aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sex kot posledica najcistejse vzhicene platonske ekstaticne ljubezni. a sem se zmazala? tis itaQ strokovnak za zmazat se..... ..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 tko kt ti, zato se pa sploh zabavam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam po sedanjem razpoloženju, pa bi mi pasalo se ljubit, čist nežno, zroč si v oči. Se je dotikat, mogoče tud mal plaho, nežno, previdno, božat njene lase, jo poljubljat....se prepustit njenim dotikom, rad bi, da mi boža obraz...... molče ležat v njenem objemu in se utopit v milini občutkov, ki bi me ob tem spremljali. pod tole se pa podpišem samo da zamenjam rad bi, z rada v njenem - v njegovem in tko naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> tis itaQ strokovnak za zmazat se..... ..... zlomk glej to, mam se boljsga!!! kaj pa preprosto - uzitek? kaj pa preprosto - ljubezen? zdej sem pa zmagala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Zame pa ne velja nobena opcija, ne nujno zlo, ne užitek, ker enostavno ne seksam Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ej, Contessa, to v bistvu ni bila kritika naslova, sam opazka... nenadoma sem to opazila, saj sem ze kdaj vidla to temo, morda celo sodelovala prav besno kake par postov. hmmm... bom vtaknila nekak nekam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame pa ne velja nobena opcija, ne nujno zlo, ne užitek, ker enostavno ne seksam <{POST_SNAPBACK}> A si nuna? mogoche pa zato, ker se za razliko od vseh vas ....LJUBI? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Akutek, jaz pa seksam in ljubim... j... ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Akutek, jaz pa seksam in ljubim... j... ga ti si mi zhe vseskozi sumljiva...s tem nikom zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> A si nuna? V bistvu sem res razmišljala v tej smeri in razmišljam,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}> Ker nimam dlake na jeziku, niti kje drugje, sem odprla temo o sexu, ki je pri nas vseh kar priljubljena! In sicer, kakšen užitek najraje nudite partnerju in kakšnega on vam? Imate kaj proti oralnemu in analnemu sexu? Ali ste čisti klasiki in vam najbolj odgovarja vaginalno?Vam je sex nekaj vsakdanjega(večkrat na dan), le nekajkrat na teden, enkrat na mesec, ali vas sploh ne moti tudi, če ni sexa? Si zanj vzamete čas(12 ur) ali ste pristaš hitrega sexa? Komur ni nerodno govoriti o tem, ga vabim, da mi razkrije svojo seksualno plat in če si upa! /quote] Hehe, vsega boga imam rada.Od položajev vse možne inačice od zadaj, stoje tudi, zgoraj.Najraje na stolu ali kavču, v avtu sem tudi, v kadi, na njivi med pšenico, že dolgo oba sanjava, da bi na mizi in pa v gozdu.Najraje imam, da me zadovolji s prstom, zraven pa se mi prisesa na bradavičke, rada imam, če me izziva in se mota okoli muce kot maček okoli vrele kaše, dokler ne popizdim. Rada imam, če mi med seksom gnete rit, ali me poči po njej.Tudi jaz ga rada grabim za rit, za bradavičke, rada se prisesam na njih, rada ga zadovoljim oralno, njami...Najraje zjutraj ali po kosilu, zadnje čase tudi ponoči. Pogosto kolikor je le možno, včasih tudi večkrat na dan. Včasih pa mi enostavno ni in takrat ga raje samo zadovoljim oralno in mam mir.Najraje imam, če mi med seksom sploh ne pride in me po seksu še pomuči s prstom in popelje v nebesa. Včasih zadržujem orgazem in jih potem doživim več.Še dosti tega je za sprobat. Mačona, pa kako si morala ravno sedaj privlečt to temo na svetlo pred soboto. Saj ne bo nikogar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 zame je seks meditacija,trans ,torej je obenem uzitek,relax in morda tudi nujno zlo...vcasih ja pashepashepashe Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Ne vem, mačona. Meni je pač nežnost zelo pomembna in posebno ter prelepo doživetje. Da jo čutim, ne potrebujem šusa, zame je totaln šus....ah pustiva. Kakorkoli, včasih mi že dotiki, božanje, poljubljanje, lizanje, karkoli pač češ v tem smislu, pomenijo vse. Saj ti pravim, da imam rad tud divje, o ja, tud perverzno, bl ko je bolje je , sam takrat gre pa za mal drugačno doživljanje spolnosti, vsaj pri men. Ipak mi je mogoče tista nežna varianta vseen ljubša, oz. ne želim si ljubljenja z nekom brez nje. Kar se horoskopskih znakov tiče nimam pojma kaj sem po tem oz. čigava specifičnost je to, če sploh je specifična za kak znak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikakor ni nujno zlo (to je za tiste, ki ležijo kot hlod in zraven trpijo) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Tvojmu mačkecu bo napisano sam godil, brez skrbi. Men bi tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ker nimam dlake na jeziku, niti kje drugje, berem uvod hehe <{POST_SNAPBACK}> Nikakor ni nujno zlo (to je za tiste, ki ležijo kot hlod in zraven trpijo), je pa igra, šport, sprostitev, zabava, ljubezen, ustvarjalnost... , a game of love played by two, hjaja zna bit pa tud dost vredu šport... če se velik premikaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Po moje so dobri tudi Levi, Strelci, z Vodnarji mora biti noro, z Ribami tudi verjetno zan biti prav posebno doživetje. Ne predstavljam pa si Tehtnic in Dvojčkov. Pa Rakov tudi ne. aa,leva sem jst mela...to ni nic...sploh pa ne za to,kar ti rabis recimo.strelec je v redu,riba je moj mozh in je spica(ce ne se ne bi porocila )pa en rak je bil tud s hudichem...ja ja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ker nimam dlake na jeziku, niti kje drugje, sem odprla temo o sexu, ki je pri nas vseh kar priljubljena! In sicer, kakšen užitek najraje nudite partnerju in kakšnega on vam? Imate kaj proti oralnemu in analnemu sexu? Ali ste čisti klasiki in vam najbolj odgovarja vaginalno?Vam je sex nekaj vsakdanjega(večkrat na dan), le nekajkrat na teden, enkrat na mesec, ali vas sploh ne moti tudi, če ni sexa? Si zanj vzamete čas(12 ur) ali ste pristaš hitrega sexa? Komur ni nerodno govoriti o tem, ga vabim, da mi razkrije svojo seksualno plat in če si upa! Torej, kar se mene tiče nimam seksualnih zavor, poizkusila sem že vse, a vedno najdem tudi kaj novega kar me prevzame! Umrla bi za žgečkanje po celem telesu(ko mi partner izpolni to željo, ni problema, naredim vse kar reče) Jaz pa pri njem najraje oralno(mora biti gladko obrit, to je pogoj) Definitivno vsak dan(razen med perilom 5 dni), vzameva si čas, včasih ne spiva nič ali pa malo(uporaba hladnih obkladkov nujna po dolgem sexu, drugače se kar težko hodi) Ampak če gre za sex se lahko malo stisne zobe Ojej, ma ti si stvarno, full samozavestna in nimaš dlake na jeziku Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> No, Bikec, moj sedanji za vedno, ki je v seksu pravzaprav tudi Oven (Venera in Mars), pa točno in najbolje ve, kaj mi mora delati, da me popelje v nebesa!Ti to o bikih resno misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 pa prav tako stvarno je tudi škorpijonka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa prav tako stvarno je tudi škorpijonka...ooo super, sam ti so res, full direktni. Ma ne sej tipom je všeč če so ženske samozavestne Sam tipi so full čudni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Hehehe, no me veseli, da so strelčki kar kar omenjani kot fajni ljubimci. Sicer sem že slišal tudi, da znamo biti prehitri, sam to mene osebno ne skrbi, ker glede tega sm bolj po bikovsko..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 He,he,he, sestrca! Jaz pa mislim takole; Rad seksam in na vse mozne nacine, ki ustrezajo obema! Nimam predsodkov in tudi ne zavor! Pomembno mi je, da oba uzivava! Bolj, ko vidis partnerko (/partnerja) uzivat, bolj uzivas sam! Tako vsaj jaz cutim! Vendar pa je pri meni pogoj ljubezen in zato, ce bi iz kakrsnegakoli vzroka ne mogla vec seksat, bi to sprejel in si pac pomagal (ali bi mi pomagala) sam! Vendar zato zveza ne bi trpela in iskanje druge, samo zaradi seksa.....I don't think so! :xx!: Moje skromno mnenje! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, ti si pa fajn dečko hehe, ok sam malo je tudi čudno da pre bratom to govori, mislim jaz pred sestro nebi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, ok sam malo je tudi čudno da pre bratom to govori, mislim jaz pred sestro nebi Saj ne govori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.