Vojko 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Ja, Tamara Nas 90% najprej plačamo davek, nato pa izplačamo sebe. Unih 10% pa najprej plača sebe, nato pa šele plača davek! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Vojko, pa si probal kdaj najprej izplačati sebe, šele nato davek? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Vojko, pa si probal kdaj najprej izplačati sebe, šele nato davek?Ah seveda In takrat sem imel nekaj. A nisem imel znanja, ki ga imam sedaj.Tako nisem investiral v svoj posel. Ampak sem garal za druge, ki so mi vse vzeli! in mi še jemljejo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Eh, Vojko, ni tako enostavno.Ni nobenga pravila, da če investiraš v svoj posel, uspeš - oziroma ni nobene garancije.Garantirano pa propadeš, če ne plačaš davka. Zadnje cajte kar pogosto slišim za kak nov primer, ko je davčna komu zarubila vse premoženje... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=ST&f=8&t=621 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.