je glih ta teden ena deklica rekla mami - Glej k je ta teta večja od strica... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 'Sorodne duše'... hmmm... nas lahko prikrajšajo za darila, ki jih imajo za nas prav vsi, ki jih srečamo v življenju... če bi bili pozorni samo na 'sorodne duše' in bi se nam samo te duše zdele dovolj pomembne za našo pozornost... Jaz 'sorodne duše' prepoznavam kot mojo originalno duhovno družino... kot energijo, iz katere sem vstopila v svojo prvo inkarnacijo na Zemlji... raztreseni po celem svetu, bolje, po vsem stvarstvu, se kdaj pa kdaj srečamo, morda samo s pogledom, morda preko interneta, kanaliziranih sporočil, sanj... z njimi se ne učim lekcij, z njimi se 'spominjam doma' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Mateja, tole mi je pa všeč, tvoje razmišljanje in dojemanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 ob branju tvojega posta sem se spomnila na prijateljico, ki pravi, da je z vsemi, ki ji nekaj v življenju pomenijo, najprej vzpostavila kontakt z očmi. men pa najprej pade v oči nekaj povsem drugega,ha, zanimivo, pramen las Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 ja... vsak nekaj svojega... nekdo je tukaj o zastavicah govoril... najbrž je to to... pri meni ni ravno nekega pravila (me včasih tudi zelo preseneti )... če je kontakt v živo, je to lahko nek stavek ali beseda, nasmeh, pogled, kretnja... nekaj, kar prebudi en (pra)spomin... ko sem vzpostavila kontakt z glavnim urednikom ene spletne strani (Američan, živi blizu mehiške meje)... je napisal, da ima lep spomin na Piran (na katerega imam tudi sama en posebno lep spomin), ki ga je kot mornar doživel... in potem je omenil enega njemu zelo dragega prijatelja, ki ga že dolgo časa ni videl in s katerim sta se srečala na azurni obali Francije (ki je spet ena moja meni zelo draga...) in ta njegov prijatelj ima točno tako ime in priimek kot en moj znanec!.... Ali pa, ko sem bila na enem izobraževanju na Dunaju, pa se tam s prijateljico slučajno znajdeva pred voditeljem tega srečanja (iz Amerike) in me ta pogleda in se mi široko nasmeje in reče: "Oooo, midva se pa poznava!" jaz pa ustrelim nazaj: "Jaaaa!" in naju prijateljica gleda in misli, da gre za pomoto in pojasnjuje: "Ne, ne, danes se prvič vidita!" ... on pa mi pomižikne in se objameva in reče: "Midva že veva..." ... nekako tako gre to pri meni s srečevanjem 'sorodnih duš'... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Ko bi bilo le več takšnih ljudi, ki bi to znali pojasniti oziroma si upali povedati naglas, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Saj povemo...vendar; se verjetno sploh ne zavemo, da smo doživeli nekaj drugačnega. Prepovršni smo verjetno (vsaj zase to moram priznati) pri zaznavanju teh občutkov. Potem...ko mine...preblisk, vonj (velikokrat nekaj zavoham...ne vem kaj...nek čuden vonj...ki ga ne morem definirati...) potem začneš premišljevati.... Sedaj sem se spomnila, ta vonj... Nekoč sem sedela v službi, v pisarni. Dva dni sem iskala že eno napako...rok za oddajo statistike mi je bil tik pred zdajci...in občutim nekoga za sabo in zavohala sem ta vonj.... Spustila sem pogled na roke in videla kurjo kožo in moje kocine so bile kot konkurenca ježu... Nisem upala obrniti glave...čutila sem vročino. Panika. Zaprla PC, pokrila papirje...in odšla. Naslednje jutro sem takoj ugotovila napako. 696.000 je bilo zapisano 969.000... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 No vidiš, sej si pričela dojemati in o tem govoriti in to je že veliko. Vonj, ko včasih nekoga vonjaš pa ga ni zraven, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Ne vem kaj je tisti vonj...nikoli ne morem priklicati...tistega spomina, na kaj me spominja... mi je pa nekako znan, domač...prešine "od daleč"; pa sploh ga ne vem opisati; čemu bi bil podoben ta vonj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Pa bo prišel čas ko ga boš zaznala in ugotovila od kje prihaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=8&t=546 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 http://www.gape.org/geeklog/public_html/ar...030805130432689Zelo zanimivo je tole! Zanima pa me, če se človek lahko "reši" duše na katero je bil v preteklosti navezan. Ali je možno se nazaj osamosvojiti, ali te duša, na katero si se nekoč navezal spremlja skozi vse življenje? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 vedno je na nekem nivoju med dušami dogovor samo pozabimo ko se inkarniramo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 čeprav je dogovor povsem jasen in se dogovorimo za prepoznavanje, mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Po mojem se začutimo na neki točki.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 kako prav imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.