aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 kwa che vidm? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 pepsi vidm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 coca-(con)cola...pa...coca-(con)tesa... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Pa te res odžeja Coca Cola... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Pravi dokaz ste zdaj, da obožujete in oh in ah hvalite C. colo predvsem in samo zato, ker izhaja iz Amerike. Dežele neskončnih možnosti - menda. Z vsem dolžnim spoštovanje do Vas - pivcev Coca cole vam želim Na zdravje. Jaz pa si bom nekje v senčici privoščila mrzel pivček..rogatca seveda . Ko bo pa prehudo vroče bom pa preklopila na vodo..z rezino limone. Ali pa brez. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 rezina limone....brez vode? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Ma,ne zamenjam 500 l. coca cole za 1 samcat liter črnega primorca. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 menjam... COCA - COLOzaCOCA - TESO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 cRocaR colaŽ... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 kaj nismo že razčistili o kokakoli, da sux, heh, ej meni je prav vseeno al je iz amerike al je iz rusije, al je iz severne koreje je nekdo predlagal... celo raje bi pil rusko kokakolo, morda ma not kaj vodke... hehe, okus mi res ni dober, tak škart, poceni... voda je brezokusa, in v tem nima napak... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 jest dodam cocacoli limono. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Nikoli nisem marala sladkih, mehurčkastih, umetnih pijač; zmeraj so mi bili naravni sokovi veliko bolj všeč, v zadnjem času pa vedno bolj cenim vodo (še posebej, če ni pira pri roki) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Aakhut - Z (vodo) El Nino - zakaj sem omenjala S.Korejo? Zato ker je komunistična trdnjava..si predstavljaš, da izzumijo novodobno pijačo - ne glede na imenovanje...?? Kaj bi naredili Američani? Popljuvali bi jo. Zdaj pa isto pijačko izmislijo Američani - hop pa jo imamo...Komu mar, če je škodljiva? Glavno, da se trži. Z Božičkom na čelu Saj je samo v tem finta - v trženju. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 seveda trženje je bistvo vsega skupaj, saj kokakola je samo koncentrat+voda.... nič pamegnega.... dokaj poceni zadeva.... namest da bi pili fructalove sokove... to pa jaz pijem (pristni Wajdovc) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 ..sam še vedno je recept za originalno cocacolo nekje spraulen. tega pa ne izdajo tudi kot za angleški Wiskey. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. avgust 2003 Prijavi Deli 14. avgust 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Me prav zanima, če bi peli hvalnice Coca coli, če bi izhajala recimo iz Rusije, ali pa recimo...Severne Koreje?http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102luf_1_prv.gifČe bi Coca cola izvirala in komunističnega sveta, bi ji na tem forumu pelo hvalnice najmanj polovico članov! Pa tudi, če bi vsebovala cianide, dioksine, fosgen, radij, uran, plutonij, butolin, etc.... Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 kljuka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Pijem vodo š...... kokakolo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 oh jej naša voda je postala oporečna.... goddammit, zgleda da bo treba pit kokakolo navsezadnje.... ni pravice na tem svetu.... so nam ametičani vodo zasrali.... s tisto njihovo globalno tovarno segrevanja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 ....hja ,sam potem se voda ne bo niti prevrela za c.colo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 http://nautarch.tamu.edu/anth/sea/gifs/coca-cola.jpg Reklamce so ta naj ta bl simplastične, sicer je pa edina gazirana pijača, ki si jo občasno privoščim in po njej prav po naše rignem Sicer pa voda.................. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.